Találatok a következő kifejezésre: Olyan mintha volna egy ideg a (1 db)

Olyan mintha becsípődött volna egy ideg a derekamnál. Lehet hogy nyomja a méhem, azért fáj?

34 hetes vagyok és a jobb farcsontom, ill. a derekam a jobb oldalon fáj. Olyan mintha becsíp?dött volna egy ideg. Amikor a baba megmozdul, lezsibbad az egész jobb hátsóm.Járok jógára és pihenek is elég sokat.Lehet hogy a méhem nyomja?Mit?l múlna el?

Legjobb válasz: az ilyen fájdalmakat sajnos nem elmúlasztani, hanemelviselni lehet. Valószínû, hogy nyom egy ideget, aramég ajóga sem megoldás..tudod mint mikor becsípõdik valaki dereka meg kéll várni amígkicsípõdik..hát ez is ilyen..és ha a kicsi éppen behelyezkedik akkor az is lehet hogy a csontodat feszíti.

az ilyen fájdalmakat sajnos nem elmúlasztani, hanemelviselni lehet. Valószínû, hogy nyom egy ideget, aramég ajóga sem megoldás..tudod mint mikor becsípõdik valaki dereka meg kéll várni amígkicsípõdik..hát ez is ilyen..és ha a kicsi éppen behelyezkedik akkor az is lehet hogy a csontodat feszíti.
Ilyenkor a keresztcsont izületei kicsit szétnyílnak könnyebben elmozdulnak, könnyebben becsípõdik az idegszál is. Ezt , íg igaz csak viselni kell ez ellen nemigen tudsz tenni semmit.Kitartás!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek sokat híztam eddig?

28 hetes terhes vagyok és 5 kg-t híztam. A védőnőm mindig mondja, hogy diétázzak mert sok. Szerintem nem olyan vészes! Szerintetek?

6

Ikreket, hogy lehetne összehozni, ha nincsen a szülők ágán sehol se iker?

13

Tippelnétek? Hét, nem?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131013/ddddd_www.kepfeltolte..

13

Terhesség - fejfájás. Nektek is volt? Ki hogy viselte?

Tegnap éjjel elkezdett erősebben fájni a fejem, mondhatni görcsösen az egyik oldalon. Mivel frontérzékeny voltam örök életembe, ezért gondolom ez nem a hormonoktól, hanem a hirtelen jön melegtől köszöntött be rám.
Ti mivel kezeltétek?
Reggel egy kávé sok tejjel beleférhet?

4

Mit csinálnátok, ha megtudnátok megcsalt a parotok mikor ti babát vártok?

mert éppen feszültebb volt a légkör otthon....

14

Miért nem mozdult még meg a babám?

Ma vagyunk 16 hetesek a kis pocaklakómmal! Ez a harmadik terhességem! Korábban már éreztem aprócska rúgásokat,12-13 hetesen,napközben is éjszaka is,de ezek kb 2 hete elmúltak! Mostanra csak néha ilyen feszitő érzés és görcsök vannak... Azt mondják a harmadik babának hamarabb kell megmozdulnia! Nagyon félek hogy baja van,de nem akarok minden héten a védőnőhöz szaladgálni hogy nézze meg a szívhangot... mikor először kezdődött,elmentem hozzá,minden rendben volt,ezért szégyenlek menni mindig!! Miért van ez,hogy nem mozdult még meg?? A rúgásoknak is erősebben érezhetőnek kellene már lennie :(

8

Kismamák! Ti is többet jártok éjszaka pisilni, mint nappal?

Nappal szinte alig megyek sűrűbben,mint a terhességem előtt,de éjszaka meg 1,5-2 óránként! Sok folyadékot iszom,de olyan mintha az egészet éjszaka pisilném ki!

8

A méhszáj vizsgálat fájdalmas?

5

Terhesség után kinek hogyan volt meg a menzesze?

3 honapja szultem ( julius 27.en) augusztus vegen megjott a menzeszem 5 napot megvolt es elmult de a 28 nap utan nem jott meg mar 2 hete megkéne h legyen .. normalis ez vagy hormonalis problemak lehetnek?

1

Utrogestant kell szednem, de nagyon szédülök, álmos vagyok tőle. Van helyette valami más?

Esetleg a hüvelyen át alkalmazható változata másképp hat, nem ennyire kellemetlen a mellékhatás?
Hétfőre van időpontom, akkor tudnék mást felíratni helyette.
Van két kicsi gyermekem, egyedül vagyok velük, ha nincsenek oviban, sőt kocsit is kell vezetnem, ezért olyan nehéz.

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!