Találatok a következő kifejezésre: Olyasmit olvastam a (5 db)

Ricinus olaj. Hogyan használjam hajnövesztő szerként? Valami olyasmit olvastam hogy tojássárgáját kell hozzá keverni (mennyi olajba, milyen időközönként, meddig hagyjam a hajon? . Stb. )

Legjobb válasz: Én szoktam pakolásnak rakni, a hajamra. Általában hétvégén csinálom és egy egész éjszaka rajtam van, + még kövi nap is délig. Igazából bármit tehetsz bele amit jónak látsz.. Az arányok sem fontosak igazán. Másféle olajokat is ( pl. mandulaolaj, hidegen sajtolt olívaolaj) A tojásból én egy egész tojást szoktam, egy fél üveg ricinussal elkeverni. De akár mézet is rakhatsz bele, ha olyan kedved támad. Ne ijedj meg következõ nap egy kicsi büdi lesz, de ha megmosod akkor már semmit nem lehet érezni.

Én szoktam pakolásnak rakni, a hajamra. Általában hétvégén csinálom és egy egész éjszaka rajtam van, + még kövi nap is délig. Igazából bármit tehetsz bele amit jónak látsz.. Az arányok sem fontosak igazán. Másféle olajokat is ( pl. mandulaolaj, hidegen sajtolt olívaolaj) A tojásból én egy egész tojást szoktam, egy fél üveg ricinussal elkeverni. De akár mézet is rakhatsz bele, ha olyan kedved támad. Ne ijedj meg következõ nap egy kicsi büdi lesz, de ha megmosod akkor már semmit nem lehet érezni.

Olyasmit olvastam nemrég a neten, hogy egy laptop-nak az akkumulátorja fel tud robbani. Ez akármelyik pillanatban bekövetkezhet?

Legjobb válasz: 1,5-2 éves a történet, ami még napjainkban is zajlik. egyes tipusú akkumlátork esetén, fõleg zárlat miatt felléphet olyan mértékû túmlegedés, ami meggyujthatja az akku környezetében lévõ mûanyagot, valamint, a felhevült fém tokozás robbanásszerûen nyílhat szét. Nem csak notebook-ok, hanem mobilok is érintettek voltak/vannak. Ha jól tudom, az érintett típusokat már visszahívták/visszahívják.

1, 5-2 éves a történet, ami még napjainkban is zajlik. egyes tipusú akkumlátork esetén, fõleg zárlat miatt felléphet olyan mértékû túmlegedés, ami meggyujthatja az akku környezetében lévõ mûanyagot, valamint, a felhevült fém tokozás robbanásszerûen nyílhat szét. Nem csak notebook-ok, hanem mobilok is érintettek voltak/vannak. Ha jól tudom, az érintett típusokat már visszahívták/visszahívják.
A kérdező hozzászólása: És ha ez felrobban akkor mekkorát szól?
a robbanásnak attól van hangja, hogy gáz halmazállapotú anyag szabadul ki, ami folymatosan expandál, ezzel hozva létre egy lökéshullámot, ami maga a hang. Egy "robbanó" akkuban kevés gáz van, itt inkább folyadék adja a nyomást, ami ha utat talál egybõl elveszíti a nyomását. A dolog inkább spiccelés jellegû. Mint amikor a savanyú uborkát vágod és kispriccel a lé. A gond az, hogy ez a folyadék savas és forró.
Tesóm mobiljának az aksija robbant fel, pedig minõségi volt, és 2005-ben vette és tavaly robbant egyet és annyi volt neki.
A kérdező hozzászólása: És a tesódnak nem lett baja?


A Gegebuxról mi a véleményetek? Valós lehet? Elég sokat fizet egy klikkelésért. + még v. mi olyasmit olvastam, hogy befizetéshez köti a kifizetést, ez mit jelent?

www.gegebux.com

Legjobb válasz: Vágom már!!! Valósnak valós, de!!! valóban befizetéshez köti a kifizetést, ha pl. befizetsz 1 Euro-t, akkor tudsz kivenni 1,3 Euro-t, asszem.... ez csak egy példa, de kb. így van.

A kérdező hozzászólása: Vágom már!!! Valósnak valós, de!!! valóban befizetéshez köti a kifizetést, ha pl. befizetsz 1 Euro-t, akkor tudsz kivenni 1, 3 Euro-t, asszem.... ez csak egy példa, de kb. így van.

Elsobabas kismamak, gondolkoztok olyasmin, hogy milyen szemleletben szeretnetek nevelni a kicsit, mit szeretnetek neki atadni, tanitani, stb. vagy ezek olyan dolgok, hogy majd jonnek maguktol? Olvastok gyerekpszichologiai konyveket, stb?

Legjobb válasz: Szia! Én nem olvastam gyerekpszichológiai könyveket, viszont tanultam pedagógiát és pszichológiát is, de mégsem ezeket a vonalakat fogom követni. Határozottan tudom, hogy a fiamból Isten félõ, becsületes, tisztességes embert kívánok nevelni. Fontos, hogy tudjon szeretni és tudjon adni az értékeibõl másoknak. Remélem sikerül elérnem majd a célom, hiszen a hit majd minden nehézségen átsegíti, szellemileg erõsíti.

Szia! Én nem olvastam gyerekpszichológiai könyveket, viszont tanultam pedagógiát és pszichológiát is, de mégsem ezeket a vonalakat fogom követni. Határozottan tudom, hogy a fiamból Isten félõ, becsületes, tisztességes embert kívánok nevelni. Fontos, hogy tudjon szeretni és tudjon adni az értékeibõl másoknak. Remélem sikerül elérnem majd a célom, hiszen a hit majd minden nehézségen átsegíti, szellemileg erõsíti.
Mi még csak dolgozunk a babán, de Mi nem akarunk anyámasszony katonáját nevelni a gyerekünkbõl. Fedezze föl a dolgokat a maga tempójában, majd elválik merre érdemes terelni az útját, amin remélem segíteni tudunk majd. A férjem nagyon intelligens, okos ember, nekem a kreativitásom jó. Bízom benne ebbõl rossz nem sülhet ki:) ).
Sziasztok! Elsõ vagyok! Azért nagyon ciki, hogy azért pontozzák le a válaszomat, mert vallásos vagyok. Én elfogadom más emberek nézeteit és gondolatait és senkit nem pontozok le azért mert nem értek vele egyet. Szerintem ez intelligencia kérdése.
Mi szeretetben szeretnénk nevelni az elsõszülött fiúnkat. Nekem van egy tanítói diplomám, bár sajnos nem tudtam vele elhelyezkedni. Tanultam pszichológiát és pedagógiát is bõven. De szerintem az anyaság az teljesen más. Nekünk az a lényeg, hogy meg tudjuk neki teremteni azt a harmóniát, szeretetet, biztonságos hátteret, ami nekünk sajnos nem adatott meg. A többi szerintem majd jön magától. Nem akarunk kis gengsztert nevelni belõle, de nem is fogjuk nagyon szigorúan fogni, tapasztalja meg az életet. Persze azért az ésszerûség határain belül. Aztán majd eldõl, hogy mi lesz. :) )))
3. válaszoló vagyok. Aki lepontozott 55 %-ra azért mert leírtam a véleményem egy kérdésre válaszként, annak nagyon sok esze lehet;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!