Találatok a következő kifejezésre: Olyan megjön van! (107 db)

6hetesen még nekem is volt mindjárt megjön érzésem.Természetes.A melegséget nem tudom.Menj el az orvoshoz és kérdezd ki.

Nekem nem olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hanem inkább szur, vagyis olyan mintha éreznem, hogy ott a petefészkem. lehet ez terhesség? ma kéne megjönnie.

Legjobb válasz: meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.

meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: nem kéne jönnie.remélem nem is jön.a melleim is olyan furcsán fájnak.
Szerintem is 50-50%. Várj egy pár napot és tesztelj, akkor már biztosabb az eredmény!

Barátnőmnek olyan problémája van, hogy a havi vérzése (illetve nála nem mondanám havinak) egyik hónapban megjön, következő 2 hónapban nem jön meg, utána megint megjön neki, és így tovább. Mitől lehet ez nála?

Szexuális életet nem él. Hiába mondom neki, hogy menjen el n?gyógyászhoz, anyukájával vagy akár velem, egyszer?en hajthatatlan. Ez nem normális és ezzel nem lehet játszani. Legyetek szívesek segítsetek, mert nagyon aggódom érte. Szerintetek mit?l lehet ez nála? Hogyan tudnám jobb belátásra bírni?

Legjobb válasz: Nekem is volt 16 éves koromban egyébként nincs semmi baj még szabálytalan a menstruációja, én elmentem orvoshoz ugyan ezekkel a problémákkal és õ mondta hogy ez normális ebben a koromban. Vannak nõk akiknek soha nem lesz szabályos a menstruációja, vannak olyanok akiknek a terhesség után beáll. Ez változó és ember függõ

Nekem is volt 16 éves koromban egyébként nincs semmi baj még szabálytalan a menstruációja, én elmentem orvoshoz ugyan ezekkel a problémákkal és õ mondta hogy ez normális ebben a koromban. Vannak nõk akiknek soha nem lesz szabályos a menstruációja, vannak olyanok akiknek a terhesség után beáll. Ez változó és ember függõ
hormon zavar!!el kell meni orvoshoz
Mondd meg neki, lehet olyan betegsége amitõl a homlokán kinõ egy kopasz p.na! Tehát sûrgõsen doktor bácsi!
A kérdező hozzászólása: De egyszerûen nem lehet vele beszélni. :S
ne nõgyógyászhoz menjetek, hanem egybõl endokrinológushoz.
A kérdező hozzászólása: És hogy vegyem rá?
ha szép szó nem segít, akkor fenyegetés és zsarolás. csak az õ érdeke miatt...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, majd megpróbálom az anyukájával együtt. Talán hatásosabb lesz. :/
Hány éves a lány? Ha mostanában jött meg neki akkor ez normális... Van akinek lassan áll be. Nekem is az elején volt hogy kimaradt hónap azt megint normális kimaradt de semmi bajom nem volt. Mostanra beállt néha csúszik pár napot de ennyi.

Öt napja késik a mensim, szúrkál a hasam alja, nagyon fáj a mellbimbóm, és fehére folyásom van elég sok 2 napja. Olyan érzésem van hogy bármelyik percben megjöhet. Utalhat ez terhességre? Ha igen akkor meddig fogom még érezni hogy mindjárt megjön?

Legjobb válasz: Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :))

Tesztelj!!! A tünetek alapján nagyon úgy tûnik, hogy baba van a dologban! Egy darabig még biztos azt fogod érezni, hogy mindjárt megjön, de ez ilyenkor teljesen normális. Írj, ha teszteltél, majd szeretnék gratulálni! :) )
szia én is azt mondom, hogy tesztelj minél hamarabb és várom a fejleményeket. L
A kérdező hozzászólása: A tegnapi tesztem negatív lett, de megpróbálom jövõhéten is és feltétlenül megírom az eredményt.
Szerintem is baba lesz az! :) ) A minjárt megjön érzés? Hát akár még egy hónapig is érezheted. :(
Elõzõ válaszoló vagyok. Próbáld a Clearblue tesztet! Az elég érzékeny teszt, szerintem nagyon megbízható, bár kicsit drágább a többinél. Nekem a nem várt menzesz 1. napján kimutatta a gyermekemet. Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap hajnalba azt álmodtam, hogy barnázok és mire felkeltem így is lett, csak sajnos be is pirosodott:(( Sajnos nem vagyok terhes, de új hónap, új remény!!! Nem adjuk fel, csak nem kell görcsölni rajta. Jó hogy így nyugtatom magamat ugye?:)

32 hetes kismama vagyok. Mitől lehet, hogy a petefészkemnél fáj, meg olyan megjön érzésem van? Ha pihenek, akkor jobb, de nem feküdhetek egész nap. Magnéziumot folyamatosan szedem a kezdetektől.

Legjobb válasz: Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes

Orvossal konzultálj ha erõs a megjön érzés. Ha csak gyenge, akkor normális, most nõ a legtöbbet a baba, nyúlnak a szalagok, nõ a méh és néhány héten belül megkezdõdnek a jóslók is. Én tegnap voltam terhesgondozáson, a dokimnak mondtam hogy görcsölgetek, enyhén de gyakran, azt mondta annak van itt az ideje, a szervezetem edz a szülésre. Ha erõsödnek a görcsök, mindenképp orvos! Addig meg csak szedd a magnéziumot (3x2 a napi adag akik görcsölnek, 36. hétig szedhetõ ennyi) és pihenj amennyit tudsz. 34 hetes

Mitől lehet? Ma egész nap kemény az egész pocakom a baba is kevesebbet mozog és olyan megjön érzésem van? 31 h km

Legjobb válasz: Igyál magnéziumot, és feküdj sokat. Majd elmúlik. A majdnem megjön érzés meg méhösszehúzódás, illetve jóslófájás. Nekem 6 hónaposan kezdõdtek, de végülis pont a kiírt napon szültem.

Igyál magnéziumot, és feküdj sokat. Majd elmúlik. A majdnem megjön érzés meg méhösszehúzódás, illetve jóslófájás. Nekem 6 hónaposan kezdõdtek, de végülis pont a kiírt napon szültem.
Szerintem is pihenj le. Jobb a bajt megelözni.
A kérdező hozzászólása: Reggel már hánytam is!Délután megyek a védõnõhõz majd megemlitem neki a dolgot!Még mindig kemény a hasam a baba sokat mozog de máshogy mint ahogyan eddig!Köszönöm a válaszokat
Én a helyedben a nõgyógyászomhoz mennék. Remélem nem lesz semmi baj, pihenj sokat.

Kb.5 hetes terhes vagyok, holnap megyek dokihoz. Olyan görcseim vannak mint amikor megjön. Meg amikor a párommal voltunk együtt nagyon begörcsöltem. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! sokan szoktak úgy görcsölni ebben az idõszakban mint amikor megjön nekik, szerintem nem feltétlenül jelenthet gondot, de azért figyelgesd szerintem nehogy barnázz vagy pecsételj mert az semmiképpen sem jelent jót. Azért görcsölsz így mert a tested emlékszik, hogy most lett volna itt az ideje a menzesznek. Viszont ha szex közben vagy után így begörcsölsz az nagyon nem jó, még az orvos biztosat nem mond, szerintem hanyagolni kéne a dolgot ne hogy valami baj legyen.

Szia! sokan szoktak úgy görcsölni ebben az idõszakban mint amikor megjön nekik, szerintem nem feltétlenül jelenthet gondot, de azért figyelgesd szerintem nehogy barnázz vagy pecsételj mert az semmiképpen sem jelent jót. Azért görcsölsz így mert a tested emlékszik, hogy most lett volna itt az ideje a menzesznek. Viszont ha szex közben vagy után így begörcsölsz az nagyon nem jó, még az orvos biztosat nem mond, szerintem hanyagolni kéne a dolgot ne hogy valami baj legyen.
Szia ez teljesen normális, hogy olyan érzésed van, mintha mindjárt meg akarna jönni. A beágyazódás miatt. Nekem is voltak, minden pillanatban rettegtem, és szaladtama vécére, hogy véres-e a bugyim :) A szex után i görcsre nem tudok semmit mondani mert az engem elkerült, de inkább hanyagoljátok a dolgot addig, amíg meg tudsz kérdezni egy dokit. Bár nekem az a véleményem, hogy egy egészséges terhesség a szextõl nem megy el. Jó egéazaéget kívánok!

Nov. 24-én volt az utolsó mensim, 2 naponta csináltuk. Elvileg 28-án (nem) kéne megjönnie. Tegnap óta olyan érzésem van mintha le akadna szakadni a méhem. Olyan mindjárt megjön érzésem van. Terhes lehetek?

A melleim megduzzadtak,jó nézni,hogy megn?tt:),de fáj.

Legjobb válasz: Lehet baba, lehet mensi. Nekem is ugyanígy volt, igaz, valahogy nekem nem mensi elõtti fájdalmam volt, hanem valami egészen más, késszurkáló érzés. Én nem is szoktam mensi elõtt görcsölni azért volt furcsa. És egyszer fájt a mellem, úgy éreztem leszakadt. Úgyhogy szerintem van esélyed hogy baba van. De pár nap és megtudod. Nekem mensi napján már este kimutatta a teszt:) Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél!

Lehet baba, lehet mensi. Nekem is ugyanígy volt, igaz, valahogy nekem nem mensi elõtti fájdalmam volt, hanem valami egészen más, késszurkáló érzés. Én nem is szoktam mensi elõtt görcsölni azért volt furcsa. És egyszer fájt a mellem, úgy éreztem leszakadt. Úgyhogy szerintem van esélyed hogy baba van. De pár nap és megtudod. Nekem mensi napján már este kimutatta a teszt:) Drukkolok, hogy az legyen amit szeretnél!
Ha 2 naponta csináltátok akkor nagy esély van rá, nézve a tüneteket is. De holnap kiderül. :) Ha nem jön meg, csinálj gyorsan tesztet. Drukk :)

Olyan tényleg van, hogy valaki terhes de még is megjön neki?

Legjobb válasz: Menstruáció a terhesség alatt nincs. Olyan viszont van, hogy relatíve rendszeres idõközönként hüvelyi vérzés jelentkezik, amely összetéveszthetõ lehet a menzesszel. Ezért ha valaki terhességi tüneteket észlel magán, érdemes csinálni egy tesztet.

Menstruáció a terhesség alatt nincs. Olyan viszont van, hogy relatíve rendszeres idõközönként hüvelyi vérzés jelentkezik, amely összetéveszthetõ lehet a menzesszel. Ezért ha valaki terhességi tüneteket észlel magán, érdemes csinálni egy tesztet.
Van, igen.Gyakran el is "néznek" így terhességet.
Igen, elõfordulhat.

Tisztelt Főorvos Úr! Olyan gondom van, hogy majdnem minden hónapban megjön hamarabb a menzeszem, de nem a rendes csak olyan barnás! Novinette tablettát szedek. Mitől lehet? Tudna tanácsot adni? köszönöm E

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, amennyiben ez több egymás utáni hónapban is fellép, szóba jöhet más tablettára való váltás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ilyen panasz előfordulhat, amennyiben ez több egymás utáni hónapban is fellép, szóba jöhet más tablettára való váltás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!