Találatok a következő kifejezésre: Olyan vagyok egy 4-5 (14 db)

Létezik olyan, hogy egy 4-5 éves telefonnak annyira ki legyen az akksija, hogy napnta 3*-4* kelljen tölteni? Vagy lehet esetleg elektronikai-hiba is?

Tegnap cseréltem egy Motorola Raz2 V8-as telót, ami nagyon szép esztétikai állapotban van, színte mintha a dobozából lett volna kivéve.

Legjobb válasz: Ez komoly kérdés? :) A mai modern okostelefonoknak újonnan kell 1-1,5 naponta tölteni az akksiját. Egy 5 éves telefonnál szerintem egy egyáltalán nem meglepõ.

Ez komoly kérdés? :) A mai modern okostelefonoknak újonnan kell 1-1, 5 naponta tölteni az akksiját. Egy 5 éves telefonnál szerintem egy egyáltalán nem meglepõ.
A kérdező hozzászólása: Tehát, olyan hibára gondolok, ami leszívja az akksit.
A kérdező hozzászólása: Igen, nem meglepõ, csak azért tettem fel a kérdést, mivel a telefon színte új és látszik rajta, hogy nem sokat volt használva.
De attól, hogy nem használod a telefont az akku még tönkremegy. Ez független a telefon esztétikai állapotától.

Olyan vagyok mint egy 4-5 hónapos terhes! Sehova máshova nem hízok csak a hasamra. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert alma alakod van, és valószínûleg ezt osztotta neked a genetika is. Hullahopp karika csodákra képes:D

Mert alma alakod van, és valószínûleg ezt osztotta neked a genetika is. Hullahopp karika csodákra képes:D
Pontosan, egyéni genetikai adottság ki hova hízik. Van aki a hasráa keveset és inkább a karjára, vagy épp a fenekére. Neked ezt hozta a sors. Diéta és edzéssel orvosolható a dolog természetesen. önnamgában bármilyen mozgás édeskevés, ha rendszertelenül, és egészségtelenül étekzel. sok siekert!!

Súlyt szeretnék mostmár tartani de vizsgázom létezik olyan szőlőcukor amiből kicsit többet is meglehetne enni (napi 4-5) de kevesebb benne a kcal vagy a cukor? Én amket néztem olyan egy csomag 300 kcal körül tartalmaz ez sok nem?

köszönöm válaszod

Legjobb válasz: 1.A szölöcukornak az a lényege, hogy sok és gyorsan felvehetö kalóriát tartalmaz. Ha olyat ennél, amiben nincs ennyi kcal, akkor éppen arra nem lenne jó, amire akarod. 2. Ha a vizsgák alatt fogyasztod, akkor ott el is használod a bevitt energiát. 3. Ha a napi kcal-mennyiségbe belefér, akkor nyugodtan ehetsz szölöcukrot is. 4. Egy csomaggal azért nem kell feltétlen megenni, egy-két szem böven elég.

1.A szölöcukornak az a lényege, hogy sok és gyorsan felvehetö kalóriát tartalmaz. Ha olyat ennél, amiben nincs ennyi kcal, akkor éppen arra nem lenne jó, amire akarod. 2. Ha a vizsgák alatt fogyasztod, akkor ott el is használod a bevitt energiát. 3. Ha a napi kcal-mennyiségbe belefér, akkor nyugodtan ehetsz szölöcukrot is. 4. Egy csomaggal azért nem kell feltétlen megenni, egy-két szem böven elég.

Ha Ebay-ről egyszerre több tételt rendelek egyszerre, olyan 4-5, akkor azt egybe szállítják le, vagy külön-külön tételenként?

Legjobb válasz: Segítek: Az Ebay olyan, mint a vatera. Vagyis nem egy webshop, hanem egy aukciós oldal. Ebbõl remélem már kikövetkeztetted, hogyha egy eladótól rendelsz akkor simán megoldható, hogy egy csomagban jöjjön több cuccod. De ha 5 különbözõ eladótól rendelsz akkor kizárt.

Segítek: Az Ebay olyan, mint a vatera. Vagyis nem egy webshop, hanem egy aukciós oldal. Ebbõl remélem már kikövetkeztetted, hogyha egy eladótól rendelsz akkor simán megoldható, hogy egy csomagban jöjjön több cuccod. De ha 5 különbözõ eladótól rendelsz akkor kizárt.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi. Minden tétel más eladótol van.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel rendeltem 3 tételt, egy héten belül jön meg minden, csak 3 különbözõ napon, és nem voltam itthon egész héten. Akkor ugye a postán lehet átvenni. Na most akkor mind a 3 hoz külön papírt kapok, és külön külön kell kiváltani ugye?
Minden úgy van ahogy leírtad.

Ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5) olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátnőjével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, ez a szerelem jele nála vagy egyéb ok is vezérelheti a "felvágásra"?

A kérdésem a következ?: ha egy fiú (24 és fél éves) viszonylag sok (4-5)olyan fotót feltesz iwiwre, amiken a barátn?jével együtt látható, külön képet is tesz föl a lányról, és az adatlapján kihangsúlyozza, hogy szabadidejében legszívesebben vele múlatja az id?t, az egyértelm?en arra utal-e, hogy odáig van érte?

Legjobb válasz: Szia! Elmondásod alapján csak arra tudok gondolni, hogy a srác tényleg odáig van a csajszi iránt. Párom is rakott fel közös képet, és olyat amin csak én vagyok. Adatlapján szintén leírja,hogy szabadidelyében velem van elsõsorban. Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást. Azt már gondolom mondanom sem kell, hogy az én adatlapom is hasonló! 22 éves csajszi vagyok, párom 25.

Szia! Elmondásod alapján csak arra tudok gondolni, hogy a srác tényleg odáig van a csajszi iránt. Párom is rakott fel közös képet, és olyat amin csak én vagyok. Adatlapján szintén leírja, hogy szabadidelyében velem van elsõsorban. Mi több mint 3 éve vagyunk együtt, és szeretjük egymást. Azt már gondolom mondanom sem kell, hogy az én adatlapom is hasonló! 22 éves csajszi vagyok, párom 25.
Itt még az a téma sem merülhet fel, hogy vagánykodni teszi ki a képét, ha nem annyira isteni jó nõ, ha azt mondod, hogy nem annyira szép. Akkor biztosan nagyon szereti. Más okot nem látok ... 19 éves lány
Egy srác, csak úgy "poénból" nem csinál ilyeneket, oda már komolyabb érzések kellenek.:) A csajoknál más a helyzet...:PNa jó, persze nem mindig:) Tuti szerelmesek. egy srác
Szerintem is szereti.. de egyébként az is lehet ok hogy esetleg féltékennyé akar tenni valakit, mondjuk egy elõzõ bnõjét vagy bárkit, nem tudom, de szerintem inkább szerelmes ... én ezt a két lehetõséget tudom mondani
Szia.Szerintem is elég valószínû, hogy szereti a csajt.Ezt így képek meg adatlap alapján nem igazán lehet eldönteni.Élõben kéne látni a viselkedésüket....Elõfordulhat hogy nem szerelmes, csak azért van a lánnyal mert nincs más és csinos a csaj, vagy hogy fölvágjon.Bár ennek nem hiszem hogy sok esélye van. Lány vagyok.:)
Dúl a love köztük, szerintem egyértelmû. Igaz van olyan barátnõm, akit ugyanezt csinálta (rengeteg kép, minden happy), de a kapcsolatuk nagyon szar volt. Azonban ez egy férfire nem jellemzõ. A nõk alkalmaznak kirakatpolitikát folyton. Ha egy srác kirak ennyi képet, akkor az szerelmes.
Egyértelmû hogy odáig van a lányért, de nem értem hogy te meg miért izélsz a dolgon.Van barátnõje!Szeretik egymást!Ne foglalkozz velük! Ennyi!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, különösen az elsõt! ... Bár nem kell magyarázkodnom, de azért elmondom: nem magam miatt kérdeztem. ... A kérdés egyébként arra irányult, hogy EGYÉB más ok lehet-e a háttérben. Elõre is köszönöm, ha kapok még válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
nekem van egy ismerõsöm, aki már 30 felett van és most van elöször barátnõje, persze mindenki buzizta rendesen, most pedig iwiwen kitett vagy 7 képet ahogy csokolja a csajt. ebbõl a helyzetböl én ugy látom hogy ezzel akarja biznyitani azt hogy õ hetero. de a te esetedben szeirtnem is szerelme s acsajba vagy tényleg valakit bosszantani akar vele. 22 éves srác.
Szerintem szereti, akkor is ha nem túl szép, mer kai fel akar vágni, vagy féltékennyé tenni valakit az inkább szép dögös csajt ölelget képeken. Hacsak nem más az ízlése. Ha pasiról van szó, akkor tuti szerelmes, nem rájuk jellemzõ ez a kirakom a párom képét. Hacsak nem az õ párja éfltékeny, és akar bizonyítékot a szerelmére, megbízhatóságára, és lehet a párja kedvéért vagy hisztiéért teszi ki a képeket, hogy a csaj megnyugodjon, mer a lánynak nincs önbizalma, lehet azért, mer a pasi helyes, õ meg annyira nem :) vagy lehet csalja, és így akarja leplezni a nõ elõtt, h le ne bukjon, gyanút ne fogjon :) bár nem tudom h az a lány te vagy e, vagy egy riválisod, esetleg barinõd
ja és az én pasim nagyon szerelmes belém, de még egy helyre se írta ki h kapcsolatban, és csak a telefonjában van közös fotónk, õ amugy nem szeret fotózkodni, meg nem nagyon szerkesztgeti adatlapját, ritkán megy oldalakra fel, és törölte magát iwiw rõl is pl szal neki a reklámozás nem fontos, ritkán mondja h szeret, inkább kimutatja mint mondja. De van h szerelmet vall, meg mondja h hiányzom neki, akkor mikor nem számítok rá és az tök jól esik :) elõzõ voltam és 24/L 5 hónapja vagyunk együtt, lassan fél éve de õ annyira nem az a tipus aki nagyon ki tudná mutatni a szenvedélyét, nem bújós saját elmondása szerint, bár én néha máshogy érzem :)

21 éves srác vagyok és nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a szexre. Van, hogy csak felmegyek egy oldalra azt csak körbe nézek, de 2-3, jobb esetben 4-5 nap után már aktusra "vágyom". Nevezhető ez szexfüggőségnek? Mi lehet a megoldás?

Van valami megoldás rá? Vagy ez embere válogatja?

Legjobb válasz: Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :))

Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :) )
dehogy baj. mindenki legalabb 1szer egy nap gondol a szexre. es az hogy kivanod az meg termeszetes , nyugi nem vagy az:D.. remelem hogy segitettem [16/l]
Én is ilyen vagyok, minden normális fiú ilyen. 21 évesen te egy hormonbomba vagy. Fogj egy nõcit :) ha épp nincs
Minden _n o r m á l i s_ faszi ilyen, fõleg 21 évesen. Akik itt írják, hogy 22 évesek, de még szüzek azokkal valami komoly baj van, bár õk megpróbálják elfogadtatni magukat a társadalommal. Azt a lányok találták ki, hogy várni kell, meg nincsenek felkészülve, meg nem gondolnak rá, meg 21 évesen még szüzek meg félnek meg a fiú csak azt akarja és ezért inkább nem szexelnek velük egyebek, hiszen tudod, sok ilyen balfék van itt az oldalon is. Veled semmi baj nincs! 25/f
A kérdező hozzászólása: Valójában nemrég vesztettem el a szüzességemet, de sokszor úgy érzem bármikor tudnék szeretkezni. Most nincs senkim így egyéni megoldások vannak.

Csõtök mekkora átlagra lehet szükség (minimum) egy szakközép iskolában? és egy gimnáziumban (ott is minimum) én most olyan 3, 4-5 vagyok

Legjobb válasz: attól függ, az országban melyikbe? egy elismerten színvonalas középsuliba, "menõ szakra" nem biztos hogy elég lesz. (de ezeken, egyébként a túljelentkezések miatt van felvételi is, ami eldönti...)

attól függ, az országban melyikbe? egy elismerten színvonalas középsuliba, "menõ szakra" nem biztos hogy elég lesz. (de ezeken, egyébként a túljelentkezések miatt van felvételi is, ami eldönti...)
A kérdező hozzászólása: itt somogy megyében kaposváron van épitõipari és faipari szakképzõ iskola és én ilyen foci szerûségbe akarok menni és igy nem tom hogy mekkora a minimum átlag lehet hogy attol függ hogy ha számukra jól focizok akkor felvesznek
Pontosan így van. Gyengébb, formátlanabb, fáradékonyabb lesz.
Nyilván, mert a fõ energiaforrás az izomzat glikogénraktáraiban van. Ráadásul ha izomból veszítesz tömeget, ugyanúgy rosszul nézel ki késõbb is, mert a vázizomzat adja testünk alakját, a zsír nem ad jó formát.
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm szépen a válazaitokat :)

Az 1-töl 14-ig a számok felirhatoke egy kör kerületére olyan sorrendben hogy a szomszédos számok különbsége 3, 4 vagy 5 legyen?

Legjobb válasz: 1 - 4 - 8 - 13 4-1=3 8-4=4 13-8=5 Nem írhatóak fel, mert kimarad a 14.

1 - 4 - 8 - 13 4-1=3 8-4=4 13-8=5 Nem írhatóak fel, mert kimarad a 14.

Üdv! Kaptam matematikából egy olyan feladatot Hogy mennyi az esélye annak hogy 5 feladatból 1 jó 2 jó 3 jó 4 jó 5 jó vagy egysem. Valószínüségszámítás lenne ez. Valaki megoldaná?

Legjobb válasz: Mindig meg kell számolni a kedvezõ eseteket és az összes esetet. Milyen lehetõségeid vannak? - mind az 5 feladat jó - 4 feladat jó, 1 rossz - 3 feladat jó, 2 rossz - 2 feladat jó, 3 rossz - 1 feladat jó, 4 rossz - mind rossz Tehát összesen 6 lehetõség van. Mi a kedvezõ eset az elsõ feladatnál? Az, hogy 1 jó, a többi pedig rossz. Tehát a 6 lehetõségbõl 1 jó csak nekünk. Kedvezõ eset/összes eset=1/6.

Mindig meg kell számolni a kedvezõ eseteket és az összes esetet. Milyen lehetõségeid vannak? - mind az 5 feladat jó - 4 feladat jó, 1 rossz - 3 feladat jó, 2 rossz - 2 feladat jó, 3 rossz - 1 feladat jó, 4 rossz - mind rossz Tehát összesen 6 lehetõség van. Mi a kedvezõ eset az elsõ feladatnál? Az, hogy 1 jó, a többi pedig rossz. Tehát a 6 lehetõségbõl 1 jó csak nekünk. Kedvezõ eset/összes eset=1/6.
n=6 lehetõség van. Ha egyik sincs kitüntetett szerepben, akkor 1/6 az esély minden egyes lehetõségre.
És azzal mire mész, ha vki megoldja? Attól nem leszel okosabb.
18:55 Mindez rendben, de ettõl még nem jó az általad írt válasz. Az a 6 eset, amit felírtál ("0 jó"; "1 jó"; ... "5 jó") nem lesz azonos valószínûségû.
17:46-os vagyok. Én is gondolkodtam azon, hogy nem pontos a feladat. De ebbõl a leírásból nekem az jön le, hogy "pontosan 1 jó", "pontosan 2 jó" stb. Úgy gondoltam, ha nem erre lenne kíváncsi, akkor azt írná "legalább 1 jó". Meg úgy vettem, hogy a feladatok sorrendje sem számít, nincs közöttük különbség:)
Igazából ennyi adatból nehéz megmondani. Tegyük fel, hogy minden feladatot ugyanakkora eséllyel tudsz megoldani (mondjuk ez legyen p). Ekkor annak, hogy 0 feladatot oldottál meg, (1-p)^5 az esélye, annak, hogy mindegyiket, p^5. A többit találd ki te.
Az úgy 16%, de nem igazán szokás átírni.
Mert ne képleteket tanulj meg, hanem az értelmét. Ez a paj, hogy nem tudod mit hova rakj, mert fogalmad sincs, hogy mi a p és mi a k. Na ezt tanuld meg, hiába mondjuk el, ha dolgozatban aztán nem lesz segítséged.
A kérdező hozzászólása: Igen de hány százalák az esély arra? p=k/ö nekem ez a képlet van de nem tudom hogy mit hova rakjak
Hm...igazad van^^:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!