Találatok a következő kifejezésre: Olyan van, ha (6026 db)

A kérdező hozzászólása: Oké, köszi!
The Sims 2: Házi kedvenc --> állatok (kutya is) The Sims 2: Éjszakák --> autók
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Csak hétfõn csinálom meg, mert holnap nem leszek itthon!
-Éjszakék -Nagyvárosi élet
A Nyagyvárosi Életben helikopter van az Éjszakákban több autó. A Házi kedvencekben macska, kutya, hörcsög, papagáj(vérfarkas ha egy villágító szemû kutyát látsz össze barátkozol vele akkor õ magátol megharap és vérfarkas leszel és ha valakit megtámadsz akkor õ is az lesz). Utazás néha ha a tenger parton kagylókat gyüjtesz akkor néha megharap egy rák. Az állatos krónika megvan nekem abba 2 történet van samu és soma most játszottam újra nem rég kábé 4, 7 napja és hajótörött krónikák is vannak és kertvárosi krónika. bocsiiiiii túl hósszú
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Általában amikor este lefekszem, háton akkor olyan érzésem van mint ha nem kapnék levegőt! És amikor nyelek, a nyálam nehezen megy le, mert olyan mint ha valamibe megakadna! De ha iszok rá vizet, akkor elmúlik! De visszajön! Valakinek hasonló ilyen?

Voltam már vele orvosnál,de azt mondták hogy nem találnak semmit,és hogy csak idegi alapon jön ez ki!De mivel most terhes vok,és megpróbálok nem idegeskedni annyit,és még is van néha!!!De most meg nem kaphatok rá semmit,de voltam egy orvosnál és azt mondja lehet valami sz?kít? van a torkomban,de most a baba miatt nem adhat Semmit!Már több mint 1 éve szenvedek ezzel!

Legjobb válasz: Terhesen nem szabad háton feküdni, mert a méh megnövekedett súlya fontos hasi ereket szoríthat el, így csökken a vér oxigénszintje, ami káros rád nézve és a babára nézve is. Van, aki fel sem veszi, de van olyan terhes nõ, aki háton fekve elájulhat. Feküdj az oldaladon. 31 hetes kismama

Terhesen nem szabad háton feküdni, mert a méh megnövekedett súlya fontos hasi ereket szoríthat el, így csökken a vér oxigénszintje, ami káros rád nézve és a babára nézve is. Van, aki fel sem veszi, de van olyan terhes nõ, aki háton fekve elájulhat. Feküdj az oldaladon. 31 hetes kismama

Kérlek linkeljetek egy olyan képet, amin egy B80-as mellméretű nő van! Ha lehet olyat amin nincs rajta melltartó. ?

Legjobb válasz: http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.

http://www.lmgtfy.com/?q=B+80-as+melltart%C3%B3 képeket nézd. Ha lejjebb mész van olyan akin nincs melltartó.
A kérdező hozzászólása: Kösz. Így én is kerestem, csak máshogy írtam be. :)
Ninmcsmit:)

Van egy 5 hónapos kutyusom és kb.1 hete fényes a széklete, kemény, de olyan mint ha olajos lenne és világos, csak száraz tápot kap (Eukanuba), régen száraz és fekete volt, lehet, hogy vmi baja van?

Lehet, hogy hülyeség, de azt hallottam, hogy embereknél, ha ilyen a széklet, az hasnyálmirigy gyulladásra utal, ez el?fordulhat kutyáknál is?

Legjobb válasz: Az olajos, fényes széklet önmagában véve még nem jelent feltétlenül problémát, pláne, ha kemény. Ugyanattól a tápláléktól is megváltozhat a széklet, mert a kutyának nem minden nap pont ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége, így a székletbe is más maradék dolgokat választ ki. Ezt az én kutyámnál is tapasztaltam. A fényes felület utalhat a bûzmirigy megfelelõ mûködésére is (hogy jól "sikosítja" a székletet). Baj akkor van, ha nyálkás, nyákos, véres, vagy hasmenés van. Az a hasmenés, aminek a teteje olyan, mint az olajtócsáé, az bélgyulladásra utal általában. Ha nagyon aggódsz, akkor vigyél egy adagot az állatorvoshoz, mutasd meg neki, de szerintem amíg jó kedvû, eszik-iszik rendesen, és hurkát kakil, addig nem kell aggódni.

Az olajos, fényes széklet önmagában véve még nem jelent feltétlenül problémát, pláne, ha kemény. Ugyanattól a tápláléktól is megváltozhat a széklet, mert a kutyának nem minden nap pont ugyanazokra a tápanyagokra van szüksége, így a székletbe is más maradék dolgokat választ ki. Ezt az én kutyámnál is tapasztaltam. A fényes felület utalhat a bûzmirigy megfelelõ mûködésére is (hogy jól "sikosítja" a székletet). Baj akkor van, ha nyálkás, nyákos, véres, vagy hasmenés van. Az a hasmenés, aminek a teteje olyan, mint az olajtócsáé, az bélgyulladásra utal általában. Ha nagyon aggódsz, akkor vigyél egy adagot az állatorvoshoz, mutasd meg neki, de szerintem amíg jó kedvû, eszik-iszik rendesen, és hurkát kakil, addig nem kell aggódni.
komolyan nem értem az ilyen kérdéseket... orvosi diagnózist vársz? nem lenne egyszerûbb felhívni az orvost vagy elvinni hozzá? mindenki gyártja a teóriáit és leírja a saját tapasztalatait, ami tök jó, csak nincs két ugyanolyan eset! elolvasol mindenféle véleményt, ahelyett, hogy egy hozzáértõt kérdeznél meg... milyen gazda az, aki a kutyája betegségének okát egy fórumon akarja kideríteni?
A kérdező hozzászólása: Ha számít, a fajtája Westie.
Nem feltétlenül van más tünete a bélgyulladásnak. Láz, bágyadtság, étvágytalanság csak súlyos fertõzöttség esetén lép fel. Ha engedi a pénztárcád, vigyél el egy adagot széklettenyésztésre, az megmondja, van-e baj. 6000 Ft-ba kerül kb.
A kérdező hozzászólása: is-is és puha, de nem hasmenés, ha bélfertõzés, akkor van vmi más tünete, láz vagy vmi más? Mondjuk étvágya az van!
Olajos vagy nyálkás inkább? Az utóbbi lehet bélfertõzés eredménye. Fõleg, ha világos is. Nálunk is mindenki eukanubát eszik, de jó sötétbarnát tojnak:) Szerintem vigyél mintát az állatorvosnak.
A kérdező hozzászólása: Utolsó. Te meg tipikusan az a fajta válsz adó vagy aki csak okoskodni tud és akinek nem vok kíváncsi a fikázására. Nem azt kértem, hogy hordjatok le a sárga földig, hanem, hogy ha valakinek volt már ilyen a kutyájával, akkor az válaszoljon! Nem vagyok kíváncsi a fikázásra, nem tom mit nem lehet megérteni azon, amit kérdek, de ha valaki nem tud mást csak cseszegetni, az inkább ne is válaszoljon semmit!!!
Az nemjó neki hogy csak egy féle kaját kap :S adj neki konzerveket meg különféle dolgokat, néha még házi kosztot is kaphatna, de scak húsfélét (virsli, szalámi stb) a kisgyerekeknek is megváltozik a kakija egy bizonyos kortól :P Sztem semmi baja. Nekem Foxim van és neki is volt ilyesmi
próbáljatok valami jobb antiallergén tápra áttérni, azt mondják a eukanuba nem annyira jó mint régen, mert már nem a tengerentúlról hozzák, hanem itt csinálják ukrajnában. próbáld ki pl az acana halas tápját.
A kérdező hozzászólása: igen
régebben, mikor száraz volt és fekete, akkor is ezt a tápot adtad neki?
Nem biztos, hogy más tünete is van. Nálunk tavasszal volt hasonló: nem hasmenés, de puhább a normálisnál, sárgás és nyálkás. Még laborvizsgálat sem kellett hozzá, az orvos megmondta a kinézetébõl, hogy (elfelejtettem a nevét a kórokozónak) ezt legtöbbször madarak terjesztik, talán a kertben madárkakát kóstolhattak meg. Gyógyszeres kezeléssel néhány nap alatt rendbe is jöttek.

Létezik-e olyan torrent oldal ahol csak 5.1-es filmek vannak, ha igen akkor mi neve?

Legjobb válasz: Minek neked olyan torrent, ahol "kizárólag" DVD minõségû filmek vannak? Az az oldal nem is lenne túl népszerû. Manapság a divx-es filmeket 3-szor annyian töltik le, mint a DVD minõségût. Minden torrent oldalon van ilyen is, olyan is. Nem értem miért zavar ez téged.

Minek neked olyan torrent, ahol "kizárólag" DVD minõségû filmek vannak? Az az oldal nem is lenne túl népszerû. Manapság a divx-es filmeket 3-szor annyian töltik le, mint a DVD minõségût. Minden torrent oldalon van ilyen is, olyan is. Nem értem miért zavar ez téged.
ha egy divx-es torrent nevébe benne van h 5.1 akkor 5.1es:D amúgy elsõnek abba igaza van h csak 5.1es dvd-s torrentoldalnak értelme nem lenne. én pl laptopon filmezek és fölösleges leszednem dvd-t. leszedem a divx-et azt kész.:D
Mert egy DivX-es DVDRip nem lehet 5.1 kedves 1. válaszoló?
A kérdező hozzászólása: csak 1 kérdés volt hogy ne keljen 1 adott filmet 20 helyen keresni hogy megtaláljam 5.1-ben.azért köszönöm.
Hello kedves kérdezõ. Én tudok olyan oldalt mondani neked http://www.bigtorrent.eu de regisztrálós ha ez nembaj. Amúgy van ott sokfajta filmkategória. Én is oda vagyok regizve és nekem eddig egyikkel se volt bajom.

Szerintetek melyik nem próbálkozik többet? A fiúk olyan lánynál, akinek párja van (nem férje), vagy a lányok egy olyan pasinál, akinek szintén párja van? Ha mind a kettõ a maga nemében hasonlóan néz ki, mint a másik a maga nemében.

Legjobb válasz: Magamból kiindulva, eddig 1x próbálkoztam olyan lánynál, akinek pasija volt. Viszont mikor nekem volt barátnõm, többször is próbálkoztak nálam csajok. (Ez csupán személyes tapasztalat!)

Magamból kiindulva, eddig 1x próbálkoztam olyan lánynál, akinek pasija volt. Viszont mikor nekem volt barátnõm, többször is próbálkoztak nálam csajok. (Ez csupán személyes tapasztalat!)
Én nem próbálkozok olyan lánynál, akinek barátja van, tiszteletben tartom a dolgokat, nem akarok 2 ember közé állni! Nemrég próbálkoztam egy ilyen lánynál, de csak azért mert nem tudtam, hogy van barátja. Amúgy ha lenne barátnõm, hiába próbálkozna nálam egy mégszebb nõ, nem érdekelne, mert én alapból hûséges típus vagyok!
szerintem a csajok a foglalt pasiknál, mert a pasik képesek megcsalni a párjukat...persze csak ha nem szeretik igazán...Az ilyen fiúknál probálkozni se kell mert ok probálkoznak nálad, azt mondják hogy nincs itt a csajom, amirol nem tud az nem fáj neki...A foglalt csajokat szerintem nehezebb elcsábítani mert a lányok hamarabb lesznek szerelmesek
de a fiúk gyakrabban, a csajok jobban kotodnek!

Ugye az ilyen sportfogadó oldalakon szokott lenni 10k alaptét ingyen meg ilyenek mi van ha azt eljátszom nyerek olyan 5-6ezret és azt megtartom aztán megyek a következõ ilyen oldalra? Meglehet ezt csinálni?

Legjobb válasz: Persze, meg lehet csinálni. Két feltétellel: Az egyik, hogy találsz ilyen oldalt. Befizetés nélkül ugyanis nem adnak õk sem pénzt. A befizetésed x%-át kapod bónuszként. A másik, hogy ezt a kapott pénzt -a sajátoddal együtt- nem veszíted el az alatt az idõ alatt, amíg teljesíted azokat a feltételeket, amíg ki nem veheted a remélt nyereségedet. Ez pedig azt jelenti, csak akkor kérhetsz kifizetést, ha elõtte megjátszottad 5-10-szer az "ingyen" kapott összeget. Esetleg azt is kikötik, hogy 2 feletti szorzóval. Ha ezeket teljesíted, már nyert ügyed van. De szerintem esélyes, hogy mire kivehetnéd a pénzedet, már nem is lesz mit. Szerintem nem a bónuszokból kell sokat keresni, hanem olyan módszerrel kell fogadni, hogy azok nélkül is biztosan nyereséges legyen a játék. Itt nem írhatom le a linket, ahol el tudod olvasni, hogy mire gondolok, de ha érdekel, akkor keress rá a sportbefektetés szóra.

Persze, meg lehet csinálni. Két feltétellel: Az egyik, hogy találsz ilyen oldalt. Befizetés nélkül ugyanis nem adnak õk sem pénzt. A befizetésed x%-át kapod bónuszként. A másik, hogy ezt a kapott pénzt -a sajátoddal együtt- nem veszíted el az alatt az idõ alatt, amíg teljesíted azokat a feltételeket, amíg ki nem veheted a remélt nyereségedet. Ez pedig azt jelenti, csak akkor kérhetsz kifizetést, ha elõtte megjátszottad 5-10-szer az "ingyen" kapott összeget. Esetleg azt is kikötik, hogy 2 feletti szorzóval. Ha ezeket teljesíted, már nyert ügyed van. De szerintem esélyes, hogy mire kivehetnéd a pénzedet, már nem is lesz mit. Szerintem nem a bónuszokból kell sokat keresni, hanem olyan módszerrel kell fogadni, hogy azok nélkül is biztosan nyereséges legyen a játék. Itt nem írhatom le a linket, ahol el tudod olvasni, hogy mire gondolok, de ha érdekel, akkor keress rá a sportbefektetés szóra.

Nincs valami olyan szimulátor oldal, ahol harci szimulátor van? Olyan, amiben olyan, mint ha te lennél egy katona. (? )

Legjobb válasz: Oldal??? A jó öreg Operation Flashpoint, annak kiegészítõi és folytatásai nem elég jók? :D Vagy az ingyenes American Army? Utóbbinál jobb szimuláció nem nagyon van, hiszen a hadsereg fejleszti.

Oldal??? A jó öreg Operation Flashpoint, annak kiegészítõi és folytatásai nem elég jók? :D Vagy az ingyenes American Army? Utóbbinál jobb szimuláció nem nagyon van, hiszen a hadsereg fejleszti.

Nagyon összezuhantam! Már régóta van egy nagyobb összenyomható csomó a bal herém felett, 2 éve kb. Fürdéskor olyan mint ha tiszta eres lenne a bal herém és teljesen megereszkedik. Mostanában a jobb lágyékomba/combomnál is érzek fura fájdalmat?

Mostanában a csuklóm is fáj ritkán és nem er?sen,egyb?l csontáttétre gondolok. Tegyük hozzá,hogy elég régóta hipochonder vagyok,de most tényleg nagyon beijedtem és

Legjobb válasz: 2 éve ülsz a seggeden és szenvedsz? Ne haragudj, de ehhez csak gratulálni tudok. Ha bajod van, akkor orvoshoz kell menni, nem ülni 2 évig és várni, hogy biztosan olyan stádiumban legyen a dolog, hogy már semmit ne tudjanak vele kezdeni. Egyébként jó eséllyel szimplán herevisszértágulatod van (varicocele - keress rá neten a képek között)

2 éve ülsz a seggeden és szenvedsz? Ne haragudj, de ehhez csak gratulálni tudok. Ha bajod van, akkor orvoshoz kell menni, nem ülni 2 évig és várni, hogy biztosan olyan stádiumban legyen a dolog, hogy már semmit ne tudjanak vele kezdeni. Egyébként jó eséllyel szimplán herevisszértágulatod van (varicocele - keress rá neten a képek között)
Az a kis csomó a mellékheréd, de hogy megnyugodj, menj orvoshoz.
2 év alatt hererákban már rég meghaltál volna, nem kell aggódni. Azért tudod összenyomni, mert ahogy elõttem is írták, herevisszér-tágulatod van. 15 perces mûtét, semmi komoly. Hosszú távon meddõséget okozhat.
A kérdező hozzászólása: tudom.hogy felelötlensèg volt eddig várni , de csütörtökön elmegyek
amúgy tényleg lehet a mellékheréd is... de amúgy nekem is fáj ha nyomkodom...
Lehet here visszértágulat is. Kiveszik a beteg eret és kész.Az utódok miatt menj el minél elõbb, nehogy nemzõképtelen legyél.
A kérdező hozzászólása: meg azt vettem észre, hogy reggel mikor felkelek semmi elváltozást nem érzek rajta teljesen egyforma mind a kettõ és fájni se fáj , de ahogy felállok vagy a nap vége fele igen. Köszönöm a válaszokat és holnap megyek az urulógushoz.

Konditeremben pici folyamatos orgazmusaim vannak ha a lábizomerősítő gépet használom. Ilyenkor olyan jó lenne sexelni! Mit csináljak? Mért van ez? Más lánnyal is előfordult már?

Legjobb válasz: Passz labizomerositesre, viszont nekem van egy nagyon finom anagyu bugyim es attol szoktam majdnem elelvezni... Ritkan veszem fel csak ha nincs fontos dolgom aznap. Konkretan olyan mintha vki finoman simizne/nyalogatna... xD

Passz labizomerositesre, viszont nekem van egy nagyon finom anagyu bugyim es attol szoktam majdnem elelvezni... Ritkan veszem fel csak ha nincs fontos dolgom aznap. Konkretan olyan mintha vki finoman simizne/nyalogatna... xD
Hát nem hiszem, hogy egy ilyen ajánlatnak bármelyik férfi nemet tudna mondani a kondiban.
A pasik ide is csak azért járnak hogy csajnak álcázva magukat ilyen hülye kérdéseket tegyenek fel.
Csak említsd meg nekik a "problémádat"!!!!!!
Pedig ez nagyon izgatóan hangzik :D 22/f
Kell lenni ott egy pasinak, aki épp rádér.
Koedukált konditerem? - legalja.
mondd, h a formazonába jársz :D:D
amúgy is el akartam kezdeni járni valahová, ez csak egy plusz ok lenne. amúgy meg, mint ahogy a barátnõmnek is szívesen vennék egy bugyit, hogy izguljon mire hazaér, én is csak vele élvezném a tudattalan tudás okozta vágyakozást
A kérdező hozzászólása: már ezért se adom meg neked ezt az örömet!:P de ha netán meglátnál egy csaj a láberõsítõ gépnél nyugodtan menj oda hátha én leszek jelszó: akarsz b.aszni?
igazi csajozós duma! és tudni fogod, hogy én vagyok! :-P Aztán hazamegyek kedvesemhez, és....
A kérdező hozzászólása: de ha pont én vagyok és igent mondok akkor? otthagysz? mit csinálsz a "kedveseddel"?
Nekem is van ilyen, amikor tornadresszben szoba biciklizek.
Mit csinálj? Tájékoztass, hogy mikor mész és találkozunk, aztán ott leszek közelben és megoldjuk a problémát! :)
A kérdező hozzászólása: :DDD most hirtelen bevillant az a kép hogy mi csajok ott vagyunk a konditeremben és mindenki más más gépen élvezkedik, érdekes nekem a bicikli nem jön be!
p!csa
lehet, hogy csoda történik, és reggel van kedvesem, esete van kedvesem, de valahogy ott és akkor épp facér vagyok!
A kérdező hozzászólása: miért is áruljam el??neked van barátnõd foglalkozz vele:D viszont lányok válaszát nem nagyon olvasom komolyan nektek ilyen nincsen? tisztelet a csodabugyisnak:) naaa mindegy..
mondjuk az a csodabugyi engem is érdekelne, barátnõmnek vennék egyet, hogy mikor hazaér már lucskos legyen! :-P
azt se árulod el, hogy melyik konditerembe jársz? biztos többen vagytok ott lányok, tehát nem lehetne felismerni ki vagy!
A kérdező hozzászólása: de hogyan? sétálás közben?:D hol lehet olyan bugyingót kapni:)
A kérdező hozzászólása: áá a pasik nem csajozni járnak a konditerembe!
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok(21)!!!-istenem ilyen gyökeret- igen koedukált, de amúgy már csak a gondolat is izgató:) nem is sejtik a pasik hogy miket élek meg:)
A kérdező hozzászólása: okés akkor majd lehet bepróbálkozom:D ! tiszta ciki..
Ja, tiszta ciki, mint ahogyan feltenni egy ilyen kérdést!
Írhatnál egy privátot... lejárnék abba a terembe xD 22/f
Hány éves vagy kérdezõ? Nem félsz hogy átüt a nadrágodon a puncinedv mikor felizgúlsz? Én is csak azt tudom tanácsolni, ismerkedj össze valamelyik pasival és mikor pár nap mûlva már lazán beszélgettek, elmondod neki a titkod! :D Biztos benne lesz!
1. voltam. Ja setalas kozben. Lepcsonel meg erosebben. Am nem tudom honnan van anyumtol kaptam, cimket meg kivagtam belole mert az szurt. Csodabugyi xD viszont veszelyes is egyszer amig felmasztam a lepcsokon a helyemre az egyik eloadasunk elott annyira beinditott hogy total "begyulladtam" es alig vartam h vege legyen a 1, 5 oras eloadasnak es hazamehessek... Te pedig nyugodtan vesd ra magad vmelyik gorog felistenre! Nem ciki!
A kérdező hozzászólása: CSODABUGYIT SZERETNÉK:D milyen flash már, pont anyukádtól kaptad:D amúgy 21 éves vagyok és nem félek hogy átüt amúgyis fekete latex anyagú naciba vagyok az izzadás se látszik. 22 éves srác :bocs de interneten keresztül nem ismerkedem!
Gondoltam valahol el kell kezdeni, de ha nem hát nem :) 22/f
tegnap 22:01 Szombaton jössz velem kondizni????? :) Amúgy ismerek lányt akinek úgy is tudott orgazmusa lenni, hogy csak erõsen összeszorította a lábait! Ez ilyen dolog a lányoknál! Amúgy ha a pasik érzik rajtad hogy szabad az út, akkor rád fognak nyomulni!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!