Találatok a következő kifejezésre: Olyan lehet, mutatja (62 db)

A nő általában milyen férfire vágyik? És van olyan, hogy létezik is, nem csak megjátsza magát? És miből lehet tudni, hogy ő olyan amilyennek mutatja magát?

Mert az én párom megbízhatónak t?nik, édesanyjával is találkoztam már többször is, barátai nem nagyon vannak, legalábbis nem találkoztam még egyikkel sem, nincs közös baráti társaságunk sem. Mit tegyek?

Legjobb válasz: A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

A no altalaban olyan pasira vagyik, aki szereti, csillagokat lehozza az egbol, de azert ferfi is a talpan akire fel lehet nezni es nem jatsza az okostojast. Szerintem nem kell kapkodni es az, hogy nem nagyon vannak baratai meg nem jelent semmi rosszat. Lehet, hogy csak zarkozott, idore van szuksege a feloldodashoz. Ja talan kezdesnek bemutathatnad a sajat barataidnak, ott sok minden ki fog derulni. Meglatod majd, hogyan viselkedik masokkal, milyenek a gesztusai bla bla es talan kiderul, hogy olyan e amilyennek mutatja magat!

Olyan lehet, hogy mutatja az ovuteszt a peteérést, de az mégsem következik be?

Tájékoztatójában olvastam, hogy ilyen is lehet.

Legjobb válasz: Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.

Lehet, és sajna szerintem én is így vagyok. A teszt az LH-t mutatja, ami azt jelenti, hogy készül a szervezeted a peteérésre, nem azt, hogy az ténylegesen meg is történik-e.
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint egyedül uh-gal lehet tutira mondani a peteérést? Bár lehet, akkor meg már késõ ugye?!
Nem értek hozzá, csak egy tipp: nyitsz egy új doksit, kijelölsz minden, átmásolod és elmented.
Sztem ez vudu! Megnyitsz egy fájlt olvasásra, és nem mentesz rajta semmit, akkor honnan változna meg akármi is benne? Ha meg írásvédett pendrive-on, memóriakártyán lenne, akkor meg még hozzá sem férhetne a program! Különben meg, meg sem nyitod, csak csinálsz róla egy másolatot, és azt addig nézegeted utána, amíg akarod...


sehol
Nyílt forráskódú programok kódját nézegetheted. Van nekem egy feladatsorom, amiben van mindenféle, és ami felkészít a komolyabb programok írására.
A kérdésbõl ítélve a kérdezõ azt sem tudja, h eszik-e vagy isszák a programozást... Elõbb kezdj el megismerkedni egy prognyelvvel, aztán pár év múlva visszatérhetsz az ilyen jellegû programok készítésére.
Azt mire mész egy ilyen videóval, úgy õszintén? Ha megmutatják egy 5 perces videóban, hogy hogyan kell házatépíteni, akkor rögtön lapátot fogsz?
A kérdező hozzászólása: Nem fogok lapátot nekem a videó azért kell hogyismeretet szerezek.
Igen, ez volt a kèrdés, hogy ilyen videóból mégis milyen ismeretet szerzel?

Hogyha a fotogénség a kisugárzástól függ, és a kisugárzás önbizalom kérdése, akkor hogy lehet, hogy az ilyen depizős imósok meg ilyesmik olyan jól mutatnak a képeken?

Legjobb válasz: Attól még hogy valaki depis lehet önbizalma. És a kisugárzás az nem csak pozitív értelmû lehet hanem negatív is mint pl: emósok.

Attól még hogy valaki depis lehet önbizalma. És a kisugárzás az nem csak pozitív értelmû lehet hanem negatív is mint pl: emósok.
A belsõ szépség fotózható, ha a fotókon a szépség visszaadása a cél akkor értelemszerûen fontos a kisugárzás hiszen részben ez jelenti a belsõ szépséget. Egy fotó lehet jó akkor is, ha nem a kifejezett szépséget akarja megmutatni (bár szerintem alapvetõen a szépség megmutatása a cél a fotográfiában) de akkor nyilván a környezet és a mondanivaló kérdése, hogy az adott fotó amúgy jó-e, "jól mutat-e" ahogyan Te fogalmaztál.

Hol találok olyan LEHETÕLEG MAGYAR oldalt, ahol Az oroszlánkirály szereplői közül, nem csak a filmbeli szereplőket mutatja be?

Gondolok itt ilyenekre:

Legjobb válasz: A nem filmbeli szereplõkrõl leírást nem fogsz találni, max kitalált történetek angolul, mivel ezek mind fanart-ok (kitalált szereplõkrõl fantáziarajz amelyek a mese stílusában rajzólódtak). Az elsõ két belinkelt oldalon sincsenek nagyon leírások csak lelkes rajzolók képei...

A nem filmbeli szereplõkrõl leírást nem fogsz találni, max kitalált történetek angolul, mivel ezek mind fanart-ok (kitalált szereplõkrõl fantáziarajz amelyek a mese stílusában rajzólódtak). Az elsõ két belinkelt oldalon sincsenek nagyon leírások csak lelkes rajzolók képei...
Amúgy képeket pedig Deviantart-on találhatsz (lehet angolul a karakterekhez kis leírást) és valaki lefordított 2 "képregényszerû" dolgot, Oroszlánkirály címszó alatt találod meg az említett oldalon. Az egyik "Taka története", a másik "Az Új herceg"

Ha neten nézek vmi videót, a sötét színek olyan csúnyán mutatnak, úgymond "vibrálnak" mitől lehet?

Legjobb válasz: kodek baj lesz szerintem, fõleg, ha media playeres videókról van szó. a flasheknél nem nagyon szokott elõfordulni, de az meg úgy [email protected] ahogy van. De végre feladta az adobe, és nem erõlteti tovább a hülyeségeit.

kodek baj lesz szerintem, fõleg, ha media playeres videókról van szó. a flasheknél nem nagyon szokott elõfordulni, de az meg úgy [email protected] ahogy van. De végre feladta az adobe, és nem erõlteti tovább a hülyeségeit.
és amúgy linux-on van ilyen problémád? akkor flash baj. Ne használd a gyárit. Rettenetes.
A kérdező hozzászólása: fõleg youtubeon :S

Adna valaki olyan linket, amin lehet müholdon keresztül nézelődni? A google föld-ön 2006-os a legfrissebb. Olyan kellene ami napjainkat mutatja.

Legjobb válasz: élõképet nem tudsz szerezni, max ha vannak barátaid az NCA-nél... :D google earth meg mindig a legfrissebbet mutatja, szóval ha 2006-os, akkor valszeg nincs újabb mezei ember számára.

élõképet nem tudsz szerezni, max ha vannak barátaid az NCA-nél... :D google earth meg mindig a legfrissebbet mutatja, szóval ha 2006-os, akkor valszeg nincs újabb mezei ember számára.
Elõfizetéses változatban nézhetsz viszonylag friss képeket, de drága és amit a filmeken látsz az még a CIA-nak sincs, csak kamu.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!