Találatok a következő kifejezésre: One step mennyire (14 db)

One step mennyire megbízható?

4 napja késik, de az összes one step tesztem negatív lett. Másik teszt esetleg már mutatna valamit?

Legjobb válasz: 7-es vagyok.Még valami,csak már dühös vagyok a tesztekre,fõleg az x-epilre.One steppet szoktam én is használni szinte mindig csak most nem rendeltem és így vennem kellett valamit,a One step az soha nem vezetett félre,sztem nagyon jó megbízható,és olcsó is. :)

7-es vagyok.Még valami, csak már dühös vagyok a tesztekre, fõleg az x-epilre.One steppet szoktam én is használni szinte mindig csak most nem rendeltem és így vennem kellett valamit, a One step az soha nem vezetett félre, sztem nagyon jó megbízható, és olcsó is. :)
Nekem ez is kimutatta meg a többi is, de sokan szidják. Én vennék a helyedben másik fajtát, ha az is negatív, akkor valószínûleg nem tehesség miatt késik. Ha babat akarsz, drukkolok! :-)
Érdekes ez a teszt szerintem teljesen negatív, látom, hogy valami kis "kosz" folt van ott, de ebbõl nem hiszem, hogy baba lesz. 4 nap késés után már azért ennél erõsebbet kellene mutatnia. Azért fura ez a teszt mert a kontról csík is olyan halványka rajta. Nekem a Gabriell volt ehhez hasonló, igaz akkor már tudtam, hogy terhes vagyok, kb. 6-7 hetesen csináltam meg egy gabriell tesztet és a kontorl is ilyen halvány volt a második csík pedig még annál is valamivel halványabb. Amit viszont tapasztalatból mondok, hogy ha pozitív egy teszt azon a második csík is rózsaszín , lehet látni, hogy nem szürke nem átlátszó hanem még ha halványan is de rózsaszín az egész csík.
Elõfordul a one step teszteknél a horpadás, de ez nem befolyásol semmit.Ha tényleg pozitív a teszt, erõs pozitív, akkor nem kell keresgélni a csíkot, az szépen ott lesz.Próbáld ki ugyanebben a márkában az ovulációs tesztet.Az is horpadós, de ha pozi, akkor azt nem tudod félreértelmezni. Nekem ez a fajta teszt mutatott szép ppozitívat nemvárt napján.Vettem a clear blue-t, az is kimutatta és valóban babát várok.Szóval nekem nem volt vele gondom.
A kérdező hozzászólása: A legfõbb gondom az, hogy minden tesztem így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/view/130908/17_dpo_2_www.kepfeltoltes.. Ahol a teszt csíknak kellene lennie, vagy egy kis horpadás, de van olyan tesztem, ahol az egész ilyen: http://kepfeltoltes.hu/view/130909/IMG20130908_013_www.kepfe..
Még valami, 8as vagyok. Expect terhességi teszt...:-)
8-as igazad van, ma megfogadtam én is hogy nem csinálok ilyet.Nincs értelme.:) Neked pedig boldog babavárást! :)
Nekem nagyon nem vált be, és itt is elég sokszor olvasok róla rossz véleményt. Érdemes másik tesztet is kipróbálni, nekem x-epil már a mensi elõtt 3 nappal mutatott 2 csíkot.
Elhiszem, , hogy borzalmas a várakozás, de úgy hiszem rosszabb a sok csalódást nézni. Nem várt napja utáni 6. napon teszteltem elsõnek. Nehéz volt várni, de megérte. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön.
köszönöm szépen az infót kedves.Tisztában vagyok vele mit jelent.Majd 4 éve próbálkozunk, akár doktorálhatnék is már! :) De egyszer volt igazi pozi, amikor biztos volt, a legutóbbi x-epil mind a 4 kétcsíkos volt de nem olyan mint akkor egyszer.Úgyhogy szerintem a tesztekkel csináltak valamit...mert régen nekem sem fordult elõ soha ilyen.Mindegy a témához annyira ez nem is tartozott.A többiben egyetértek kedves utolsó kismami.
Szerintem meg, ha 4 nap késés után negatív, akkor nagyvalószínûséggel úgy is marad. 2 nap múlva tesztelj, ha akkornis nega akkor tuti nem vagy az. De szerintem így sem:( Soha az életemben nem volt álnegatív meg álpozitív tesztem. Az utolsónak meg annyit, , hogyazért lett pozitívmnem várt elõtt, mert lehet valami elindult demegszakadt. De ezt írják is és mondják is az orvosok. 37+2
hagyd az x-epilt is.Nekem az már 4 nappal mutatta a nemvárt elõtt a két csíkot nagyon halványan és persze semmi nem lett belõle...
Csatlakozom az utolsóhoz.
Nem vagy terhes, ha negativak a tesztek. Egy teszt meg tevedhet, de tobb nem. Raadasul kulonbozok. Nekem amugy a one step sohasem mutatott valotlant.
A kérdező hozzászólása: X-epilt a nem várt napján csináltam, negatív lett, de lehet, még korai volt.
nekem eddig mindig bevált. A nem várt elõtt négy nappal már halvány pozitív volt. Ha késõbb volt az ovulációd, akkor simán lehet még negatív a teszt. Nem vagyunk egyformák, mindenkinek máshogy termelõdik a hcg. Várj szerintem pár napot, és reggeli elsõ pisibõl tesztelj megint, akkor azért már késõi peteérés esetén is ki kell mutatnia. Tudod, hogy mikor volt az ovud? Hõdet méred?

Internetes One step teszt mennyire megbízható?

Nem reggeli pisiből két extra nagyon halvány kétcsíkos tesztem van. Csapott már be valakit? 10-es érzékenységű. Még van 3 napom menstruációig.

Legjobb válasz: Most csináltam egy X-epilt. 25-ös. Az is halványan, de pozitív.

A kérdező hozzászólása: Most csináltam egy X-epilt. 25-ös. Az is halványan, de pozitív.
Bizony pozitív !!!! Vigyázz magatokra ! :) Jó egészséget !
Ez bizony pozi
Látom, kiírtad kérdésnek hogy van-e két csík, szerintem mások is látják, oda már nem írok :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Nem tudok mit írni, csak vigyorgok a klaviatúra elõtt és nyelem a könnyeim.
1. és 5. vagyok, ott van a két csík :) Babát vársz!
A kérdező hozzászólása: Ilyen halvány, alig kivehetõ tesztbõl ma már 4 összegyûlt. Mindegy neki, hogy reggeli vagy nem reggeli pisi. :)
A kérdező hozzászólása: Remélem nem csak én halucinálom be.... http://kepfeltoltes.hu/view/130802/2013-08-02_19.35.30_www.k..
Már 2 + teszted van egy még tán hazudik de 2?!.De két nap múlva csinálj még 1et.Az erõsebb lesz már!De tényleg tedd fel megkukkantjuk! :)
tedd fel ide a képét és megnézzük. mutasd meg :) !! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj, Istenem! Azt se tudom, hogy mit csináljak... Félek, mert olyan kis halványak a tesztek és még menszesz elõtt is vagyok. És olyan sok rosszat lehet olvasni a neten, pl. hogy nem biztos hogy meg is marad... De ilyenre nem is gondolok inkább!! Köszönöm a válaszokat! Mindenkinek ment a pont!
Szia ! Én is onnan szoktam rendelni , a valóságot mutatja . Szerintem bízható .
1. vagyok. Ha pozitív akkor pozitív :) Majd az UH megmutatja hogy pontosan mennyi idõs a baba, lehet hogy elõbb volt peteérésed mint általában. Nekem is hétvégén kell megjönnie, nagyon nem várom :) A 3 hónap pedig nem korai, gyorsan kiürülnek ezek a tabletták, már nagyon alacsony a hormontartalmuk.
Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Nem túl korai még? Csak vasárnap kellene megjönnie és nincs három hónapja se, hogy abbahagytam a tablettát.
Hát akkor + , gratulálok! Nekem is one step van, eddig csak az ovu teszteket használtam és mûködik, a terhességit majd pár nap múlva lesz érdemes. (persze már kettõt ellõttem, hátha..., de még nagyon korai, szóval a negatív eredményt kimutatta :) ) Még egyszer gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Az one step ovulációs teszt mennyire megbízható?

most szeretnék rendelni és kíváncsí lenék kinek vált be,mennyi idő után jött össze a baba?

Legjobb válasz: Én használtam, megbízható, de hátránya, hogy sohasem volt egyforma a két vonal, vagyis teljesen pozitív, így csak az erõsödésbõl tudtam következtetni rá.

Én használtam, megbízható, de hátránya, hogy sohasem volt egyforma a két vonal, vagyis teljesen pozitív, így csak az erõsödésbõl tudtam következtetni rá.
én csak azt használtam soha mást, és nekem egyforma pozi szokott lenni, igaz csak mostanában, úgyhogy az elõttem levõnek annyiban igaza van, hogy van olyan széria amit rendelek hogy nem lesz egyforma, csak majdnem olyan erõs.Viszont elõnye hogy olcsó, és azért kell belõle elhasználni nem keveset, és az üzletekben nagyon drága.Én ajánlom :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) én most találtam meg az apródon 49 ft -ért :) remélem beválik

Az One Step terhességi teszt am ia dm-be kapható mennyire megbízható?

Legjobb válasz: Nekem kimutatta a terhességet 4-5 nappal a nem várt után.

Nekem kimutatta a terhességet 4-5 nappal a nem várt után.
Nekem a mensi kimaradásának 2. napján kimutatta a terhességet. (Azóta 14 hónapos a babám.) A múlt héten is kimaradt mensi miatt teszteltem, akkor negatív lett és tényleg nem lesz baba. Szóval szerintem megbízható.
Kimaradás utáni harmadik napon pozitív, most 37 hetes vagyok.Elõtte is használtam párszor, akkor meg negatív volt, szóval szerintem is jó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen

One Step teszt 10-es érzékeny, , mennyire ad pontos eredményt? Tegnap előtt erős 2csíkos, most 2napja meg nem is látszik a második csík

Legjobb válasz: Ha akkor 2 csíkos volt az pozitív... Ugyan azon a teszten 2 napos azért nem látszik mert megszáradt.Az enyém is így volt.... Vagy 2 nap után csináltál még1 et és az nem 2 csíkos???

Ha akkor 2 csíkos volt az pozitív... Ugyan azon a teszten 2 napos azért nem látszik mert megszáradt.Az enyém is így volt.... Vagy 2 nap után csináltál még1 et és az nem 2 csíkos???
A kérdező hozzászólása: Szia! Aranyos vagy, hogy írsz.Igen, a mostani teszten nincs második csík. Lehet, hogy nem volt jó az elõzõ teszt, véletlenül lett pozitív? Gratulálok a babádhoz:)
Szia, valami hiba lehetett, vaterás one step vagy gyógyszertári? Engem a vaterás vert át , ugyan abból a vizeletbõl két pozi és több nega:( viszont amikor ténylegesen pozit teszteltem terhesség miatt és nem maradt meg akkor fokozatosan halványodott csak a tesztem, nem olyan volt, hogy két nap múlva már teljesen nega, hanem még egy hét múlva is halvány pozi, egy-két hét mire a hcg kiürül. Próbálj meg valami másfajta tesztet, de az is elképzelhetõ, hogy most nem volt olyan koncentrált a vizeleted amibõl csináltad, tehát sok folyadékot ittál, stb.
Szia! Szerintem hibás lehetett a teszt!Téves pozitívat ritkán mutat egy teszt!Én 8-án csináltam tesz veszes one step-pel és rögtön egybõl szépen mutatta, hogy baba van!Nekem bevált és szerintem a második teszted hibás volt!Szerintem csinálj egy újat!Drukkolok!
Én is vaterás one step-el teszteltem, nem várt elõtt 1 nappal már halvány + volt. Másnap meg már délután is ott volt az erõs 2. csík. Hetek teltek el, de még mindig látszik a két csík!

One step terhességi teszt mennyire megbízható ha negatív?

Legjobb válasz: Embrió transzfer= lombik beültetés

A kérdező hozzászólása: Embrió transzfer= lombik beültetés
Attól függ mikor csináltad. Ha már késik, akkor úgy elég megbízható, az esetben nem vagy terhes. De ha még esetleg napok vannak hátra a mensidig, akkor lehet, hogy korai volt, és azért negatív baba ellenére is.
A kérdező hozzászólása: ET után 5 nappal elkezdtem a tesztelést, ma vagyok ET után 12 nappal és még mindig negatív.Változhat még pozitívra?
5 nappal utána minek tesztelgetni?? Esélytelen, hogy kimutatja. Ovu után 12 nappal érdemes elkezdeni.
Mi az hogy ET?
Elnézést kérek, tényleg nem tudtam, ne haragudj kérlek!

ONE STEP 10-es érzékrnységű vaterás-teszvesz-es teszt mennyire megbízható? Tapasztalatokat várok

Egyik nap negatív aztán másnap pozitív,napok óta így megy ez.

Legjobb válasz: képed nincs a tesztekrõl? nem lehet, hogy csak szellemcsíkot látsz?

képed nincs a tesztekrõl? nem lehet, hogy csak szellemcsíkot látsz?
Szia!Nekem is volt egy halvány pozim, aztán egy nega.de baba az nem volt....

Lanyok! Mennyire megbizhato a One Step terhessegi es ovulacios teszt?

Most vettem 30 ovu es 20 terhessegi tesztet, eszmeletlenul olcson. Remelem mukodik is...

Legjobb válasz: Teljesen jók! Tévesen pozitiv nem lesz! :))) Sok szerencsét! KÍvánom, hogy elsõ hónapban megcsinálhasd mind a 20 tesztet, csak azért, hogy nézegesd a két csíkokat :D :))))

Teljesen jók! Tévesen pozitiv nem lesz! :) )) Sok szerencsét! KÍvánom, hogy elsõ hónapban megcsinálhasd mind a 20 tesztet, csak azért, hogy nézegesd a két csíkokat :D :) )))
A kérdező hozzászólása: Koszonom! :)

Ma reggel pozitív lett a One Step tesztem. Akkor biztos, hogy terhes vagyok? Mennyire megbízható ez a teszt?

Legjobb válasz: Ha + akkor tuti!Általába megbízhatóak a mai tesztek!Gratulálok!

Ha + akkor tuti!Általába megbízhatóak a mai tesztek!Gratulálok!
nekem anno azt mondták, hogy hamis + eredmény nincs.igaz, én is megcsináltam még 4 tesztet, mert nem akartam elhinni az eredményt.úgyhogy én is szívbõl gratulálok, vigyázz magatokra!
gratula neked! Mit nem adnék egy pozitív tesztért!!!!!!
One Step teszt az egyik legjobb (szerintem) Hidd csak el nyugodtan az eredményt, gratulálok:)
Én is gratulálok.Mikor teszteltél?Hanyadik ciklusnapodon?
Én 2 éve csinálom ezt.Azalatt egyszer sikerült nagyon halvány +tesztet produkálnom a doki azt mondta terhes vagyok el sem akartam hinni aztán rá 1 hétre megjött.Még most sem tudjuk h tényleg terhes voltam-e akkor csak nem tapadt meg rendesen?Na mindegy Én ezt csak azért irtam ha tuti ott a 2 csik akkor ott baba van!Gratula!(irigykedve)Vigyázz magatokra.
A kérdező hozzászólása: Ó, ha tudnád, én hányszor voltam így az elmúlt 13 hónapban! Két hete állapítottam meg, hogy az "internet szerint" mi már meddõnek számítunk. És most, hogy a saját szememmel láttam, nem is merem beleélni magam. Teljesen csak akkor fogom elhinni, ha doki is látott. Majd két hét múlva megyek.
A kérdező hozzászólása: Általában 28-30 napos ciklusaim vannak, és a 28. napon teszteltem. A csík pedig rendesen látszik, halványabb ugyan, mint a kontroll csík, de normálisan látszik, félhomályban is. És elég hamar ki is jött, nem kellett perceket várni:-)
A kérdező hozzászólása: Szívbõl köszönöm mindenkinek! Lassan kezdem elhinni! :-)
A kérdező hozzászólása: Ó, de jó, hogy ismét írtál! Most már sokkal nyugodtabb vagyok. :-)
Elsõ vagyok!Én csak egy tesztet csináltam és a + lett!Nem is gondolkoztam tovább ilyeneken, mert tudtam, hogy terhes vagyok!Nem jött meg, feszült a cicim!Szerintem akinek + az is marad!Aki meg azt mondja, hogy másnapra - lett az tuti, hogy csak szellem csíkot látott a + teszten!Nyugi!Kismama lettél!:-)21 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :-) Én még nem teljesen hiszem el, már több, mint egy éve próbálkozunk. Most meg olvastam olyat, hogy valakinek egyik nap 3 tesztje + lett, másnap 3 tesztje -, így egy kicsit megijedtem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és mielõbbi újbóli teherbeesést kívánok! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!