Találatok a következő kifejezésre: Orális szex évesen (15 db)

Létezik 24 éves korban potenciazavar? Miért van az hogy nem akarom kipróbálni az orális szexet vhogy egyáltalán nem vonz (lány vagyok). Pedig szeretem a barátomat, de vhogy nem tudnám révenni magamt, még csak másfél hónapja vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései,mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ,mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira,esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.

Egyetértek. Találkoztam már hasonlóval. Általában az ilyen beállítottságú nõket nem nagyon izgatja a partnere vágyai érzései, mert magával van folyamatosan elfoglalva és azzal amit õ akar. Egyszóval önzõ, mert [email protected] a másik emberre és a vágyaira, esetleg iszonyatos agymosó környezetben nõtt fel/él. Az orális szex az önzetlenségrõl szól elsõsorban.
Létezik. És többnyire a nõk tehetnek róla. A többit meg inkább nem is kommentálom.
akkor gyakorold az orális szexet a kutyádon, amíg belesössz :)
A kérdező hozzászólása: Az számít esetleg az hogy Õ a barátom életem elsõ barátja, még sose volt elõtte senki, és minden új még????
Igen, számít és így érthetõbb is a dolog. Akkor egyértelmûen arra gondolok, mint amit elõzõleg írtam. Annyira a szégyenlõségeddel, zavaroddal vagy elfoglalva, hogy nem törõdsz a másikkal. Szóval megint oda lyukadunk ki, hogy önzõ vagy, magadra gondolsz. A szüzek 90%a ilyen, de változtathatsz ezen.
5ös! Vettem már el szûzlánynak a szüzességét úgy hogy elõtte egymenetben lecumizott, pedig az is az elsõ volt neki. Ráérzett, rápörgött. Kicsit meglepõdött mikor torkonlõttem. Gyorsan pislogott, végül lenyelte. :)

Orális szex 16 évesen ugye nem fiatal?

arátn?m 16 éves, és mint egy régebbi kérdésben is megfogalmaztam, rendkívül gátlásos.. viszont szeretjük egymást, és kíván engem.na most kérdésem, hogy próbáljam ki az orális szexet? nem fog elrettenni?

Legjobb válasz: Hát amikor én 16 éves voltam, akkor bár szerettem a páromat nem igazán akartam orálisan kielégíteni így azt sem akartam hogy õ tegye ezt vele, nehogy cserébe nekem is kelljen. Aztán ezt megbeszéltük, õ csinálta nekem és nagyon jó volt, de én csak késõbb éreztem azt hogy fel vagyok rá készülve hogy megtegyem neki. Azóta rendszeresen élvezzük egymást így :) Mondjuk a mai fiatalok már nem túl gátlásosak. Szóval szerintem beszélgessetek errõl, illetve próbáld te csinálni neki, de ne erõltesd hogy õ is megtegye neked, ne érezze kényszernek.

Hát amikor én 16 éves voltam, akkor bár szerettem a páromat nem igazán akartam orálisan kielégíteni így azt sem akartam hogy õ tegye ezt vele, nehogy cserébe nekem is kelljen. Aztán ezt megbeszéltük, õ csinálta nekem és nagyon jó volt, de én csak késõbb éreztem azt hogy fel vagyok rá készülve hogy megtegyem neki. Azóta rendszeresen élvezzük egymást így :) Mondjuk a mai fiatalok már nem túl gátlásosak. Szóval szerintem beszélgessetek errõl, illetve próbáld te csinálni neki, de ne erõltesd hogy õ is megtegye neked, ne érezze kényszernek.
Szerintem elõször kérdezd meg tõle, hogy mit gondol az orális szexrõl. Ha esetleg nincs oda érte, akkor ne erõltesd, lehet, hogy majd késõbb kap rá kedvet!
Az orális szex eleve egyénfüggõ. Van, aki imádja. Van, aki csinálja, de nem szereti. És van, aki nem szereti és semmi pénzért nem tudod rávenni... Beszéljetek õszintén a témáról, és majd kiderül, mi lesz belõle :) Ha nemet mond, ne akard mindenáron rábeszélni, inkább csak annyit mondj, hogy téged érdekelne, hagyd ennyiben, és térj vissza a témára pl egy hónap múlva...
Ha finoman közelítesz felé, fizikailag akkor sztem bele fog menni. Sztem a lényeg az hogy ne erõltesd rá, szépen lassan vezesd rá. Ja és még vmi... elõször te akarj neki ilyen élményeket szerezni, és sztem utána õ már magától tudni fogja, hogy viszonoznia is illenék.
Én csaj vagyok, most 20.Elõször 15 éves koromban próbáltam az orális szexet, és sem akkor sem most nem jelentett nehézséget, mert szerettem a párom, és mind2õnknek jó volt h kényeztethetjük 1mást.
Beszéld meg vele.
Kedves uccsó! Amellett, hogy kérdezõ szerintem a pár hímnemû tagja, természetesen nem ilyen félrenevelést értettem, hanem a "szokásost". Kiskorában pl megszidták, ha nem a biliben végezte a dolgát, s ezzel azt rögzítették benne, hogy az altesti dolgok undorítóak, szégyenletesek. Stimmt?
"vagy csak simán rosszul nevelték" Emberek, kezeket fel akinek otthon elmondták, hogy fiam nyald ki a majdani asszonyodat tisztességesen, mert azt úgy illik :D Nem látok fent kezeket :/
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen mindenkinek mindenkepp tanultam a valaszaitokbol
Vagy csak simán rosszul nevelték.
Az én egyik ismerõsöm azt állította, hogy õ azért nem szeret nyalni, mert az elsõ barátnõje mindig leállította, és ezzel elvette teljesen a kedvét tõle. Volt olyan srác aki azt mondta, hogy õ egy idõben azért nem szerette az orált, mert egyszer az egyik lánynak ápolatlan volt a nemiszerve és ezzel teljesen elvette a kedvét. Annyi minden válasz lehet rá. Mondjuk az nem nyalás, hanem sz*pás témakör. Az egyik pasi azt mondta, hogy õ azért nem szereti, ha egy lány lesz*pja õt, mert az szerinte megalázó egy nõ számára. Szóval ezt így nem fogjuk tudni megmondani neked, ha õ nem hajlandó kinyitni a száját róla. Az is lehet, hogy bizonytalan magában, mert még nem csinálta, rossz tapasztalata volt, esetleg szimplán rohadt lusta és megfelel neki, hogy te enélkül is megteszed neki.
A kérdező hozzászólása: hat azis megvolt de az volt a valasz h csak mert nem . s azert gondolom h valaki tudja mert termeszetesen sokkal tapasztaltabb emberek vannak nalam itt es ugy gondolom h segithetnenek
A következõ kérdésnek annak kellene lenni, hogy "miért nem megy?". Mibõl gondolod, hogy mi tudjuk?
A kérdező hozzászólása: tobbszor is ramentem a temara de az a valasz h nem megy neki remeltem h kapok valami magyarazatot h mi lehet az oka
A szád nem csak a szopásra van, hanem a kommunikációra is, fõleg ha már ennyi ideje együtt vagytok! Bocs, h ilyen durva vagyok, de 20 évesen nem igaz, h ezt meg kell kérdezni...
Kiegészíteném az elsõt: elõször mosd meg, aztán vedd elõ, s akkor beszéld meg vele. :D Másképp nem megy. Ez ilyen.
cseréld le egy olyanra aki megteszi vagy élj így
Nem tudni milyen évjárat vagytok. Nekem volt egy 23 éves csajjal dolgom, mint kiderült nagy nehezen, azért odzkodott, mert az elsõ szopásánál a paraszt telinyomta a száját spermával. A ti dolgotokban. Kölcsönösnek kellene lenni a dolognak. Lehet, esetleg azért nem akar. mert undorodik, mert "azon pisilsz".Megprobálhatod elfogadni, tiszteletben tartani. Mindenképpen beszéljetek errõl! Esetleg egy "jóbarát" felvilágosíthatná, hogy legalább probálja meg ha szeret, mert máshol fogod keresni a boldogulást. Ha erre az a válasza, hogy akkor szakít, jobban jártál!

A férfiak hány éves korukig igénylik az orális szexet?

Legjobb válasz: Halálig,de miért kérdezed?

Halálig, de miért kérdezed?
80
Szerintem az itt írkálók még nem tudják a választ. 70 fölöttiek meg úgy sincsenek itt a gyakori kérdéseken, hogy válaszoljanak.
Ez kortól függ, bár van aki még 100 éves kora körül is "igényli".. de ez hülyeség, mi az h igénylik? ehhh
mindenkinél más...

Barátnőm nem szereti az orális szexet azt mondja ő nem csinálta és nem is fogja csinálni, mit csináljak? Normális ez? (23 éves)

Legjobb válasz: Normálisnak normális... Van ez így. Bele kell törõdni, vagy mást kell keresni...

Normálisnak normális... Van ez így. Bele kell törõdni, vagy mást kell keresni...
Max beszélni tudsz vele, hogy ha még nem próbálta, honnan tudja, szereti-e, egyszer próbálja ki, és legalább tudja, hogy milyen. Ha nem, hát nem, tényleg nem kell erõltetni. Ha pedig neked az orál fontos, akkor keress olyat, aki kielégít orálisan is.
Igen, normális. Legalább annyira normális, mint hogy te azt mondod, hogy nem szereted, ha felcsatolhatóssal megerõszakol a vonaton. Nem kell erõltetni, és akkor õ sem fog megerõszakolni a vonaton. ennyi.
És õ szereti ha kinyalod? Hát ezentúl ne tedd.. Persze, fogadd el így ahogy van, ne erõltesd bla bla... És ha már kipróbálta volna és rossz élménye volt vele, akkor oké, megértem. Bár ha szeretném a páromat, akkor valószínû újra megpróbálnám, hátha vele nem lesz rossz. De még sose próbálta ki! Nem mondom, hogy erõltesd, hogy szorítsd oda a fejét, avgy ilyesmi, mert persze ezzel nem mész semmire. Egyszerûen csak te se csináld neki. Ha egyszer kipróbálná és azt mondaná nem, akkor fogadd el, de amíg ez nem történt meg addig nem tudnám elfogadni. Nõként mondom ezt...
Hagyd ott! Nyilván az élet más területén is ennyire "önzetlen".
Ha nem szopnak, ott kell õket hagyni.
Hagyd ott, én így tennék.
Végülis tényleg egy kategória a kettõ...gratulálok :D
Cseréld le, ha az orálra vágysz. Mást nem tudsz tenni, megszoksz, vagy megszöksz.
Én 5 éve voltam együtt a párommal, mire "rászántam" magam a dologra. Azóta már tudom, hogy az nem is olyan rossz :)
Igen normális. Ha ezért otthagyod, akkor add meg neki a számomat. Én meg fogom becsülni helyetted is!

Hány éves korig korai szerintetek ha belemegy a lány a petting, orális szexbe?

Állítólag barátn?m 14 éves huga a 15 éves osztálytársát már kielégítette szájjal meg a fiú is ?t ami miatt eléggé kiakadt barátn?m a hugára jogosan f?leg hogy agyilag sincs még ezen a szinten és érthet? ha félti ?t hisz ? se akarja hogy mégnagyobb hülyeséget csináljon.

Legjobb válasz: Ha "maradian" gondolkodunk,akkor 18,ha "modern" szemlélet szerint nézzük,akkor örüljön a nõvére,hogy a kishúga még nem szült gyereket.Sajnos ilyen világban élünk...

Ha "maradian" gondolkodunk, akkor 18, ha "modern" szemlélet szerint nézzük, akkor örüljön a nõvére, hogy a kishúga még nem szült gyereket.Sajnos ilyen világban élünk...
*felnõ
Na igen ez olyan, mint amikor a 18 évesek már azt hiszik bármit megtehetnek, mert már hivatalosan nagykorúak. És úgy gondolják övéké a világ. Holott ez nem úgy mûködik, hogy ha már valaki biológiailag elég érett ahhoz, hogy nemi életet éljen akkor annak rögtön rohanni kell az ágyba. Igen, szerintem is egy gyerek írhatta ezt, de remélhetõleg ha fenõ rájön a dogokra és nem fogja a 14 éves gyerekét még biztatni is arra, hogy nyugodtan menj és csináld.. -.-
A kérdező hozzászólása: "Besírok ezen a sok csõkonzervatív dumán. Mégis a sok agyas mit gondol miért ivarérett az ember?? Azért hogy használja az ivarszerveit. Ily módon könnyû eldönteni, hogy mi korai meg mi nem: ha ivarérett vagy akkor nem korai, ha nem akkor korai." Te biztos valami tizenéves kis hülyegyerek vagy!Majd rájösz a dolgokra ha egyszer felnõsz!
10-es!Ha valaha lesz egy lányod és 12 évesen már menzesze lesz, akkor megengeded neki, hogy nemi életet éljen?
Besírok ezen a sok csõkonzervatív dumán. Mégis a sok agyas mit gondol miért ivarérett az ember?? Azért hogy használja az ivarszerveit. Ily módon könnyû eldönteni, hogy mi korai meg mi nem: ha ivarérett vagy akkor nem korai, ha nem akkor korai.
Hiába mondod egy 14 évesnek, hogy még korai.A tizenéveseknek lehet beszélni, de úgyis azt csinálják, amit õk látnak jónak. Van egy 15 éves öcsém, és úgy másznak rá a 13-15 éves lányok, hogy hihetetlen.Felajánlkoznak, úgy ribanckodnak sajnos, mint az útszéliek.Megdöbbentem azokon, amiket öcsém mesélt... :( Kérdés, hogy mitõl korcsosult el ennyire a világ?
Hát szerintem ez biztosan korai volt.. Én sem vagyok maradi, de ezt nem úgy kell felfogni, hogy örüljetek, hogy nem csinált mást címû történet.. Igenis korai volt neki, mert valószínûleg pontosan még azt sem tudta mit csinált, de csak a kíváncsiság miatt mehetett bele. Viszont a mai 14 évesek között vannak olyanok, akik már kellõképpen érettnek gondolják magukat ehhez holott azt sem tudják mit csinálnak. Hát el kell vele beszélgetni többször is... 21\N
Lényeg, hogy nem történt baj. :)
A kérdező hozzászólása: Szerencsére nem olyan õ inkább csak kíváncsi lehetett meg viszonozta a srácnak de azt máshogy is tehette volna nem pont így na mindegy.
Ha nem az a tipikus lázadó tini, akkor szerencséje van. :)
A kérdező hozzászólása: Az biztos õ már beszélt vele errõl párszor és úgy néz ki õ is megbánta már ez a jobbik eset a többi döntés az övé.
Viszont, ha már ízlelgeti a nemi életet ilyen fiatalon, akkor szerintem az egyetlen lehetõség, ha a nõvére bizalmasan áll a húgához, mert úgy tud valamit segíteni, illetve bajokat megelõzni.Eltiltani úgysem lehet...
A kérdező hozzászólása: Sajnos elég gázos pedig mi se vagyunk maradiak de azért ez kemény fõleg hogy bnõm hugának nem is jött be csak azért tette mert a srác is neki szóval ez nekem magas...
Szerintem is korai. Leginkább azért, mert ez lesz az egyetlen útja a közeledéshez. Pedig jobb egy kicsit "kéretni" magad, elfogadni a virágot, beszélgetni, és fokozatosan közelebb engedni a másikat.... Nem utolsósorban az így terjedõ betegségek miatt (mert van ilyen, sajnos, nem is kevés!!!), és ugye véletlenül pont az esik teherbe, akinek még nagyon nem kéne... és utólag meg már hiába sír, hogy nem tudta, nem gondolta, nem akarta. Persze, azt orálisan nem lehet, én is tudom - de onnan hamar el lehet jutni a folytatáshoz. Akárhogyan is, fel kell készülni, és ha már ennyire belement, felhívni a figyelmét a fogamzásgátlásra! Mert gondolom, gyereket még nem akar.... És el is lehet mondani neki, hogy van, hogy a fiú csak azért mondja, hogy azt akarja, hogy bejöjjön a lánynak - és fordítva is, ördögi kör..... [fel lehet fogni úgy is: legyen büszke rá, hogy õt nem kényeztetheti akárki, sokkal izgatóbb lesz a fiúknak is, és így még egy pár évig azért kibírhatja....amíg igazán hozzáillõ partnert talál, addig várjon legalább]

A volt barátommal az orális szexig jutottunk el mert valamilyen okbol nem akart lefeküdni velem vagy nem mert. Mi lehet a gond egy 38 éves férfinál?

Sajnos ez miatt tönkrement a kapcsolatunk de hiába kérdezgettem mi a baj nem mondta el.Én 30 éves vagyok

Legjobb válasz: Lehet,hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem,hogy legalább ezzel kompenzálj.

Lehet, hogy azért mert buta vagy aki még írni sem tud és nem vagy elég szép sem, hogy legalább ezzel kompenzálj.
30 éves az már nem lány
Félhet az aktustól, mert túl gyors. Lehet, hogy a stressz miatt lekonyul. Elég gyakori, de egy férfinak ez maga a halál. Beszélgess vele, lazítsd el valahogy, ha fontos neked. Komoly meló lesz.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ nem vagyok szép de csunya sem egy átlagos lány vagyok és buta sem vagyok!!!de a véleményed máskor tarsd meg magadnak.ha normális választ nemtudsz akkor ilyet ne irj
Még mindíg nem dugott meg? Mondtam már, ûlj az arcára a pinciddal mikor fekszik, és mond neki ezt: dugd a puncim Kandisznyó! :D
Szia, ezt akar en is irhattam volna. En 31, a baratom 39. Es nem akar szexet ( eddig egyszer volt, 4 honapja jarunk) Most peldaul eljottunk hetvegere egy hotelba es KULON SZOBAT foglalt... Nem tudom mit csinaljak, es meddig birom ezt igy.
Nem akarok ítélkezni, de sztem látens meleg.Nincs az a 30as pasi, aki ne akarjon szexet, pláne ha már volt orál...
ha felizgul rád akkor valszeg nem búza.
ezt vele kell megbeszélni. de ha se szexelni nem akar, se gyereket, akkor én meggondolnám h pazarlom-e rá az idõmet vagy se...... nem gondolod? :(
A kérdező hozzászólása: csak az a baj beleszerettem és probálom rávezetni ezekre a dolgokra
nem akarlak elkeseriteni, de ebben a korban már nem változik az ember....
Onnan tudhatod, hogy homár, hogy elvégzel vele egy egyszerû tesztet. Megkérded tõlle: drágám, homokos vagy? De komolyra vévé a szót...ha más férfiakat néz gyanúsan sokáig akkor homi, vagy csak irigykedik más pasikra...De egz idõ után észre lehet venni hogz homár-e az illetõ

18 éves vagyok fiú van egy baránőm és orális szexet akar, mit tegyek?

Még csak 2 hete vagyunk együtt.

Legjobb válasz: Add tudtára, hogy ezt túl korainak tarod 2 hete vagytok együtt , nem akarsz sietni ezzel.

Add tudtára, hogy ezt túl korainak tarod 2 hete vagytok együtt , nem akarsz sietni ezzel.
húzd le a gatyád vedd elõ a farkad a többi már nem rajtad múlik!
"Mit tegyek?" ÖRÜLJ bmeg :D
Te nem akarod?
2hét?! miért lenne korai?? szerintem egyántalán nem az!
Alaposan mosd meg a farkad.
lol nem hiszem el h ennyire hülyevagy v ennyire érzelgõs.. de am ha +kérdezhetem szó szerint mondta ki így a csajod?:O
"lent van még" :D Még mindig a lábaid közt van? :D A kérdést laptopról írtad, letolt nadrággal? :D
nem korai a másik légy már férfi légyszíves!
A kérdező hozzászólása: de csak még két hete vagyunk együtt. nem korai?
Ha neked akarja, told le szépen. Ha magának, akkor más a helyzet. Melegítsd be egy kicsit. Csók, nyakra, fülre, vállra puszi. Aztán cici, cicik között le a hashoz, köldök. Húzd le, ami rajta van. Comb belsõ oldalát puszilgasd. Ha itt nincs baromira beizgulva, akkor gáz van. Ha igen akkor jöhet a punci. Nyelveddel a hüvelybemenetet finoman végig, majd fel a csiklóhoz. Most jön a bomba. Kezdj el körözni a csikló körül a nyelveddel, de lassan, folyamatosan szûkítsd a köröket, és ahogy egyre kissebbek a körök, a nyelveddel egyre nõjön a nyomás. A végén a csiklón folyamatos nyomás mellet körzöl. Nálam nagyon bejött. Kb 3 perc volt az egész mutatvány, de mindig akkorát élvez, hogy sokszor nekem is megvan csak attól. Persze, ha nem akarod még, akkor szimplán mondd meg neki, de ennek asszem még nagy hasznát fogod venni egyszer.

Csajok, hány éves korotokig tartottátok a orális szexet megalázó dolognak?

Van aki még sok szex után is annak tartja?

Legjobb válasz: én egyáltalán nem tartottam annak... örömet tudok vele okozni annak akit szeretek, akkor mért ne?!?! 23/L

én egyáltalán nem tartottam annak... örömet tudok vele okozni annak akit szeretek, akkor mért ne?!?! 23/L
aki megalázó dolognak tartja, az nem szerelembõl teszi! én szívesen csinálom a barátomnak, hiszen látom, hogy ezzel örömet szerzek neki, és élvezettel is teszem. aki megalázónak tartja, az ne csinálja. 24/L
ha szeretek valakit miért lenne megalázó vele bármit is csinálni?? Nem egyéjszakás kaladban veszítettem el, és már az elsõ pasimnak csináltam, mert izgatott és mert én akartam ! persze ha egy bunkó f.asz kényszerített volna rá, biztos megalázónak tartom, de így nem , soha ! 23/L
Én megalázónak tartom bizonyom pózokban, ha lenyomják a torkomon, ha a fejem rángatják a hajammal, ha meg kell ennem vagy ha az arcomba öntik stb. Tehát az ilyen tipikus pornóból vett férfiálom... Sajna a legtöbb pasi akivel találkoztam mániákusan azt hitte hogy úgy kell csinálni mint a pornóban... És mindigis megalázónak fogom tartani ezt a részét és nem is csinálnám így soha.
16-17, de csak elméletben, akkor még nem csináltam, most 19 vagyok, még mindig nem csinálom, mert nincs senkim, de már nem látok benne semmi kivetni valót.
na igen, az ilyen pornós cumizások eléggé undorítóak, és az bizony megalázó ám! de szerintem a pasik jobban élvezik a lassú, erotikus, mindent beleadó kényeztetést. nem?
nekem a térdelés igen.
Igen nekem az megalázó ha elé kéne térdelnem. Ez van, zavar téged? Mert engem nem, ilyen vagyok aztán kész. És már azelõtt is így gondoltam hogy láttam volna pornót... Megérzés. Az a pasi akinek nem tetszik, annak nem kötelezõ velem lennie. Ha neki fekve nem jó az õ baja, én nem fogom miatta az érzékeny térdeim tönkretenni és kellemetlen helyzetbe sem fogom magam érezni csak hogy neki jó legyen.
számomra nem megalázó azokban a pózokban amiket felsoroltál.
bocsi eltoltam 15:14vagyok és nagyon fáradt.
Sohasem tartottam megalázónak.
Én sosem tartottam megalázónak, sõt örömmel teszem, mert jó érzés látni, ahogy a másik élvezi. Az egyetlen eset, amikor megalázó volt, egy egyéjszakás, amikor utána a pasi nem hogy megköszönte volna, vagy valami pozitív megjegyzés, hanem közölte, hogy hülyeség volt megtennünk és miért nem voltam határozottabb a visszautasításban..(van egy közös haveruk, tehát nem "idegen" volt a srác) Ekkor megfogadtam, hogy soha többé nem orálozok, csak a párommal.. (természetesen akkor nem volt pasim) 19/l
Én mielõtt elveszítettem, azelõtt is megalázónak éreztem, illetve a szüzességem elvesztése után is annak tartom. Én egyszerûen nem tudom rávenni magam, hogy megtegyem. 17/L
úhh.ha térdelsz az megalázó. de akkor a legmegalázóbb, ha közben fogja a fejed és irányít..nah az gáz:S:S
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem így van, ez a szexuális életbe teljesen belefér. Persze nem minden alkalommal, de semmi kivetnivaló nincs benne.
egyet értek !!!! nincs annál vérforralóbb, ha térdelesz a párod elõtt és kényezteted orálisan, közben mélyen a szemébe nézel és látod, hogy elolvad a gyönyörtõl !!!!!ez akinek megalázó..... irányítani nem szokta a párom a fejem, de néha a hajamba ragad és az is izgató !! ha két embernél már kialakult egy nagyfokú bizalom, nincs megalázó dolog a szexben, DE fontos, hogy mindkét fél számára öröm legyen és élvezetes, nem kényszer !!! 25/L
Figyelj szerintem fogadd el hogy mindenkinek MÁS fér bele a szexuális életébe. Ez nincs meghatározva és pont így jó, nem csak az ami szerinted...
A kérdező hozzászólása: 11:19esnek van igaza!
14:19 vagyok.5 miért? sok v. kevés
Neked bepörgeti de a lánynak nem biztos..
sosem tartottam megalázónak, de jó darabig azt vallottam, hogy csak komoly kapcsolatban. most azt vallom, hogy ki kell érdemelni:D mielõtt bárki félreértene, arra értettem, hogy egyéjszakás kalandban semmiképp, de egy összeárogatósdiba belefér:)
A kérdező hozzászólása: Hát itt vagyok, ha kell valaki :D És milyen pózban nem megalázó? Ha a férfi fekszik, és a nõ fent van? Ha a férfi áll, a nõ meg ül/térdel, az már a megalázó kategória? Csak nem...
térdelés=megalázkodás
14:28 nekem nem megalázó , ha térdelek a párom elõtt, sõt, az mindkettõnket beindít igazán ! Általában nálunk ez olyankor szokott lenni, ha reggel indul munkába és még egy kicsit marasztalni akarom/szerencsére nem kötött a munkaideje/ vagy ha haz esik, és térdvédõben várom az ajtóban :) )) 23/L
addig amig nem voltam kénytelen hogy egy nagy büdös néger bránert lenyelni
ez nem kortól függ, én sosem tartottam annak alapjáraton...akkor érzem megalázónak, ha kényszerítenek rá, mikor nem akarom(nem feltétlen fizikai erõszakkal, hanem pl érzelmi zsarolással, stb.) 20/L
Kb:14ig de nekem inkább bátorság kellet hozzá a barátomnak csak 7hónap után tettem meg.A 2.nak már "csak"4 hónapot kellet várnia, és így csökkent de 3hét-1hó még eltelik mielõtt megteszem. 29/L
én nem rajonfok érte, de mondjuk egy 69esnél én is szoktam csinálni, mert tudom h ez jó a páromnak. De a legtöbbször ezta részét én kihagyom a sexnek
A kérdező hozzászólása: 15:14es, neked hány barátod volt eddig?
A kérdező hozzászólása: Amúgy legtöbbször én is háton fekve kapok kényeztetést, de volt már 1 szer asztalnál ülve, meg padlón térdelve is. Tök izgató volt az egész, semmi zsarnokit nem éreztem magamtól :D. A barátnõm is szívesen csinálta. Szerintem jó néha így is, mert bepörgeti az egészet a látszat megalázottsággal.
El kéne fogadni más véleményét is. Ha nem fogadod el akkor ne tegyél fel kérdést, mert nem mindenki azon az állásponton van, mint te. Idióta

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!