Találatok a következő kifejezésre: Olyan sokszor a (269 db)

Honnan lehet leszedni olyan programot hogy a tabletten nem jelenjen meg olyan sokszor a reklam?

Legjobb válasz: Google play. Ne tölts le olyan alkalmazásokat, amiken sok reklám van.

Google play. Ne tölts le olyan alkalmazásokat, amiken sok reklám van.

Miért alszik oly sokszor a dzsungáriai fiú törpehörcsögöm? Magányos? Vagy keveset foglalkozok vele?

kb már 1 éve meg van dániel és egyszerûen azt veszem észre kb lassan már 1 hete hogy este olyan 21:00 fele kicsit teker és utána keres egy kis helyet ahova begubbaszt magának.utána be megy a házába és alszik.most hajnalba is alszik és nem játszik.régebben tekert a mókuskerékben meg futkározott most meg nem mit tegyek vele mi a baja

Legjobb válasz: Egy felnõtt törpehörcsög akár húsz órát is alszik naponta, ez teljesen normális! Üdv Dánielnek!

Egy felnõtt törpehörcsög akár húsz órát is alszik naponta, ez teljesen normális! Üdv Dánielnek!
Inkább unatkozik.A hörcsog nem Tarsas lėny. Mekkora helye van?Kiveszed futosgáln?
Bizony már nem mai csirke. Fogadd el és ne piszkáld. Õ tudja, mennyi mozgás kell neki. Amúgy baromi sokat tudnak aludni.....
Az utolsó és az utolsó elõtti válasz teljesen téves.Nekem kölyök Dzsungáriai törpehörcsögöm van és rengeteget alszik.Este úgy hét-nyolc körül fel fog élénkülni meglátod.

Sharp lcd tv-t vettem és olyan sokszor a kép mintha felhös lenne? Tudok rajta javitani?

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt, hogy "felhõs" közelebbrõlleírnád, vagy mutatnál egy képet róla? Talán úgy lenne valami ötlet, hogy mit értesz ez alatt.

Mit értesz az alatt, hogy "felhõs" közelebbrõlleírnád, vagy mutatnál egy képet róla? Talán úgy lenne valami ötlet, hogy mit értesz ez alatt.


Miért állítja le a winchestert olyan sokszor a gép? Hordozható.

USB-vel kapcsolom a géphez, 1TB hitachi 2.5" winchester, és még csak 1 nap 11 órát ment, de már 150 indulása/leállása volt, ezzel szemben amit mindig használok(rendszer winchester), az ment 270 napot, és 3000 indulása volt. Nem lesz baj a sok indulásból? Vagy nem lehet állítani rajta, hogy ezen ne spóroljon a gép?

Legjobb válasz: Csak egy tipp: mivel ez 2.5"-os winchester, feltételezem az USB portból kapja az áramot (nem kell külön bedugni a konnektorba). A vezérlõpulton nézz körbe, nincs-e bekapcsolva valami energiagazdálkodási funkció, ami ki-be kapcsolgatja az USB portokra kötött eszközöket.

Csak egy tipp: mivel ez 2.5"-os winchester, feltételezem az USB portból kapja az áramot (nem kell külön bedugni a konnektorba). A vezérlõpulton nézz körbe, nincs-e bekapcsolva valami energiagazdálkodási funkció, ami ki-be kapcsolgatja az USB portokra kötött eszközöket.
Elsõ jól írja. Az energiagazdálkodásba nézz körül. Nem tesz jót a vinyónak ez a sok leállítás...

Miért ábrázolják a hasnyálmirigyet olyan sokszor a patkóbéllel együtt?

Legjobb válasz: mert benne fekszik a patkóbél homorulatában. gondolhatod, hogy ha mindig egymással ábrázolják õket, akkor azért helyileg van közük egymáshoz. ráadásul oda is nyílik, tehát duplán adott a kapcsolat.

mert benne fekszik a patkóbél homorulatában. gondolhatod, hogy ha mindig egymással ábrázolják õket, akkor azért helyileg van közük egymáshoz. ráadásul oda is nyílik, tehát duplán adott a kapcsolat.
Hogy tudd, hogy hol lehet megtalálni.
Mert oda nyílik a Sphinter Oddi-n keresztül.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Azért amiért Te!O.o:)
Mert miért ne tennék fel sokszor a "Miért teszik fel olyan sokszor ezt a kérdést" kérdést? Te is feltetted a "Miért teszik fel olyan sokszor ezt a: miért teszik fel olyan sokszor ezt a kérdést, kérdést?
Éppen azért teszik fel : mert azért teszik fel, hogy feltegyék ezt a kérdést.
MERT EZ EGY ÖRÖK KÉRDÉS!

Miért van az, hogy a pasi mindig azt reklámozza, hogy ő mennyire szereti a szexet, meg ilyesmi, de velem mégsem akarja olyan sokszor csinálni? Ennyire rossz lehet velem?

Legjobb válasz: Ha csak egy pasi a sok közül, és nem jártok, akkor valószínû, hogy mással is kufircol, nem csak veled. Így már annyira nem is kellesz neki olyan sokszor.

Ha csak egy pasi a sok közül, és nem jártok, akkor valószínû, hogy mással is kufircol, nem csak veled. Így már annyira nem is kellesz neki olyan sokszor.
Lehet az is, hogy csak a szája nagy.Ma nem divat bevallani, ha valaki nem szexmániás.
Vagy csak simán ocsmány vagy.

Kórusban éneklek és az a baj hogy sokszor nehezemre esik énekelni, nem "jön"az éneklés. Vagy ha jön sokszor a torkom nincs olyan állapotban. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Gyakorlás kérdése szerintem. Nagyon fontos a beéneklés, nem érdemes elbliccelni, mert azzal kerül a torok "olyan" állapotba.

Gyakorlás kérdése szerintem. Nagyon fontos a beéneklés, nem érdemes elbliccelni, mert azzal kerül a torok "olyan" állapotba.

Miért érzem olyan sokszor, hogy egyszer csak valami belehasít a kismedence területére? Elég élesen, és ilyenkor teljesen összegörnyedek. Nagyon fáj, több, erős nyilalás. Legtöbbször a végbél fele is. Miért lehet?

Legjobb válasz: Ha emellett hasmenésed is van, fõleg étkezés után, akkor ez lehet az ún. irritabilis bél szindróma, röviden IBS. Ez fokozott bélérzékenységet jelent, sokszor amint leér a táplálék a belekbe, azonnal erõs görcsöket és hasmenést okoz. Elõfordulhat, hogy idegi alapon alakul ki.

Ha emellett hasmenésed is van, fõleg étkezés után, akkor ez lehet az ún. irritabilis bél szindróma, röviden IBS. Ez fokozott bélérzékenységet jelent, sokszor amint leér a táplálék a belekbe, azonnal erõs görcsöket és hasmenést okoz. Elõfordulhat, hogy idegi alapon alakul ki.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a választ, de hasmenés az nincs. Pisilés elõtt szokott.
Nekem is néha van ilyen nyilallásom, bár pár éve sokkal gyakrabban volt, most már csak ritkán. És független a kajálástól/vécézéstõl. (19 vagyok amúgy)
Nekem is volt ilyen és vesemedence gyulladás lett belõle, ami korházhoz és katéterhez vezetett, de nem biztos hogy nállad is ez a probléma.Én azt ajánlanám menj el orvoshoz mielõtt komoly bajok lehetnek.

Miért van az, hogy a barátom már nem mondja olyan sokszor, hogy szeret?

Lassan 7 hónapja avgyunk együtt és a 6. hónap elején veszekedtünk elöször amikor bennem felgyült a sok rossz és mind rázúdítottam deh utánna bocsánatt is kértem deh azota nincs minden rendben. Már nem ugy köszön el ahogy régen. Távkapcsolatban élünk és csak hétvégente találkozunk deh akor is más. Nem mondja h szeretlek csak ha megkérdezem avgy én mondom elötte:S Meg kérdeztem még a kapcsolatunk elején h ha emgcsalna elmondaná e és azt mondta h igen. Miért van ez? Megcsalt? Vagy nem szeret már? segítsetek. Egyre rosszabb... ELöre is köszönöm.

Legjobb válasz: hát ez szar ügy mert már a veszekedések után mindig " enyhül" a szerelem :S én is igy jártam elõször sokszor mondtuk egymásnak h szeretlek azt veszekedtünk utána már egyre kevesebbet mondtuk h szeretlek aztán végül vége lett:S sorryka ha kicsit "értelmetlenül, bonyulultan " irtam le:S

hát ez szar ügy mert már a veszekedések után mindig " enyhül" a szerelem :S én is igy jártam elõször sokszor mondtuk egymásnak h szeretlek azt veszekedtünk utána már egyre kevesebbet mondtuk h szeretlek aztán végül vége lett:S sorryka ha kicsit "értelmetlenül, bonyulultan " irtam le:S
Hát én az elõttem szólót cáfolnám a veszekedésekkel kapcsolatban.mi is sokat veszekszünk, de mintha ez is erõsítené a kapcsolatunkat, hogy megtudjuk oldani.Én azt mondom kérdezz rá egyenesen és kiderül mi a baj. Ja mi 1.5 éve vagyunk együtt.szerintem jó bizonyíték.
a második válaszoló vagyok. és nem csökkent a szeretlek szavak száma.sõt nõtt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válazokat, és megkérdeztem sé azt mondta szeret csak sajnos nem láttam meg nem halottam mert mivel nem tudunk találkozni igy csak msn en beszélünk és ott bármit lehet mondani... és egyre rosszab a közös képünket is kivette myvipröl meg ilyenek...:'(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!