Találatok a következő kifejezésre: Olyan program ami a képeket (230 db)

Ha Photoshopon beállítok valamit van olyan program amivel a képet "vissza" lehet állítani?

Legjobb válasz: igen: Photoshop. Már ha úgy érted ha átalakítasz 1 képet, és majd vki vissza próbálja alakítani. Ha az illetõ elég ügyes, gyakorlott, és tudja h mit kell kapni akkor ha nem is tökéletesen de sikerülhet.

igen: Photoshop. Már ha úgy érted ha átalakítasz 1 képet, és majd vki vissza próbálja alakítani. Ha az illetõ elég ügyes, gyakorlott, és tudja h mit kell kapni akkor ha nem is tökéletesen de sikerülhet.
csak ha psp formátumba van, egyébként nem
A kérdező hozzászólása: Én akarom visszaállítani HOGYAN lehet?! :)
ha .psd formátumban van, akkor megnyitás után kontrollzével... ha jpg/png/gif/bmp/akármi, akkor sehogy
A kérdező hozzászólása: na ebbõl is sokat lehet érteni...
PSD file az a photoshopban keszitett kepek formatuma. tehat ha lemented a kepet X-nevkent, a keped X.psd lesz. Ebben az esetben ha a modositasok retegeken tortentek egyszeruen kitorlod oket (F7 es megjelenik a Retegek menu -angolul layers). Ott megjelenik az osszes modositas ami tortent (ha retegekre tettek) tehat azokat kitorolve meglesz az eredeti keped. esetleg ha irsz egy maganuzenetet es elmondod pontosan mi es hogy akkor tobbet todul segiteni. Udv. Robi

A Nokia 5800 XpressMusic mobilhoz lehet letölteni valahonnan egy olyan programot amivel a képei élesebbek legyenek? Játékokat?

Legjobb válasz: Esetleg az Ovi store? Ez a Nokia alkalmazásboltja itt mindent megtalálsz, viszont a kép élességén nem lehet javítani.

Esetleg az Ovi store? Ez a Nokia alkalmazásboltja itt mindent megtalálsz, viszont a kép élességén nem lehet javítani.

Van valami olyan program amivel a képeket nagyobb felbontásúvá és jobb minőségűvé tehetem?

Legjobb válasz: nincs..ócska képbõl nem lehet tisztábbat csinálni,csak fordítva

nincs..ócska képbõl nem lehet tisztábbat csinálni, csak fordítva
Nagyobb felbontásúvá minden képszerkesztõvel és képnézegetõvel, de minõségjavításra komoly esély nincs, mert a képhibák is vele nagyítódnak. Minimális élesítést, kontrasztjavítást el tudsz érni, de ezzel csak jó képbõl tudsz egy kicsivel még jobbat csinálni, rosszból jót nem. Egyedül a színeket tudod igazán használható módon javítani.
Nagyobb felbontásúvá: igen! Jobb minõségûvé: nem!


Van olyan program ami elmenti kép formátumba, ami a monitoron van?

ha van mi az , és le lehet tölteni valahonnan?

Legjobb válasz: Nem kell ennek program a billentyuzet felso felen van egy olyan gomb hogy print screen sys rq es azt megnyomod es keszit kepet rola. Majd megnyitod a paintet es majd edit=>paste es ott a kep.

Nem kell ennek program a billentyuzet felso felen van egy olyan gomb hogy print screen sys rq es azt megnyomod es keszit kepet rola. Majd megnyitod a paintet es majd edit=>paste es ott a kep.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ilyesmire gondoltam, csak nem tudtam, h ilyen egyszerû...

Van olyan program, amivel egy képet lehet rakni a videó valamelyik sarkába, úgy mint a TV-ben a csatorna logója?

Legjobb válasz: Létezik valamilyen logó generáló program, de csak hallottam róla, nem ismerem. De egy kis amatõrködéssel a legtöbb videószerkesztõ programmal meg tudod csinálni. Elkészíted a logót valamilyen képszerkesztõvel, megfelelõ méretben. Utána a videószerkesztõben beilleszted a helyére. Ezt a legtöbb szerkesztõnél a feliratkészítõ részben tudod megtenni, ha enged képet (grafikát) rárakni a videóképre, ez a felirat sávra kerül. Megnöveled a kép (logó) "hosszát" (a láthatóságának idõtartamát) a film teljes hosszára, majd lerenderelteted, újraszámoltatod a szerkesztõvel az egész filmet. Ezt többször végeztem a Pinnacle Studio videószerkesztõvel, nekem bejött. Kicsit hosszadalmas, mire átszámolja, de a végeredmény használható lett.

Létezik valamilyen logó generáló program, de csak hallottam róla, nem ismerem. De egy kis amatõrködéssel a legtöbb videószerkesztõ programmal meg tudod csinálni. Elkészíted a logót valamilyen képszerkesztõvel, megfelelõ méretben. Utána a videószerkesztõben beilleszted a helyére. Ezt a legtöbb szerkesztõnél a feliratkészítõ részben tudod megtenni, ha enged képet (grafikát) rárakni a videóképre, ez a felirat sávra kerül. Megnöveled a kép (logó) "hosszát" (a láthatóságának idõtartamát) a film teljes hosszára, majd lerenderelteted, újraszámoltatod a szerkesztõvel az egész filmet. Ezt többször végeztem a Pinnacle Studio videószerkesztõvel, nekem bejött. Kicsit hosszadalmas, mire átszámolja, de a végeredmény használható lett.
VirtualDub. http://www.virtualdub.org/ (Ha nem tudod megnyitni vele az adott videófájlt, tölts le valami normális kodekcsomagot. Én személy szerint a K-Lite Codec Pack-ot javasolnám: http://download.chip.eu/hu/K-Lite-Codec-Pack_176357.html ) Miután megnyitottad a videófájlt, a következõképpen tudsz bele logót tenni: Video -> Filters -> Add -> Logo -> Kiválasztod a képet, beállítod hogy mennyire legyen átlátszó, melyik sarokban legyen, illetve mekkora távolságra legyen a saroktól -> OK -> OK. Ha el akarod menteni a videófájlt, ki kell választanod hogy melyik kodeket szeretnéd használni. Video -> Compression -> Kiválasztod melyik kodeket akarod használni (ha Uncompressed-ként mented el az eredmény több tíz GByte lesz, szóval mindenképpen válassz ki valamit) -> OK -> File -> Save as AVI -> Mentés.
A kérdező hozzászólása: #2 Megpróbálom a programodat.

Van olyan program ami a gépről egyből feltölti netre a képeket?

Olyan amihez nem kell egyesével tallózgatni,hanem beleviszek egy mappát és feltölti?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, hogy merevlemezeden kijelölöd a képeket és már töltöd is, akkor nincs. A feltöltés -amely programmal megy- attól is függ, hogy a netre hová akarod feltölteni. Saját weblapra vagy nem. Vannak képtár/album/szolgáltatók, mint pl. a fotoalbum.hu, a a Google picasaweb.hu-ja, az indafoto.hu, melyeknek saját feltöltõ programjuk van és azokba akár egy teljes mappatartalmat is behelyezve azt egybõl feltöltheted és ingyen tárolhatod, szerkesztheted, megoszthatod képeidet.

Ha arra gondolsz, hogy merevlemezeden kijelölöd a képeket és már töltöd is, akkor nincs. A feltöltés -amely programmal megy- attól is függ, hogy a netre hová akarod feltölteni. Saját weblapra vagy nem. Vannak képtár/album/szolgáltatók, mint pl. a fotoalbum.hu, a a Google picasaweb.hu-ja, az indafoto.hu, melyeknek saját feltöltõ programjuk van és azokba akár egy teljes mappatartalmat is behelyezve azt egybõl feltöltheted és ingyen tárolhatod, szerkesztheted, megoszthatod képeidet.
Én a Fireuploader-t használom, a firefox addonsát. http://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4724/ http://www.fireuploader.com/

Van valami olyan program, aminek a segitségével a homályos képeket ki lehet tökéletesen élesiteni? Linkelnétek?

Nagyon jó kéne,mert lefényképeztem valamit Print Screen-nel,és alig látni bel?le valamit..:S :(

Legjobb válasz: sajnos ilyen program az egyszerû halandónak, elérhetetlen. (katonai, és nemzetbiztonsági hírszerzésnek, biztosan van, lásd, kém mûholdak képeinek javítása, dig. technikával)

sajnos ilyen program az egyszerû halandónak, elérhetetlen. (katonai, és nemzetbiztonsági hírszerzésnek, biztosan van, lásd, kém mûholdak képeinek javítása, dig. technikával)
A kérdező hozzászólása: Óh köszi.De télleg semmi ötletetek nincs?
nincsen, ilyen csak a filmekben van
A kérdező hozzászólása: Kár...:S:(

Van olyan képszerkesztõ program, amivel a kép minõségén lehet javítani? Úgy értem, kevésbé lesz szemcsés.

Legjobb válasz: Az élet sajnos nem a CSI (Helyszínelõk) sorozat, hogy egy 640pixeles képen rázoomolnak teljes részletességgel egy csavaron levõ tükrözõdésre... Tehát egy kevés info-t tartalmazó képbõl (pixeles, homályos), sosem lesz éles, tartalmas kép. Persze, lehet próbálkozni, meg kevésbé szar képeken lehet javítani ezt-azt, de szarból nem lehet várat.

Az élet sajnos nem a CSI (Helyszínelõk) sorozat, hogy egy 640pixeles képen rázoomolnak teljes részletességgel egy csavaron levõ tükrözõdésre... Tehát egy kevés info-t tartalmazó képbõl (pixeles, homályos), sosem lesz éles, tartalmas kép. Persze, lehet próbálkozni, meg kevésbé szar képeken lehet javítani ezt-azt, de szarból nem lehet várat.
Blur-ral el tudod mosni a rossz fényviszonyok miatt szemcsés képeket, cserébe kicsit homályosabb lesz. http://pho.to/editor/examples/denoise.php
Filmes kép? Képminõségen nem lehet javítani és az információtartalma se lesz több egy jupiteri fotósopp makróval. Lehet látványosabbá tenni, de a minõség nem fog nõni, esetleg azt mondod: hú ez most már nagyon profi :) Próbálkozhatsz zajcsökkentéssel, de az sokszor felzabálja a finom részleteket. Tegyél fel egy példaképet, hogy mi böki a csõröd.
van megoldás. létezik egy eljárás: a kép környezetébõl megbecsüli az adott pixel színét. kellõ intelligenciával egy jó minõségû kép lesz, ami persze nem az eredeti kép, s az információtartalma sem valós.

Van win7es laptopra olyan program, amivel a webkamera segítségével képet lehet csinálni? Úgy mint a win8ason. Csak ez win7-esre. És kapcsolatok alkalmazás, ami a win8ra lehet letölteni, azt a win7re is le lehet, vagy van ahhoz hasonló program win7re?

Legjobb válasz: Keress a laptophoz mellékelt cd-n vagy a laptop gyártó honlapján a webcam-hoz programot azzal általában lehet. Ha nem találsz ez minden webcammel mûködött amit próbáltam (bár a philips a saját webcameráihoz adja csak): http://download.p4c.philips.com/files/s/spc535nc_00/spc535nc.. Kapcsolatok alkalmazást nem használom de talán valaki más tud segíteni.

Keress a laptophoz mellékelt cd-n vagy a laptop gyártó honlapján a webcam-hoz programot azzal általában lehet. Ha nem találsz ez minden webcammel mûködött amit próbáltam (bár a philips a saját webcameráihoz adja csak): http://download.p4c.philips.com/files/s/spc535nc_00/spc535nc.. Kapcsolatok alkalmazást nem használom de talán valaki más tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Van olyan program amivel a facebookról leszedett képeknek a minőségét valamelyest fel tudja javítani? Hogyha ráközelítek valakire, akkor ne legyen annyira pikszeles a kép.

Ha van, akkor mi a neve a programnak?

Legjobb válasz: A GMail tud ilyet! 1. Nyisd meg a GMailt. 2. Bökj rá a levélírás gombra. 3. A cím mezõbe írd be annak a címét, aki a kép tulajdonosa. 4. A tárgy mezõbe írd be: "kép". 5. A levélbe szúrd be a faszbúkról lehúzott rossz minõségû képet. 6. Alá írd a következõt: "Szia! Légy szíves küldd el nekem ennek a képnek az eredeti, nagy felbontású változatát. Köszi." 7. Nyomd meg a küldés gombot. A jó minõségû kép nemsokára megérkezik.

A GMail tud ilyet! 1. Nyisd meg a GMailt. 2. Bökj rá a levélírás gombra. 3. A cím mezõbe írd be annak a címét, aki a kép tulajdonosa. 4. A tárgy mezõbe írd be: "kép". 5. A levélbe szúrd be a faszbúkról lehúzott rossz minõségû képet. 6. Alá írd a következõt: "Szia! Légy szíves küldd el nekem ennek a képnek az eredeti, nagy felbontású változatát. Köszi." 7. Nyomd meg a küldés gombot. A jó minõségû kép nemsokára megérkezik.
Arról még senki nem beszélt, de érdemes tudni hogy ilyen program nem létezik. Minden rasztergrafikus kép (fõleg ha még veszteségesen tömörített) nagyítása minõségromlással jár, minél nagyobb mértékû nagyítás mellett egyenesen arányos romlás tapasztalható. Csak a filmekben történik máshogy, a valóságban mindig romlani fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, erre nem is gondoltam. :) xD
Az elsõ jó ötlet, de csak akkor válik be, ha a feltöltõ jobb minõségben tölti fel, mint ami kint van. Ha a kint lévõ az eredeti minõség, akkor jobb nem is lesz...
Én arra gondoltam, hogy a feltöltött nagyobb képek "butított", kisebb felbontású másolata kerül ki a FB-ra és ezt küldik el - mármint az eredetit - az elsõ módszerrel. Ezért írtam ha a kirakott kép az eredeti feltöltött, akkor annál nem lesz jobb... Tehát én ezt is leírtam :)
a facebook alapbeállításként tömöríti a feltöltött képeket helymegtakarítás végett, ezért nem tárol belõlük nagy felbontású változatot. kivéve ha feltöltéskor ezt a feltöltõ kéri, de ez nem túl gyakori. az egyetlen megoldás, ha közvetlenül a forrásnál érdeklõdsz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!