Találatok a következő kifejezésre: Olyan lehet, valakinek (1577 db)

Lehet valahol olyan asztallábat venni, ami olyan asztalhoz való, aminek csak egy lába van, és alul ágazik csak el három vagy négy felé? Vagy ilyen asztalkát valahol?

Legjobb válasz: http://www.fenyo-butor.hu/index.php?oldal=tartalom&kid=12 http://www.szekplaza.hu/products_new.php?page=10 http://www.dublino.hu/belteri-butorok/asztalbazis-asztallab Lehet válogatni :) De ha fából szeretnéd, egy asztalos is megcsinálja Neked.

Ez tenyleg ugy van, hogy nincs mindig olyan, hogy valaki tetszik valakinek? Lehet, hogy valaki tenyleg nem tetszik senkinek sem, ha nincs meg benne egyetlen ferfias tulajdonsag sem?

Van.olyan aki senkinek sem tetszik, mert nincs benne semmi vonzo. Ezt irta egy srac ma, sajnos lehet igaza van, en bun ronda srac vagyok, de sajnos lehet forever alone leszek 51 visazautasitassal.

Legjobb válasz: Áh... Szerintem ez hozzáállás kérdése. És a "ronda" srácoknak tényleg tök könnyû dolga van, mert a mai világban az számít hogy nézel ki. Minden "ronda srác" elmehet vágatni egy jó frizurát, használhat arctisztító termékeket, dezodort, figyelhet a megjelenésére, viselkedhet kulturáltan és jólnevelten, lehet igényes, és (akár a turiban, olcsón) ki lehet fogni jó cuccokat. És edzeni is lehet, el lehet menni futni, fekvõtámaszozni, hasazni otthon is lehet, a mama régi szarjait emelgetve súlyzóként... Ha ezeket elkezdi a srác, és nem áll le depizni, akkor jobban fog kinézni testileg, és emiatt nagyobb lesz az önbizalma... Emiatt kevésbé érzi magát rondának. Én ezt gondolom. :) De ha még mindig kétséged van, küldj magadról egy képet, mert felkeltette az érdeklõdésem, hogy hogy nézel ki, ha így állsz a dolgokhoz...

Áh... Szerintem ez hozzáállás kérdése. És a "ronda" srácoknak tényleg tök könnyû dolga van, mert a mai világban az számít hogy nézel ki. Minden "ronda srác" elmehet vágatni egy jó frizurát, használhat arctisztító termékeket, dezodort, figyelhet a megjelenésére, viselkedhet kulturáltan és jólnevelten, lehet igényes, és (akár a turiban, olcsón) ki lehet fogni jó cuccokat. És edzeni is lehet, el lehet menni futni, fekvõtámaszozni, hasazni otthon is lehet, a mama régi szarjait emelgetve súlyzóként... Ha ezeket elkezdi a srác, és nem áll le depizni, akkor jobban fog kinézni testileg, és emiatt nagyobb lesz az önbizalma... Emiatt kevésbé érzi magát rondának. Én ezt gondolom. :) De ha még mindig kétséged van, küldj magadról egy képet, mert felkeltette az érdeklõdésem, hogy hogy nézel ki, ha így állsz a dolgokhoz...

Lehet olyan, hogy valakinek sötétebb lesz a testszõrzete? Haj, lábszõr, bajusz stb. Elõfordulhat olyan, hogy magától sötétebb színe lesz? Esetleg olyat eszik az ember? Vagy mitõl lehet?

Legjobb válasz: Attól lehet hogy idõsödik az ember. Például gyerekeknek még kis pihés szõke általában, majd egyre erõsebb lesz, kezd sötétedni, hosszabbra nõ, stb.

Attól lehet hogy idõsödik az ember. Például gyerekeknek még kis pihés szõke általában, majd egyre erõsebb lesz, kezd sötétedni, hosszabbra nõ, stb.
A kérdező hozzászólása: Mert nekem ez 1 héten belül történt :SS
Nem történt valami a hajaddal is? Mert általában azoknak az embereknek látszik nagyon, akik barnák vagy feketék, a szõkéknek viszont nem. Ha a hajad is szõke vagy nagyon világos barna volt, de most nem olyan, akkor ezzel lehet összefüggésben. Egyébként a haj is szõr. Gondoljunk csak arra, hogy a kisbabáknak is elõször ilyen, majd olyan a hajuk. Ez egy természetes folyamat, nem lehet befolyásolni. A másik tippem, hogy túl sokat borotváltad. A borotválás csak erõsíti a szõrszálakat. A folyamat néhány évet vesz igénybe, de csak a vége felé lehet igazán látni. Ha ez a helyzet, akkor már nem lehet segíteni rajta. Remélem segítettem! Ha viszont nem tálaltam el, sajnos nem tudok mást.


persze, az alkohol csodákra képes
A kérdező hozzászólása: ismerem a viccet :D remélem egyszer én is találok egy ilyen embert
Errõl a kérdésrõl ez a vicc ugrott be: Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erõt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörû rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek." Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik. - Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka? - Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szõnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba. - És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár? - Amikor anyu bevonszolt a fürdõszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nõs ember vagyok!
A kérdező hozzászólása: és mitõl függ a hûség? vagy az csak egy tulajdonság, ami vagy valakinek megvan vagy nincs?
Ha hûséges nem teszi meg. De, ha nem az akkor simán aztán perszeg az alkoholra fogja. :D
A kis mennyiségû alkohol oldhatja annyira a gátlásokat, hogy bekövetkezik az említett dolog. Persze, ha valaki tényleg õszintén szereti a "valakijét", akkor eleve nem megy bele olyan alkoholizálós helyzetekbe, ahol ez bekövetkezhet.
Én amikor bitang részeg voltam (annyira, hogy állva elaludtam), akkor sem csináltam akkora marhaságot, hogy megcsaljam a barátnõmet. Aki erre hivatkozik, az kamuzik... Ha verekedést provokálna valaki és erre hivatkozna, az még hihetõbb lenne...
az lényegtelen
A kérdező hozzászólása: nem férfi lány lány kapcsolatról van szó
Alkohol nem kifogás. Ffinál fõleg nem. Vagy annyit iszol, hogy még tudd mit csinálsz, vagy annyit, hogy fel sem áll.:D
a választ te is tudod
nem. aki hûséges részegen is az
"és mitõl függ a hûség?" hogyha tiszteled a párodat vagy netán szereted nem k.félsz félre. De, ha nem tiszteled és nem szereted akkor k.félni fogsz részegen majd az alkoholra fogod szerintem, aki képes szeretkezni részegen tudatában van annak, hogy mit csinál.

Valaki ír egy jó bicepsz-tricepsz szuperszettet? De vmi olyat amit kipróbáltál és bevállt ha lehet Valaki?

Legjobb válasz: Mivel én mindig változtatok az edzésen, így nincs olyan, hogy tuti ez válik be, de ez jó szokott lenni: állva bicó egyenes rúddal- fekve homlokra engedés francia rúddal. Majd scott pad francia rúddal- csigán letolás. A végére állva beforgatós bicepsz egykezesekkel- hátsó támaszos tolódzkodás. de ez csak egy edzés a sok közül.

Mivel én mindig változtatok az edzésen, így nincs olyan, hogy tuti ez válik be, de ez jó szokott lenni: állva bicó egyenes rúddal- fekve homlokra engedés francia rúddal. Majd scott pad francia rúddal- csigán letolás. A végére állva beforgatós bicepsz egykezesekkel- hátsó támaszos tolódzkodás. de ez csak egy edzés a sok közül.
A kérdező hozzászólása: értem... köszi :)
A kérdező hozzászólása: amugy ha csak egy izmot akarnék 1 héten 2x edzeni, az melyik legyen?
amelyik le van maradva. De azt sem kell huzamosabb ideig heti kétszer terhelni, fõleg nem millió gyakorlattal.
A kérdező hozzászólása: én a bicepsz v vállra gondoltam, mert ezek kis izomcsoportok , és a vállam az elég gyér :D

Hol, és milyen áron tudnám beszerezni az alábbi linken szereplõ Konténert . Lejjebb.1.500. 000 forint alatt nem is lehet ilyet venni, vagy valaki esetleg tud olyan lehetõséget, hogy jo állapotban lévõket, de kidobásra ítélteket árul e valaki?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: [link] [link] az csak 2 a sokból, olx.hu

[link] [link] az csak 2 a sokból, olx.hu

Két kerdésem lenne.1. Hány fajta cukorbetegség van? 2. Az egyes tipusu cukorbetegsége hogy lehet valakinek? öröklés/veleszületett vagy mii? Jah és még egy! Van olyan hogy valakinek régebben norma volt a cukra most meg magas az 1-es től?

Legjobb válasz: igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes

igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes
Van 1-es típusú, 2-es típusú, secunder diabetes mellitus és terhességi cukorbetegség.

Van olyan hogy valakik nem illenek össze és ezért nem lehet gyerekük? Ismertek olyat hogy egy párnak évekig nem jött össze a baba holott mindketten egészségesek voltak, aztán mikor mindketten új párkapcsolatot kezdtek akkor hipp hopp sikerült?

Legjobb válasz: Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D

Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D
Igen, nem is egyet. Sõt, olyan párt is ismerek, akiknek több orvos is azt mondta, hogy soha nem lehet gyerekük, legalábbis a nõnek, de a férfinek is komoly gondjai voltak a hímivarsejtjeivel. Ehhez képest 10 év után elváltak, a nõ egy futókapcsolatból pár hónap után teherbe esett, pár évre rá pedig jött a tesó. Férjnél szintén rövid idõn belül gyerek lett.
Tom Cruise és Nicole Kidman isa ilyen pár volt szerintem.
Én is ismerek. 15 évig voltak házasok, minden kivizsgálás, lombik és társai meg volt a gyerek mégsem jött. Mindketten belefásultak, ráment a kapcsolatuk. Kb 40 évesen elváltak, mindkettejüknek lett új párja és pár hónapon belül gyereke is.
Igen abszolùt igaz! A barátnöm nem esett teherbe a fèrjètöl 6 èvig! El is váltak mert ez miatt tönkrement a kapcsolat.. Mindketten egèszsègesek voltak ès mindent megpróbàltak..Az ùj barátjàtól egyböl teherbe esett! Azóta màr a màsodikat vàrjàk!
1. vagyok Jah, az kimaradt, hogy a volt férjnek is született gyereke másik nõtõl késõbb...
Igen, 2 ilyen párt ismerek. Késõbb mindenkinek lett saját gyereke :)
én is ismerek ilyet, akinek az új kapcsolatából lett gyerkõc. ezt állítólag tudják vizsgálni mielõtt valaki babát tervez. de olyat is ismerek akiknek meg kiderült, hogy azért nem jön össze, mert apának lassúak voltak a "srácok", rásegítettek és ikreik lettek :)
Ismerek ilyet, igen, bár nem hipphopp, de összejött, míg az elõzõ kapcsolatból 10 év alatt sem.
Igen. A férj elõzõ barátnõjét teherbe ejtette.a feleségével nem jött össze a baba. Asszonyka egyszer félre lépett, és mivel úgy gondolta vele van a probléma, nem védekezett. Egybõl teherbe esett. A férj azóta sem sejt semmit.

Csak úgy lehet valaki zsoké ha olyan középiskolába megy ami zsokéiskola? Vagy külön is el lehet végezni?

anyámék nem engedik hogy zsokéiskolába menjek. az a kérdésem hogy lehet valaki úgy is zsoké h nem ilyen középiskolába jár? hogy suli mellet is külön el lehet végezni?

Legjobb válasz: Persze, ehhez nincs szükség iskolára. Ha már biztos lovastudásod van, kijárhatsz a Kincsem Parkba vagy Alagra vagy bárhová máshová olyan istállókba, ahol telivéreket tréningeznek és elkezdhetsz munkában lovagolni. Ha jó vagy, kapsz majd lehetõséget versenyben is.

Persze, ehhez nincs szükség iskolára. Ha már biztos lovastudásod van, kijárhatsz a Kincsem Parkba vagy Alagra vagy bárhová máshová olyan istállókba, ahol telivéreket tréningeznek és elkezdhetsz munkában lovagolni. Ha jó vagy, kapsz majd lehetõséget versenyben is.
A kérdező hozzászólása: erre voltam kiváncsi. köszönöm :)

Van valaki olyan vagy valakinek olyan ismerőse aki Kanadában kamionozik? Hogyan és hol lehet honosítani a jogsit? Minden infót szívesen fogadok!

Legjobb válasz: 1-1,5 millióért elintéznek mindent, még munkát is keresnek...Egy közvetítõ. Nyelvet beszélni kell, 4-5éves referencia is követelmény azért.

1-1, 5 millióért elintéznek mindent, még munkát is keresnek...Egy közvetítõ. Nyelvet beszélni kell, 4-5éves referencia is követelmény azért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!