Találatok a következő kifejezésre: Olyan szűrő nincs (12 db)

Olyan szűrő miért nincs amivel azokra a kérdésekre lehet szűrni amikre válaszoltam? Várható ilyen változtatás a jövőben?

Érdekes lehet például, hogy hogyan értékelik, mások mit válaszolnak rá, stb. Hiszen azért válaszol az ember, mert érdekli az adott téma...

Legjobb válasz: Mivel az oldal célja nem a beszélgetés, és mások válaszaira válaszolás, hanem a kérdésekre válaszolás, ilyen menüpont várhatóan nem lesz. Azoknál a kérdéseknél, amiknél érdekel, hogy mások milyen válaszokat adtak utánad, beállíthatsz e-mail figyelõt, ami jelez, ha új válasz érkezne.

Mivel az oldal célja nem a beszélgetés, és mások válaszaira válaszolás, hanem a kérdésekre válaszolás, ilyen menüpont várhatóan nem lesz. Azoknál a kérdéseknél, amiknél érdekel, hogy mások milyen válaszokat adtak utánad, beállíthatsz e-mail figyelõt, ami jelez, ha új válasz érkezne.
de egyébként ha bejelentkezel, ott a nickneved, és alatta a "megválaszoltjaid" ott az összes kérdést látod amire válaszoltál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a második válaszolónak, ari vagy, hogy nem nézel ki belõlem ennyit, de ezt a kérédést ha megnézed 2007-ben tettem fel, és akkor még nem volt ilyen :) .
Nem tudom két huszasnyi szürke korong? :) Tudod így azért nehéz lenne kitalálni kép nélkül. :P

Hogy viselkedjek egy olyan tanárral, aki az egyik pillanatról a másikra "felkapja a vizet" a semmin, még ha nincs is igaza? Úgy megmondanám neki a magamét, de azzal csak magammal szúrok ki. Hogy fojtsam ezt vissza?

Legjobb válasz: A tanárnak mindig igaza van, ez az elsõ paragrafus. A második, ha véletlenül nincs igaza, akkor az elsõ automatikusan érvénybe lép. Viccet félre: Ha valamikor van/lesz nyilt/fordított nap akkor kell elõjönni ezzel, vagy ha van osztálytitkár, õ jöjjön vele elõ. Ha nincs egyik sem, akkor a szülõ, szülõi értekezleten.

A tanárnak mindig igaza van, ez az elsõ paragrafus. A második, ha véletlenül nincs igaza, akkor az elsõ automatikusan érvénybe lép. Viccet félre: Ha valamikor van/lesz nyilt/fordított nap akkor kell elõjönni ezzel, vagy ha van osztálytitkár, õ jöjjön vele elõ. Ha nincs egyik sem, akkor a szülõ, szülõi értekezleten.
hát nekünk olyan volt hogy ofõ adott egy lapot és írjuk le melyik tanárban mi nemtetszik, és utána beszedte és elolvasta, és szólt a tanároknak :D ha van ilyen akkor te is ird le... :)


Milyen halfajokat jó tartani olyan akváriumban ahol nincs semmi szürő meg levegőztető max növények?

(jah és viszonylag olcsó a hal??)

Legjobb válasz: NEMNEMNEMNEMNEM. Se Bettát, se semmit. Szûrõ nélkül nem lehet vízi állatot tartani. Kész, pont. Attól, hogy labirintkopoltyús még érzékeny az ammóniaszintre, a koszra, a piszokra, a kakára. A szûrõ nem arra való, hogy levegõztessen, hanem hogy szûrjön. Lefogadom, hogy ez is egy 5-10 literes akvárium, mert akinek van pénze akváriumra, annak szûrõre is van. Gondolom senki nem élne szívesen egy fejreállított Toi-Toi wécében, mert ez kb. olyan lenne. Mindenki halat akar tartani, de semmire sincs pénze. Aki csóró, az ne akarjon állattal élni, kész. Nem tudok rá jobbat mondani.

NEMNEMNEMNEMNEM. Se Bettát, se semmit. Szûrõ nélkül nem lehet vízi állatot tartani. Kész, pont. Attól, hogy labirintkopoltyús még érzékeny az ammóniaszintre, a koszra, a piszokra, a kakára. A szûrõ nem arra való, hogy levegõztessen, hanem hogy szûrjön. Lefogadom, hogy ez is egy 5-10 literes akvárium, mert akinek van pénze akváriumra, annak szûrõre is van. Gondolom senki nem élne szívesen egy fejreállított Toi-Toi wécében, mert ez kb. olyan lenne. Mindenki halat akar tartani, de semmire sincs pénze. Aki csóró, az ne akarjon állattal élni, kész. Nem tudok rá jobbat mondani.
Ha nem vagy alsós, akkor elég szégyen hogy így írsz! Ha nem akarod, hogy kioktassanak, akkor tiszteld meg az olvasókat azzal, hogy helyesen írsz, ha már segítséget kérsz. De a kérdésedre a válasz. Egyik hal sem alkalmas arra, hogy a saját ürülékében éljen. Ez már-már állatkínzás lenne. Inkább spórolj és vegyél késõbb felszereléseket.. Addig meg gyakorold az írást, mert szégyen ahogy fogalmazol, és írsz.
Hallottál már felelõs állattartásról? Ha nincs pénzed rendes felszerelésre, akkor ne tarts semmit! És tanulj meg írni, mert érthetetlen, amit összehordasz! Vagy ez nem is szöveg, csak beleverted a fejed a billentyûzetbe?
Öreg, amúgy az rosszabb, ha nem vagy alsós. Egy felsõsnek már tudnia kéne helyesen írni. Elõrehaladott diszgráfia?
Egyik hal sem szeret a kakijában úszni, de ha rendszeresen takarítod õket akkor a labirint kopoltyúsokat ajánlom. Pl betta splendens ( de ebbõl a fajból csak 1 hímet tarthatsz 1akkiban.
Szia! Néztem neked árakat szûrõ 850, belsõ szûrõ, levegõztetõvel 50 literes akváriumhoz 2500 az Auchanban. Nem a legprofibb cucc, de kezdetnek megfelelõ lenne... Érdemes rá beruházni.
A kérdező hozzászólása: szia köszi majd megnézem !! (legalább egy értelmes válaszoló....!!)
A kérdező hozzászólása: nem ezt kérdeztem ha csak kritizálni tucc akk meggy békén!! most végra nem vagyok iskolába legalább te ne javítgasd az írásomat!! :)
-______-" Most megáll az eszem....ahogy megnézem a kérdéseidet, meg amiket írsz hozzá, teljesen felrobbanok tõle...úristen... Szerintem egy szép kis plüsshal. az mehet bele. Levegõztetõ nem kéne bele, HA a növények kapnának napi 12-14 óra fényt , de a növényeknek meg kell szûrõ. Fejezd már be az akvarisztikát! Most vagy veszel egy nagyobb rendes akvit, vagy normálisan tartod õket, de ezekközül egy sem fog menni neked szóval FEJEZD BE!!!!
Jó bocsi nem olvastam el. de az "értelmes válaszoló" jól tette. remélem betartod a tanácsát.
Most mi ez? Modik kijavították "halfaj" szót, de a "szûrõ" szó és a vesszõhibák ... (nem folytatom, így is lecsesznek...:D )
öhm
Hogy egy egyenes válasz is íródjon: Szûrés nélkül hosszú távon semmilyen halat nem lehet életben tartani, legfeljebb kínozni. Nincs, ami lebontja a halad által termelt ammóniát a vízben (mert ugye a hal eszik meg [email protected]). A szûrés az akvárium lelke!
Na mivan? A moderátorok már helyesírási hibákat is javítanak?
A kérdező hozzászólása: c istenem nemigaz hogy nem lehet békén hagyni amugy meg ha nem tudsz valami normális választ irni akk meg el lehet menni mer nem azt kértem ugye h kritizáljátok a mondat hibáit??? amugy meg az egyik válaszolónak nemtom má melyik volt, de csak üzenem h nem nem vagyok alsós!!!!
utolsó xD ezen fél órát röhögtem xD kérdésre válaszolva: én is a bettát ajánlom, de csakis egyedüli halként tartva.
most meg kapom a magamét, de nem érdekel... az én bettám is szûrõ nélkül van, sõt 2-3 hetente TELJESEN kitakarítom az akváriumot (halat ki veszem egy kis pohárba aztán mindent szépen letisztítok)...úristen mekkora állatkínzó vagyok -.-" több éve megvan a hal és semmi, ismétlem semmi baja. köszöni szépen, tökéletes egészségnek örvend... lehet oltani -.-" kérdezõ, ha mást nem, vízmelegítõt mindenképpen szerezz be, mert az tényleg létszükséglet. egy bettának kell minimum 24-25 fokos víz, de legjobb a 26-os. (de az "értelmes válaszoló" is jól tette, hogy leírta amit leírt, és te is jól teszed, ha megfogadod a tanácsát) :)

Hy Van olyan progi ami a képeket a kép alapján szűri ki hogy nincs-e két egyforma?

Legjobb válasz: Hát, szerintem nincs nagyon... Pixelre azonos összehasonlítás eléggé számításigényes folyamat, szerintem gyorsabb, ha te magad átnézed :) De ha nem neten lévõ képek összehasonlítását szeretnéd, írj rám egy emailt, szívesen írok neked egy ilyen programot. De szólok elõre, egy ilyen eléggé erõforrás igényes alkalmazás.

Hát, szerintem nincs nagyon... Pixelre azonos összehasonlítás eléggé számításigényes folyamat, szerintem gyorsabb, ha te magad átnézed :) De ha nem neten lévõ képek összehasonlítását szeretnéd, írj rám egy emailt, szívesen írok neked egy ilyen programot. De szólok elõre, egy ilyen eléggé erõforrás igényes alkalmazás.
dupe detector
A kérdező hozzászólása: Sir Butcher-nek Az a baj több mint 2000 kép & rossz a memom :)
A kérdező hozzászólása: 22:34 ; Köszi ki próbálom.!

Ma reggeltől szúr a hasam alja, olykor még menni is kellemetlen. Mitől lehet? Ugye nincs baja a kisbabámnak? 18 hetes kismama!

Legjobb válasz: Én abban az idõszakban nem tapasztaltam ilyet, csak kissebb görcsöket. Ez nem azt jelenti, hogy akkor nálad baj van! Ha erõs a szúrás, nyugtalanít, inkább menj el orvoshoz. Ha gond van, segít, ha nincs, akkor legalább megnyugszol! De kérhetsz tanácsot a védõnõdtõl is! 22 hetes pocakos

Én abban az idõszakban nem tapasztaltam ilyet, csak kissebb görcsöket. Ez nem azt jelenti, hogy akkor nálad baj van! Ha erõs a szúrás, nyugtalanít, inkább menj el orvoshoz. Ha gond van, segít, ha nincs, akkor legalább megnyugszol! De kérhetsz tanácsot a védõnõdtõl is! 22 hetes pocakos
Szia! Én is ezt érzem, állítólag nõ a méh. 18 hetes vagyok. Pénteken voltam uh-n ott minden rendben volt. Ne aggodj, ez természetes, csak nekünk új.

Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy nyelésnél kicsit "szúr" a torkom. Olyan mintha 1 gombóc lenne a torkomban! Ugye nincs komoly bajom?

Kérlek, értelmes válaszokat irjatok.

Legjobb válasz: szerintem megfáztál, vagy enyhe torok/mandulagyulladásod lehet... szerintetek?

szerintem megfáztál, vagy enyhe torok/mandulagyulladásod lehet... szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy kicsit megfáztam, mit tudok tenni a gyógyulás érdekében?
Forró tea sok folyadék és elmúlik, tudom milyen érzés régebben én is sokszor megfáztam így..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Miért nincs olyan müsor ahol valóban a szürke hétköznapi emberek mondhatnák el a napi témákról való nézeteiket?

Legjobb válasz: Léteznek betelefonálásos mûsorok is. Ott elmondhatják a véleményüket.

Léteznek betelefonálásos mûsorok is. Ott elmondhatják a véleményüket.
Mert már nincs olyan, hogy MI a köznép csak ÕK! :)
"Léteznek betelefonálásos mûsorok is. Ott elmondhatják a véleményüket. " Az is sok. Lásd.: Csintalan "vipera" Sándor mûsorát. A sok agyhalott mondta a hülyeségeit. Akkor estem ki a székbõl, amikor az öregasszony felháborodva betelefonált és elpanaszolta, hogy a huligánok összefirkálták Tarlós választási plakátját és õ a metróban nekiállt letakarítani õket :D.
Mert akkor kiderülne az igazság. A szólásszabadság joga addig terjed amíg elmondod amit a kormány szeretne.
Azért, mert megjelenne egy csomó paraszt megmondani a maga hülyeségét. Szerinted Gizi néni a közértbõl milyen okosat tudna mondani az államháztartás-hiány orvoslásáról? Ugyehogy...
Mert az olyannak nincs pár órája arra hogy gazdasági analfabéta lévén hülyeségeket beszéljen.
mert a kutyát sem érdekelné?
Látod, a Maunika só is megszûnt...
Ott van az ATV-n a Fórum, és volt a HírTV-n a Csintalanos mûsor is, amit hát valamilyen oknál fogva megszüntettek a kormányváltás után.
A kérdező hozzászólása: Úgy látom, hogy titeket se érdekel amit esetleg mondanak mások. Akkor mit csodálkozunk, hogy a Parlamentbe se hallgatják meg egymást. A Magyarok mai nagy betegsége ez!!!
A kérdező hozzászólása: Én egy ÉLÕ vita mûrorra gondoltam ahol több ember és politikusok jelennek meg! Egy mûsor mely a való életet tükrözné a kis állampolgár és politikus viszonyokról akár. Mert itt most az kell, hogy lássuk-lássák azt sokak mi a valós probléma. Olyan mûsor mely be a szavak ereje dominál és nem az amit elbagatelizálnak!
Továbbra is azt gondolom, hogy mert senki sem nézné. Mi értelme lenne egy olyan mûsornak, ahol hozzá nem értõ emberek fröcsögnének politikáról és közgazdaságról? Az igaz csak egy értelmetlen siránkozás volna. Ráadásul semmilyen súlya vagy értéke nincs annak amit Marinéni mond, ezért még ha okosat is mondana, az sem számít. Így a mûsort senki nem nézné, ami hatalmas bukás lenne a tévének. Miért akarná ezt bármelyik tévé magának?
Menj le a helyi kocsmába.
A kérdező hozzászólása: Aki úgy gondólja, hogy nem rajta múlik a jövõ az ne mondja, hogy nincs hazánkba Demokrácia. A másik meg az, hogy aki úgy gondólja, hogy csak azoknak van beleszólása és azoknak van ötleti akik most is ossza az észt az rosszúl gondólja. Mert én nem vagyok zseniman, de lehet tudnék esetleg jó írányt mondani, hogy jobb legyen számunkra. De ha nincs olyan lehetõsség ahol azt elmondjam addig...! Nem törvényszerû az, hogy csak tanúltabaknak van és lehetõségûk arra, hogy õk mondják meg nekünk a tutit! Lásd: Parlament
Amíg a "gondol" szót nem tudod leírni, addig miért gondólod, hogy az országot befolyásoló bármilyen döntést rád szeretnénk bízni? Milyen végzettséged van, hogy tudd az ötleteid gazdaságilag, oktatásilag, egészségügyileg stb. mit okozhatnak? El lehet mondani a véleményed. Erre való a választás és a népszavazás. Meg ki lehet állni a térre, és mondani nap-estig. De erre miért adna bármelyik tévé mûsoridõt?
A kérdező hozzászólása: Akár, hogy is írom soraim, gond(o)lom :) megértetted!? Nem azon fog állni vagy bukni a dolog, hogy ír az ember, hanem azon, hogy gond(o)lkodik! Itt nem tér kell, hanem szélesebb kõrbe kell megvitatni és ötleteket adni elõre segíteni országunkat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!