Találatok a következő kifejezésre: Orális szex évesen ugye (2 db)

Orális szex 16 évesen ugye nem fiatal?

arátn?m 16 éves, és mint egy régebbi kérdésben is megfogalmaztam, rendkívül gátlásos.. viszont szeretjük egymást, és kíván engem.na most kérdésem, hogy próbáljam ki az orális szexet? nem fog elrettenni?

Legjobb válasz: Hát amikor én 16 éves voltam, akkor bár szerettem a páromat nem igazán akartam orálisan kielégíteni így azt sem akartam hogy õ tegye ezt vele, nehogy cserébe nekem is kelljen. Aztán ezt megbeszéltük, õ csinálta nekem és nagyon jó volt, de én csak késõbb éreztem azt hogy fel vagyok rá készülve hogy megtegyem neki. Azóta rendszeresen élvezzük egymást így :) Mondjuk a mai fiatalok már nem túl gátlásosak. Szóval szerintem beszélgessetek errõl, illetve próbáld te csinálni neki, de ne erõltesd hogy õ is megtegye neked, ne érezze kényszernek.

Hát amikor én 16 éves voltam, akkor bár szerettem a páromat nem igazán akartam orálisan kielégíteni így azt sem akartam hogy õ tegye ezt vele, nehogy cserébe nekem is kelljen. Aztán ezt megbeszéltük, õ csinálta nekem és nagyon jó volt, de én csak késõbb éreztem azt hogy fel vagyok rá készülve hogy megtegyem neki. Azóta rendszeresen élvezzük egymást így :) Mondjuk a mai fiatalok már nem túl gátlásosak. Szóval szerintem beszélgessetek errõl, illetve próbáld te csinálni neki, de ne erõltesd hogy õ is megtegye neked, ne érezze kényszernek.
Szerintem elõször kérdezd meg tõle, hogy mit gondol az orális szexrõl. Ha esetleg nincs oda érte, akkor ne erõltesd, lehet, hogy majd késõbb kap rá kedvet!
Az orális szex eleve egyénfüggõ. Van, aki imádja. Van, aki csinálja, de nem szereti. És van, aki nem szereti és semmi pénzért nem tudod rávenni... Beszéljetek õszintén a témáról, és majd kiderül, mi lesz belõle :) Ha nemet mond, ne akard mindenáron rábeszélni, inkább csak annyit mondj, hogy téged érdekelne, hagyd ennyiben, és térj vissza a témára pl egy hónap múlva...
Ha finoman közelítesz felé, fizikailag akkor sztem bele fog menni. Sztem a lényeg az hogy ne erõltesd rá, szépen lassan vezesd rá. Ja és még vmi... elõször te akarj neki ilyen élményeket szerezni, és sztem utána õ már magától tudni fogja, hogy viszonoznia is illenék.
Én csaj vagyok, most 20.Elõször 15 éves koromban próbáltam az orális szexet, és sem akkor sem most nem jelentett nehézséget, mert szerettem a párom, és mind2õnknek jó volt h kényeztethetjük 1mást.

18 éves lány vagyok, és a barátom úgy szeretné, ha orális szex után lenyelném a spermáját. Eddig még soha se mertem, mert félek, hogy nagyon rossz lesz. Mire kell számítanom?

Legjobb válasz: Nyugi, fiú vagyok, csak keltem a fölösleges feszültséget:P Azt komolyan gondolom, hogy ha már kint van, akkor nekem mind1 mi lesz vele, inkább csak egyszerûbb, ha lenyeli:D

Nyugi, fiú vagyok, csak keltem a fölösleges feszültséget:P Azt komolyan gondolom, hogy ha már kint van, akkor nekem mind1 mi lesz vele, inkább csak egyszerûbb, ha lenyeli:D
Arra, hogy lemegy a torkodon, nem fog semmi váratlan történni, se ufóinvázió se földrengés. Mire kéne számítanod? Arra gondoltál már, h miért akarja, h lenyeld? Ha már kint van a tartályból, akkor neki már elvileg mindegy mi lesz vele, lehet hogy csak téged akar megalázni, fõleg ha így erõlteti.
Elvileg 19 vitamin van benne és édes íze kell , hogy legyen.A lányok ezt mondják... De halottam már olyat is , hogy nagyon savanyú.. Hogyha nem szeretnéd szerintem NE ENGEDD lehet neki kényelmesebb , de én szerintem elég undorító. 19/f
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a barátomnál, és kipróbáltam:) Tényleg nem volt rossz, õ meg nagyon örült neki. Köszönöm a biztató kommenteket:)
Hát igazából nagyon semmire kicsit ugyan az mint ha egy korty vizet nyelnél le csak kicsit nehezebb lesz mert ez sûrûbb.
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te.Én se jutottam még el a "nagy-nyeléssel" befejezett orálishoz:) De igaza van többieknek..próba szerencse..hajrá;-) (nekünk:D)
Persze, én is sok mindent szeretek meg szeretnék, de ha látom hogy a másik nem vevõ rá, vagy nem áll készen rá, nem is kérem tõle, nemhogy erõltessem.Én sokkal jobban szeretem, és jobban értékelem azt ha valaki csak azt teszi meg, amit meg is akar tenni, vagy azért mert õ is kívánja és akarja, tehát spontánul magától.A baj csak az, hogy a legtöbb fiatal éretlen még a szexre lelkileg meg agyilag ezért odavannak kerülve hogy egymást kéregetik meg ráveszik dolgokra, holott ezekre is megkell érni és tudni kell csinálni, ha lehet szívbõl, élvzetbõl, nem elvárásból meg kényszerbõl, vagy divatból.
ma 14:47 És sajnos a barátnõm még a kézzel fejezi be fázisban van:(
Énis így kezdtem...sõt én még orálisan sem szerette, volna kielégíteni, de aztán belejöttünk. Elösször mindig úgycsnáltam hogy orálisan és a végét kézzel. Aztán végig csináltam, mikor alösször a számba élvezett meglepõdtem, nem volt olyan rossz. Elég sós volt, de lenyeltem, és a barátom csak mosolygott rajtam...De már volt olyan is hogy kiköptem. Ha már a szádban van, akkor már mindegy, ha nem tetszik az íze igyál rá valamit, mint egy felesre.Csak akkor tudod meg mien ha kipróbálod. Hajrá :)
Mmint a 14:35-ösnek, nem az utolsónak.
Utolsónak a második bekezdése fasság. Próbáld ki. Mellesleg meg amikor kinyal akkor a hüvelyváladékod az õ szájába is kerül, sztem kettõn áll a vásár... Nem fogsz belehalni ha egyszer kipróbálod, utána dönts hogy szeretnéd e lenyelni vagy sem, és ezt beszéld meg barátoddal, hogy te nem bírod vagy bírod. Neki el kell fogadnia bármit is válaszolsz.
mikor a barátom elõsször a számba élvezett észre se vettem csak úgy éreztem h sûrûbb a nyálam, de láttam rajta h elélvezett és rájöttem h hoppá a számba van:D és lenyeltem nem volt semmi különös íze szóval ne parázz.:DD 17L
14:35 honnan tudod hogy erölteti ? csak azt irta h szeretne a baratja. Es amugy mitöl megalazo? Egy normalis kapcsolatba szerintem nem az. Max ha nem szereti akkor nem csinalja ennyi.
Egyénenként változó ez is. Van aki kifejezetten szereti az ízét, valaki meg utálja. Tulajdonképpen ízlés dolga, és attól függ hogy étkezik, dohányzik-e stb.
mindenkinek más izü :] de ha biztosra akarsz menni akkor etess vele csokit meg itass vele ananászlevet, attól garantáltan jobb lesz:]
enyém sós:) de ez nagyon függ attól h mit eszel meg h mien állapotban vagy:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!