Találatok a következő kifejezésre: Olyan program ami a (2633 db)

Létezik olyan program, amivel a privát instagram fiókokat meg lehet nézni?

Olyan ami nem fizetõs, nem kell telefonszám stb, mert eddig csak olyat találtam.

Legjobb válasz: Nincs ilyen, különben semmit nem érne a korlátozás. Ha lekorlátozzák és meg lehet nézni akkor pedig olyan módszert dolgozna ki az oldal ami tovább védené a felhasználói adatokat és az adott "felfedõ" program lenne mûködõképes. Röviden: egyik kizárja a másikat. Ha nem lehet megnézni a privát adatot, akkor nem lehet. Nincs rá program, mert a számítástechnikai rendszerekbe való behatolás bûncselekmény, másrészt védekeznének is ellene.

Nincs ilyen, különben semmit nem érne a korlátozás. Ha lekorlátozzák és meg lehet nézni akkor pedig olyan módszert dolgozna ki az oldal ami tovább védené a felhasználói adatokat és az adott "felfedõ" program lenne mûködõképes. Röviden: egyik kizárja a másikat. Ha nem lehet megnézni a privát adatot, akkor nem lehet. Nincs rá program, mert a számítástechnikai rendszerekbe való behatolás bûncselekmény, másrészt védekeznének is ellene.

Van androidra olyan program, amivel a telefonból "rádióadót" tudsz csinálni? Vagyis a telefonon beállítasz egy frekvenciát, és a közeli rádiók tudják fogni.

Azért kérdem, mert a nokia n8 biztosan tud ilyet

Legjobb válasz: ezt nem lehet programmal csinálni, olyan telefon kell hozzá amiben van fm transzmitter

ezt nem lehet programmal csinálni, olyan telefon kell hozzá amiben van fm transzmitter
A kérdező hozzászólása: köszi
Igen, van ilyen. Például a nokia c7. Nagyon jó apámé és a kocsiban a telón elinditok egy zenét és a rádión be lehet fogni. De csak közelröl. Amugy nincs ilyen program, az a telon mulik hogy tudja e ezt. De ez ritka androidnál.
Ugy értem, hogy telo van ilyen, de program nincs.


Van olyan program amivel a számítógép adott időben bekapcsol?

Legjobb válasz: Olyan van hogy adott idõben kikapcsol. Beállítod egy programmal. (pl: Advanced System Care). Bekapcsolást nehéz elképzelni, mert ha nem megy a gép akkor nem megy semmi, akkor a program honnan tudná mikor kell bekapcsolni. :) Na mindegy.....xD

Olyan van hogy adott idõben kikapcsol. Beállítod egy programmal. (pl: Advanced System Care). Bekapcsolást nehéz elképzelni, mert ha nem megy a gép akkor nem megy semmi, akkor a program honnan tudná mikor kell bekapcsolni. :) Na mindegy.....xD
A kérdező hozzászólása: bocsi :P de megvan már a magyar nyelvû tökéletes program ami bekapcsolja a gépet úgy hogy ki volt kapcsolva
Némelyik alaplapon be lehet állítani. Nekünk a cégnél intel alaplapok vannak és minden reggel 7:00-kor indulnak a gépek maguktól. Biosba van egy olyan menüpont, hogy wake up timer.
A kérdező hozzászólása: hol van? leírnád pontosan? mert amilyen programot használok az csak próbaverziós
Mi a program neve? Ird le légyszíves.

Van win7es laptopra olyan program, amivel a webkamera segítségével képet lehet csinálni? Úgy mint a win8ason. Csak ez win7-esre. És kapcsolatok alkalmazás, ami a win8ra lehet letölteni, azt a win7re is le lehet, vagy van ahhoz hasonló program win7re?

Legjobb válasz: Keress a laptophoz mellékelt cd-n vagy a laptop gyártó honlapján a webcam-hoz programot azzal általában lehet. Ha nem találsz ez minden webcammel mûködött amit próbáltam (bár a philips a saját webcameráihoz adja csak): http://download.p4c.philips.com/files/s/spc535nc_00/spc535nc.. Kapcsolatok alkalmazást nem használom de talán valaki más tud segíteni.

Keress a laptophoz mellékelt cd-n vagy a laptop gyártó honlapján a webcam-hoz programot azzal általában lehet. Ha nem találsz ez minden webcammel mûködött amit próbáltam (bár a philips a saját webcameráihoz adja csak): http://download.p4c.philips.com/files/s/spc535nc_00/spc535nc.. Kapcsolatok alkalmazást nem használom de talán valaki más tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Létezik olyan program, ami a netes rádiókból sztereóban veszi fel a zenét?

Ha igen, adnátok pár programnevet? Esetleg linket?

Legjobb válasz: Igen, pl. hangrögzítõ :) Amúgy bármilyen program alkalmas erre, amivel lehet felvenni hangot, a lényeg hogy a Windows hangerõszabályozójában a felvételnél válaszd a Stereo Mix-et a mikrofon helyett. Ezután annyi a teendõ hogy magában a programban inputként a windows beállításait válaszd. Bár szerintem mindegyikben az, alapértelmezetten. Programnak pedig egy nagyon jó ingyenes darab a Wavepad. Fent van szoftverbazis.hu-n. Szólj ha leírjam részletesebben! :)

Igen, pl. hangrögzítõ :) Amúgy bármilyen program alkalmas erre, amivel lehet felvenni hangot, a lényeg hogy a Windows hangerõszabályozójában a felvételnél válaszd a Stereo Mix-et a mikrofon helyett. Ezután annyi a teendõ hogy magában a programban inputként a windows beállításait válaszd. Bár szerintem mindegyikben az, alapértelmezetten. Programnak pedig egy nagyon jó ingyenes darab a Wavepad. Fent van szoftverbazis.hu-n. Szólj ha leírjam részletesebben! :)
Ja, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy miután beállítottad Stereo Mix-re, csak annyi a teendõ, hogy elindítod a programban a felvételt, majd elindítod a netes rádiót is, mintha hallgatnád. Ekkor a program mindent felvesz, ami épp hallható, így például azt is ha MSN-en bejelentkezik valaki :)
Az AIMP-op ajánlom e célra. A rádiót megnyitod mondjuk RealAlternative programmal, ha az Aimp estleg nem tudja, indítod a felvételt, beállíthatod mi legyen wav, mp3... http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository.. http://aimp.hardverpiac.eu/?page_id=11
Még annyit, általában .rm, és .m3u fájlokkal fogsz találkozni. Az rm megnyitására én RealAltenetive programot használok, a másikat nyitja az Aimp.

Van olyan program amivel a basszushangfal erősségét tudom szabályozni? Ha tudtok, kérem a program nevét!

az a problémám, hogy a b.hangfal fel van téve MAX-ra, és mégis alig szól

Legjobb válasz: Nos a mélyládából csak mély hangoknak kell jönnie, szóval ez valahol érthetõ. :) Ha olyan zenét/játékot/filmet játszol(le) amiben vannak mélyhangok (robbanások, háttérdörmögés stb) azokat jól kell hallanod. Persze ez tényleg függ a hangrendszertõl is, de a hangerejét elvileg nem tudod szoftveresen vezérelni, esetleg a mélyládán lehet hangerõszabályzó. Alapból viszont normális ha nem ugyan azt hallod rajta, mint a szateliteken.

Nos a mélyládából csak mély hangoknak kell jönnie, szóval ez valahol érthetõ. :) Ha olyan zenét/játékot/filmet játszol(le) amiben vannak mélyhangok (robbanások, háttérdörmögés stb) azokat jól kell hallanod. Persze ez tényleg függ a hangrendszertõl is, de a hangerejét elvileg nem tudod szoftveresen vezérelni, esetleg a mélyládán lehet hangerõszabályzó. Alapból viszont normális ha nem ugyan azt hallod rajta, mint a szateliteken.

Van olyan program, ami a mikrofon bemenetet hangszóró kimenetté alakítja át?

Legjobb válasz: Nincs ez nem program függõ maga a hangkártya fizikailag van úgy tervezve hogy az egy bemenet programmal nem fogod tudni kimenetté alakítani

Nincs ez nem program függõ maga a hangkártya fizikailag van úgy tervezve hogy az egy bemenet programmal nem fogod tudni kimenetté alakítani
nekem a hangkártyához mellékelt program 5.1 be állítva a két kimenet mellett a mikrofon bemenet helyett szintén hangszóró kimenetet ír ki, a mellékkelt ábra is ezt jelzi, sõt, még szól is a rákötött 5.1 es cucc.

Van olyan program ami a weboldalamat megynyitogattja különböző proxykkal? Azaz látogatottság növelő program?

Legjobb válasz: Szerintem semmi értelme. Mert tegyük fel hogy összevadászol 100 proxy-t az éterben. Az plusz 100 oldalletöltés, ami ló[email protected] Megoldás: Csinálj egy rendes oldalt, amit megéri meglátogatni és a megfelelõ helyeken marketingeld meg a dolgot.

Szerintem semmi értelme. Mert tegyük fel hogy összevadászol 100 proxy-t az éterben. Az plusz 100 oldalletöltés, ami ló[email protected] Megoldás: Csinálj egy rendes oldalt, amit megéri meglátogatni és a megfelelõ helyeken marketingeld meg a dolgot.
A program hogy helyettesítené a fizikai joystickot és a gombokat?
A kérdező hozzászólása: a kepernyore rarakja a gombot es a touch screennel tudna iranyitani. galaxy tabra kell tehat a keprnyomeret nem gond lenne neki hely
aha értem így már tényleg logikus, de sajnos nemtudom :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!