Találatok a következő kifejezésre: Olyan lehet, mutatja az (28 db)

Olyan lehet, hogy mutatja az ovuteszt a peteérést, de az mégsem következik be?

Tájékoztatójában olvastam, hogy ilyen is lehet.

Legjobb válasz: Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.

Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint egyedül uh-gal lehet tutira mondani a peteérést? Bár lehet, akkor meg már késõ ugye?!

Mennyibe kerül egy olyan bicikli pumpa ami mutatja azt, hogy hány bár van a kerékbe és ha lehet megbízhatóan mutatja?

esetleg tudnátok linkelni?

Legjobb válasz: Nyomasmeros minipumpabol a legolcsobb: http://ridebike.hu/termekek/kiegeszitok/pumpa/minipumpa/9523.. Nyomasmeros muhelypumpabol a legolcsobb: http://webbicikli.hu/Neuzert_-_Pumpa_-_Muhelyp_-_Muanyag_Nyo.. De hasznalhatsz kimondottan csak nyomasmerot is es akkor tok mindegy milyen pumpad van: http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/pumpa/nyomasmero/10378_.. Mindharom fajta megoldasbol a legolcsobbat soroltam fel, de sosem felejtsd el: "olcso husnak, hig a leve".

Nyomasmeros minipumpabol a legolcsobb: http://ridebike.hu/termekek/kiegeszitok/pumpa/minipumpa/9523.. Nyomasmeros muhelypumpabol a legolcsobb: http://webbicikli.hu/Neuzert_-_Pumpa_-_Muhelyp_-_Muanyag_Nyo.. De hasznalhatsz kimondottan csak nyomasmerot is es akkor tok mindegy milyen pumpad van: http://ebike.hu/termekek/kiegeszitok/pumpa/nyomasmero/10378_.. Mindharom fajta megoldasbol a legolcsobbat soroltam fel, de sosem felejtsd el: "olcso husnak, hig a leve".
Autókerékre ezresért is van nyomásmérõ (gagyi, de mûködik), de mondjuk az csak 3-4 barig mér. Montihoz jó, országútihoz az kevés lenne.
A kérdező hozzászólása: országútihoz kéne. mert azt mondják, hogy 7 bárig fujjam de sajna nincs nyomásmérõm :S

Hogyha a fotogénség a kisugárzástól függ, és a kisugárzás önbizalom kérdése, akkor hogy lehet, hogy az ilyen depizős imósok meg ilyesmik olyan jól mutatnak a képeken?

Legjobb válasz: Attól még hogy valaki depis lehet önbizalma. És a kisugárzás az nem csak pozitív értelmû lehet hanem negatív is mint pl: emósok.

Attól még hogy valaki depis lehet önbizalma. És a kisugárzás az nem csak pozitív értelmû lehet hanem negatív is mint pl: emósok.
A belsõ szépség fotózható, ha a fotókon a szépség visszaadása a cél akkor értelemszerûen fontos a kisugárzás hiszen részben ez jelenti a belsõ szépséget. Egy fotó lehet jó akkor is, ha nem a kifejezett szépséget akarja megmutatni (bár szerintem alapvetõen a szépség megmutatása a cél a fotográfiában) de akkor nyilván a környezet és a mondanivaló kérdése, hogy az adott fotó amúgy jó-e, "jól mutat-e" ahogyan Te fogalmaztál.


Én vettem már a Tescoban is, de a Müllerben van olyan is, ami zipzárral zárható. Az nekem jobban bevált.

Hol találok olyan LEHETÕLEG MAGYAR oldalt, ahol Az oroszlánkirály szereplői közül, nem csak a filmbeli szereplőket mutatja be?

Gondolok itt ilyenekre:

Legjobb válasz: A nem filmbeli szereplõkrõl leírást nem fogsz találni, max kitalált történetek angolul, mivel ezek mind fanart-ok (kitalált szereplõkrõl fantáziarajz amelyek a mese stílusában rajzólódtak). Az elsõ két belinkelt oldalon sincsenek nagyon leírások csak lelkes rajzolók képei...

A nem filmbeli szereplõkrõl leírást nem fogsz találni, max kitalált történetek angolul, mivel ezek mind fanart-ok (kitalált szereplõkrõl fantáziarajz amelyek a mese stílusában rajzólódtak). Az elsõ két belinkelt oldalon sincsenek nagyon leírások csak lelkes rajzolók képei...
Amúgy képeket pedig Deviantart-on találhatsz (lehet angolul a karakterekhez kis leírást) és valaki lefordított 2 "képregényszerû" dolgot, Oroszlánkirály címszó alatt találod meg az említett oldalon. Az egyik "Taka története", a másik "Az Új herceg"
A kérdező hozzászólása: Win7 32 bites
Csak a rendszered felejtetted el leírni. Alapból csak a simák vannak a Winben. Ha csicsásat akarsz, telepítened kell. Jó kutatást. http://www.szoftverbazis.hu/search?search=cursor&where=name&.. Google-t is használt.
A kérdező hozzászólása: Huu köszi:D Nagyon baba:D
zedge.net
én sokáig a zedge-rõl töltöttem, le meg is voltam elégedve velük. aztán valamelyik nap megint akartam, de ha rárakom a telómra, azt írja ki h nem támogatott fájl. mindegyikél. nem tudjátok miért lehet ez?:S
Regisztrálj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!