Találatok a következő kifejezésre: Olyan van, a Lily (3 db)

Olyan van, hogy a Lily terhességitesztnél, sokkal lejjebb jelenik meg a második vonal? A szine stimmel.

Legjobb válasz: Persze ha ott van a 2 csik akkor minden ok!Gratula!!!!!!

Persze ha ott van a 2 csik akkor minden ok!Gratula!!!!!!
mennyivel lejebb inkább vegyél még egyet és csináld ujra az a biztos, én is csináltam már hármat
Ki ez a Lily? Ha fandom, akkor deviantarton.
A kérdező hozzászólása: nem tom kiaz xd https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT34jqQ.. ilyenek a képek
Google, hasonló kképek keresése, kép feltöltése. Mert így, hogy Lily Art, én sem tudom. A fandom: olyan karakter, ami az eredeti mûben nincs benne, a rajongók találják ki.

Szombatra nem várom azt hiszem de csak azért mert tolódott a peteérésem. Ma reggel teszteltem negatívat Lily tesztel. Már akkor tuti nincs baba? De a hőm még mindig fent van mintha karót nyelt volna olyan egyenes.

Légyszíves segítsetek annyira elvagyok ken?dve.

Legjobb válasz: Szia! Korán tesztelés 1ik jele a nega teszt.Várj és ha nehéz várni csüt. v. pén.tesztelj akkor már ki mutatja. Sok sikert!

Szia! Korán tesztelés 1ik jele a nega teszt.Várj és ha nehéz várni csüt. v. pén.tesztelj akkor már ki mutatja. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszi a választ holnap reggel tesztelek mert holnap lesz a párom névnapja és szeretném meglepni remélem bejön és már poz lesz. :-DD
Szio! sok sikert majd ird meg! Remek ajándék lenne...
A kérdező hozzászólása: Szia. Mindenképp megirom.
Én ciklus.hu szerint hétfõre nem vártam, de szerintem tolódott a pém, és szombatra nem várom. Pont mint Neked, az én tesztem is - lett ma reggel..Remélem csak korán teszteltünk :) ) Szurkolok mindkettõnknek!! :)
A kérdező hozzászólása: Szia. Nagyon szoritok nekd is van görbéd? Belinkelhetnéd.
Elõzõ vagyok. Sajnos nincsen görbén, ha most nem estem teherbe, akkor következõ hónaptól fogok hõmérõzni... :( De remélem hogy nem lesz rá szükség :)
A kérdező hozzászólása: Ma megjött , én már feladom nekem soha nem lesz már babám, csak azt nem értem miért hisz a hõm még mindig fent van. :, -(( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/818427b4515191e530663a..
Az elõzõ vagyok. Nagyon sajnálom..:( Kitartás! Tudod, új hónap - új remény...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!