Találatok a következő kifejezésre: Olyan orvost Budapesten, aki (21 db)

Hát nem úszom meg! Gyomor tükrözés. Ki tud olyan orvost Budapesten, aki bódításban végzi SZTK-ra?

Tudom ki lehet bírni, de nem ezt szeretném most hallani, hanem ki ismer olyan dokit, aki egy kis mellékesért vállalja az altatást a tükrözésnél tb-re. Belváros 6-7 ker el?nyben.

Legjobb válasz: Az elsõ válaszolónak üzenem,hogy ez nem egy nagy mûtét(mert már bocsi,de úgy beszélsz errõl a vizsgálatról,azaz az altatásáról).Nekem évente 2-3x van gyomor és vastagbéltükrözésem,gyógyíthatatlan beteg vagyok(de nem halálos),és kizárólag csak altatásban kérem!Eszembe se jutna altatás nélkül!Nagyon sok orvos csinálja már altatásban,nem bódításról beszélek(mert az annyit ér mint halottnak a csók),és egyben csináltatom mindig a kettõt,15 perc az egész,felkészüléssel együtt,és nagyon jót alszom mindig(kizárólag növényi szerrel altatnak).Sajnos viszont ezeket csak magánorvosoknál csinálják(100-120e között mozog,mert egyébként a szövettan dobja meg az árat...az nagyon sok.Általában a gyomortükrözés 40ezer szokott lenni,ebben vagy benne van az altatás vagy nem(altatás 10-15 ezer)és plussz a szövetlevétel.

Az elsõ válaszolónak üzenem, hogy ez nem egy nagy mûtét(mert már bocsi, de úgy beszélsz errõl a vizsgálatról, azaz az altatásáról).Nekem évente 2-3x van gyomor és vastagbéltükrözésem, gyógyíthatatlan beteg vagyok(de nem halálos), és kizárólag csak altatásban kérem!Eszembe se jutna altatás nélkül!Nagyon sok orvos csinálja már altatásban, nem bódításról beszélek(mert az annyit ér mint halottnak a csók), és egyben csináltatom mindig a kettõt, 15 perc az egész, felkészüléssel együtt, és nagyon jót alszom mindig(kizárólag növényi szerrel altatnak).Sajnos viszont ezeket csak magánorvosoknál csinálják(100-120e között mozog, mert egyébként a szövettan dobja meg az árat...az nagyon sok.Általában a gyomortükrözés 40ezer szokott lenni, ebben vagy benne van az altatás vagy nem(altatás 10-15 ezer)és plussz a szövetlevétel.
Az altatás önmagában is nagy megterhelés a szervezetnek, nem kockázatmentes. Egy gyomortükrözésért nem kellene ennek kitenned magad, de nem is hiszem, hogy van normális orvos, aki ilyet elvállalna. Esetleg beszélj az orvossal és mondd el, hogy nagyon félsz, szeretnél valami nyugtatót a vizsgálat elõtt. Fog ajánlani valami hatásosat. Amúgy pedig csak akaraterõ és önuralom kérdése az egész. Gondolj arra, hogy végre kiderül, hogy mi a bajod. Csak "lenyelni" nehéz a csövet, utána nagyjából semleges, az még egy kicsit kellemetlen, amikor kihúzzák. Hamar túl leszel rajta, bátorság!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.

Fitymaszűkület esetén (kifejtés lent) szükséges a teljes körülmetélés, vagy van valami más módszer a probléma kezelésére? Van olyan urológus orvos budapesten, aki vállal ilyen műtétet, lehetőleg nem horribilis áron (max 10-20ezer)?

a fitymasz?kületem olyan szint?, hogy még ernyedt állapotban sem tudom a makkomról hátrahúzni a fitymát, egyrészt sz?k a bejárat is, másrészt szerintem a kantár is rövid. ernyedt állapotban kicsit túllóg a b?r a makkom végén. mereven zavaró (kicsit fájó) feszül? érzés amúgy 19 éves srác vagyok nagyon várom a válaszokat!

Legjobb válasz: meg kell mondanod amikor vizsgálatra mész a dokihoz,hogy te ragaszkodsz a fitymádhoz ezért a metéléshez nem járulsz hozzá.De van fitya lazító mûtét,nem tudom mi a neve.De azonnal menj dokihoz,mert elég komoly amit leírtál.Elõszõr csak megvizsgál a doki és mond meg minden lehetõségrõl hallani szeretnél.Szóval ha nem tetszik a doki és nyiszanatani akar akkor még mindig mehetsz orvoshoz,mert nem kényszeríthetnek metélésre,vissza lehet lépni onnan.Csak legalább nézesd meg. ÍRd be google-ba orvostudakozó ott találsz olyat hogy orvos válaszol és ott másnap ha ma írsz neki kapsz választ a kérdésedre.NÉzd meg jó!!!

meg kell mondanod amikor vizsgálatra mész a dokihoz, hogy te ragaszkodsz a fitymádhoz ezért a metéléshez nem járulsz hozzá.De van fitya lazító mûtét, nem tudom mi a neve.De azonnal menj dokihoz, mert elég komoly amit leírtál.Elõszõr csak megvizsgál a doki és mond meg minden lehetõségrõl hallani szeretnél.Szóval ha nem tetszik a doki és nyiszanatani akar akkor még mindig mehetsz orvoshoz, mert nem kényszeríthetnek metélésre, vissza lehet lépni onnan.Csak legalább nézesd meg. ÍRd be google-ba orvostudakozó ott találsz olyat hogy orvos válaszol és ott másnap ha ma írsz neki kapsz választ a kérdésedre.NÉzd meg jó!!!
Körülmetélést ingyen végeznek. Ha magánorvoshoz mész, akkor kell fizetni, egyébként a tb állja.
A kérdező hozzászólása: ezért inkább magánorvosban gondolkodok. félek, hogyha elmegyek egy ügyeletes orvoshoz, összecsapja az egészet, és aztán szenvedek egész életemben. ha ilyet tudna valaki ajánlani, az nagyon sokat segítene!
Ez nagyon ritka, durva erõs szûkület, amit leírsz. Ilyenkor az orvosok mindenképpen az egész elõbõrt le akarják vágni, szóval, ha valamennyit meg akarnál menteni belõle (amit én nagyon ajánlok neked, mert én körülmetélt vagyok és nagyon-nagyon rossz) akkor profi orvost kell találnod...

Program császárral szeretnék szülni 44 éves vagyok, és Budapesten, tudtok olyan orvost ajánlani aki könnyen elvállalja?

Legjobb válasz: 44 évesen szerintem progam. császárt kérni teljesen normális dolog, le lehet pontozni. biztosan van is, aki egyetért vele (orvos), aki meg azt mondja, nem szülne 44 évesen, az gondoljon már bele, mi van, ha a kérdezõnek csak most jött össze? 44 évesen is lehet probléma mentes terhesség, igaz, fizikailag és lelkileg is szerintem sokkal nehezebb, de nem lehetetlen.

44 évesen szerintem progam. császárt kérni teljesen normális dolog, le lehet pontozni. biztosan van is, aki egyetért vele (orvos), aki meg azt mondja, nem szülne 44 évesen, az gondoljon már bele, mi van, ha a kérdezõnek csak most jött össze? 44 évesen is lehet probléma mentes terhesség, igaz, fizikailag és lelkileg is szerintem sokkal nehezebb, de nem lehetetlen.
A mi kórházunkban voltam ultrahangon, az elõttem lévõ 3 kismamát megkérdezték, hogy szeretne szülni. Mind a 3 császárt mondott. Én csak néztem, hogy ez már így divat? Én egy sima nem terhes ultrahangon voltam és több box volt, így többen öltöztünk-vetkõztünk, így hallottam.
#8 asnak: Nem vagyok egy alpári, de ahogy elolvastam az okoskodó válaszod, én még különbet is írtam volna neked. A kérdezõ volt olyan intelligens, hogy nem itt alázott téged mindenki elõtt , hanem csak privátba. Látod az intelligencia versenyben 1:0 a kérdezõ javára. Tényleg egy buta kis pi**a vagy ..
3-as vagyok, én Bp.-en Dr. Csatlós Évát ajánlom! Zoémed, ha rákeresel
Kedves kettes! És az szerinted miért normális dolog, hogy még mindig nem találták fel a fájdalom nélküli szülést? (Mondjuk van olyan, hipnózisban is lehet szülni) Na de ha manapság minden kis mûtétnél lehet fájdalomcsillapítást kapni, akkor a szülésnél miért nem megoldott? Az eda nem válasz a kérdésemre...
A Kérdezõ emberi hangneme és stílusa privát levélben: "Ha elhúznál a büdös pi..ba azt k...a jó lenne, idióta hülye pi...a!!!!!!" Na, ennyit arról, hogy milyen kulturált ember is a Kérdezõ, aki pampog itt nekem az emberi viselkedésrõl. Azt hiszem, az én hozzászólásom és az õ privát levele meg is mutatta, milyen ember is õ, szegény gyerekei:DDD Ja, felesleges írnod privátot, mert letiltottalak, csak értelmes emberekkel levelezek. Miért nincs fájdalommentes szülés? Mert ha nem lenne fájdalom, azt se tudnád mikor nyomd ki a gyereked, talán azért! Én is szültem kettõt, de csak azért mert nem akarok fájdalmat, nem kérnék császárt. Látszik mennyire el vagytok kényeztetve, kényes, kényelmes nõk vagytok.
Ma már ez divat. Miért vállalsz gyereket, ha megszülni nem akarod? Az életmentõ császár és a programozott császár között azért óriási különbség van. Értem, ez alatt azt, hogy a programozott császárt rengetegen kérik indok nélkül, tiszta Szex& The City! Mondjuk 44 évesen tuti nem szülnék, sehogy se!!
Az intelligencia nálad is megmutatkozik, legalább én nem használok trágár szavakat, mivel te igen, mégiscsak alpári vagy:) Mindegy, felháborodásod jelenti azt, mennyire igazam van, mert ha egy orvos sem vállalna császárt "csak úgy", egy gyereketek sem lenne, mert a kényelemtõl még szarni se tudnátok, ha az fájna...DDD Jókat, nevetek rajtatok!
A kérdező hozzászólása: Mindenkit megkérek h a kérdésemre válaszoljon, az elsõ gyerekemet a geréb áginál kezdtem el szülni ebbe majdnem belehaltunk tehát semmiféle alternatív dologból köszönöm nem kérek, a másodikat a fiamat kórházban ez már egy fokkal jobb volt de a borzalmas fájdalom miatt nem volt felemelõ élmény tehát úgy gondolom most már eljött az ideje és meg is érdemelnék végre egy programozott császárt! Tehát felesleges ezen vitatkozni mert nem az volt a kérdés!
A kérdező hozzászólása: Ketteske! Nem kell gúnyolódni!!! Gúnyolódjál a jó édes apukáddal. Akkor szülök/szülünk amikor akarunk! Semmi közöd hozzá!te kezdted a sértegetést meg az eleve lebaszást nulla információval, faxopó ri......c meg te vagy!Ja és még BUTA is vagy, egy kielégítetlen agresszív senki aki név nélkül trollkodik! Szánalmas vagy, sajnállak!
41 éves vagyok, és én is most szülöm a harmadikat. Senkinek semmi köze hozzá, hogy miért, és nem is ez volt a kérdés. Az én dokim is a Rózsakert Medical centerben van, dr Molnár (János kh), baromi jó fej doki, biztos vagyok benne, hogy vállal ilyet (mondjuk én nem császárral szülök). Akirõl konkrétan még tudom, a barátnõm is így szült nála, pont ezért, mint te is szeretnéd, de õ az Istvánban, megkérdezem, ha érdekel. 37+3 h km
Tisztelet neked nem jár, aki elsõre lekur...z, meg büdös riba...-ik egy embert, annak semmilyen tisztelet nem jár. Inkább azon gondolkodnál el, hogy 44 évesen 1:35-höz az esély a Down-kórra. Én inkább ez miatt aggódnék, nem azon, hogy jaj, fájni fog a szülés, valaki megcsászározna? Vagy nem kell szülni.
A kérdező hozzászólása: ketteske a második gyerekemet 4, 5 kg-al szültem meg hüvelyi úton, a gátam nem repedt hanem valósággal robbant, a doki órákig varta.....tehát nekem te ne papolj itt a fájdalom elkerülésérõl mert abból nekem kijutott. Nem mellesleg még akkor is kijár a normális kulturált emberi hangnem elsõre ha már eleve elsõre császárral akarnék szülni. De mivel ráadásul nem is errõl szól a dolog te meg nekem estél egybõl gondolhatod h sokaknál és nálam is kinyilt a b. a zsebünkben. Tisztelet annak jár aki megérdemli, tartsd ezt észben.
2, 8, 10-es válaszokat adó szerintem ne ragozd... Néhány alpári szó nem jelent semmit IQ szempontjából. A butus válaszaid, viszont egyre lejebb süllyesztenek.
Dr.Csermely Gyula-István kórház, és Rózsakert Medicalban van a magánrendelése. Nagy szaktudású, precíz, lelkiismeretes és nagyon jó fej:) 3 gyerkõcöt szültem nála.
az a durva, senki nem mondta, hogy aki császárral szül, az azért teszi, mert el akarja kerülni a fájdalmat:D nekem is írt a kérdezõ, teljesen normális stílusban, gondolom mert én is normálisan válaszoltam
A kérdező hozzászólása: Második válaszolónak üzenem:ha írsz próbáld meg kevésbé kioktató stílusban és emberi hangnemben, menni fog? Milyen jogon oktatsz te ki egyáltalán hogy én miért vállalok gyereket amikor nem tudod az elõzményeket? Elmúltam 4 hónapos terhes mikor már észrevettem mert megmozdult addig végig RENDESEN menstruáltam. A teszt ezután is negatív volt.Ja és két gyerekem van akiket természetes hüvelyi úton szültem és abból köszönöm nem kérek. Ha csak ilyen agresszív stílusban tudsz megnyilvánulni akkor menj inkább napozni.
Én az elsõt simán szültem, problémamentes terhesség, 4 óra alatt, és a baba is pici volt. Viszont berepedt a méhszájam (ezért 2 mûtétem volt), inkotenciám van...és rossz élmény. A másodikat várom és addig mentem, míg nem találtam orvost. Pénz kérdése volt (vidéki vagyok). 35 évesen....nekem elég volt a sima szülés okozta kellemetlenségekbõl. Lehet engem is megkövezni. Más kérédsnéál is elmondtam a történetemet, erre le burzsu....k..váztak :) szerintem sokszor csak irígységbõl. Mit számít másnak (aki szid), hogy az én gyermekemnek jó vagy rossz a császár? Senkit nem érdekel....az a tapasztalatom, hogy aki a progis császárost szidja, az irigy, mert õ szenvedett és nem tehette meg, hogy fizet. Szomorú milyen indulatokat vált ki az anyagi helyzet!

Lehetséges lenne? A tesóm 34 hetes, császárral szeretne szülni, de az orvosa nem hajlandó erre. (Semmi nem indokolja a császárt, mindketten egészségesek. ) Tudtok olyan orvost Miskolcon, vagy Budapesten aki végez így is császárt?

Legjobb válasz: Mért szeretne császárral szülni?Én is így akartam (féltem a fájdalomtól), aztán természetes úton szültem a gyerekeimet és egyáltalán nem bánom. Barátnõmet császározták. SEbláza lett, elapadt a teje(bár nem is szoptathatott, mert olyan erõs gyógyszereket kapott a fertõzés miatt), a varrata rondán gyógyult... Szóval ez sem tuti, hogy jobb. De keressen egy jó pénzéhes dokit és fizessen neki jó sokat és akkor az tuti megcsinálja neki.Én nem ajánlanám. Ha szükséges lesz úgyis megcsinálják, ha meg nem minek szabdaltassam magam feleslegesen?

Mért szeretne császárral szülni?Én is így akartam (féltem a fájdalomtól), aztán természetes úton szültem a gyerekeimet és egyáltalán nem bánom. Barátnõmet császározták. SEbláza lett, elapadt a teje(bár nem is szoptathatott, mert olyan erõs gyógyszereket kapott a fertõzés miatt), a varrata rondán gyógyult... Szóval ez sem tuti, hogy jobb. De keressen egy jó pénzéhes dokit és fizessen neki jó sokat és akkor az tuti megcsinálja neki.Én nem ajánlanám. Ha szükséges lesz úgyis megcsinálják, ha meg nem minek szabdaltassam magam feleslegesen?
Úgy hallottam van olyan, aki elvállalja. Nálunk úgy alakult hogy 14 óra természetes úton való próbálkozás után császár volt a befejezés. Lelkileg és fizikailag is kimerültem teljesen. Mégis azt üzenem neki legalább próbálja meg! Én azért voltam magam alatt napokig, mert még megszülni sem tudtam:( Aztán azért mert gyakorlatilag nincs tejem. Mozogni pedig még mindig csak óvatosan tudok- 2 hét telt el.
A császár az életmentõ mûtét és nem kívánságra van... Ha nincs semmi baja a terhességének, akkor szülje meg természetesen mint már annyian a világon... ... túl lehet élni!!! És nem olyan szörnyû, mint ahogy azt sokan beállítják, persze vannak extrém esetek, de az azért elenyészõ! Nekem egy egész éjszakai fogfájás vagy fülfájás sokkal fájdalmasabb, mert azokban nincsenek fájások közötti szünetek.
Biztos van ilyen orvos, de nem túl etikus, mit mondjak :P Én nem ismerek ilyet, de sajnos már hallottam, hogy egyesek jó pénzért szinte bármit... :P
Nekem faros, azon túl lábtartásos volt, és így kakilt a vízbe. Szóval egyébként is császár lett volna, de így még veszélyeztetettebb volt. Ráadásul elsõ baba. De azt mondom, ha nincs oka rá, akkor vállalja a sima szülést. Igaz, hogy mint már írtam, én nem bántam meg a császárt, de ha lehet, a második babámat szeretném simán szülni, bár nem sok esélyt adott neki a doki. Azért reménykedem... 20:33 voltam
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Nekem nem is a szülés volt a legrosszabb, hanem utána 2 hétig, amíg lábadoztam, és a gyerek miatt semmit nem tudtam pihenni. Mi lett volna, ha császár és felkelni sem tudok? El sem tudom képzelni. Persze ha van, aki 6 hétig ellátja helyette a babát, akkor csak rajta.
Ha mindketten egészségesek, akkor felesleges a császár. Miért akarja? Én mondjuk császárral szültem, és nem bánom. Egyáltalán nem kellett végigszenvednem a szülést, igaz nekem akkor fájt, mikor elmúlt a spinális érzéstelenítõ hatása. De túl lehet élni. A 3. napon lett tejem, azóta is szépen szopizik a fiam, a varrás már nem is látszik (9 hete volt), a lábadozás is gyorsan ment. Péntek este született a kismanóm, kedd reggel már mehettünk haza és elsõ perctõl kezdve én láttam el itthon is, mert nincs segítségem. A kórházban is velem volt az örzõben is, igaz ott még nem kellett ellátni, nem kellett tisztába tenni, mert nem volt még se pisi, se kaki. 3 hét után már nem is véreztem, meg semmi sem jött. Tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem minden császárosnak vannak rossz élményei, de ha nem szükséges, akkor minek? Nekünk muszáj volt, mert a kis drágám belekakilt a magzatvízbe.
Nekem is belekakilt, mégis sima szülés volt.
Amikor szultem a lanyomat, termeszetes uton, 2 ora mulva szult egy km csaszarral, 3 nap mulva meg nem volt teje, a babaja orditott, a noverek csak cukros vizet adtak neki, hogy probalja minnel tobbet mellre tenni, hogy beinduljon a tejcsi. Szerintem nagyon rossz otlet. Arrol nem is beszelve, hogy az megiscsak egy mutet. Atvagjak az egesz hasfalat. En szules utan 2 oraval mar setaltam, semmi bajom nem volt, a csaszarosok meg napok mulva is kinlodtak az ulessel, felkelessel, jarkalassal.
Bocs, lányok, asszonyok, de nem vita lett indítva a császármetszésrõl, hanem azt kérdezte a kérdezõ, hogy tudunk-e olyan orvost, aki jó pénzért elvállal egészségügyileg nem indokolt császármetszést. Nagyon pozitív, hogy senki nem tud nevet mondani! Én sem, de hallottam már olyat, hogy lefizethetõk egyes hentesek :P
Ja és azt szeretném hozzátenni, hogy mikor császár után alig bírtam felkelni (éjjel 2-kor volt a mûtét, reggel már szaladtam, de felkelni nehézkes volt), még a nõvérek jól bele is nevettek az arcomba aznap este, hogy õk ugyan nem segítenek, mindent próbáljak egyedül csinálni, mint a simások...na majd ha a tesódnak is ilyet szólnak, akkor megtudja, hogy megérte-e kérni a császárt. Császár után meg csomó injekciót is adnak minden nap 3-at asszem 4 napig és tovább is kell benn maradni ált., mint a simásoknak 1-2 nappal, de ez kórházfüggõ. Szóval a császár az nem egy fájdalommentesebb megoldás, ezt kellene felfogni már.
Most nem azért, de attól, hogy valaki császárral szül, még ugyanúgy lesz fájdalma, csak másként. Én császárral szültem és szerintem mind a sima, mind a császár szülésnek van elõnye és hátránya. Szerintem próbáld meggyõzni a tesódat, hogy próbálja meg természetesen és ha nem megy, akkor legyen császár. Egyébként orvost így pontosan nem tudok mondani, de én biztosra veszem, hogy van az a pénz amiért elég sok orvos elvállalná valami kamu indokkal. Hogy megéri-e a tesódnak, azt nem tudom. Így sem lehet ezt fájdalom nélkül megúszni, sõt a császárosoknak még talán nehezebb is. Nekik utána nehéz sokáig, a simásoknak meg a szülés közben. Egyik sem jobb...
Ha semmi nem indokolja a császárt úgyis hagyják vajúdni. Akkor meg mi értelme lenne? Mellesleg a császár sokkal jobban fáj a legtöbb nõnek, mint a sima szülés. Nekem egy pokol volt, a vajúdást viszont jól bírtam. 1 2 perces utat 24 perc alatt tettem meg császár utáni nap, felülni, tüsszenteni, köhögni, nevetni alig mertem.Saját magával tol ki a tesód, ha direktbe ezt akarja, mert sok császárosnak nincs teje, begyullad a sebe, egész életében érzékeny a seb és sorolhatnám.A sima szülést pedig általában pikk-pakk kiheverik a nõk. Biztos talál olyan dokit, akinek, ha megtömi a zsebét megcsászározza majd, de ha egy mód van rá beszéld le errõl.
Miskolcon szültem, de dokival kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, nem hallottam ilyet. Leírom azért a véleményemet, hátha segít a tesódnak. Ha mindketten egészségesek, akkor próbált lebeszélni a császárról. Komoly hasi mûtét és orvosilag nem is tartozik a szülés kategóriájába. Ezt onnan gondolom, hogy a császáros ismerõseim mondták, hogy felhívta a dokijuk a figyelmüket, hogy innentõl, ha kérdezik, hogy mûtve voltak-e, akkor igennel szíveskedjenek válaszolni. A császárosok ráadásul 2 év alatt regenerálódnak teljesen, ami egy sima szülésnél 3 hónap (belsõ sebek). Szülésnél nekem elég volt a gáz, de kérhet eda-t is, állítólag nagyon jó (én a gerincem miatt nem mertem volna). Ne féljen. És a baba érdekeit tartsa szem elõtt. Sajnos azonban az elme furmányos és ha a tesód nem akar simán szülni, akkor hiába beszélitek rá, nem fog menni. Akkor meg csakazértis császár lesz a vége. Viszont, ha így lesz, akkor már felesleges ezen lovagolni segíts neki majd.
Lehet hoyg sokaknak nem tetszik de ha nem életmentõ csak kívánságmûsor akkor minek én nagyon haragszok a rokonaim is ilyenek elsõ gyereke császáros volt a másodikat símán megszülhette volna de nem mert azt mondták hogy nagy baba lesz és be.zart a végén meg 3200 lett a kislánya, símán megszülhették volna. Másik rokonomék meg kicsengették a lovét meg sem akarta próbálni a szülést. Mi erre azt szoktuk mondani hogy nem is szültek csak megmûtötték õket. Remélem akiknek életmentõ volt a császármetszés vannak annyira jók hogy ezt megértik nekem ez a véleményem. Ja én símán szültem 6 hónapja 3880 gramm 51 cmes kislányt.
Minden kismami fél a szüléstõl valamennyire, ez természetes. De hogy valaki császármetszést "szeretne" az szerintem nem normális! Millió és millió anyuka szült már gyereket! Én babát várok, a méhlepény a "kijáratnál" van és most azon imádkozom h menjen feljebb mert természetes úton szeretném szülni! Remélem elkerülhetõ lesz a császármetszés persze ha életmentésrõl van szó és muszáj az egy teljesen más téma!
És nem beszélve arról, hogy a császármetszésnek nagyon komoly komlikációi és utóhatásai is lehetnek.

Olyan orvost keresek Budapesten aki emberséges és nem lekezelő. Tudtok ajánlani valakit? Orvost szeretnék váltani.20hetes babaváró.

Legjobb válasz: Szia! A Szent Istvánban van egy jó doki,én is hozzá jártam anno mikor a fiamat vártam.Német Miklósnak hívják,nagyon jó fej doki,bármikor elérhetõ,fiatalos,lendületes,bármit megtudsz vele beszélni.Pénteken van a magánrendelése a korház alaksorában(nõgyógyászat épülete).Most nem tudom milyen árakkal dolgozik,2006-ba 6ezer volt egy uh vizsgálat+tanácsadás nála.A következõt is biztosan nála fogom szülni!!!

Szia! A Szent Istvánban van egy jó doki, én is hozzá jártam anno mikor a fiamat vártam.Német Miklósnak hívják, nagyon jó fej doki, bármikor elérhetõ, fiatalos, lendületes, bármit megtudsz vele beszélni.Pénteken van a magánrendelése a korház alaksorában(nõgyógyászat épülete).Most nem tudom milyen árakkal dolgozik, 2006-ba 6ezer volt egy uh vizsgálat+tanácsadás nála.A következõt is biztosan nála fogom szülni!!!
Szia! Az én dokim Dr. Krasznai István, a SOTE I. sz. klinikán dolgozik, de magánrendelése is van: http://www.kramakft.hu. Nagyon rendes és gondoskodó orvos, csak ajánlani tudom!
én is Kisfalvi Istvánra szavazok az Oxivit rendelõben. itt meg tudod nézni: http://www.babapremier.hu ha esetleg van üdülési csekketek, azzal is lehet fizetni. mindent aprólékosan mutat, az apukának is külön elmond mindent. nekünk ez sokat számít.
Szia, én Dr. Mészáros László Doktor urat ajánlom, õ is a Bpi Szent István kórházba dolgozik, nagyon kedves, megbízható, rendes, aranyos, barátságos! Ha érdekel, írok tel.számot! 29 hetes kismama
Dr. Surányi Tibor XVI.ker., bár õ a kistarcsai kórházban dolgozik, csak a magánrendelõje van pesten.Nagyon kedves és alapos!
Oxivit rendelõ, Dr.Kisfalvi István!Nagyon tudom ajánlani, figyelmes, türelmes, szakmailag is kitûnõ.Én kb.8 éve hozzá járok és pár nap múlva nála szülök a Sote II.-n.Ha kérdés van írj mailt nyugodtan.40.hetes pocis
1.sz. nõi kilinikárõl Dr.Szabó Gábor!!!!!!
Én is Istvános dokit ajánlok, dr Lengyel Máriát, naprakesz, turelmes, megerto, ejjelnappal hivhatom, stb.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!Most már válogathatok :)
Utolsó elõttitõl kérdezném, hogy te is vársz babát, mikorra vagy kiírva?
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Dr.Kisfalvi István Oxivit rendelõ, II.ker. Bem J. utca.Én is Õrá szavazok!!!

Budapesten ajánlanátok olyan orvost, aki "vállal" programozott császárt, ha kérem?

Legjobb válasz: én úgy tudom ilyesmire nem nagyon van lehetõség, esetleg sok pénzért valami magánklinikán tudom elképzelni. Nem tudm miért szeretnél császárt, ha nem haragszol annyit elmesélnék, hogy és a 9 hónap terhességemet végigrettegtem, hogy meg kell szülnöm a lányunkat, és mindenáron császárt szerettem volna. Végül sima szülés lett és örülök neki nagyon, mert közel sem olyan vérfagyasztó mint azt gondoltam, nem kértem edát és mást sem. Ellenben a szobatársam aki császáros volt, fel sem tudott kelni, csak kapaszkodva, és csak görnyedve tudott járni. És hihetetlenül jó érzés az, hogy igen meg tudtam szülni :) itt lehet vállalják egyébként: http://www.g1intezet.hu/index.php/arak/arjegyzekek/99-arjegy..

én úgy tudom ilyesmire nem nagyon van lehetõség, esetleg sok pénzért valami magánklinikán tudom elképzelni. Nem tudm miért szeretnél császárt, ha nem haragszol annyit elmesélnék, hogy és a 9 hónap terhességemet végigrettegtem, hogy meg kell szülnöm a lányunkat, és mindenáron császárt szerettem volna. Végül sima szülés lett és örülök neki nagyon, mert közel sem olyan vérfagyasztó mint azt gondoltam, nem kértem edát és mást sem. Ellenben a szobatársam aki császáros volt, fel sem tudott kelni, csak kapaszkodva, és csak görnyedve tudott járni. És hihetetlenül jó érzés az, hogy igen meg tudtam szülni :) itt lehet vállalják egyébként: http://www.g1intezet.hu/index.php/arak/arjegyzekek/99-arjegy..
Igazából csak egy szakvéleményre van szükség valamilyen orvostól aki a császárt javasolja. Mondjuk egyszerû pszichés okokra hivatkozni hogy te nagyon félsz a szüléstõl vagy pánikbeteg vagy mondjuk. Elmész az orvoshoz és elõadod magad. Ha megvan a papír a szakorvostól akkor el fogják végezni a császárt.
A kérdező hozzászólása: köszi !
Nekem is ajánlhattok, ha tudtok!

Írnátok olyan jó Budapesti orvost, aki programozott császárt végez, és elégedettek vagytok vele ti, v közeli ismerőseitek?

Köszi. Szemeim, retinám állapota miatt erre lesz szükségünk.

Legjobb válasz: Az enyém csinál programozott császárt, de csak ha indoka van rá. De szerintem minden doki csinál ilyet, ha megvan rá a megfelelõ indok. Olyat aki kimondottan a kérésedre csinál igen elvétve találsz, vagy nagyon bele kell nyúlnod a pénztárcádba. A lányom császárral született, én elégedett voltam a dokimmal, most várom a másodikat, megint hozzá járok!

Az enyém csinál programozott császárt, de csak ha indoka van rá. De szerintem minden doki csinál ilyet, ha megvan rá a megfelelõ indok. Olyat aki kimondottan a kérésedre csinál igen elvétve találsz, vagy nagyon bele kell nyúlnod a pénztárcádba. A lányom császárral született, én elégedett voltam a dokimmal, most várom a másodikat, megint hozzá járok!
A kérdező hozzászólása: Sajnos egész biztos, hogy nem kell kérnem a császárt, hanem "úgy adják" :-). A retinám olyan állapotban van. DE nem írtál elérhetõséget a dokihoz. Illetve nevet. Megteszed?

Kérlek javasoljatok olyan fogszabályozó szakorvost, aki Budapesten TB-rendelést lát el és 18 év feletti fiatalként elfogadható áron elkészítteti az éjszakai, vagy ha nincs más megoldás a nappali fogszabályzómat. Létezik ilyen orvos?

A Stomatológiai Intézetben 380.000 Ft és állandó kell, ezt a szakvéleményt kaptam. Ezt egy kicsit túlzásnak érzem és éjszakait szeretnék. Köszönöm mindenkinek, aki hozzászól a témához.

Legjobb válasz: Ilyen sehol sem létezik !!! TB támogatásra csak akkor kapsz ha 18 éven aluli vagy, és akkor is csak úgy, ha leveszik mire betöltöd a 18-at Az éjszakai teljes árát nem tudom! De egy állandó fém 200.000ft és ebben nincs benne a havi ellátási díjak. csak akkor vágj bele ha igazán fontosnak tartod. Sok sikert!!

Ilyen sehol sem létezik !!! TB támogatásra csak akkor kapsz ha 18 éven aluli vagy, és akkor is csak úgy, ha leveszik mire betöltöd a 18-at Az éjszakai teljes árát nem tudom! De egy állandó fém 200.000ft és ebben nincs benne a havi ellátási díjak. csak akkor vágj bele ha igazán fontosnak tartod. Sok sikert!!
18 éves kor fölött sehol nem jár tb támogatás, ilyet hiába keresel. És ebben a korban csak éjszakaival semmit nem tudnak javítani a fogaidon, felesleges pénzkidobás lenne. Sajnos az árak húzósak, nekem nagyjából 400 ezer körül lesz a vége, de anno kaptam másfél milliós árajánlatot is. Na arra már én is azt mondtam, hogy túlzás. 18 éves kor fölött azért ilyen drága, mert már szépészeti beavatkozásnak számít, mint például a plasztikai mûtétek. Ha Neked azért kell, mert egészségügyi problémát jelent a fogaid kuszasága, akkor azt már 18 éves kor elõtt is látnod kellett. Ezért is van addig támogatás.

Keresztlányomnak SCAD betegsége van. Sürgősen keresek gyermek gasztroenterológust Kecskeméten, vagy Budapesten. Fáj a nyaka. Nem nő a koponyája. Van valaki aki ugyanezzel a problémával küzd, és talált egy olyan orvost aki segített neki?

Szegedre jártunk vizsgálatokra de az orvos külföldre költözött,és nem foglalkozik azóta a kicsivel senki.Nem n? a koponyája,és sokat fáj a nyaka.A körzeti orvos nem tud segíteni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!