Találatok a következő kifejezésre: Olyan szűrő nincs (13 db)

Olyan szűrő miért nincs amivel azokra a kérdésekre lehet szűrni amikre válaszoltam? Várható ilyen változtatás a jövőben?

Érdekes lehet például, hogy hogyan értékelik, mások mit válaszolnak rá, stb. Hiszen azért válaszol az ember, mert érdekli az adott téma...

Legjobb válasz: Mivel az oldal célja nem a beszélgetés, és mások válaszaira válaszolás, hanem a kérdésekre válaszolás, ilyen menüpont várhatóan nem lesz. Azoknál a kérdéseknél, amiknél érdekel, hogy mások milyen válaszokat adtak utánad, beállíthatsz e-mail figyelõt, ami jelez, ha új válasz érkezne.

Mivel az oldal célja nem a beszélgetés, és mások válaszaira válaszolás, hanem a kérdésekre válaszolás, ilyen menüpont várhatóan nem lesz. Azoknál a kérdéseknél, amiknél érdekel, hogy mások milyen válaszokat adtak utánad, beállíthatsz e-mail figyelõt, ami jelez, ha új válasz érkezne.
de egyébként ha bejelentkezel, ott a nickneved, és alatta a "megválaszoltjaid" ott az összes kérdést látod amire válaszoltál.
A kérdező hozzászólása: Köszi a második válaszolónak, ari vagy, hogy nem nézel ki belõlem ennyit, de ezt a kérédést ha megnézed 2007-ben tettem fel, és akkor még nem volt ilyen :) .
Nem tudom két huszasnyi szürke korong? :) Tudod így azért nehéz lenne kitalálni kép nélkül. :P

Hogy viselkedjek egy olyan tanárral, aki az egyik pillanatról a másikra "felkapja a vizet" a semmin, még ha nincs is igaza? Úgy megmondanám neki a magamét, de azzal csak magammal szúrok ki. Hogy fojtsam ezt vissza?

Legjobb válasz: A tanárnak mindig igaza van, ez az elsõ paragrafus. A második, ha véletlenül nincs igaza, akkor az elsõ automatikusan érvénybe lép. Viccet félre: Ha valamikor van/lesz nyilt/fordított nap akkor kell elõjönni ezzel, vagy ha van osztálytitkár, õ jöjjön vele elõ. Ha nincs egyik sem, akkor a szülõ, szülõi értekezleten.

A tanárnak mindig igaza van, ez az elsõ paragrafus. A második, ha véletlenül nincs igaza, akkor az elsõ automatikusan érvénybe lép. Viccet félre: Ha valamikor van/lesz nyilt/fordított nap akkor kell elõjönni ezzel, vagy ha van osztálytitkár, õ jöjjön vele elõ. Ha nincs egyik sem, akkor a szülõ, szülõi értekezleten.
hát nekünk olyan volt hogy ofõ adott egy lapot és írjuk le melyik tanárban mi nemtetszik, és utána beszedte és elolvasta, és szólt a tanároknak :D ha van ilyen akkor te is ird le... :)

Milyen halfajokat jó tartani olyan akváriumban ahol nincs semmi szürő meg levegőztető max növények?

(jah és viszonylag olcsó a hal??)

Legjobb válasz: NEMNEMNEMNEMNEM. Se Bettát, se semmit. Szûrõ nélkül nem lehet vízi állatot tartani. Kész, pont. Attól, hogy labirintkopoltyús még érzékeny az ammóniaszintre, a koszra, a piszokra, a kakára. A szûrõ nem arra való, hogy levegõztessen, hanem hogy szûrjön. Lefogadom, hogy ez is egy 5-10 literes akvárium, mert akinek van pénze akváriumra, annak szûrõre is van. Gondolom senki nem élne szívesen egy fejreállított Toi-Toi wécében, mert ez kb. olyan lenne. Mindenki halat akar tartani, de semmire sincs pénze. Aki csóró, az ne akarjon állattal élni, kész. Nem tudok rá jobbat mondani.

NEMNEMNEMNEMNEM. Se Bettát, se semmit. Szûrõ nélkül nem lehet vízi állatot tartani. Kész, pont. Attól, hogy labirintkopoltyús még érzékeny az ammóniaszintre, a koszra, a piszokra, a kakára. A szûrõ nem arra való, hogy levegõztessen, hanem hogy szûrjön. Lefogadom, hogy ez is egy 5-10 literes akvárium, mert akinek van pénze akváriumra, annak szûrõre is van. Gondolom senki nem élne szívesen egy fejreállított Toi-Toi wécében, mert ez kb. olyan lenne. Mindenki halat akar tartani, de semmire sincs pénze. Aki csóró, az ne akarjon állattal élni, kész. Nem tudok rá jobbat mondani.
Ha nem vagy alsós, akkor elég szégyen hogy így írsz! Ha nem akarod, hogy kioktassanak, akkor tiszteld meg az olvasókat azzal, hogy helyesen írsz, ha már segítséget kérsz. De a kérdésedre a válasz. Egyik hal sem alkalmas arra, hogy a saját ürülékében éljen. Ez már-már állatkínzás lenne. Inkább spórolj és vegyél késõbb felszereléseket.. Addig meg gyakorold az írást, mert szégyen ahogy fogalmazol, és írsz.
Hallottál már felelõs állattartásról? Ha nincs pénzed rendes felszerelésre, akkor ne tarts semmit! És tanulj meg írni, mert érthetetlen, amit összehordasz! Vagy ez nem is szöveg, csak beleverted a fejed a billentyûzetbe?
Öreg, amúgy az rosszabb, ha nem vagy alsós. Egy felsõsnek már tudnia kéne helyesen írni. Elõrehaladott diszgráfia?
Egyik hal sem szeret a kakijában úszni, de ha rendszeresen takarítod õket akkor a labirint kopoltyúsokat ajánlom. Pl betta splendens ( de ebbõl a fajból csak 1 hímet tarthatsz 1akkiban.
Szia! Néztem neked árakat szûrõ 850, belsõ szûrõ, levegõztetõvel 50 literes akváriumhoz 2500 az Auchanban. Nem a legprofibb cucc, de kezdetnek megfelelõ lenne... Érdemes rá beruházni.
A kérdező hozzászólása: szia köszi majd megnézem !! (legalább egy értelmes válaszoló....!!)
A kérdező hozzászólása: nem ezt kérdeztem ha csak kritizálni tucc akk meggy békén!! most végra nem vagyok iskolába legalább te ne javítgasd az írásomat!! :)
-______-" Most megáll az eszem....ahogy megnézem a kérdéseidet, meg amiket írsz hozzá, teljesen felrobbanok tõle...úristen... Szerintem egy szép kis plüsshal. az mehet bele. Levegõztetõ nem kéne bele, HA a növények kapnának napi 12-14 óra fényt , de a növényeknek meg kell szûrõ. Fejezd már be az akvarisztikát! Most vagy veszel egy nagyobb rendes akvit, vagy normálisan tartod õket, de ezekközül egy sem fog menni neked szóval FEJEZD BE!!!!
Jó bocsi nem olvastam el. de az "értelmes válaszoló" jól tette. remélem betartod a tanácsát.
Most mi ez? Modik kijavították "halfaj" szót, de a "szûrõ" szó és a vesszõhibák ... (nem folytatom, így is lecsesznek...:D )
öhm
Hogy egy egyenes válasz is íródjon: Szûrés nélkül hosszú távon semmilyen halat nem lehet életben tartani, legfeljebb kínozni. Nincs, ami lebontja a halad által termelt ammóniát a vízben (mert ugye a hal eszik meg [email protected]). A szûrés az akvárium lelke!
Na mivan? A moderátorok már helyesírási hibákat is javítanak?
A kérdező hozzászólása: c istenem nemigaz hogy nem lehet békén hagyni amugy meg ha nem tudsz valami normális választ irni akk meg el lehet menni mer nem azt kértem ugye h kritizáljátok a mondat hibáit??? amugy meg az egyik válaszolónak nemtom má melyik volt, de csak üzenem h nem nem vagyok alsós!!!!
utolsó xD ezen fél órát röhögtem xD kérdésre válaszolva: én is a bettát ajánlom, de csakis egyedüli halként tartva.
most meg kapom a magamét, de nem érdekel... az én bettám is szûrõ nélkül van, sõt 2-3 hetente TELJESEN kitakarítom az akváriumot (halat ki veszem egy kis pohárba aztán mindent szépen letisztítok)...úristen mekkora állatkínzó vagyok -.-" több éve megvan a hal és semmi, ismétlem semmi baja. köszöni szépen, tökéletes egészségnek örvend... lehet oltani -.-" kérdezõ, ha mást nem, vízmelegítõt mindenképpen szerezz be, mert az tényleg létszükséglet. egy bettának kell minimum 24-25 fokos víz, de legjobb a 26-os. (de az "értelmes válaszoló" is jól tette, hogy leírta amit leírt, és te is jól teszed, ha megfogadod a tanácsát) :)

Hy Van olyan progi ami a képeket a kép alapján szűri ki hogy nincs-e két egyforma?

Legjobb válasz: Hát, szerintem nincs nagyon... Pixelre azonos összehasonlítás eléggé számításigényes folyamat, szerintem gyorsabb, ha te magad átnézed :) De ha nem neten lévõ képek összehasonlítását szeretnéd, írj rám egy emailt, szívesen írok neked egy ilyen programot. De szólok elõre, egy ilyen eléggé erõforrás igényes alkalmazás.

Hát, szerintem nincs nagyon... Pixelre azonos összehasonlítás eléggé számításigényes folyamat, szerintem gyorsabb, ha te magad átnézed :) De ha nem neten lévõ képek összehasonlítását szeretnéd, írj rám egy emailt, szívesen írok neked egy ilyen programot. De szólok elõre, egy ilyen eléggé erõforrás igényes alkalmazás.
dupe detector
A kérdező hozzászólása: Sir Butcher-nek Az a baj több mint 2000 kép & rossz a memom :)
A kérdező hozzászólása: 22:34 ; Köszi ki próbálom.!

Ma reggeltől szúr a hasam alja, olykor még menni is kellemetlen. Mitől lehet? Ugye nincs baja a kisbabámnak? 18 hetes kismama!

Legjobb válasz: Én abban az idõszakban nem tapasztaltam ilyet, csak kissebb görcsöket. Ez nem azt jelenti, hogy akkor nálad baj van! Ha erõs a szúrás, nyugtalanít, inkább menj el orvoshoz. Ha gond van, segít, ha nincs, akkor legalább megnyugszol! De kérhetsz tanácsot a védõnõdtõl is! 22 hetes pocakos

Én abban az idõszakban nem tapasztaltam ilyet, csak kissebb görcsöket. Ez nem azt jelenti, hogy akkor nálad baj van! Ha erõs a szúrás, nyugtalanít, inkább menj el orvoshoz. Ha gond van, segít, ha nincs, akkor legalább megnyugszol! De kérhetsz tanácsot a védõnõdtõl is! 22 hetes pocakos
Szia! Én is ezt érzem, állítólag nõ a méh. 18 hetes vagyok. Pénteken voltam uh-n ott minden rendben volt. Ne aggodj, ez természetes, csak nekünk új.

Hova kell kötni a földelést ezen a motoron? A kettõ hely ok, de a harmadik? Illetve ha olyan helyen fûrészelek ahol nincs földelt konektor elég ha a fûrész vázáról egy vezetéket vaspálcára kötve a földbe szurok?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: A kapocstáblára szerelt fekete mûanyag doboz alatt a motor alumínium házában található a földelõcsavar.Az ideiglenes földelõszondának egy 12-20 mm átmérõjûnek kellene lenni,talaj nedvességétõl függõen kellõ mélységbe leverve.

A kapocstáblára szerelt fekete mûanyag doboz alatt a motor alumínium házában található a földelõcsavar.Az ideiglenes földelõszondának egy 12-20 mm átmérõjûnek kellene lenni, talaj nedvességétõl függõen kellõ mélységbe leverve.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tehát akkor a konektorból jövõ három vezeték közül a kettõt (amit nem szabad megfogni) a kettõ dobozban található csokira. Harmadikat a motorra és ugyancsak a motorra a földelõ szondára menõt is?
Ha a konnektorban van "3 vezeték"és ezek közül "2 amit nem szabad megfogni", akkor van kiépítve a konnektorhoz földelés. Így az ott található földelést kell a motor alumínium házán lévõ földelõcsavarra kötni. Így külön földelõszondára nincs szükség.
A kérdező hozzászólása: Nem minden konektor földelt ahol használni fogom.
És egy fi relét tegyél még be...

Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy nyelésnél kicsit "szúr" a torkom. Olyan mintha 1 gombóc lenne a torkomban! Ugye nincs komoly bajom?

Kérlek, értelmes válaszokat irjatok.

Legjobb válasz: szerintem megfáztál, vagy enyhe torok/mandulagyulladásod lehet... szerintetek?

szerintem megfáztál, vagy enyhe torok/mandulagyulladásod lehet... szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Lehetséges, hogy kicsit megfáztam, mit tudok tenni a gyógyulás érdekében?
Forró tea sok folyadék és elmúlik, tudom milyen érzés régebben én is sokszor megfáztam így..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!