Találatok a következő kifejezésre: Olyan munkahelyen ahol sokat (3 db)

Vállaljak el egy olyan munkahelyt ahol sok nő inkontinecia betétet használnak mert nem lehet elég gyakran kimenni a mosdóra? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Én biztosan nem vállalnám, 3 órát ki kell bírni pisilés nélkül egy felnõttnek (még többet is!), viszont ha 2-3 óránként nem állhatsz fel 2 perc pisiszünetre és nyújtózásra, az az egész szervezetre nézve nagyon káros és embertelen. Persze a lehetõségeket is figyelembe kell venni, mennyire kell a munka meg a pénz és van-e más munka. Pszer

Én biztosan nem vállalnám, 3 órát ki kell bírni pisilés nélkül egy felnõttnek (még többet is!), viszont ha 2-3 óránként nem állhatsz fel 2 perc pisiszünetre és nyújtózásra, az az egész szervezetre nézve nagyon káros és embertelen. Persze a lehetõségeket is figyelembe kell venni, mennyire kell a munka meg a pénz és van-e más munka. Pszer
hát én a te helyedben nem vállalnám el!biztos találnál jobbat...elég nagy szégyen az egy munkahelynek, hogy ilyen körülményeik vannak!nekem elõzõ volt hasonló, még nekünk, nõknek is könyörgni kellett, hogy a két 10 perces szüneten kivül pl. kimehessünk legalább tampont cserélni, arról nem is beszélek, hogy mikor meg mondjuk pisilni kellett volna, akkor meg csak flegmán annyit mondtak, hogy miért nem mentél szünetben?az iskolában kiengedtek anno óráról, ha menni kellett, pedig ott óránként volt ugye szünet...
Egyetértek az elõttem szólóval maximálisan. Annyival egészíteném ki, hogy betéttel sem egészségesebb sokkal tovább ücsörögni, mintha tampont használnál, ugyanis a betétbe, ha belefolyt a vér, ott már levegõvel (oxigén) találkozik, és hemzsegnek a bacik, tehát azt is ajánlatos cserélni 3-4 óránként legfeljebb. És bocs az offért, de a helyesírásod és a mondat értelmi színvonala pocsék...
aldi/lidl pénztár? vagy hasonló? azokról hallottam durva dolgokat.
Ezt a munkaügyi bíróságra kéne jelenteni, nem a vállaláson gondolkodni! Kimondottan egészségkárosító hatása van ennek, a vesékrõl nem is beszélve! Én feljelenteném ezt a céget a helyedben!
Tesco pénztár is ilyen.. Ha én ma nem szólok ott, hogy szeretnék már kimenni szünetre mert bepisilek és felvagyok fázva, akkor a kutyának se jutna eszébe kicsit beugrani helyettem vagy kiengedni retkes szünetre :/
A kérdező hozzászólása: 14.27 bocsi , próbálok szépen magyarul beszélni de ez nehéz itt ahol vagyok, csak keveset gyakorolok. Igen, hasonló munkahelyröl van szó, itt viszont nem 3-4 órát hanem 6 órát kell kihúzni, senki nem kényszerit, angolul if you do not want you should not dream it. Egy ismerõsöm dolgozik ott, egyébként meg van elégedve mindennel, csak õ is félti az egészségét. Én tudnék 6 órát dolgozni megszakitás nélkül de legalább 2-3 szor ki kell menjek a mosdóra, ha meg menstruálok 2 óránként.

Olyan filmek, ahol a főhős új munkahelyre kerül és ott sokat bénázik, vagy arról szól, hogy hogyan tud helytállni az új munkahelyén vagy, hogy furkálódós munkatársai vannak?

Olyasmi mint az Ördög prádát visel.

Legjobb válasz: Akikre büszkék vagyunk! - A hónap dolgozója (Employee of the Month, 2006)http://www.filmkatalogus.hu/Akikre-buszkek-vagyunk-A-honap-d..

Akikre büszkék vagyunk! - A hónap dolgozója (Employee of the Month, 2006)http://www.filmkatalogus.hu/Akikre-buszkek-vagyunk-A-honap-d..
Csapd le Chipet

Olyan munkahelyen dolgozom, ahol sokat cipekedem. Mennyire befolyásolja a teherbeesést?

Legjobb válasz: A teherbeesést semennyire,viszont a terhességet fogja!

A teherbeesést semennyire, viszont a terhességet fogja!
Majd ha már megvan a baba, akkor mindenképpen csökkentni kell a cipelt kilókat.Az aktív életet lehet folytatni sokáig.21 hetesen hegyet másztam, most éppen nagytakarítást csinálok, csak olyan 2, 5 óránként le kell ülnöm egy fél órára, mert már elfáradok, de 31 hetesen ez nem is csoda. Mindent lehet ugyanúgy csinálni, mint elõtte, csak egy kicsit lasabb tempóban.
Én így estem teherbe:-) Szval miért ne, csak utána tényleg vigyázni kell, én nagyon figyeltem a tüneteket, és szerencsére be is fejezhettem a cipekedést!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!