Találatok a következő kifejezésre: Olyan vagyok egy (4851 db)

Hat versenyzõ körmérkõzést játszik. Hogyan bizonyítsam be, hogy bármely idõpontban van három olyan versenyzõ, akik már mind játszottak egymással, vagy három olyan, hogy egyik sem játszott a másik kettõvel?

Legjobb válasz:
Ramsey-típusú feladat: vegyük a körmérkõzés gráfját; akik már jászottak egymással, azok között fusson piros él, aki nem, azok között kék él. A skatulya-elv miatt tetszõleges csúcsból legalább 3 azonos színû, vagy piros, vagy kék, esetleg mindkettõ szín indulhat. Tegyük fel, hogy egy csúcsból 3 piros él indul, tehát már valaki játszott 3 emberrel. Indirekt tegyük fel, hogy mégsincs vagy piros vagy kék teljes hármas részgráf, ekkor a végpontok egyikét sem köthetjük össze piros éllel, ekkor viszont kék teljes hármas fog kialakulni, vagyis így 3 ember nem játszott még egymással. Ugyanez a helyzet a kék indulóélekkel is. Ezzel bizonyítottuk, hogy vagy van 3 ember, akik már játszottak egymással, vagy 3 olyan, akik még nem (persze az is lehet, hogy van 3 olyan, akik játszottak, és 3 olyan, akik nem). Ez azt jelenti, hogy R(3;3)≥6. Az is bizonyítható, hogy R(3;3)=6, ehhez azt kell belátni, hogy 5-tel nem egyenlõ, vagyis kell keresnünk olyan élszínezést, ahol nem teljesül. Ilyet könnyû találni; az ötszög kerületi éleit színezzük pirossal, átlóit színezük kékkel, ekkor 2 5-hosszú kört kapunk, amik ugye nem teljes hármas részgráfok. Tehát R(3;3)=6.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ramsey-típusú feladat: vegyük a körmérkõzés gráfját; akik már jászottak egymással, azok között fusson piros él, aki nem, azok között kék él. A skatulya-elv miatt tetszõleges csúcsból legalább 3 azonos színû, vagy piros, vagy kék, esetleg mindkettõ szín indulhat. Tegyük fel, hogy egy csúcsból 3 piros él indul, tehát már valaki játszott 3 emberrel. Indirekt tegyük fel, hogy mégsincs vagy piros vagy kék teljes hármas részgráf, ekkor a végpontok egyikét sem köthetjük össze piros éllel, ekkor viszont kék teljes hármas fog kialakulni, vagyis így 3 ember nem játszott még egymással. Ugyanez a helyzet a kék indulóélekkel is. Ezzel bizonyítottuk, hogy vagy van 3 ember, akik már játszottak egymással, vagy 3 olyan, akik még nem (persze az is lehet, hogy van 3 olyan, akik játszottak, és 3 olyan, akik nem). Ez azt jelenti, hogy R(3;3)≥6. Az is bizonyítható, hogy R(3;3)=6, ehhez azt kell belátni, hogy 5-tel nem egyenlõ, vagyis kell keresnünk olyan élszínezést, ahol nem teljesül. Ilyet könnyû találni; az ötszög kerületi éleit színezzük pirossal, átlóit színezük kékkel, ekkor 2 5-hosszú kört kapunk, amik ugye nem teljes hármas részgráfok. Tehát R(3;3)=6.

Szeretnék randizgatni, de a külsőm nem épp olyan, amire egy korombeli lány vágyik:S Szerintetek mit csináljak? 14/F

180cm magas, 89kg-s 14 éves srác vagyok Pécsr?l...

Legjobb válasz: Honnan tudod hogy mire vágynak a lányok. Lányba is lehet találni akire azt monják hogy nem a fiuk álma. Sokfélék vagyunk a lányok is azok. (lány vagyok) Nekem volt olyan aki tetszett és elfogadtam volna a közeledését akinek olyan orra volt mint a csõrmesternek, vagy aki olyan pattanásos volt mint egy ...nem is tudom mi.Persze nem közeledtek mert biztos õk is úgy gondolták hgy nem a lányok álma. Szerintem a lányok nagy többsége nem annyira külsõ orientált mint a fiuk.

Honnan tudod hogy mire vágynak a lányok. Lányba is lehet találni akire azt monják hogy nem a fiuk álma. Sokfélék vagyunk a lányok is azok. (lány vagyok) Nekem volt olyan aki tetszett és elfogadtam volna a közeledését akinek olyan orra volt mint a csõrmesternek, vagy aki olyan pattanásos volt mint egy ...nem is tudom mi.Persze nem közeledtek mert biztos õk is úgy gondolták hgy nem a lányok álma. Szerintem a lányok nagy többsége nem annyira külsõ orientált mint a fiuk.
keress olyan lányt akinek te jössz be, úgy ahogy vagy. amúgy van egy szerelem/szex rovat is:)
De megadta, h "gyúrás" és h "fogyás", ezért itt a helye. :) (A Pécs az lényeges..? ) Egyébként valóban sajnos a korodbeliek a lenyalthajú gyíkokra gerjednek, de azért ne keseredj el, van egy csomó normális csaj is. Sportolsz valamit?
ja tényleg elnézést azt nem láttam, késõ van már:) ha érdekel a testépítés (azzal izmosodhatsz és fogyhatsz is) akkor töltsd le ezt: http://www.pdf-archive.com/2011/11/26/drugs-bunny-a-sarga-ka.. olvasd el és az alapokat tudni fogod:) (amúgy nem mindenkinek jön be a kigyúrt testalkat, ne aggódj találni fogsz olyan lányt aki így szeret.) persze simán elkezdheted a testépítést mert jó dolog és a mai kisp.icsák többségének tényleg a kigyúrtabbak jönnek be.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! hát a Pécs nem lényeg csak kiírtam:)
Énnekem kifejezetten a mackósabb fiúk jönnek be... (Nem az izomagyú, kigyúrt állatok.) Szerintem valami küzdõsportra menjél, ha sportolni akarsz. Az étkezési szokásaidon változtass. (Ne a húst hagyd el, mert a fehérjék nagyon fontosak és zsírt is vigyél be, mert a D, A, K és E vitaminok zsírban oldódnak, és ezekre szüksége van a szervezetnek...) A korodbeli lányokról meg annyit, hogy mindannyiunknak teljesen más az ízlése. 14/L

18 éves vagyok, érettségi évében vagyok, sokat gondolkozok azon h milyen lenne katonaságra menni, ha elmennék katonának, annyit szolgálnék amennyit akarok szóval olyan mint egy munkahely hogy felmondhatok pl:fél év után?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogyha elmész szerzõdésesnek, akkor ott képzéssel együtt van próbaidõ, ami alatt el lehet menni, vagy kidobnak. De ha katona akarsz lenni, akkor menj az altisztire vagy tisztire. Ha elvégzed az altisztit, fizetés olyan 120000 körül lesz, ha a tisztit, akkor olyan 180000 ezer vagy több-kevesebb. Ha annyira ki akarod próbálni a katonaságot, menj el tartalékosnak. Ott július fele van a 25 napos alapkiképzés,ami után egy kis pénzt is adnak. Ha tetszik, elmész szerzõdésesnek vagy az altisztire, tisztire,és hivatásos is lehetsz, de azt te döntöd el.

én úgy tudom, hogyha elmész szerzõdésesnek, akkor ott képzéssel együtt van próbaidõ, ami alatt el lehet menni, vagy kidobnak. De ha katona akarsz lenni, akkor menj az altisztire vagy tisztire. Ha elvégzed az altisztit, fizetés olyan 120000 körül lesz, ha a tisztit, akkor olyan 180000 ezer vagy több-kevesebb. Ha annyira ki akarod próbálni a katonaságot, menj el tartalékosnak. Ott július fele van a 25 napos alapkiképzés, ami után egy kis pénzt is adnak. Ha tetszik, elmész szerzõdésesnek vagy az altisztire, tisztire, és hivatásos is lehetsz, de azt te döntöd el.
Szerzõdéses katonaként (3 év határozott idejû szerzõdést kötnek veled, amit 2-3 évenként hosszabbíthatsz, ha Te és a honvédség is úgy akarjátok) 6 hónap próbaidõ van, ezalatt 3 napon belül le tudsz szerelni. A hat hónap letelte után a "felmondási idõ" két hónap(toborzópénzt kell idõarányosan visszafizetni). Vagy szerzõdés lejártával is elmehetsz (ilyenkor Te kapsz pénzt). Kivételek: katasztrófa vagy háborús helyzetben, nem "mondhatsz fel", sõt szerzõdés lejártával sem biztos, h elmehetsz. Hivatásosként (altisztek, tisztek nagy része)a leszolgált évek alapján számítják a felmondási idõt.
most lehet paraszt bunkó leszek de a véleményem: én már 4 éve készülök és életem célja, az egyik álmom hogy bekerüljek a honvédségbe ( jelenleg én is érettségi évében vagyok ) , engem nagyon rosszul érintene ha pl téged vennének fel helyettem majd te mintha valami játék lenne 1-2 év után otthagynád, ha komolyan gondolod bentmaradsz de ne játszadozz ilyennel, más jelentkezõk elõl akik szinte már fanatikus módjára akarnak bekerülni ne vedd el az értékes helyeket :S
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek megvan a lehetõsége, lehet nem vagyok fanatikus de ki akarom próbálni.. nem ez miatt döntenék ugy h nem állok katonának h más mehessen.. :D jó ember vagyok de ennyire nem na még szerény is vagyok
Érdemes elolvasni a toborzó szövegüket. Amúgy meg én is jelentkeztem.Viszont nem a vizsgálatok a nehezek hanem odáig eljutni.Hogy akarjanak tõled valamit. Mert ha fel se hívnak, hogy akkor menni kéne alkalmasságira soha az életben nem lesz belõled katona :/
Olyan, mint egy munkahely, kivéve, hogy elég sok jogodat korlátozzák, és annyit se kapsz, mintha téglát pakolnál egy építkezésen.
Úgyis csak akkor jössz rá, milyen, amikor már benne vagy a rendszerben. A szerzõdést még többé-kevésbé zsákbamacska jelleggel írod alá. És változhatnak az egyéb körülmények is (család stb.), ezért is van rá lehetõség, hogy az ember szerzõdés lejárta elõtt leszereljen.

Akinek undorítóan vastag combjai vannak, annak soha nem lesz szép vékony a lába? Oldalról az enyém olyan mint egy háromszög fejen állva. Undorító! Le lehet fogyasztani azt is? Vagy kés alá kell ezzel már feküdni?

Komolyan mondom, hogy ettõl megõrülök! Csinálom a diétámat rendesen, sportolok, fogyok, de a combom mint egy undorító elefánté, akkora. Felül már majdnem hogy kockás a hasam meg ki vagyok dolgozva, de deréktõl lefelé meg a legszívesebben belevágnám a kést, mert olyan hányinger a sok csüngõ háj, s nem viccelek. Lehet ez ellen tenni? Meddig kell fogyasztani és egy idõ után már onnan is elkezd fogyni? Vagy mi legyen?

Legjobb válasz: A másik meg az, hogy egész nap fiúk között vagyok, mert olyan a társaságom és SZÉGYEN, de nekem a legvastagabb a combom közöttük, pedig õk nagyon jól néznek és ki vannak sportolva! Szóval nem pipaszár lábúak õk sem!! S ez olyan rossz érzés, hogy én vagyok az egy gúla közöttük. Nem akarok "van mit fogni" meg "nõies" lenni. Nem akkor nagy kuffert se, pedig az is nagy!! (1 méter a körmérete) !! Szóval hogyan tudnám én ezt leadni?? Hülyeséget nem akarok csinálni, nem akarok éheztetni, hánytatni meg ilyesmi...

A kérdező hozzászólása: A másik meg az, hogy egész nap fiúk között vagyok, mert olyan a társaságom és SZÉGYEN, de nekem a legvastagabb a combom közöttük, pedig õk nagyon jól néznek és ki vannak sportolva! Szóval nem pipaszár lábúak õk sem!! S ez olyan rossz érzés, hogy én vagyok az egy gúla közöttük. Nem akarok "van mit fogni" meg "nõies" lenni. Nem akkor nagy kuffert se, pedig az is nagy!! (1 méter a körmérete) !! Szóval hogyan tudnám én ezt leadni?? Hülyeséget nem akarok csinálni, nem akarok éheztetni, hánytatni meg ilyesmi...
Kép.
hát gondolom körte alkatod van. mutass képet szerintem is, lehet nem olyan vészes :) fejedet vágd le vagy satírozd ki
Kép! Vagy: mennyi az annyi? Ehhez a magassághoz, ehhez a súlyhoz, ha pl. körte alkattípusod van, egy 65 centis comb is reális lehet.
Egy érdekes cikk arról, hogy 55 és 60 között ideális egészségügyi szempontból. 46, 5 alatt illetve 60 fölött növekszik a kardiovaszkuláris betegségekre való kockázat. [link]
Nem kell elkeseredni. Szívás de a genetika már csak ilyen. Jó hír viszont, hogy egy megfelelõ diétával könnyen lehet rajta segíteni. Persze kell hozzá kitartás. Egyél naponta 67(testsúlyod)*1, 5 g szénhidrátot, és 67*2g fehérjét. A telített zsírokat próbáld elkerülni, minél kevesebbet enni belõle. Ennél se többet se kevesebbet. Edzés: heti 3x30 perc futás kezdetben. Heti 3xsúlyzós edzés (konditerem) Kb. 10 kg felesleg van rajtad. Ha már máshol nincs rajtad zsír akkor kénytelen lesz a tested a combodról, vádlidról stb. fogyni. Ennyi. Türelem, kitartás, fegyelem.
Hát szerintem meg nagyon eltúlzod. Ekkora súllyal (tudom nem ez számít, de mégis..) kétlem, hogy majdnem kockás a hasad. Nem lehet olyan alacsony a testzsírszázalékod, vagy egy testépítõ izomtömegével rendelkezel. Ergo a combodon is van háj, meg rajtad is. Utolsónak igaza van. (168 cm-hez 55 kg-osan volt vékony combom)
A kérdező hozzászólása: Köszi, köszi a sok jót amit írtatok!! Mind igaz!! Minden nap mozgok most és a kcal-kat lejjebb vittem, jobban kímélem a gyomromat! :) Azt vettem észre, hogy jobban is lettem tõle és alakulok szépen! :) Képet hamarosan rakok ki...:)

Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nővel miből áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?

Nyilván változó, de mi az arány, mondjuk 10-ből hány lány mondja azt hogy fúj undorító hogy ő bekapja a cerkát, meghogy hányingere van a sperma szagától meg ilyen hülye p1csás hülyeségeket?

Legjobb válasz: "A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."

"A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."
Szerinted az itt tanyázó férfiak közül hánynak van tapasztalata 10 nõvel? Na ugye...
Adok egy tanácsot: felejtsd el a pornókat és indulj ki a hús-vér nõkbõl, akikkel dolgod volt. Tudod, akik csak gumiban voltak hajlandóak leszopni. Egyáltalán, kinyaltad õket elõtte?? Az anál meg egyik nemnél se normálisabb mint a másiknál, mert az a nyílás egyiknél se arra való, bár mindkettõnél bele lehet dugdosni dolgokat, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az hogy leszop egy csaj abban mi nem normális neked? Ti teljesen elmebetegek vagytok.
Normális kapcsolatokról? Amit a pornóban látsz annak, hogy a csajokba három pasi dugdossa egyszerre mindenhová, de a kis nyelvecskéjüket meg se mozdítanák? Látszik, hogy te is onnan ismered a nõi igényeket. :)
Ja, igen, de a nõi anál-orál orrba-szájba, meg a sperma lenyelése az annyira normális, mi? Az nem aberrált, hogy a nõnek még a fülét is megdugják lassan, de a pasi CSAK a farkát hajlandó használni? :P Holott neki van olyan szerve (prosztata) ami izgalomhoz juttathatná, ott. Na, ebbõl is látszik, hogy te túl önzõ vagy, az 56%-os legalább a kölcsönösség híve, õ tenne olyat is, amit élvez a nõ. Lábnyalogatás, popsi kinyalás... te meg csak a farkad dugnád be. Ezek után ne csodálkozz!
Jah és hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Jó de ti aberrált f4szok vagytok mindannyian, a férfi dugja meg a nõt meg a p1csáját az a normális, nem az hogy a nõ megb4ssza a férfit ti kórosan rend és természetellenes elméjûek. Ez a TI titkos groteszk perverziótok, én a normális kapcsolatról beszélek ti meg valami egészen másról.
Valaki írt üzit. Mivel nem gyakorizok túl sokat, így a teljes kereszt, vezetéknevemmel vagyok felregisztrálva. Szívesen válaszolok, de inkább holnap, egy másik reggel, mert ezt inkább névtelenül tenném, ha nem gond.
Ennyi minden után elhiszem neked 56%-os, hogy sok nõnél eléred, mert ezek tényleg izgalmas dolgok, de mindnél biztos nem mûködik. Az viszont tény, hogy a fiúk elõbb belemennek, ha izgatja õket, például a fenekét egyiknek se kell kinyalni hozzá, a lábukat fõleg nem kell nyalogatni, oké, ez meg amolyan nõi dolog inkább, elég fura lenne szopogatni egy férfi lábat.
Nem azonos súlyú a kettõ. De akkor nézzük, te például hagynád, hogy egy lány megujjazza a feneked, mert ez beindítja? Vagy, hogy a szádba pisiljen? Az is testnedv, bajod sem lesz tõle, sokan terápiaként alkalmazzák, kis mennyiségben. Tudom, hogy ez nem a pornóban nyomott, szokásos dolog, de nem jut jobb eszembe és egyik se túl nagy "kínzás".
Persze, mert errõl igazából nem beszélgetni kell.... A kérdezõnek se itt kellene idétlenkednie...
A kérdező hozzászólása: Akkor is, hogyha te pl szomjazol és csak nekem van vizem és nem adok mert azt nekem kellemetlenség elõvenni a táskámból, akkor nem valószínû, hogyha más nagyobb dolgokat fogsz tõlem kérni, fõleg olyat ami nagy kellemetlenség arra én leszek a legmegfelelõbb személy, nem?
Hát ha engem nem is gyõztél meg, a kérdezõnek talán segíthet, mit kell tennie, hogy esélyhez jusson. :)
Hidd el nem a semmire ilyen nagy a "pofám":) Egy testvégigcsókolgatós, talp, punci, popónyalogatós all in kényeztetés után nem kételkednek abban, h Istennõként kezelem õket így kellõen be vannak indulva, el vannak lazulva a csajok ami után egy kellõen vad, már-már erõszakos szex csak hab a tortán. Igazából hosszasan lehetne itt elemezgetni, egy biztos, neked az bõven bizonyíték, h a nõk visszahívnak, megkeresnek.
"Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;)" Na ez így leírva se hangzik rosszul, az anál meg semleges, kivéve kívül, nyelvvel, de belül én sehogy nem tudom a szexel összekötni.
Semmi gond nincs velük, akkor nem lenne többes orgazmusom. Bár tõlem is függ, biztos. :) Belül nem jó érzés, dugtam már be az ujjam. Kíváncsiságból, akkor is, ha fel voltam izgulva. A lábfétis például annak ellenére képes felizgatni, hogy a láb állítólag érzéketlen. :) Szerintem nem az... Az anált talán akkor élvezném, ha fiú lennék. :O
A kérdező hozzászólása: Kezeltetni kellene magatokat.
Az, hogy leszop, oké, ha te is kinyalod. De itt nem egészen errõl volt szó, hanem anál, sperma lenyelés. Rendben, de te is lenyeled a puncinedvét vagy a squirtet (ha tudod mi az)?
Ha nem is nekem, de magadnak odaállsz a tükör elé és õszintén igennel felelsz, azt állítod, élvezet neked nyalni-dugni a puncit, arra azt felelném: rendben, van ilyen, egyszerûen biztos csak önzõ tahó vagy, de ennyi. Elõfordul. De már a kérdésfeltevésed is fura számomra. Hülye p1csás hülyeségek, miközben azt írod, a punci az egyetlen, amit bevállal? Neked mi az egyetlen? Akkor hülye f a sz, aki csak a farkát vállalja be a szexben?
Mint ahogy a pasik többségét általában nagyon is vonzza a punci, megdugni, nyalogatni... stb. Téged? Fel tud izgatni?
Ez nem válasz a kérdésre. Már leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban, az én fenekem se alkotta jobban arra a természet, mint a tied. Nekem is a HÜVELY a fõ szex-élvezet forrás! Mint neked a farkad. És mi lesz azzal, hogy lenyeled-e a puncinedvet? A pasik többsége örömmel megteszi ám. :)
A kérdező hozzászólása: Egy normális ember ha elolvassa ezeket a természetellenes, undorító, kóros válaszokat hogy nálatok férfiakat b4sznak meg nõk, akkor mi mást gondol minthogy köcsögök és hogy természetellenes aberrált elmebetegek vagytok? Így is van, hétfõn tudom javasolni a pszichiátriát!
Egyébként jó ötlet, majd jól félrevezetnek, olvastam, hogy itt sok a szûz kisfiú, aki sose volt nõvel, de éppen ezért minden hülyeséget összehord róluk! :) )
:DDDDDD Máris megjósolom, téged az se fog meggyõzni. Inkább nézz szembe a tényekkel. Egyáltalán, fel tud izgatni a nõi hüvely? Csak egy kérdés!
A kérdező hozzászólása: Na majd inkább megkérdezek értelmes embereket kinek mennyire bevállalós a csaja, mert ti tényleg elmebetegek vagytok.
Igazad van 56%-os, felõlem akár szeretheti is így, találjon hozzá olyat aki erre vágyik, de szerintem te is látod, hogy milyen nyomi dolgokat ír.
Nekem mindegy, mit hiszel, de a saját tapasztalataid igazolnak engem. Szerintem azt is kompenzálod, hogy nem volt még komoly sikered a nõknél. Számomra az a lényeg, hogy már számtalan pasival mûködött, amit én írtam le. Neked hány nõvel megy a te verziód? :)
Jól van most nem kell ezen belazadni, õ így szereti, te meg úgy. Mondom, errõl nem beszélni kell, hanem csinálni!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt csak te állítod, mert a groteszk, kóros elméd fantáziája. A férfi b4ssza meg a nõt az a normális, a te szöveged meg csak egy kórosklub lázas hülyesége, amit ha bárki egy kisvárosban meghallana, téged tartanának a település bolondjának. Biztos vagyok benne hogy széles körben ilyen kóros dolgokat ki sem ejtesz a szádon, mert te is tudod hogy baromság.
Ez amit így összeelegyítesz, egy irtó buta, innen-onnan összeollózott, kb. 10 éves fogalmazásának a szintjén álló indoklás. De részemrõl ennyi, áltasd tovább magad. Ez a pornó, meg amolyan hülye, férfivigasztaló elméletek elegye.
Ez sem igaz, nekem éppen az jön be, ha a férfi hódol be, istennõként kezel. Ezt élvezem. :) Ahogy le lett írva, mondjuk nyalogatja a lábamat, fenekemet, jó hosszan. Na, akkor ezt a hülye elméleted felejtsd el. Melyik impotenstõl, vagy latens melegtõl olvastad? :) Azok kerülik a nõi hüvelyt, meg fantáziálnak ilyesmiket, ugyanis a nõket hibáztatják, mert képtelenek vonzódni a puncihoz. Illetve õk maguk vágynának arra, hogy fenékbe dugják õket, de a nõkre vetítik.
A kérdező hozzászólása: De a pornó engem nem érdekel azt is ti hoztátok elõ, mostmeg rámkened. A nõ behódol a férfinak ennyi, megteszi az asszony amit a férfi kér mert a férfinak van ereje és jobb vezetési tulajdonságai. Nem az hogy a férfit basszák seggbe, ti tényleg menjetek valami aberráltak klubjába.
Mibe, hogy te pornókon nõttél fel? Valahol rá kellene már jönnöd, hogy sok dologban a valóság megfordítása. Amolyan férfi-vágyálmok, de sok dolognak nincs alapja. Az eddigi tapasztalataid nem döbbentettek még rá?
Hát akkor gratulálok, mert én az vagyok, bár nem a hardcore, h talpakat dug meg egyebek. Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;) Amúgy ha a nyalás bejön onnan már csak egy lépés az ujjazas majd a szex. 100%-ig biztos vagyok benne, h a pasijaiddal volt a gond.
Sõt, akkor inkább már lábfetisisztákkal jövök inkább össze, mint anál mániásokkal, abban van valami izgató.
*akarsz
azt írják, még 30% se nyelné le, akkor sztem a szájába se engedi sokkal több miért akart te pont oda, a legtöbb nõnek nem is a spermával van baja, hanem túl pornósnak tartja, megalázónak
A kérdező hozzászólása: Arról nem írt senki hogy hogyvan, a szájukba belelehet élvezni, vagy csak szopnak egy kicsit aztán meg abbahagyják?
hát nagyjából az amit kihozott a felmérés (nem hiszem amúgy, hogy kamu, a pornónál hitelesebb lehet)
A kérdező hozzászólása: Jó de engem nem egy idióta weboldal kamuja érdekel, hanem hogy ti nálatok embereknél mi a tapasztalat.
"Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl." akkor ha úgy vesszük a pasiknak már nagyobb esélyük van élvezni, mert van prosztatájuk :) sok vágyik is rá szerintem, csak nem mernek megnyílni!
Lottenka: szal ha úgy vesszük még a sperma lenyelését is csak miatta teszed meg, nem izgat.. errõl beszélek, hogy a pornó és valóság erõsen más, ott állítólag beindulnak tõle a csajok..
Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl. Igazából a nõk nagy része azért nem akarja, mert tiniként egy tapasztalatlan sráccal kipróbálta aztán fájt meg stb. Na meg van a barna része, de az is megelõzhetõ.
Fiatal lanykent valaszolok, ha nem baj. Anal semmikepp sem, oral igen, nem vagyok rosszul a sperma szagatol, semmiilyesmi, de az arcomra ne elvezzenek. Lenyeles... ha tenyleg szeretem a parom, es ezzel oromot okozok neki, akkor igen, de "magam miatt" nem, tehat nekem nem okoz oromot, magamtol nem csinalnam. Az anal es az arcra elvezes az, amit tenyleg meg azert sem vallalnek be, hogy a szerelmemnek oromet okozzak. Na meg persze a pisi-kaki, es tarsai. 21l
"Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nõvel mibõl áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?" a kérdésre válaszolva, valószínûleg, de te is csak a farkad vállalod be, gondolom, + orál vagy lenyelnéd amit spriccol a csaj, hagynád megujjazni a feneked? a farkad használnád, mert ott esik jól, nem? a statisztika szerint pedig elõbb fog ágyhoz kötözni, mint lenyelni a spermát vagy hagyni az arcára, esetleg az anált (ezek ha jól figyeltem mind kevesebb százalékot kaptak)
ha elugrik a fõoldalra nyomjatok egy vissza nyilat http://intimcenter.com/2013/08/a-porno-es-a-szex-kozotti-kul..
A kérdező hozzászólása: Az is jó ha 10 különbözõ ember írja meg, tökmind1. Nálatok pl hogy van, vagy te még szûz vagy?
volt mostanában egy felmérés, nem tudom pontosan de az jött ki hogy anál, lenyelés a nõkre valójába 30-40%-ban se jellemzõ
Több mint 10-el :) az anal ami elutasít a nõk 90%-a . Arcra nem szoktam es ezt nem is igénylik a nõk :) aki szopik azoknak a fele nyel is
A kérdező hozzászólása: Nekem egyik csajom azzal jött hogy hát õ csak gumival szopik, meghogy még a võlegényének se szopott gumi nélkül meg ilyen hülye szöveggel jött, ezért csak azzal csinált meg anált is elutasította. A másik is, meg az csak sokadik próbálkozásra szopott le, igaz hogy õ gumi nélkül, de a végén õis menekült az anyag elõl. Mostanában inkább fizetõs lányokhoz szoktam járni és boldogabb vagyok. Érdekes hogy nagyobb áldozatot hoz egy amúgyis jól keresõ fizetõs lány szakadt 5 ezer forintért, mint a barátnõm a kapcsolatunkért. Emiatt el sem tudom képzelni, erre a 75%-ra bármi másban is, pláne valami nehéz helyzetben lehet számítani.
Kössz, de engem nem érdekel a prosztata téma, szeretek én dolgozni. Amúgy meg nem értem mit kell hisztizni a pornón, én általában Brazzers filmeket nézek és egyáltalán nem tartom a valóságtól elrugaszkodottnak, mondom, be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban(mielõtt elkezdõdne nekem se jön össze mindig) Attól, h egyesek odáig jutottak el a frigid barátnõjükkel, h talán engedi félig bedugni, hát csak sajnálni tudom, h nem b....aszott még egy jót.
Nem beindítás kérdése, a nem fizetõs-nõ élvezetbõl akar szexet, tehát hüvelybe, ott kell teljesíteni. Az anált, megalázó orált általában csak a pasi kényszere-kedve miatt vállalják be a papucs nõk. Aki igazi nõ, az viszont a pasiból hozza elõ, hogy megujjazhassa a prosztatáját, hiszen legtöbbjét tényleg beindítja. Szex közben kell jól megujjazni, akkor jobban is mozog. :)
Dehogynem. :) Nyalni szokták a fenekem, azt az egyet hagyom. Az anál kellemetlen, ráadásul ott semmivel nem lehet jól rászorítani a péniszre. Te hagynád análisan? Egy csaj miért vágyna jobban rá, mikor még prosztatája sincs? Annyi oké, hogy a nyelvét bedugja picit, azt bevallom élvezem, viszont az se kényszer, ha nem szereti csinálni.
Jah es még valami. Egyszerû példa: Csajoshoz odamegy az ember mondjuk tanulás közben, h esetleg egy szex és mondjuk pipával kezdenél? Mivel nincs kedve hozzá meg nem vágyik a szexre, mert nincs izgalmi állapotban így azt mondja, h most nem. De ha kicsit simogatod meg foglalkozol vele rögtön megjön a kedve a szopáshoz, amihez az elõbb még nem volt kedve. Mert beindult. Ilyen egyszerû az anál is, csak annyi, h úgy kell csinálni, h neki is jó legyen és akkor hagyja. Az a baj veled is h balfék pasikkal voltál és még nem nyalták ki jól a feneked meg egyebek.
Na, látod, azonnal magyarázat lehet a nõ beindulására, hogy te legalább megteszed neki az orált, közben azt is érezheti, hogy fontos neked az élvezete. Tehát részben már ezzel is kiérdemelted, már maga ez a gesztus izgalomba hozhatja. A másikban egyetértünk, de azok a nõk szerintem nem is igazán azért vannak a másikkal, mert annyira jó vele a szex, vagy annyira vonzódnak a személyéhez. Errõl beszélek.
Megint hülyeséget beszélsz részben. Én mondjuk nem mindig vagyok oda a nyalásért, de mindig megcsinálom, mert most mi bajom lesz tõle? Semmi, õ viszont boldog lesz, ha ennyin múlik hát legyen. Szal szerintem önfeláldozás belefér. Másrészt amúgy abban meg van valami, h tényleg mindent megcsinál, mikor meg elfogy a pénz akkor meg lelép...
Amúgy meg komolyan mondod, hogy te ebbõl méred le ezt? A nõ ellenben azt érezheti, annyira se fontos neked, hogy le tudj mondani róla, helyette elvárod, annak ellenére, hogy kellemetlen neki lenyelni. Tudod, hogy van aki kihányja, allergiás rá, mert az egy nyers-izé, egy testnedv?
"Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel." Egyébként egyáltalán nem ezt jelzi, mert sok barátnõm éppen akkor hagyta ott a párját, amikor azok elhíztak, vagy elszegényedtek, esetleg volt olyan, aki fél évre lebénult. Addig hagyták orrba-szájba, mert fontos volt nekik a kapcsolat, az, hogy valakivel legyenek. Én sose hagytam anált, de közel két évig ápoltam a lerokkant, munkanélküli barátomat egy baleset után. Egyébként tõle sem várok el semmit, amit áldozatból tenne meg az ágyban. Rendben, ha valóban elõhozható akár nõbõl, akár férfiból, finoman, fokozatosan, hogy élvezze, csinálja. Ha az 56%-osnak ez sikerül úgy, hogy a nõnek is jó legyen, hajrá. De ne ÁLDOZATHOZATALBÓL tegye, a szex nem errõl szól. Én is csak azt hozom elõ a férfiakból, amire tudat alatt vágynak, titkon, és általában örültek is neki, hogy akadt egy ilyen nõ, akivel végre meg lehet élni. Mondjuk a kötözést, a prosztata-ujjazást.
Szerintem az odaadás kölcsönös és akkor a lány is megteszi, ha elõtte kiérdemled, mondjuk jó alaposan kinyalod. De az anált én akkor se tenném, ha hagyja megujjazni magát, mert az már sok. Te is odaadod magad szexre a nõnek, õ is élvezetet akar. Jó esetben mindketten azt is akarjátok, hogy a másik is élvezze. Ne csak a nõ áldozatáról beszélj egyoldalúan.
A kérdező hozzászólása: Jó de pár csepp kellemetlen ízû akármi gyors lenyelése abszurd hogy szerinted egy súlycsoportban egy brutális hosszú kínzással. Nem a hüvelyben kell teljesíteni, hanem az egész megalázó hogy ennyire nem vagy fontos neki hogy bármi kis kellemetlenséget vállaljon. Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel.
Jól van, szerintem eleget hallottunk már tõled ma este....
Én nõ vagyok. És éppen a férfiakról állíthatom ezt. :) Kötöztem már ágyhoz akkora macsót, hogy csak na. :P
"pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki" Ha ismernéd a nõket akkor tudnád, h ha be vannak indulva hajlamosak olyat is élvezni, kívánni, amit alapjáraton nem. Na mindegy, látom az a fajta hülye vagy, aki nem enged a 21-bõl...
És a bónusz: egy frigid nõvel tényleg nagyobb esélyetek van, hogy valamiért megteszi. Nekem többszörös hüvelyi orgazmusom van, de sosem vágytam ezekre, volt akivel azért szakítottam, mert folyton felhozta az análtémát.
Különben nagyon helyes, hogy inkább prostikhoz jársz, nekik is meg kell élni, és legalább nem egy nõnek nyafogsz folyton ezek miatt.
"be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban"- pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki. Kérdezõ: az eleve rossz kiindulási pont, hogy a nõ a kapcsolatért tegye. Hogy érted? Tegyen olyasmit, amit nem is élvez, hogy kapcsolatban lehessen? Te talán ilyen rossz kapcsolatfüggõ vagy? Például kikötözhetnének és megkínozhatnának, análisan (jó, túlzás), mert annyira fontos neked a kapcsolat? Abban az esetben nem érvényes a kérdés, ha valóban mazochista hajlamaid vannak. Pasiknál az sem olyan ritka.
A kérdező hozzászólása: Vagy úgy van, hogy a nemiszervén kívül csak akkor adnak mást, hogyha ezer éve gyõzködöd meg ezer éve jártok?

Az igaz, hogy a lányok ízlésvilága a fiúk külsejét tekintve különböző, még két szép lánynak sem tetszik ugyanaz a fiú? Tényleg van olyan, hogy egy szép lánynak csúnya fiú tetszen meg külsőre vagy ez csak városi legenda?

Sajnos sosem tudtam biztosra meggyőzödni arról, hogy valaha is tetszettem volna már olyan lánynak, aki számomra vonzó, szép( direkt fogalmazok így, mert lehet másnak az a lány, aki nekem szép, nem is szép, ha értitek mire célzok), csak voltak fura jelek. Például mondok pár példát, ami megtörtént velem. Sétál egy csaj előttem az utcán a barátnőjével, aztán hátranéz rám hirtelen és rám mosolyog. Haverommal csak néztünk, hogy ez most mi volt, de egyértelmű, hogy nekem szánta, határozottan rám nézett és bájosan mosolygott az a szép lány. Aztán később suliban láttam, hogy ott is hátra fordult folyosón és engem nézett, meg a barátnője is, ha meglátott elég furá kezdett vihorászni meg mintha szólt is volna egyszer-kétszer annak a szép csajnak, amikor meglátott, vagyis nekem úgy tűnt, mintha jelzett volna neki hogy látott engem. Persze lehet csak képzelődök és túl sokat gondolok bele a dolgokba, mint, amik valójában. Egyébként volt több ilyen is, hogy csajok hátrafordultak utánam, de ennyire durva jellegű nem volt, mint amit leírtam ott még csak nem is mosolyogtak a lányok. Az is fura sztori volt, amikor egy szintén szép csaj, buszon végig engem bámult, mintha valami mágnes vonzaná a tekintetét rám, szinte csak egy-két pillantar fordult a barátnőjéhez, amikor az mondott neki valamit. Olyan is volt, hogy szintén másik csaj hátrafordult busz ülésén és engem nézett, majd visszafordult és valamit súgdolóztak meg nevetgéltek a barátnőjével. Kicsi bosszantó, hogy sosem tudom meg az igazságot, de folyton agyalok, hogy vajon miért viselkedik néhány álny olyan furán, ha meglát. A legtöbb lány észre sem vesz és ami ennél is furcsább, hogy pont olyan lányok viselkedtek ilyen feltűnően, akik nekem bejöttek, szépek vagy mások számára átlagosak voltak, de nekem tényleg bejöttek, aranyosak voltak meg szépek. Amúgy azért is kételkedem, mert volt egy elég fura sztori is. Lány tesómmal voltam buszon és észrevettem, hogy egy magas, model alkatú csaj megnézett magának egyből és gyakran nézegetett felém egész úton, míg a többi csaj meg senki más nem is nézett. Elég bizarr, ha belegondolok abba, hogy alacsonyabb vagyok attól a lánytól, ez tuti, h csak 5-10 centivel is. Esetleg, ha valakivel történt hasonló és mondjuk be is mert próbálkozni a lányoknál, elmesélhetnék, hátha megtudom az igazságot, hogy miért viselkedtek ilyen furán azok a szép lányok a környezetemben. Mivel csúnya srác vagyok nagyon összezavarnak alányok az ilyen fura viselkedésükkel, mert tisztában vagyok vele, hogy pár szép csaj, igaz ezek a tipikus könnyűvérű típusú csajok engem rondának tartanak. Mondjuk azok a lányok nem tűntek könnyűvérűnek egyébként külsőre. Persze lehet tévedek.

Legjobb válasz: Igen,nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak,de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag

Igen, nagyon eltérõ ízlésû emberek vannak, de ez fordítva is igaz Nekem olyan csajok jönnek be akiket a férfiak többsége lerondáz vagy egyáltalán nem tartják õket nagy számnak.Ez fordítva is igaz.Ízlések és pofonok De ha olyan helyzetben vagy hogy 100 csajból csak 1-nek jösz be az már nem olyan jó átlag
A legjobb barátnõmmel nekünk szinte soha nem tetszett ugyanaz a fiú, így igen állíthatom, hogy nagyon eltérõ lehet két lány/nõ ízlése.
Tuti csunya vagy, vagy csak te allitod ezt magadrol?
Nem raksz egy kepet?

Megint túl vagyok egy olyan csalódáson, amit olyan okozott aki meg sem érdemelne, de már túl vagyok rajta. Igaz szerelemre vágyom, mit tegyek?

Legjobb válasz: lehet hülye válasznak nézed, de én is valami olyan helyzetbe vagyok mint te, nemtudom a nemed, de én fiú vagyok. Szerintem: -véletlen se nézz romantikus filmet, elrontják a realitásérzéked. -ne álmodozz -foglald le az agyad majd a szerelem rád talál, ha nem foglalkozol vele, ha epekedsz érte, sose kopogtat.

lehet hülye válasznak nézed, de én is valami olyan helyzetbe vagyok mint te, nemtudom a nemed, de én fiú vagyok. Szerintem: -véletlen se nézz romantikus filmet, elrontják a realitásérzéked. -ne álmodozz -foglald le az agyad majd a szerelem rád talál, ha nem foglalkozol vele, ha epekedsz érte, sose kopogtat.
én lány vagyok, és ugyanilyen helyzetben :/ nagyon nehéz.... idõ idõ idõ. nekem már fél éve, várom azt a fiút aki majd megbecsül, és viszont szeret
A kérdező hozzászólása: Keresem az igaz szerelmet, de kezdem azt hinni h olyan nem létezik.
Sorozatosan ebbe a hibába estem. De már tanultam belõle. F

Szerintetek ha van egy pasinak ideálja, és én nem olyan vagyok küllemre, akkor tetszhetek neki?

mert tetszem neki, taliztunk, de úgy érzem hogy nem annyira, meg a kommunikáció sem ment egy id? után annyira, elmondta milyen lányok a zsánerei, meg volt egy fura mondata, viszont úgy érzékeltem hogy azért tetszem neki.

Legjobb válasz: Az én pasimnak a szõkék az ideáljai, én meg fekete vagyok :) Meg pl én nem szeretem a szõke pasikat, de tetszett már olyan is. Ezért mondják, hogy nincs olyan hogy ideál, max olyan van, ami általában bejön. De ha már bizonytalan vagy, meg a táv is zavar, akkor szerintem kár erõltetni.

Az én pasimnak a szõkék az ideáljai, én meg fekete vagyok :) Meg pl én nem szeretem a szõke pasikat, de tetszett már olyan is. Ezért mondják, hogy nincs olyan hogy ideál, max olyan van, ami általában bejön. De ha már bizonytalan vagy, meg a táv is zavar, akkor szerintem kár erõltetni.
Hajszín, szemszín nem olyan nagy dolog. De ha pl a modellvékony testalkatot preferálja, te meg teltebb vagy, az ki fog ütközni. (Nem rossz indulatból mondom. De sok ilyet láttam...)
Elõfordulhat, hogy tetszel neki, de ha nagyon hajtja az ideált, akkor hagyd a francba.
Nekem a barna haj az ideálom pasikban, de a Thort játszó színész eléggé bejön, ott feladnám az ízlésem :D

Fiúk, Lányok! Veletek volt már olyan hogy egy veled megegyező nemű személy, rád hajtott, megcsókolt vagy valami?

Hogy történt? Mit csináltál? :D

Legjobb válasz: én lány vagyok, és volt hogy csaj bepróbálkozott nálam, nem is egyszer... bulikon például többször is volt, hogy egy csaj odajött, hogy jajj de szép vagyok és tetszek neki, és nem akarok-e vele smárolni. a válasz egyértelmû számomra, nem, mert hetero vagyok, úgyhogy azt hiszem most megyek is.... egy másik eset sokkal érdekesebb volt. megismerkedtem 1 sráccal, és afféle dupla randira mentünk, a srác, a legjobb haverja és annak a barátnõje. lényegében messze laktak, ezért ott kellett aludnom a srác haverjánál, ilyen kis kellemes négyesben. afféle privát házibulit tartottunk. és a csajszi egy szál szinte teljesen átlátszó fekete köntösben rázta magát végig... majd odajött hozzám, és elkezdett panaszkodni, hogy neki úgy lógnak a mellei, nem-e fogom meg õket? azt hittem rosszul hallok, úgyhogy elég elhaló hangon mondtam a nemet. aztán kijelentette, hogy az enyémek olyan szép feszesek, nem-e foghatná meg õket... erre kb sikítva rávágtam, hogy nem, mivel már nyúlt a kezével felém, és elsõ találkozónak nekem ez kissé túl meredek volt. fõleg, hogy korábban kijelentette, hogy õ biszex, és szerinte jó nõ vagyok. ekkor voltam 17 éves. 20/l

én lány vagyok, és volt hogy csaj bepróbálkozott nálam, nem is egyszer... bulikon például többször is volt, hogy egy csaj odajött, hogy jajj de szép vagyok és tetszek neki, és nem akarok-e vele smárolni. a válasz egyértelmû számomra, nem, mert hetero vagyok, úgyhogy azt hiszem most megyek is.... egy másik eset sokkal érdekesebb volt. megismerkedtem 1 sráccal, és afféle dupla randira mentünk, a srác, a legjobb haverja és annak a barátnõje. lényegében messze laktak, ezért ott kellett aludnom a srác haverjánál, ilyen kis kellemes négyesben. afféle privát házibulit tartottunk. és a csajszi egy szál szinte teljesen átlátszó fekete köntösben rázta magát végig... majd odajött hozzám, és elkezdett panaszkodni, hogy neki úgy lógnak a mellei, nem-e fogom meg õket? azt hittem rosszul hallok, úgyhogy elég elhaló hangon mondtam a nemet. aztán kijelentette, hogy az enyémek olyan szép feszesek, nem-e foghatná meg õket... erre kb sikítva rávágtam, hogy nem, mivel már nyúlt a kezével felém, és elsõ találkozónak nekem ez kissé túl meredek volt. fõleg, hogy korábban kijelentette, hogy õ biszex, és szerinte jó nõ vagyok. ekkor voltam 17 éves. 20/l
Ha engem mint fiut lesm'rolna 1 fiu , akkor öklöt adnék a fejére h mentõt kéne hozatni neki ...
Nem.
2× volt "ilyen", de tök véletlenül sikeredett, nem smár inkább csak egy szájrapuszi mikor arcra akartunk ugye 3-at adni...ugyanarra az oldalra akartuk véletlen és szájrapuszi lett a vége ^^"
Még a koleszban tusoltam és a fejem mostam amikor éreztem, hogy valaki bekapja a fütyimet. Hagytam csinálja végig de akkor nem viszonoztam, mert jött más is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!