Találatok a következő kifejezésre: Opera böngészőben lehet (66 db)

Opera böngészőre lehet telepíteni ie tab-ot?

nem akarok az internet explorerel vacakolni, és ilyet csak google chrome-ra és firefox-ra találtam. Operára is van ugye ? valaki tudna linkelni ?

Legjobb válasz: Leírom hátha valaki nem tudja: nincsen ie tab, a böngészõ azonosítását kell csak átállítani

A kérdező hozzászólása: Leírom hátha valaki nem tudja: nincsen ie tab, a böngészõ azonosítását kell csak átállítani

Opera böngészõ gyorshívójának "átköltöztetése" másik Opera böngészõbe. Hogy lehet?

Van két gép és mind a kettõn opera van telepítve.Hogyan lehetne átrakni az egyikrõl a másikra a már bevált régi gyorshívó cuccokat?

Legjobb válasz: [link]

[link]
skyfire
A kérdező hozzászólása: a skyfire-vel az a gondom, hogy nagyon lassú :/ amit betöltök skyfire-vel, azt 5-ször betöltöm ugyanannyi idõ alatt operával
Ace esetén ne is csodálkozz, hogy nem megy. Flash player kellene, de az meg a proci miatt nincs. Vagyis van de azzal se lesz jó. Marad a skyfires megoldás.
A kérdező hozzászólása: 800mhz-s proci van benne egyik ismerõsöm meg megoldotta samsung galaxy minivel, amikor abban kissebb a proci
Az órajel mindegy. Az architektúra, na az a nem mindegy. Armv6-os proci esetén csak ez van, és ez se mûködik minden esetben. Sokat ne várj tõle: http://androidunderground.info/alkalmazasok/flash-player-arm..
A kérdező hozzászólása: felraktam: "a videó sajnos nem játszható le"
MX Player + Armv6 Plugin hozzá nekem gond nélkül megy így az alap böngészõvel az indavideo. (Ez nem Flash Player hanem MP4 Player , az Indavideo MP4 videókat használ)
Utolsó válaszoló! Engem is érdekelne, hogy nálad az hogyan sikerült, mert nálam még azzal sem játszható le az inda. Azt írja: A kért videó csak flashplayerben tekinthetõ meg. A kérdésre válaszolva pedig, én is próbáltam már mindent, még a neten is rákerestem, hátha van valami hasznos, de semmi.. Ha jutottál valamire, kérlek nekem is segíts!! Köszönöm, és bocsi az offért!


Hogyan lehet a Google Chrome böngészőt úgy beállítani hogy ne csak 6 ablak legyen rajta hanem sokkal több? Pl. Mint az Opera böngészőn a végelenségig lehet a kezdőlapra rakni. Itt egy kép hogy érthetőbb legyen.

http://pubuntu.comyr.com/wp-content/gallery/bongeszok/opera...

Legjobb válasz: Én ilyen beállításról nem tudok, valami kiegészítõt keresnék a helyedben. Például: https://chrome.google.com/webstore/detail/fvd-speed-dial-3d-.. Ez még ráadásul csillivilli háromdés is.

Én ilyen beállításról nem tudok, valami kiegészítõt keresnék a helyedben. Például: https://chrome.google.com/webstore/detail/fvd-speed-dial-3d-.. Ez még ráadásul csillivilli háromdés is.

Opera böngészővel hogyan lehet letölteni videót facebook-ról?

Legjobb válasz: A Facebooknak nincs saját videómegosztója, a legnépszerûbbeket lehet szerintem ott megosztani. YouTube videókhoz meg van külsõ program is sok vagy van az opera oldalán is lévõ YouTube Downloader "kiterjesztés" is.

A Facebooknak nincs saját videómegosztója, a legnépszerûbbeket lehet szerintem ott megosztani. YouTube videókhoz meg van külsõ program is sok vagy van az opera oldalán is lévõ YouTube Downloader "kiterjesztés" is.
Ebben a videóban megmutatja, h hogyan kell Facebook-ról videót letölteni ingyen + nem hosszú vidi: http://www.youtube.com/watch?v=iBJKDDsLx5E

Ha opera böngésző van a telón akkor nem lehet t-mobile-osan ingyen facebook-ni?

Legjobb válasz: Mindenki ezzel az ingyen face-szel jön.Amugy lehet.Be írod 0.facebook.com www. nélkül.úgy ingyenes minden milyen a böngészõd.

Mindenki ezzel az ingyen face-szel jön.Amugy lehet.Be írod 0.facebook.com http://www. nélkül.úgy ingyenes minden milyen a böngészõd.
A kérdező hozzászólása: de nem engedi azt írja hogy: elõször fizessen elõ csomag alapú átvitelre.
igen, operával nem lehet (gondolom mert az tömöríti és ezért nem közvetlen a face szerverrõl tölti le hanem az opera szerverérõl és az már pénz)
A kérdező hozzászólása: és nem lehet hogy a telefonon más böngészõ is van? nemcsak Opera??
De, nagy valószínüséggel. Milyen telóról van szó? Nokia? Amúgy amit neked ír az lehet hogy azért van mert nincs semmi net szolgáltatásod, be kell kapcsolni a net startot az ingyenfészhez is, de nagyon vigyázz hogy más oldalra ne távedj mert HORROR ára van anetstartnak, egy nagyobb képet megnézel az már egy ezres...
Ha jól tudom a T küldött egy sms-t, amiben van egy link a facebook 0 eléréssel kapcsolatban. Ha erre kattintasz rá és úgy nyitod meg, akkor nem fog számlázni. Egyébként van egy olyan díjcsomag a T-nél, hogy Gonet S 30 MB(http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/hav..) díja 600 Ft-ért havonta és nyugodtan tudsz netezni, nincs túlforgalmazási díj. Az elsõ 2 hónapban 90 Ft. Ez igazán úgy éri meg, ha van otthoni interneted is a T-tõl, melyre vállalsz 1 év hûséget, mert akkor van egy kedvezmény, Duplanet 400 (külön kell kérni a 1430-on)amivel ugyan ez a GonetS csak 200 Ft. ez azért már jól hangzik szerintem, és cserébe nyugodtan tudsz netezni.
A kérdező hozzászólása: nokia c1-01-em van.

Opera böngészőn, hogy lehet beállítani hogy több kezdőlapot nyisson meg egyszerre?

Legjobb válasz: Megnyitod az oldalakat, Opera/Fülek és ablakok/Böngészési folyamatok/Aktív böngészési folyamat mentése Adsz neki nevet és pipáld ki, hogy "Ezek a fülek és ablakok és jelenjenek meg indításkor"

Megnyitod az oldalakat, Opera/Fülek és ablakok/Böngészési folyamatok/Aktív böngészési folyamat mentése Adsz neki nevet és pipáld ki, hogy "Ezek a fülek és ablakok és jelenjenek meg indításkor"
Beállítások indítás gyorshívóval

Hogyan lehet letölteni az opera böngészöt?

Léci adjatok meg egy oldal címét ahol már csak nekem rá kell katintani hogy töltés

Legjobb válasz: http://www.opera.com/download/

Miért van az, hogy ha torrentezek, 260kb/s és Opera böngészővel is töltök le valamit akkor a torrent marad "maxon" 260kb/s-on de az Opera is tölt mellette még 50, 60kb/s-al. A torrenteket mért nem lehet eddig gyorsítani?

nemértem h ha az opera is tölt 50-el meg a torrent is 250el akk mért nem tud a torrent 300al... pedig fel van tolva a kapcsolódások száma is és a korlát is... Mikor 1x directbe töltöttem Operával akkor is 415kb/s-el jött és fogalmam nincs miért... Azt gondolom tán azért mert a torrent kliens közben még fel is tölt... ha ezért akk kérlek ajánljatok vmi faja kis progit amivel jvíthatok a helyzeten ha nem akk magyarázza meg vki! lécci...

Legjobb válasz: Melyik szolgáltatónál vagy?

Melyik szolgáltatónál vagy?
a torrent csak annyit tud letölteni amennyit neked feltöltenek, többet ne nagyon várj :P
A kérdező hozzászólása: 2mb-es netem van és ha van 1872 seed és 192 leach akkor sem jön gyorsabban pedig akkor tudna torrenttel is ha operával tud :S
2 Mbites nettel ennyivel lehet. Az, hogy Operával egyszer 400-al jött véletlenül, nem jelent semmit.
2 Mbit= 250 kbyte/s. Tehát ennyivel is kell jönnie.

Opera böngésző. Ezt hol lehet beállítani?

Ahány fület nyitok meg,a tálcán úgy nézz ki mintha annyiszor nyitottam volna meg az Operát. Ki lehet ezt kapcsolni vagy valami?

Legjobb válasz: Ez a WIN7 taskbar újdonsága. Címbe írd be: opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails Kiveszed a pipát és akkor nem mutatja külön a füleket.

Ez a WIN7 taskbar újdonsága. Címbe írd be: opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails Kiveszed a pipát és akkor nem mutatja külön a füleket.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!