Találatok a következő kifejezésre: Olyan tipus hogy (68 db)

Attól, hogy valaki olyan típus, hogy nem akar minden nap beszélgetni a párjával, csak mondjuk 2 naponta, attól még szeretheti ugyanúgy?

Elég szûkszavú a barátom,és kevés ideje is van. Nekem néha rosszul esik ez,mert vágynék arra,hogy keressen többet,vagy kimondja,hogy hiányzok,de ilyen még sosem volt. Viszont ha én mondom,akkor õ is. És mindig azt mondja,hogy szeret,és hogy szerinte én ezt tudom is.. MIt gondoltok?:)

Legjobb válasz: igen, persze.

igen, persze.
Persze. :) És milyen gyakran találkoztok?
nem. ilyen kapcsolat szeretõ párnál nem lehetséges. az egy közönyös állat

Srácok, Ti hogyan viszonyultok ahhoz, ha a barátnőtök olyan típus, hogy mindenkinek tetszik, de neki csak Ti kelletek?

Szóval a csaj elfogadja, ha bókolnak neki, mosolyogva válaszol, de nem akarna mástól semmit sem. Titeket ez zavar? Vagy ha a csaj bolondos, és pl imád táncolni, de mások előtt is lenyomna mondjuk egy fenékrázós táncot, strandon, vagy házibuliban?

Legjobb válasz: Hát nekem nem tetszene hogyha másoknak riszálná magát.

Hát nekem nem tetszene hogyha másoknak riszálná magát.
Ne csinálja!
Hálát adnék...
Attól függ, hogy mások elõtt, vagy másokkal/másoknak táncol.
Ha másnak is tetszik, az nem baj. De ne legyen bolondos senkivel, csak velem.

Fiúk! Ki az, aki szingli, és olyan típus, hogy nem váltogatja egyhamar le a barátnőit? Korotok?

Legjobb válasz: Jelenleg én is ebbe a kategóriába tartozom. 20/F

Jelenleg én is ebbe a kategóriába tartozom. 20/F


Hol találok olyan oldalt ahol megtudom nézni hogy melyik fogszabályzó típus hogy néz ki?

Legjobb válasz: Hû, hát szerintem nincs külön nevük. Az enyém olyan volt, aminek a szájpadlás-részérõl fém drótból "kis kerítés" volt csinálva, ami megakadályozta, hogy a nyelven elõre jöjjön nyelés közben.

Hû, hát szerintem nincs külön nevük. Az enyém olyan volt, aminek a szájpadlás-részérõl fém drótból "kis kerítés" volt csinálva, ami megakadályozta, hogy a nyelven elõre jöjjön nyelés közben.
Van "éjszakai" (kivehetõ) fogszabályzó, és "nappali" (rögzített). keress rájuk gugliban.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem odaírni hogy az éjszakai érdekel. Abból is van több fajta. Megszeretném nézni hogy melyik típus hogyan néz ki.
nem értem pontosan mire gondolsz... magyarázd már el légyszi, hátha tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Képeket szeretnék látni a kivehetõ fogszabályzóról és azt is megtudni hogy melyiknek mi a neve. Láttam hogy milyen típust csinálnak nekem, de nem tudom a nevét. Ezért szeretném azt képrõl megtalálni és utána nézni annak a fajtának. Hogy mit csinál és hogy mûködik. Tudom hogy elmondanak mindent, de szeretnék felkészülni az esetleges kérdésekkel is, amik akkor még nem jutnak eszembe a sok új dologtól.
Google - fogszabályzó fajták
Beszélj vele facebookon/élõben !!!
Csapd ki az öcsit töriórán a tanári asztalra, biztos felkelti az érdeklõdését.
A kérdező hozzászólása: köszi :D ti mit tennétek ha ilyen helyzetben még nincs túl sok közös témátok?
A visszahúzódó lányok szeretik, ha gyengéden udvarolsz, mondjuk melléülsz, vagy vicceket meselsz neki. A legtobb lany, foleg a visszahuzodoak szeretik a legjobban ha irsz nekik. Találtok egy kozos temat, es arrol.Ha irsz, nem kell beszelnetek, es akkor a levelezésben kialakul egy kis kapcsolat, amit máskor hasznosithattok. Az a fontos hogy te irj neki, es ne o neked. ;)

Olyan tipus vagyok, hogy iszonyú vastag a vádlim, mivel tudnám elérni, hogy vékonyodjon?

Ha fogyózok és tornászom,csak a fels?testemb?l fogyok,a lábaim olyan vastagok,mint egy 140kg-s embernek.Annyira szégyenlem.Nekem a szoknya csak egy álom.Amúgy Anyukámnak is hasonlóan vastag lábai vannak,innen örököltem.Tömény izom,ha célzottan tornászom rá,csak izmosodik.Így nyáron még kellemetlenebb!Cseppet sem n?ies.

Legjobb válasz: na nekem is hasonló a problémám:( Annyi külömbséggel,hogy én elhíztam és úgy lett vastag.A zsírt le lehet égetni, én úgy csináltam, hogy van egy paparikakivonatos olaj, azzal kentem, és utána betekertem fóliával.Nem mondom hogy rengeteget használt, de vékonyodott. Izmot viszont nem lehet leégetni, max ha fogysz, akkor elõbb utóbb onnan is fog, lebontja aszervezet.. Lehet , hogy nem segítettem sokat, de hátha valaki idetéved még, aki tud okosat mondani..

na nekem is hasonló a problémám:( Annyi külömbséggel, hogy én elhíztam és úgy lett vastag.A zsírt le lehet égetni, én úgy csináltam, hogy van egy paparikakivonatos olaj, azzal kentem, és utána betekertem fóliával.Nem mondom hogy rengeteget használt, de vékonyodott. Izmot viszont nem lehet leégetni, max ha fogysz, akkor elõbb utóbb onnan is fog, lebontja aszervezet.. Lehet , hogy nem segítettem sokat, de hátha valaki idetéved még, aki tud okosat mondani..
A kérdező hozzászólása: Szia!Klassz, hogy írtál, meg hogy együttérzel velem!Szerintem is a fogyás lesz a legjobb megoldás rá.Elõbb-utóbb majd onnan is lemegy egy kicsi.Amúgy abban nem bízok, hogy valaha is vállalható, formás lábam lesz. :-))))))
Namost az elveimmel eléggé ellentétest véleméynt fogok írni. Én mindent megadnék egy vastag vádliért:D Ha nem vagy kövér akkor sajna a vádlit nagy része izom. Amit el kéne égetni. A vádli sajnos genetika, úgyhogy cérna vádlit soha nem lesz max ha anorexiás leszel. De a megoldás (ha vékony vagy) sok vádligyakorlat otthon vagy edzõteremben és kevesebb fehérje. Látatlanban nehéz mit tanácsolni. Az izmok fõként fehérjébõl épülnek fel szoval azt kéne csökkenteni, de nem a 0-ra természetesen. Helyi zsírégetés és "fogyás" nincs hiába állatja a kiskegyed mega cosmo. A csodaszerekben én nem hiszek, de egy probát megér. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a tanácsokat, fogyózok is edzek is!Remélem majd egy kicsit formálódik, jó lenne! :-)
Talán Callanetics segítségével. Legalábbis az elsõ (kék) kötetben azt írja Callan Pinckney, h. a balettozástól megnõtt vádliját célzott nyújtó-feszítõ gyakorlatokkal átformálta.
edigital.hu-n lehet ilyet.
A kérdező hozzászólása: Én nem látom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!