Találatok a következő kifejezésre: Olyan munkat ami (261 db)

18 évesen szegeden hol tudok munkát találni? Olyan munka ami rendes normális munka nem ilyen diákmeló

Legjobb válasz: Nincs szakmád, gondolom. Sehol. Én évek óta keresek, most 25 éves vagyok és egyetlen olyan munkahelyem nem volt, ami hosszú távon is végezhetõ, mert vagy MLM, vagy ügynöki, vagy idény munka vagy elküldenek a próbaidõ után mivel ez nekik a legkényelmesebb :( Menj ki külföldre ha megteheted (megteheted?), azt szeretném én is de munka kéne itt, hogy gyûjtsek rá... ördögi kör. Sajnálom a múgy, hogy ilyen fiatalon ezt kel átélned, õrület ami ebben az országban folyik.

Nincs szakmád, gondolom. Sehol. Én évek óta keresek, most 25 éves vagyok és egyetlen olyan munkahelyem nem volt, ami hosszú távon is végezhetõ, mert vagy MLM, vagy ügynöki, vagy idény munka vagy elküldenek a próbaidõ után mivel ez nekik a legkényelmesebb :( Menj ki külföldre ha megteheted (megteheted?), azt szeretném én is de munka kéne itt, hogy gyûjtsek rá... ördögi kör. Sajnálom a múgy, hogy ilyen fiatalon ezt kel átélned, õrület ami ebben az országban folyik.
A kérdező hozzászólása: bár még tanuló vagyok egyenlõre csak szeretnék valami munkát egy kis pénzt gyûjteni

Létezik olyan, hogy valakit leszázalékolnak, de rájön, hogy van olyan munka, amit el tud végezni, ezért kéri a folyósítás megszüntetését?

Legjobb válasz: Nem mert senki nem olyan hülye,hogy kérje a folyósítás megszüntetését.Inkább keres olyan munkát ahol mondjuk részmunkaidõben jelentik be(mondjuk 4 órában),persze teljes munkaidõs a foglalkoztatása és így két legyet üt egy csapásra.Kapja a fizetését is és a rokkantsági járadékot is.Vagy még egyszerûbb ha teljesen feketén dolgozik és mellette kapja a rokkantságit is.

Nem mert senki nem olyan hülye, hogy kérje a folyósítás megszüntetését.Inkább keres olyan munkát ahol mondjuk részmunkaidõben jelentik be(mondjuk 4 órában), persze teljes munkaidõs a foglalkoztatása és így két legyet üt egy csapásra.Kapja a fizetését is és a rokkantsági járadékot is.Vagy még egyszerûbb ha teljesen feketén dolgozik és mellette kapja a rokkantságit is.
Rokkantírtási törvényt hoztak, ha erre még nem jöttél volna rá. Nem hiszem, hogy van ma Magyarországon akkora õrült, aki a/bármilyen csekély/ járadékát feladná. Így akár éhhalálra is ítélhetné magát. Fennál annak az örökös veszélye, hogy tovább fogják kurtítani a járadékokat. A helyzet csak romlani fog. Ha valamilyen munkát mégis találnál magadnak, lemondanál a mostani járadékodról, az életben többé nem százalákolnának le.
Elsõ butaságot mond.Az új jogszabályok szerint valaki VAGY dolgozik VAGY járadékot kap. Járadék mellett sem részmunkaidõs, sem teljes munkaidõs állást nem lehet vállalni.
De feketén azért lehet dolgozni mellette.

Van olyan munka amit semmi pénzér nem végeznél?

pl: hullamosdató, örömlány, kukás, csatonatisztító, politikus stb...

Legjobb válasz: Rendõr, Tûzoltó, Pilóta és még sorolhatnám ezek mint hivatások, nyílván nem megy olyan ezekre a területekre akit nem is érdekel hogy valójában mit is csinál napi szinten Hullamosdató állásról életemben nem hallottam még, de vszínû oda se mehet szakmunkás vagy szakközepet végzett ember Sok munka van amit nem végeznék de ezek inkább az öltönyös és gusztustalan munkák(csatornapucoló/banki szakterület, egyéb öltönyös munka) 20/F

Rendõr, Tûzoltó, Pilóta és még sorolhatnám ezek mint hivatások, nyílván nem megy olyan ezekre a területekre akit nem is érdekel hogy valójában mit is csinál napi szinten Hullamosdató állásról életemben nem hallottam még, de vszínû oda se mehet szakmunkás vagy szakközepet végzett ember Sok munka van amit nem végeznék de ezek inkább az öltönyös és gusztustalan munkák(csatornapucoló/banki szakterület, egyéb öltönyös munka) 20/F
Nem lennék örömlány, de én nem szívesen lennék mondjuk sztriptíz táncos, erotikus modell, stb., szóval számomra minden olyan munka amikor a testébõl él az ember megalázó. A többi már csak attól függ, hogy mit venne be a gyomrom. Amúgy fél napig dolgoztam telemarketingesként, az egy életre elegendõ élmény volt... Szerintem bármit kitalálnék, csak hogy ne kelljen azt végeznem újra.
Az egyenruháés munkák, tûzoltó, katona, rendõr, igaz, nem is vagyok rá alkalmas. Örömlány se lennék, és ha bankhoz mennék dolgoni, akkor biztos nagyon nagy bajban lennék.
A fentiek közül a politikus kivételével egyik sem lennék. Például atomerõmûben sem dolgoznák.
örömsrác. Minden más lennék, ha családom lenne és nem lenne más.
Hát a felsoroltakon kívül mondjuk hóhér biztos nem lennék. Annyi pénz tényleg nincs.
Olyan dolgot nem csinálnék amit magasban kell végezni, mert tériszonyom van. Például ablakmosó nem lennék felhõkarcolókon :) Viszont az elõzõ válaszolóval ellentétben hóhér szívesen lennék. Elégtételt éreznék ha én küldhetnék a pokolra egy gyerekmolesztáló pedofilt vagy egy mocskos erõszaktevõt, esetleg egy gyilkost.


Egyetemi végzettséggel elvállalnál olyan munkát, ami 8 általánoshoz kötött, vagy még ahhoz sem, mert olyan munka? Még akkor is ha nem sokat lehet vele keresni?

Ha igen mi az?

Legjobb válasz: Elég helyzetfüggõ a dolog. Mennyire van szükség a pénzre, milyen munka stb. Esetleg vállald el, és közben keress jobbat.

Elég helyzetfüggõ a dolog. Mennyire van szükség a pénzre, milyen munka stb. Esetleg vállald el, és közben keress jobbat.
Hát, ha felvesznek azzal együtt, hogy túlképzett vagy, akkor menj el. Keresel egy kis pénzt, belerázódsz a munkába, lesz rendszer az életedben, ha más nem tudsz egy kicsit félretenni, hogy itt hagyd ezt a szarfészket.
Lehetnél hidegburkoló, az jól fizet...
A kérdező hozzászólása: Többre is tudom vinni ennél. Már az sem indok, hogy sok lesz a diplomás. Egy normálisabb irodai munkára gondoltam gazdasági, jogi munkakörben.
Ajánlom figyelmedbe a nyelvtanulást. Elég sok területen túl sok a diplomás, de az elegendõ nyelvtudással rendelkezõkbõl még mindig hiány van. Beszélek 3 idegen nyelven és részmunkaidõben többet keresek fõiskola mellett mint elõtte fõmunkaidõben. Kezdésnek elég 2 nyelv azzal el lehet menni recepciósnak szállodába vagy irodába diákmunkásként, aztán ha már van tapasztalat egyre jobb pozíciókra lehet pályázni. Általában ilyen cégek a nyelvtanulást is támogatják kedvezményes nyelvtanfolyamokkal, vagy nagyon ritkán õk állják az egészet.

Melyik munkát választanátok inkább, amelyik nagyon jól fizet, de baromira nem érdekel vagy nagyon alacsony fizetésű, de olyan munka, amit nagyon szeretsz, szakmád?

Legjobb válasz: Olyanom már volt, amit nagyon szerettem és szarul fizetett. Soha többet. Inkább a jól fizetõt aztán majd a szabadidõmben a jó fizetésbõl csinálom amit szeretek.

Olyanom már volt, amit nagyon szerettem és szarul fizetett. Soha többet. Inkább a jól fizetõt aztán majd a szabadidõmben a jó fizetésbõl csinálom amit szeretek.
A jól fizetõ csak nem érdekel de egyébként nem különösebben stresszes, normális munkatársakkal, környezettel, vagy utálnám? Ha valami nagyon borzasztó dolog akkor lehet hanyagolnám, de inkább azt választanám. Most minimálbért fizetõ munkám van amit tulajdonképpen szeretek viszont nem a szakmám, mellette más munkát keresek ami rendesen fizet. Az se baj, ha nem a végzettségemnek megfelelõ, de mondjuk 10-15 ezerrel többért nem szeretnék elmenni családgondozónak a cigánytelepre.

Gyerek mellett vállalnátok olyan munkát ami éjszakázós lehet?

12 éves gyerekr?l van szó, kettesben lakunk. Munkanélküli vagyok, beadtam a jelentkezésem az Auchanba mint pénztáros, és ma visszahívtak. Persze még alig van rá esély hogy fel is vegyenek, de a nyitvatartásuk 6-22 óráig tart. 6 órás munkára jelentkeztem. Ha esetleg bekerülnék, lehet olyat kérni hogy ne kelljen 22 óráig bent lennem, hogy mindig csak délel?ttös legyek? Vagy ilyet nem lehet? Mert 11nél el?tt nem érnék haza...

Legjobb válasz: Akkor ne vállald 100 ember vár erre a munkára, nem fognak könyörögni? Biciklid nincs? Anyu 10 éve indul hajnali 3.-kor munkába biciklivel.

hát lehet nekem van hülye felfogásom, de egy 12éves gyerek nem olyan nagy, hogy egyedül töltse az estét!akkor oké lenne ha lenne vki felnõtt mellette aki rá-rá néz!hát kedves anyuka nem irigyellek!nem könnyû ez a helyzet!
Akkor ne vállald 100 ember vár erre a munkára, nem fognak könyörögni? Biciklid nincs? Anyu 10 éve indul hajnali 3.-kor munkába biciklivel.
járhatnál biciklivel munkába
A gyereked nem kétéves már, jól is néznénk ki, ha a többi dolgozónak azért kellene extra éjszakai mûszakokat vállalni, mert a 12 évesed nem tud meglenni egyedül. Az már érthetõbb, hogy Kõbányán nem akarsz egyedül mászkálni...
Jobb munkahelyeken természetesen ezt lehet. Másként kismamamûszaknak nevezik. Ha kijössz a fõnököddel akkor ezt megbeszélheted vele. Biztos van olyan akinek már nagyobb a gyereke, van vagy segítsége aki vigyáz rá, stb. Ha semmiképp sem egyezik bele ( de én viszont biztos avgyok benne, hogy igen), akkor mondj olyat, hogy betegeskedik és nem mered egyedül hagyni, stb. Sajnálom, de van mikor nincs más választás. 12 éves gyerek azért mégsem annyira önálló, mint mondjuk egy 16 éves.
megmondom neked mit csinál este: megfürdik, vacsorázik, gépezik és megy csicsikálni. én 10 évesen is voltam otthon egyedül, és anyukám 12 órát dolgozott, szintén nem volt autónk, ja és nem 800 métert, hanem 3 km-t... hidd el nem fogja felgyújtani a házat vagy ilyesmi.. most komolyan mitõl félsz ennyire? én a helyedben jobban félnék attól, hogy mivel munkanélküli vagyok csekket nem tudok befizetni és kikapcsolják mondjuk a gázt és nem tudok fõzni és fûteni. akkor majd féltheted a gyerekedet attól hogy megfázik stb.. GONDOLKODJÁLMÁR!!! mitõl félsz? hordj magadnál gázsprayt...vagy menj önvédelmi tanfolyamra, kevesebbe kerül, mint az alkalmankéni 2000...
A kérdező hozzászólása: Igen én sem azon problémázom hogy "éhen fog halni" vagy ilyesmi, hanem hogy 6 órás a munka: akkor néha 16-22 óráig lennék elvileg. Na most télen már 16 órakor sötét van, tehát már sötétben mennék. Így is 23 órára érnék haza, addig õt meg féltem egyedül itthon hagyni. Még délután megvan itthon, megmelegíti az ebédet stb. de éjszaka egyedül....
A kérdező hozzászólása: Na igen, az sem rossz ötlet. Csak messze van, mert Soroksárra kellene mennem, de a 10 kerületben lakom Kõbányán. De így jobban belegondolva gyanítom nem kellene minden nap éjszakázni, ha arról lenne szó akkor odahívnék egy taxit, és éjszaka már úgysincs akkor a forgalom. 2 ezer ft-ot megér hogy ne féljek.
A kérdező hozzászólása: Meg az jutott még eszembe hogy õszintén szólva én nem szoktam már olyan késõn egyedül mászkálni az utcán. Mármint anno persze bulizni eljártunk (még a gimiben) de már jópár éve hogy nem mentem egyedül sehova este. Autóm nincs, így 11 órakor haza kellene sétálnom kb 800 métert. Én nagyon félek sötétben az utcán, taxit meg csak nem hívhatok majd pár naponta...Kijönni senki sem tud értem. Ez is aggaszt...
Az elején szerintem nem lehet. Fõleg, hogy a munkatársak sem néznék jó szemmel és hamar kitúrnának. Egy 12. éves már ellátja magát ha ellõtte nap te megfõzöl.
Engem 12 évesen a szüleim lazán egyedül hagytak, de ha te félsz, vagy õ fél az egyedül léttõl, akk nem tudom hogy lehet-e ilyet kérni munkahelyen
Szia én elvállalnám. Most is olyan munkahelyem van, ahol 5 mûszakos a munkarend, de kevesen vagyunk, meg betegek is páran, tegnap jöttem be, kedden este mehetek haza, bent is kell aludnom, mert helyettesíteni kell több embert. Páromnak mindig délelõtt kell dolgoznia menni 8-12, addíg a társasházban egy idõs néni vigyáz a gyerekre, vagy behozza a párom a munkahelyemre, eljátszik vele mindenki itt. Mondjuk Auchanban ezt nem lehetne megoldani, hogy beviszed magaddal.

Létezik valahol olyan munka, amit itthon el tudok végezni a 8 hónapos babám mellett? Talált már valaki ilyet? Nagyon nagy szükségem lenne rá.

Legjobb válasz: Mihez értesz? Miben vagy jó? A te helyzetedben valami vállalkozás jellegû munkát kéne keresned. Anyukám pl. perfekt német, õ diákokat korrepetált, amikor otthon volt. Egy barátnõm kézmûveskedik, csinált egy honlapot és ott árulja a termékeit. Igaz, ez némi befektetést (anyagköltség) is igényel. Másik ismerõsöm fordít otthon. Meg lehet találni, hogy amihez értesz, azt hogy ûzheted otthoni keretek között. De ehhez tudni kell, mihez értesz. Ezt pedig te tudod.

Mihez értesz? Miben vagy jó? A te helyzetedben valami vállalkozás jellegû munkát kéne keresned. Anyukám pl. perfekt német, õ diákokat korrepetált, amikor otthon volt. Egy barátnõm kézmûveskedik, csinált egy honlapot és ott árulja a termékeit. Igaz, ez némi befektetést (anyagköltség) is igényel. Másik ismerõsöm fordít otthon. Meg lehet találni, hogy amihez értesz, azt hogy ûzheted otthoni keretek között. De ehhez tudni kell, mihez értesz. Ezt pedig te tudod.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretek és tudok gépelni. Gondoltam pl. szakdolgozatok gépelésére, de sajnos bejelentett nem jöhet szóba gyed mellett. Köszönöm, hogy válaszoltál.

Van olyan munka amihez nem kell vagy csak kicsit kell hozzá matek és olyan 10000-12000 ft keres? érretségivel, diplomával vgay bármivel

Legjobb válasz: Tíz-tizenkétezer forintot akarsz csak keresni? Vagy ennyire nem megy a matek, hogy a számokban lévõ nullákat sem sikerül megszámolni? Egyébként rengeteg munkához nem kell matek, de nem árt, ha legalább a szerzõdésedben szereplõ számokat értelmezni tudod.

Tíz-tizenkétezer forintot akarsz csak keresni? Vagy ennyire nem megy a matek, hogy a számokban lévõ nullákat sem sikerül megszámolni? Egyébként rengeteg munkához nem kell matek, de nem árt, ha legalább a szerzõdésedben szereplõ számokat értelmezni tudod.
jó hír, a munkák 99%ához nem kell matek, legfeljebb általános iskola 4. osztályos szinten.
Költöztetõ cégeknél rakodóként Budapesten meglehet keresni óránként 600-1000 Ft-ot.
10-12000Ft? /óra? /nap? /hét? /hónap? /év? /egész élet?
A kérdező hozzászólása: diákmunkát értek rajta
hahahahahaha. nepróbálkozz...:D 16/F

Elvállaljak e egy olyan munkát amihez nincs kedvem csak azért mert a mai világban ugye nem válogathat az ember? Még nem írtam alá semmilyen papírt.

A nincs kedvem oka:nem motivál,minden porcikám ellenzi, furcsa dolgok voltak már az interjú után merthogy egyből felajánlották,olyasmit is velem akarnak csináltatni ami nem az én feladatom lenne.

Legjobb válasz: Ha jó pénzt kapsz érte, akkor mindenképp, ha nem tetszik 3 hónap alatt felmondhatsz, de legalább valamennyit kerestél,és ez idõ alatt még mindig keresgélhetsz is más melót.Mi lenne a munka amit ennyire nem akarsz?

Ha jó pénzt kapsz érte, akkor mindenképp, ha nem tetszik 3 hónap alatt felmondhatsz, de legalább valamennyit kerestél, és ez idõ alatt még mindig keresgélhetsz is más melót.Mi lenne a munka amit ennyire nem akarsz?
Ha megélsz nélküle is, akkor ne vállald el! Ha mindenképp szükséged van a pénzre, akkor igen, hiszen bármikor felmondhatsz, ha jobb lehetõség akad.
A kérdező hozzászólása: Ezt a munkát eddig is csináltam de mikor lejárt a szerzõdésem úgy gondoltam más kéne kipróbálni most mégis ezt hozta elém a sors csak nagyon terhekkel.Sosem álltam így a munkához mert tudom hogy nehéz a mai világban munkát találni nekem meg 18 nap alatt sikerült...... de mégis itt van az a de:(
A kérdező hozzászólása: jaaaaaa picivel kevesebbet kapok mint elõtte és többet kell utazni
NEM ÍRTAD LE, HOGY MIT DOLGOZOL!
A kérdező hozzászólása: mert már tárgytalan az egész egy simlis cég lett volna jobb is ha nem mentem bele. Amúgy szoc szférában keresek elsõsorban


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!