Találatok a következő kifejezésre: Olyan lehet, valakinek (1508 db)

Lehet valahol olyan asztallábat venni, ami olyan asztalhoz való, aminek csak egy lába van, és alul ágazik csak el három vagy négy felé? Vagy ilyen asztalkát valahol?

Legjobb válasz: http://www.fenyo-butor.hu/index.php?oldal=tartalom&kid=12 http://www.szekplaza.hu/products_new.php?page=10 http://www.dublino.hu/belteri-butorok/asztalbazis-asztallab Lehet válogatni :) De ha fából szeretnéd, egy asztalos is megcsinálja Neked.

Ez tenyleg ugy van, hogy nincs mindig olyan, hogy valaki tetszik valakinek? Lehet, hogy valaki tenyleg nem tetszik senkinek sem, ha nincs meg benne egyetlen ferfias tulajdonsag sem?

Van.olyan aki senkinek sem tetszik, mert nincs benne semmi vonzo. Ezt irta egy srac ma, sajnos lehet igaza van, en bun ronda srac vagyok, de sajnos lehet forever alone leszek 51 visazautasitassal.

Legjobb válasz: Áh... Szerintem ez hozzáállás kérdése. És a "ronda" srácoknak tényleg tök könnyû dolga van, mert a mai világban az számít hogy nézel ki. Minden "ronda srác" elmehet vágatni egy jó frizurát, használhat arctisztító termékeket, dezodort, figyelhet a megjelenésére, viselkedhet kulturáltan és jólnevelten, lehet igényes, és (akár a turiban, olcsón) ki lehet fogni jó cuccokat. És edzeni is lehet, el lehet menni futni, fekvõtámaszozni, hasazni otthon is lehet, a mama régi szarjait emelgetve súlyzóként... Ha ezeket elkezdi a srác, és nem áll le depizni, akkor jobban fog kinézni testileg, és emiatt nagyobb lesz az önbizalma... Emiatt kevésbé érzi magát rondának. Én ezt gondolom. :) De ha még mindig kétséged van, küldj magadról egy képet, mert felkeltette az érdeklõdésem, hogy hogy nézel ki, ha így állsz a dolgokhoz...

Áh... Szerintem ez hozzáállás kérdése. És a "ronda" srácoknak tényleg tök könnyû dolga van, mert a mai világban az számít hogy nézel ki. Minden "ronda srác" elmehet vágatni egy jó frizurát, használhat arctisztító termékeket, dezodort, figyelhet a megjelenésére, viselkedhet kulturáltan és jólnevelten, lehet igényes, és (akár a turiban, olcsón) ki lehet fogni jó cuccokat. És edzeni is lehet, el lehet menni futni, fekvõtámaszozni, hasazni otthon is lehet, a mama régi szarjait emelgetve súlyzóként... Ha ezeket elkezdi a srác, és nem áll le depizni, akkor jobban fog kinézni testileg, és emiatt nagyobb lesz az önbizalma... Emiatt kevésbé érzi magát rondának. Én ezt gondolom. :) De ha még mindig kétséged van, küldj magadról egy képet, mert felkeltette az érdeklõdésem, hogy hogy nézel ki, ha így állsz a dolgokhoz...
persze, az alkohol csodákra képes
A kérdező hozzászólása: ismerem a viccet :D remélem egyszer én is találok egy ilyen embert
Errõl a kérdésrõl ez a vicc ugrott be: Egy férfi iszonyú fejfájással, másnaposan ébred. Próbál erõt venni magán, hogy felkeljen az ágyból. Az ágya mellett talál két szem aszpirint egy pohár vízzel. A széken kikészítve tiszta, vasalt ruha, az egész szobában gyönyörû rend. Az asztalon egy üzenet: "Drágám, reggeli a konyhában. Elmentem bevásárolni, sietek haza. Szeretlek." Kitámolyog a szobából, az egész lakásban minden a helyén, a konyhában meleg reggeli illatozik, mellette friss újság. A fia az asztalnál ül és reggelizik. - Mondd, fiam, mi történt itt az éjszaka? - Úgy volt, apu, hogy éjjel háromkor hulla-részegen betámolyogtál az ajtón, összetörtél néhány bútort, odahánytál a nappali szõnyegére, és aztán beverted a fejed a szobaajtóba. - És akkor hogy-hogy ilyen rend van, és finom reggeli vár? - Amikor anyu bevonszolt a fürdõszobába és próbálta rólad lerángatni a nadrágot, azt mondtad neki: Asszonyom, vegye le rólam a kezét, én nõs ember vagyok!
A kérdező hozzászólása: és mitõl függ a hûség? vagy az csak egy tulajdonság, ami vagy valakinek megvan vagy nincs?
Ha hûséges nem teszi meg. De, ha nem az akkor simán aztán perszeg az alkoholra fogja. :D
A kis mennyiségû alkohol oldhatja annyira a gátlásokat, hogy bekövetkezik az említett dolog. Persze, ha valaki tényleg õszintén szereti a "valakijét", akkor eleve nem megy bele olyan alkoholizálós helyzetekbe, ahol ez bekövetkezhet.
Én amikor bitang részeg voltam (annyira, hogy állva elaludtam), akkor sem csináltam akkora marhaságot, hogy megcsaljam a barátnõmet. Aki erre hivatkozik, az kamuzik... Ha verekedést provokálna valaki és erre hivatkozna, az még hihetõbb lenne...
az lényegtelen
A kérdező hozzászólása: nem férfi lány lány kapcsolatról van szó
Alkohol nem kifogás. Ffinál fõleg nem. Vagy annyit iszol, hogy még tudd mit csinálsz, vagy annyit, hogy fel sem áll.:D
a választ te is tudod
nem. aki hûséges részegen is az
"és mitõl függ a hûség?" hogyha tiszteled a párodat vagy netán szereted nem k.félsz félre. De, ha nem tiszteled és nem szereted akkor k.félni fogsz részegen majd az alkoholra fogod szerintem, aki képes szeretkezni részegen tudatában van annak, hogy mit csinál.


Valaki ír egy jó bicepsz-tricepsz szuperszettet? De vmi olyat amit kipróbáltál és bevállt ha lehet Valaki?

Legjobb válasz: Mivel én mindig változtatok az edzésen, így nincs olyan, hogy tuti ez válik be, de ez jó szokott lenni: állva bicó egyenes rúddal- fekve homlokra engedés francia rúddal. Majd scott pad francia rúddal- csigán letolás. A végére állva beforgatós bicepsz egykezesekkel- hátsó támaszos tolódzkodás. de ez csak egy edzés a sok közül.

Mivel én mindig változtatok az edzésen, így nincs olyan, hogy tuti ez válik be, de ez jó szokott lenni: állva bicó egyenes rúddal- fekve homlokra engedés francia rúddal. Majd scott pad francia rúddal- csigán letolás. A végére állva beforgatós bicepsz egykezesekkel- hátsó támaszos tolódzkodás. de ez csak egy edzés a sok közül.
A kérdező hozzászólása: értem... köszi :)
A kérdező hozzászólása: amugy ha csak egy izmot akarnék 1 héten 2x edzeni, az melyik legyen?
amelyik le van maradva. De azt sem kell huzamosabb ideig heti kétszer terhelni, fõleg nem millió gyakorlattal.
A kérdező hozzászólása: én a bicepsz v vállra gondoltam, mert ezek kis izomcsoportok , és a vállam az elég gyér :D

Két kerdésem lenne.1. Hány fajta cukorbetegség van? 2. Az egyes tipusu cukorbetegsége hogy lehet valakinek? öröklés/veleszületett vagy mii? Jah és még egy! Van olyan hogy valakinek régebben norma volt a cukra most meg magas az 1-es től?

Legjobb válasz: igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes

igen, 2 tipusu van. az 1es tipus lehet genetikai rendellenesseg eredmenye vagy pedig autoimmun folyamate ( fertozes eri a szervezetet es a fertozo agensek antigenjei a hasnyalmirigy sejtjeihez hasonlitanak es az immunrendszer elpusztitja az inzulin termelo sejteket). Ha valakinek normalis a cukra es kesobb magas lesz, az autoimmun folyamat eredmenye lehet, vagy pedig esetleg 2es tipusu diabetes
Van 1-es típusú, 2-es típusú, secunder diabetes mellitus és terhességi cukorbetegség.

Van olyan hogy valakik nem illenek össze és ezért nem lehet gyerekük? Ismertek olyat hogy egy párnak évekig nem jött össze a baba holott mindketten egészségesek voltak, aztán mikor mindketten új párkapcsolatot kezdtek akkor hipp hopp sikerült?

Legjobb válasz: Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D

Igen. Nõvérem és a volt férje így jártak, évekig próbálkoztak, sikertelenül, rá is ment a kapcsolatuk. Elváltak, pár hónapon belül megismerkedett valakivel, és gyakorlatilag védekezés mellett becsúszott az elsõ alkalommal a gyerkõc. Azóta szép család lettek, 2 gyerekkel :D
Igen, nem is egyet. Sõt, olyan párt is ismerek, akiknek több orvos is azt mondta, hogy soha nem lehet gyerekük, legalábbis a nõnek, de a férfinek is komoly gondjai voltak a hímivarsejtjeivel. Ehhez képest 10 év után elváltak, a nõ egy futókapcsolatból pár hónap után teherbe esett, pár évre rá pedig jött a tesó. Férjnél szintén rövid idõn belül gyerek lett.
Tom Cruise és Nicole Kidman isa ilyen pár volt szerintem.
Én is ismerek. 15 évig voltak házasok, minden kivizsgálás, lombik és társai meg volt a gyerek mégsem jött. Mindketten belefásultak, ráment a kapcsolatuk. Kb 40 évesen elváltak, mindkettejüknek lett új párja és pár hónapon belül gyereke is.
Igen abszolùt igaz! A barátnöm nem esett teherbe a fèrjètöl 6 èvig! El is váltak mert ez miatt tönkrement a kapcsolat.. Mindketten egèszsègesek voltak ès mindent megpróbàltak..Az ùj barátjàtól egyböl teherbe esett! Azóta màr a màsodikat vàrjàk!
1. vagyok Jah, az kimaradt, hogy a volt férjnek is született gyereke másik nõtõl késõbb...
Igen, 2 ilyen párt ismerek. Késõbb mindenkinek lett saját gyereke :)
én is ismerek ilyet, akinek az új kapcsolatából lett gyerkõc. ezt állítólag tudják vizsgálni mielõtt valaki babát tervez. de olyat is ismerek akiknek meg kiderült, hogy azért nem jön össze, mert apának lassúak voltak a "srácok", rásegítettek és ikreik lettek :)
Ismerek ilyet, igen, bár nem hipphopp, de összejött, míg az elõzõ kapcsolatból 10 év alatt sem.
Igen. A férj elõzõ barátnõjét teherbe ejtette.a feleségével nem jött össze a baba. Asszonyka egyszer félre lépett, és mivel úgy gondolta vele van a probléma, nem védekezett. Egybõl teherbe esett. A férj azóta sem sejt semmit.

Csak úgy lehet valaki zsoké ha olyan középiskolába megy ami zsokéiskola? Vagy külön is el lehet végezni?

anyámék nem engedik hogy zsokéiskolába menjek. az a kérdésem hogy lehet valaki úgy is zsoké h nem ilyen középiskolába jár? hogy suli mellet is külön el lehet végezni?

Legjobb válasz: Persze, ehhez nincs szükség iskolára. Ha már biztos lovastudásod van, kijárhatsz a Kincsem Parkba vagy Alagra vagy bárhová máshová olyan istállókba, ahol telivéreket tréningeznek és elkezdhetsz munkában lovagolni. Ha jó vagy, kapsz majd lehetõséget versenyben is.

Persze, ehhez nincs szükség iskolára. Ha már biztos lovastudásod van, kijárhatsz a Kincsem Parkba vagy Alagra vagy bárhová máshová olyan istállókba, ahol telivéreket tréningeznek és elkezdhetsz munkában lovagolni. Ha jó vagy, kapsz majd lehetõséget versenyben is.
A kérdező hozzászólása: erre voltam kiváncsi. köszönöm :)

Van valaki olyan vagy valakinek olyan ismerőse aki Kanadában kamionozik? Hogyan és hol lehet honosítani a jogsit? Minden infót szívesen fogadok!

Legjobb válasz: 1-1,5 millióért elintéznek mindent, még munkát is keresnek...Egy közvetítõ. Nyelvet beszélni kell, 4-5éves referencia is követelmény azért.

1-1, 5 millióért elintéznek mindent, még munkát is keresnek...Egy közvetítõ. Nyelvet beszélni kell, 4-5éves referencia is követelmény azért.

Hogy lehet valaki olyan felelőtlen szülő, hogy a gyerekét mózeskosárban szállítja, bekötés nélkül az autóban, ha van autósülése? 2-300 km-t is!

Legjobb válasz: Kedves 1-es! Sajnos elég gyakori az a jelenség, amirõl a kérdezõ ír. Nekem is akad olyan ismerõsöm, aki csak berakja hátra a mózest, mondván, úgysem lesz semmi baj. Sõt sokszor látok olyat az országúton, hogy a kisgyerek a hátsó ablakban könyökölve nézelõdik. Legszívesebben megelõzném az ilyet, megállítanám, és jól kiosztanám. Több olyan szülõ van a környezetemben, aki a néhány éves gyerekét nem köti ülésbe. Azt mondják, sír benne. Pedig az egész csak nevelés kérdése. Ha az elsõ pillanattól fogva abban utazik a gyerek, természetes lesz számára. Elõ fog fordulni, hogy sír, de hamar beletörõdik a dolgok rendjébe. Inkább többször megállok vele, minthogy ne kössem be, és szabadon mozoghasson. Mielõtt bárki megvádolna, nem csak a szám nagy. 5 gyerekem van. Amikor a legnagyobb született, még nem volt kötelezõ a gyerekülés, de én már abban vittem haza a kórházból. Azóta is mindig annyi, és akkora üléseink vannak, amilyen éppen kell a gyerekeknek. A kérdezõ által említett szülõkrõl meg csak annyit, hogy kívánom nekik, sohase érje Õket baj, mert azt senki sem érdemli meg, bármennyire felelõtlen. viszont havi 1-2 húzósabb büntetést megérdemelnének, hátha megjönne az eszük.

Kedves 1-es! Sajnos elég gyakori az a jelenség, amirõl a kérdezõ ír. Nekem is akad olyan ismerõsöm, aki csak berakja hátra a mózest, mondván, úgysem lesz semmi baj. Sõt sokszor látok olyat az országúton, hogy a kisgyerek a hátsó ablakban könyökölve nézelõdik. Legszívesebben megelõzném az ilyet, megállítanám, és jól kiosztanám. Több olyan szülõ van a környezetemben, aki a néhány éves gyerekét nem köti ülésbe. Azt mondják, sír benne. Pedig az egész csak nevelés kérdése. Ha az elsõ pillanattól fogva abban utazik a gyerek, természetes lesz számára. Elõ fog fordulni, hogy sír, de hamar beletörõdik a dolgok rendjébe. Inkább többször megállok vele, minthogy ne kössem be, és szabadon mozoghasson. Mielõtt bárki megvádolna, nem csak a szám nagy. 5 gyerekem van. Amikor a legnagyobb született, még nem volt kötelezõ a gyerekülés, de én már abban vittem haza a kórházból. Azóta is mindig annyi, és akkora üléseink vannak, amilyen éppen kell a gyerekeknek. A kérdezõ által említett szülõkrõl meg csak annyit, hogy kívánom nekik, sohase érje Õket baj, mert azt senki sem érdemli meg, bármennyire felelõtlen. viszont havi 1-2 húzósabb büntetést megérdemelnének, hátha megjönne az eszük.
3. válaszoló vagyok. Azért fel ne jelentsd õket, az õ dolguk, de valóban felelõtlenség. A 3 utcányira megyek dologról, hogy 1 utcával arrébb pár hete volt egy halálos baleset, motoros beledurrantott oldalról egy személygépkocsi, mondanom sem kell, hogy nem a hibás volt az áldozat. :( Ilyenre soha ne adjatok, hogy csak 3 utcát megyek, csak átugrok ide-oda. Nem szabad. Az ördög nem alszik. Az ovi 2 percre van tõlük kocsival éppen 3 utcányira, mindig bekötöm mindkettõt! És egy kis szemléltetésképpen: 50 km/h sebességnél, normál útviszonyoknál, 17 m a féktáv egy erõs fékezésnél. Ez éppen akkora erõvel hat egy bekötetlen 5-10 kg-os testre, hogy simán kirepül a szélvédõn.
A legtöbb baleset városon belül történik, és igen, akár a tõlünk három utcányira arrébb lévõ úttesten. A mózes pedig akár beköthetõ, akár nem, nem szabályos. A KRESZ, ami Magyarországon irányadó és betartandó, a gyermekbiztonsági rendszerekben engedi szállítani a babákat-gyerekeket. Ebbe a kategóriába pedig nem tartozik bele még a beköthetõ mózes sem.
Egyébként a beköthetõ mózes nem gyerekülés és büntetnek érte. Ráadásul az is marha veszélyes, nem véletlenül a legjobb a babának a kocsiban háttal menetiránynak, egy gyerekülésbe. A kérdésben említett szülõkkel meg szívesen megosztanám a rendõrségnél szerzett tapasztalataimat, nem hogy a mózesrõl, hanem még a gyerekülésekrõl is. Kívánom nekik, hogy velem és a kollégáimmal se kelljen soha találkozniuk egy baleset helyszínén, aminek õk is részesei. :(
Honnan tudod, hogy bekötés nélkül? nekem pl. a mózeskosaram beköthetõ autóba :-D
lehet le leszek pontozva, de ha 2-3utcányit megyek kocsival mert átmegyünk a barátainkhoz, én se rakom hordozóba, csak a mózes! nem hinném, h 3utcányi kocsikázásba belehal! nyilván, máshová, hordozóba rakom, alap! még 10km-t se tennék meg mózesbe! de ez a pár utcányi szerintem belefér, hiszen nem 100-al repesztünk....
Minden hátsó szándék nélkül kérdezem, hogy mûködik a beköthetõ mózes? A kosáron belül biztonsági öv van a babának, mint a babahordozóban? Még soha nem láttam ilyet.
A kérdező hozzászólása: amúgy nekem is beköthetõ a mózesem.
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy nincs bekötve! rá is kérdeztem, meg leszúrtam õket... nincs bekötõszettjük a mózeshez.... annyira haragszom rájuk, komolyan, feljelenteném legszívesebben õket, hogy hátha észhez térnek. szegény babájuk!!!!
Szerintem sem kifogás ez a 2-3 utcányi távolság. A baj akár a házad elõtt is megtörténhet. Tõlünk kb. ennyire volt az ovi. Pontosan a bejáratnál rohantak bele a férjem autójába. Szerencsére be voltak kötve a gyerekek.
Kedves 7. válaszoló! Lehet te nem 100 -al mész de bármelyik kanyarban akad egy barom aki 100 vagy többel megy vagy csak nem figyel annyira és beléd megy.... és már meg is van a baj!!! Inkább használd as hordozót még ha 2-3 utcáról van szó. Én mindig bekötöm a gyerekülésbe mindkét gyereket(mikor kicsik voltak a hordozót)! Fõleg, hogy az unokahúgaim életét az mentette meg mikor felborultunk a kocsival!
Azoknak akik nem kötik be mert nem történhet semmi, vagy épp csak a szomszédba ugrok át és nem vagyok száguldozó!! Érdemes olvasgatni! A gyereketek életével játszotok és ha baj lesz a kifogásaitok nem segítenek!!!!! A km/h-t nézzétek!!!! Gyerekeink biztonságáért a felelõsséget mi viseljük, õk erre képtelenek. Az elõrelátó szülõ már a kicsi megszületése elõtt beszerzi a baba szállításához nélkülözhetetlen biztonsági gyermekülést. "Az egészen pici babáknak hátrafelé kell nézniük az autóban, hogy egy esetleges karambolnál a nyakukat érõ rántást felfogja a gyermekülés. Sok szülõ ösztönösen szeretné az ölében tartani a gyereket, ez azonban életveszélyes: a Michigani Autópályabiztonsági Intézet töréstesztjeinek során kiderült, hogy még akkor is kiszakítja kezükbõl a gyereket az ütközés ereje, ha a felnõtt tudja, hogy jön a karambol. A kutatók egy hat hónapos csecsemõnek megfelelõ méretû babát teszteltek biztonsági övvel rögzített férfiakkal és nõkkel, 24 és 48 kilométeres óránkénti sebességnél történõ ütközésnél: egyikük sem tudta megtartani kezében a "gyereket", mely a mûszerfalba csapódott. Az is elõfordulhat, hogy ütközésnél a gyerek a felnõtt teste és a mûszerfal közé szorul és összenyomódik, egészen kis csecsemõknél pedig az az erõhatás is végzetes lehet, ami a nyakukat éri az ütközésnél, hiszen ilyenkor még nem tudják tartani a fejüket. Hasonló okból nem ajánlják a menetiránynak oldalt rögzített mózeskosarat sem, mivel ebben is túl nagy oldalirányú rántás éri a gyereket. A fentiekbõl is látható, hogy rendkívül veszélyes dolog ölben hazavinni a gyereket: autós családoknak amúgy is muszáj lesz gyerekülést vásárolni, az autó nélküli szülõk pedig erre az alkalomra kölcsönkérhetnek egy autós hordozót. Sajnos a kresz megengedi a taxiknak (és a mentõautóknak), hogy gyerekülés nélkül szállítsák a gyerekeket, így nem tudunk gyereküléssel felszerelt taxit kérni a kórház elé. Annak azonban semmi akadálya, hogy a sajátunkat rögzítsük a hátsó ülésen." "Az újszülött kórházból történõ hazaszállítása régen "mózeskosárban" történt, ami manapság már nem éppen a legbiztonságosabb szállítási-technikák közé tartozik, mivel a kisded nincs megfelelõen rögzítve, így érzékeny, gyenge teste "himbálózik" ide-oda, kitéve különbözõ sérülések veszélyének. A baba biztonságos rögzítése érdekében fejlesztették ki a gyártók a bébiüléseket, a "bébikagylókat". Ennek alkalmazása során a gyermek stabil, rögzített testhelyzetben van, így lényegesen kisebb mértékû sérülésveszélynek van kitéve, mint a régi "mózeskosár" használata során. A bébiülések bekötése az elsõ ülésen csak menetiránynak háttal (mûködõ légzsák esetén tilos!) vagy a hátsó ülésre a menetiránnyal merõlegesen az autó hárompontos biztonsági övével történhet." http://www.blikk.hu/blikk_eletmod/20050803/kapcsolja_be_a_gy.. Vigyázzatok a gyerekekre!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nemcsak a Römere, a bebe confort Windoo ill. Perlude mózesei is beköthetõek, plusz benne a baba (2pontisan) Ill. a maxi cosi mózese is (dreami).

Olyan lehet facebookon, hogy valaki nem törli magát, de eltűnik a neve, ha beírod?

Azaz ha beírod a nevét facebookon, mikor keresni akarod, nem adja ki a nevét, ha felfüggeszti akkor csak azt írja ki hogy 'Kért oldal nem található' lehetséges, hogy nem törli akkor sem ha kisem adja a nevét?

Legjobb válasz: Így van, ha valaki blokkol téged, akkor számodra olyan lesz, mintha az illetõ be sem lenne regisztrálva a Fb-ra.

Így van, ha valaki blokkol téged, akkor számodra olyan lesz, mintha az illetõ be sem lenne regisztrálva a Fb-ra.
hát kicsit zavaros, de ha jól értem, akkor igen van ilyen és tiltásnak nevezik :D (Ha valaki letilt, nem tudod megnézni a profilját, mintha nem is lenne)
szerintem az is eltûnik :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm hogy válaszoltál! Na és olyankor ha én törlöm magam, eltûnik az idézetes oldalam is? Vagy azt bárki más megtudja nézni?
Van egy olyan beállítási lehetõség, hogy az adott személy neve ne jelenjen meg a keresõben. Ez esetben nem feltétlenül felhasználói fiók törlésrõl van szó, hanem arról, hogy a keresõben nem jelenik meg a felhasználó neve, de attól még rátudsz lépni, ha a barátaid közt megvan vagy pontos linked van az adott személy oldalához. Amennyiben ezek sem teszik elérhetõvé az adott oldalt, az illetõ valóban megszüntette a regisztrációt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm amúgy a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Na és ha törli magát, és van egy oldala (gondolok itt idézetes oldalra, amit a nevén kersztül tud megnézni) az is eltûnik? Akkor az is olyan mintha nem létezne?
Ha a törléstõl számított két héten belül újra belép a Fb-ra, akkor érvénytelenné válik a törlés kérése.
Ha mindenki számára láthatatlan, akkor törölte magát.
A kérdező hozzászólása: A neve nem csak nálam nem jön ki, hanem több embernek sem, olyannak is, akik egyátalán nem írnak neki (nem mintha én zaklatnám)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! De tegyük fel, ha egy ismerõsének sem jön ki a neve? szóval van 4000 ismerõse, és nem csak nekem hanem 3-4 másik embernek is ezt dobja ki, akkor törölte magát? Már nem csinálhatja a törlést vissza?
Én letiltottam 2 embert (biztos, ami biztos alapon), õket, ha beütöm a kereõbe, nem találom. Hál' Istennek!
A kérdező hozzászólása: Szóval ha az oldala még meg van, akkor másik profilon vezeti, vagy nem törölte! Köszönöm utolsó ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!