Találatok a következő kifejezésre: Online hol oroszt (5 db)

Online hol lehet oroszt tanulni gyakorolni?

kb 10 éve tanultam oroszt és 10 évig. Szeretném felfrissíteni. De nyelviskolára sem id?m sem pénzem. Ha a férjem dolgozik egyedül vagyok a két gyerekkel.

Legjobb válasz: http://onlinenyelvoktatas.lap.hu/ görgesd lejjebb, valahol ott lesz:-)

http://onlinenyelvoktatas.lap.hu/ görgesd lejjebb, valahol ott lesz:-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm idõközben ezt az oldalt is megtaláltam nagyon hasznos:)
orosznyelv.com tudom hogy régi a kérdés
A kérdező hozzászólása: A saját barátaimnak alig tudok levelet írni. Olyan kevés leülési lehetõségem van a gép elé. Az orosztanár válaszolónak nagyon szépen köszönöm a biztatást.
Keress egz levelezotarsat! Skype, msn...
Szia! Orosztanár válaszoló vagyok: elõfordul, hogy egy nyelv egyszerûen nem megy valakinek, bár én konkrétan nem voltam még ilyen helyzetben. A gimis tankönyveid jó alapot adhatnak az újrakezdéshez, de kérlek, vedd figyelembe, hogy azóta a szóanyag egy része elavult, sok mindent teljesen másképp mondanak manapság, és a mai élet olyan nélkülözhetetlen témái, mint a számítástechnika vagy a mobiltelefonok még nem szerepelnek ezekben a könyvekben. A Dint-tel kiegészítve már jó eredményt érhetsz el, õk a mai szóanyaggal dolgoznak. azt hiszem, ha tényleg komolyan szeretnél orosszal foglalkozni, a gyerekek mellett is menni fog. Természetesen hozzám is fordulhatsz, szívesen segítek, az e-mail-em csak egy privátba kerül. :P
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem az a bajom, hogy az angolhoz nincs affinitásom. A diplomámhoz nagy nehezen megszereztem az alapfokút, de azóta egyáltalán nem használtam. Olyannyira nem tudok angolul, hogy ha a gép ír ki valami egyszerût azt is a férjemmel olvasatom el.:) )) Az oroszhoz lenne kedvem, elõ is vettem a gimis könyveimet. Szerinted ha azokat a két gyereke mellett áttanulmányozom , meg mondjuk a Dint-et nézegetem ér valamit? Esetleg megkereshetnélek téged ha magyarázatra szorulok?
Második válaszoló vagyok: gyakorló orosztanárként tudom mondani, hogy tényleg nincs más lehetõség jelenleg Magyarországon. Az orosz presztízse jelenleg nagyon alacsony, egyre kevesebb orosztanár tanít, akinek megvan a diplomája, miután nem praktizál, elfelejti a tanultakat. Nincs olyan ambiciózus orosztanár-réteg, aki élne az internet nyújtotta lehetõségekkel. Miután a nyelv iránt is nagyon kevesen (bár a tíz évvel ezelõttiekhez képest többen) érdeklõdnek, egyszerûen anyagilag sem éri meg magyar nyelvû internetes tanfolyamot kidolgozni. Ha oroszul szeretnél tanulni, elõbb tanulj meg angolul, vagy fogadj magántanárt! Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, ez a nagy magyar igazság.
A kérdező hozzászólása: A Startlapon ami van az angol orosz. Én magyar oroszt keresek. A dint-nél járt a hírlevél, de az nem visszacsatolós. Elot is ismerem Nem tudtok valami mást?
http://www.dint.hu Orosz Nyelvi Percek. Magyarországon egyelõre ez az egyetlen online orosztanulási lehetõség, de pl. elõfizethetsz az ELO orosz kezdõ tanfolyamára is, már ott is van internetes lecke-beküldési lehetõség. Sajnos az oroszul tanulni vágyók nincsenek elkényeztetve manapság ebben az országban, holott sok szempontból egyre hasznosabb ismerni ezt a nyelvet.
Kreatív orosz, én az angolból tanultam, de nagyon bejött, most az oroszt fogom ebbõl tanulni.

Hol lehet online orosz nyelvi játékokkal játszani?

Gondolok én ilyenre:akasztófa,memóriajáték,szókirakó.Csak lehessen interneten vele játszani és sokféle játék legyen.

Legjobb válasz: Itt van akasztófa (bal oldalt, a nehézséget be lehet állítani) [link]

Itt van akasztófa (bal oldalt, a nehézséget be lehet állítani) [link]

Szlovák, szerb, makedón, orosz nyelvet hol tudnék online tanulni?

ahol a cirill bet?ket is megtudnám tanulni , olyan oldalakra gondolok

Legjobb válasz: Szlovák nyelvben nincs ciril betû.

Szlovák nyelvben nincs ciril betû.
A kérdező hozzászólása: tudom , az orosz nyelv miatt írtam :)
Érdeklõdj a Katedrea nyelviskolánál.


Hol lehet online spanyol, portugál, olasz, orosz, illetve lengyel nyelvet tanulni?

Legjobb válasz: http://www.spanishpod101.com/ http://www.portuguesepod101.com/ http://www.italianpod101.com/ http://www.russianpod101.com/ http://www.polishpod101.com/ http://www.lingq.com/hu/ ezek mind nagyon jó oldalak ha tudsz angolul. teljesen kezdõtõl haladó szintig vezetnek a podcastok.

Próbálj meg egyszerre csak egyet tanulni.Ugy könnyebb.
pl. nálam:)
Az összes, általad felsorolt nyelvet tanítják: http://www.ringnyelvstudio.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszokat, de nem tudtok valami hatékonyabb online cuccot? Amivel a kiejtést is tudom gyakorolni?
A kérdező hozzászólása: Ja és amit kifelejtettem most a lengyelre és az oroszra lenne szükségem

Hol találok a neten online orosz nyelvtant?

Legjobb válasz: http://russzkij.blogspot.com/ itt találsz letölthetõ könyveket

http://russzkij.blogspot.com/ itt találsz letölthetõ könyveket
gigapedia
http://www.livemocha.com a lehetõ legkényelmesebben tanulhatsz oroszt finnt angolt és még 21 nyelvet ezenkivül, éns ezt használom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!