Találatok a következő kifejezésre: Olyan lehet, eddig (163 db)

Ctrl+-(mínusz) ctrl+egérgörgõ hátra
A kérdező hozzászólása: az oldal betû méret az megfelelõ volt az CTRL+ Scroll-lal pedig lekicsinyíti de nagyon
Sehogy, szarul van lekódolva az oldal és az FF nem tudja rendesen lekezelni.
A kérdező hozzászólása: az elõzõvel ne volt semmi gáz és az explorer is rendesen kezeli, akkor csak a FF4 el van gáz ugye?
Igen, az oldal típúsától függõen elég nehéz is lehet böngészõfüggetlen oldalt csinálni (de nem lehetetlen). Az IE és az FF is máshogy kezel néhány html elemet, úgyogy ezzel nem tudsz mit csinálni.

Rengeteg szúnyogcsípés szerű kiütés jött ki a nyakamon, hátamon és a fejbőrömön. Mi lehet ez? Csalánkiütés? Még soha nem volt. Nem ettem semmi olyat, amit eddig nem. Rossmanban vettem terhességi csíkok ellen olajat, 2 napja használom, lehet attól?

nagyon viszketnek,most megittam egy calcium pezsg?tablettát. ha estig nem múlik el, menjek b?rgyógyászhoz? 7 hetes vagyok. bárányhiml?s már voltam. nagyon megilyedtem. mi ez?

Legjobb válasz: Mutasd meg dokinak mindenképp! Te is megnyugszol.

Mutasd meg dokinak mindenképp! Te is megnyugszol.
ez konkrétan allérgiás tünet, ha terhes valaki sokkal könnyebben kijön. Én is azt az olajat használom(sárga flakonos) semmi bajom nincs, pedig sokmindenre vagyok allergiás, más okozza nálad, pláne, hogy nem a nyakad és a fejbõrödet kented be vele(gondolom). Elég ha mész háziorvoshoz és lehet elküld allergiavizsgálatra. Mindenhol szólj, hogy terhes vagy. Kérd meg, hogy írjon calcimusc injeciót(meginni kell) az nagyon hamar felszívodik, de legalább háziorvoshoz menj, mert a következõ allergiás reakció súlyosabb is lehet.


Nyugi, teljesen normális. Majd fog még mozogni, csak reggel van.
Szia! Én 24 hetes lettem ma a babócával és hasonló a tapasztalatom. Az orvos azt mondta, hogy lehet front. A lényeg, hogy érezd hogy mozog ha ritkábban is! Én is megrémültem, de felesleges volt! 3 éves kfiú anyuja és 24 heteske
Minden kis magzatnak vannak lustább meg aktívabb napjai meg idõszakai. Nem szabad rögtön pánikolni, de ha nem tudsz szabadulni a gondolattól, hogy vmi nem oké, akkor igenis irány az orvos. Tényleg szörnyû, hogy egybõl elveszett bébik jutnak az ember eszébe, nekem sem volt könnyû nem paranoiásnak lenni, miután a saját anyukám mesélte el, hogy melyik "tesó" mennyi idõs magzatként halt meg úgy, hogy ki sem derült az oka. Mondjuk ez 30 évvel ezelõtt volt, de akkor is mindig ott fészkelt a fejemben, mikor a babáim épp lustábbak voltak. Egy kis csoki vagy vmi édes üdítõ azért segít, hogy adjanak vmi jelet, érdemes ilyesmivel próbálkozni. A most 39 hetes pici fiam nemrég a frászt hozta rám, egész este csendben és nyugton volt, aztán már elkezdtem böködni meg löködni, és épp azon voltam, hogy mindjárt indulok az ügyeletre, amikor úgy felébredt, hogy aztán õ nem hagyott engem aludni hajnalig :) . Írj majd, biztos "jelentkezik" a babó!
Igaza van, annak aki azt írja igenis doki, ha nem érzi a mozgást, vagy jóval kevesebbet. attól h másnál nem lett baj, nem azt jelenti, a kérdezõnél se lesz. Nekem is 2 ismerõsnek lett igy baj, mert azt tanácsolták neki, ugyan csak lusta a baba ma.... Inkább feleslegesen doki, mint tragédia.
Jaj Te utolsó, minek ennyire károgni! Nem azt írta, hogy nem mozog, hanem, hogy szinte semmit. Tehát mozgott, csak nagyon keveset. Ezt teljesen normális. Nekem volt, hogy 2 napig is nem éreztem, bár nekem volt otthon szívhangfigyelõm, ilyenkor gyorsan megkerestem:) Hallgass nagyon hangosan zenét, vagy kezdj el porszívózni, vagy tartsd oda a hajszárítót picit a pocakodhoz, szóval csinálj valami zajt, tuti megmozdul:) Vagy pörgesd fel egy kis kólával, csokival, vagy igyál egy kávét. Ha egyáltalán nem mozog ma sem, akkor persze jobb ha megnézeted! Ne aggódj:) 1 éves anyukája + 12 hetes kismami
Menj el mindenképpen orvoshoz. MOST!!!! Nem akarlak riogatni, de sokkal jobb ha megnéz egy orvos minthogy itt össze-vissza tanácsokat kapsz, még jobban összezavarodsz, még inkább bepánikolsz. Azt javaslom itt senki véleményére ne adj névtelenül, arctalanul bárki mondhat bármit. De te csak a babádra koncentrálj és menj el ma orvoshoz!!!!!! (tudom hogy miért mondom...) Menj!
Valoban igaza van annak aki dokihoz kuldi. Egyébként attol fugg, hogy elotte már aktivan mozgott-e a baba. Ha igen akkor bizony jobb megnézetni. Sajnos nálam is gond volt 33 hetesen... Ird meg hogy rendben-e vagytok! Szoritok!
nem mindig egyformán aktívak a picik. Ha gondolod hívd fel az orvosodat h megnyugtasson!

A kislanyom 1 honapos es mar 4 napja eszrevettem, hogy a kakija nem olyan mint eddig volt, mar higabb. Mit tegyek? Mi lehet a baj?

a kis popsijan latszik eleg higan.. nagyon meg vagyok ijedve vajon mitol lehet es eleg sokszor 3-szor is van hogy egy nap kakikal.a doktor nö adott neki valami port de sajnos nem issza de ha meg is issza kihanyja. segitsetek mi lehet

Legjobb válasz: azt elfelejtettem mondani hogy a kis pofija tele van piros foltokkal es a kozepen egy kis pattanassal. ez kapcsolhato a kakijahoz???

A kérdező hozzászólása: azt elfelejtettem mondani hogy a kis pofija tele van piros foltokkal es a kozepen egy kis pattanassal. ez kapcsolhato a kakijahoz???
Semmi baj, ne ilyedj meg. A babáknak vannak ilyen "kakikorszakai":-) EGyszer nem kakil, másszor háromszor is, egyszer hígabb, másszor zöldebb, néha nyálkás és néha darabos is. Ez nem jelent semmit. A tejed változik, igazodik a baba igényeihez, és a baba emésztõrendszere is változik, fejlõdik, ez okozzhatja a széklet másságát. Nálunk is voltak és vannak most is ilyen korszakok, de ha a babád rendesen gyarapszik, jókedvü, nem lázas, akkor az égvilágon semmi baj!! :-) Nyugalom!:-)
A kérdező hozzászólása: szia. nagyon szepen koszonom neked a segitseget.hat nem akarom elszolni de nem vettem semmi roszat eszre rajta csak a kakija ami megijesztett. minden jot
lehetséges. simán.
tényleg lehetséges
az is lehet hogy nincs ebben a hónapban, vagy késõn kezdted el nézni, vagy most hosszabb lesz a ciklusod és még csak most lesz. De leginkább a mostani kimaradt. Elõfordul.
Én is úgy tudom, hogy simán lehetséges. Az is lehet, hogy volt peteérésed, csak nem azon a napon használtad a tesztet. (Mert ugye azt nem 28(kb.) napon keresztül próbálod, csak bizonyos napokon.) Több hónapon keresztül próbálkoztam ovu teszttel én is. Többször kétségbe is estem, hogy "hol van", "hol már megint nincs", pedig én már nem csak azt a pár javasolt napot próbáltam, hanem vettem egy hónapra 2-3dobozt...sokszor semmi hír nem volt érett petérõl... Már be is jelentkeztem a nõdokihoz, hogy kivizsgáltassam magam. De végül boldogan lemondtam a vizsgálatot, mert valahogy mégis teherbe estem. Magyarán szólva a 28 napból rossz 15 napon keresztül próbálkoztam...már a menzi elején megérhetett ezek alapján az én petém... a természet fura! 18 hetes kismami
Persze, hogy lehet. Nincs minden hónapban peteérés. Ez mindenkinél így van, csak aki nem figyeli állandóan, az nem tudja.

EDÁ-val lehet úgy szülni, hogy könnyebb legyen és ne legyen olyan rossz? Csak olyan válaszoljon, aki így szült.

Legtöbbször azt hallom milyen szörny? volt a szülés. Epidurális fájdalomcsillapítással könnyebb lesz?

Legjobb válasz: Én szültem már EDA nélkül is és EDA-val is. Az EDA-val kicsit könnyebb volt, viszont lassabban tágultam. Az els szülésem után megfogadtam, hogy a következõt EDA-val, mert nagyon kemény volt. A második gyereknél valóban szinte percre pontosan ugyanannyi ideig tartott a vajúdás, mint az elsõvel, ez egy kicsit meglepett. Gátvédelemmel szültem, azonban egy kis sebem lett a méhszájon, azt a doki ismét EDA segítségével varrta össze. Véleménye: nekem jobb volt az EDA-s szülésem.

Elsõre EDA-val másodszorra nélküle szültem. Szerintem elsõre csak is így lehet bevállalni. Nagyon nagy szükségem volt rá, sikítottam a fájdalomtól a másfél napnyi vajúdás után, ekkor kaptam meg, pihentem fél órát, és már jött is a kislányom, 3. tolásra kint volt. A kisfiamat egy éjszakai otthoni vajúdás után, rendszertelen fájásokkal (az elsõhöz szüléshez képest kis piskóták voltak), délelõtt kb. másfél órányi kórházi vajúdás után 2. tolásra kipottyant. Teljesen fölösleges lett volna az EDA. Csak macera lett volna. Azért felállni nem hagynak szülés után (viszont kötelezõ pisilni, ilyenkor ágytálba), mert meg kell várni míg teljesen felszívódik, és beadni meg fájás alatt adják be, én ezt nagyon nehezen viseltem, mert egyszerûen nem bírtam mozdulatlanul maradni. Javaslom bízd rá a szakemberekre, ha azt mondják javasolják, higgy nekik. Ha azt mondják nemsokára már túl vagy rajta, inkább ne kérd.
EDA nélkül a fájások miatti kimerültségtõl nem tudtam volna végigcsinálni!!!Nekem azt hiszem jobban fájt, mint az átlagnak, pedig jól bírom a fájdalmat és nem féltem a szüléstõl.Tényleg nem tudom, hogy enélkül kibírtam volna-e még azt a 3 órát amíg megszületett a lányom.Én ordítottam amikor jött a fájás, képtelen voltam csöndbe maradni annyira fájt:S és elfogyott az erõm.Jókor jött az EDA.Áldom aki kitalálta!!!
NAGYON JÓ TALÁLMÁNY! EDA-val szültem, 10 éve és majdnem másfél éve is, mind kettõ indított szülés volt, de csak akkor kaptam meg az elsõ adagot, amikor beindultak fájások. Így tudtam pihenni, tolófáásokra meg már éreztem A második szülésnél, hogy jobban táguljak (EDA valamennyir lassítja tágulást), a szülésznõ ez elsõ és második adag EDA között hagyott fél órát és labdára ültetett, na az viszont kegyetelen fájdalmas voltvolt (2x szültem nagy babát-4, 4 ill 4 kilósat simán) Nem fájt a helye egyiknél sem, nem ágytálaztak. Elsõnél kaptam katétert, másodiknál kimentem pisilni.
EDA után úgy elzsibbadt a lábam, hogy nem tudtam kimenni WC-re és ágytálba kellett pisilnem. Teljesen megalázó volt, 7 alkalommal kellett a szülésznõ, az orvos és a férjem elõtt ürítenem, ráadásul csak a fél oldalamra hatott! Nagyon durva volt, éreztem a fájásokat, a másik oldalam meg érzéketlen volt. Ha jól beadják, szerencséd van, de ha nem...
A kérdező hozzászólása: de még mennyire, hogy az :D köszönöm a válaszokat!:)
Én, miután megkaptam az EDA-t, még aludtam is egy jó órácskát. Szinte csak a tolófájásokra ébredtem fel. Azért ez elég meggyõzõ, ugye? :)
Én is Edával szültem májusban debrecenben.Inditottak, tehát kaptam az oxitocint is, az állitólag hatalmas fájásokat okoz. Na én ebbõl semmit nem éreztem, úgy tünt el a méhszájam 5 óra vajúdás alatt hogy semmi fájdalmam nem volt.A tolóknál már nem adtak, az fájt is, de csak nem órákon át szenved az ember.
Én szültem már EDA nélkül is és EDA-val is. Az EDA-val kicsit könnyebb volt, viszont lassabban tágultam. Az els szülésem után megfogadtam, hogy a következõt EDA-val, mert nagyon kemény volt. A második gyereknél valóban szinte percre pontosan ugyanannyi ideig tartott a vajúdás, mint az elsõvel, ez egy kicsit meglepett. Gátvédelemmel szültem, azonban egy kis sebem lett a méhszájon, azt a doki ismét EDA segítségével varrta össze. Véleménye: nekem jobb volt az EDA-s szülésem.
Én is EDA-val szültem és mindenkinek ajánlom. Nem kell mártírkodnunk nem az ókorban vagyunk. Csak azt sajnálom a mai napig, hogy nem vettük fel kamerával ahogy kibújik a kisfiam. Olyan szívesen átélném újra és irigykedem minden szülés elött álló kismamára. Szülés után két órával törökülésben ücsörögtem az ágyamon. Ja és gátvédelemmel szültem, ebben is segített, mert jobban oda tudtam figyelni a szülésznõ utasításaira (mikor nyomhatok, mikor nem).
Persze. Nagyon klassz találmány, az egyetlen fájdalomcsillapító módszer, ami nincs hatással a babára. Segíti a tágulást és elviselhetõbbé teszi a fájdalmat. Csak ajánlani tudom.

Az utóbbi napokban (2-3napja) folyásom van. De nem olyan mint ami normálisan kell legyen, eddig az is volt átlátszó híg levecske kis mennyiségben, de pár napja inkább krémszerű fehéresebb anyag jön ki belőlem.Ez mitől lehet?

Nemtudom mi lehet az oka, és mit tehetnék ellene. Édesanyámmal nem olyan a kapcsolatom hogy ezeket megbeszéljük ezért fordultam ide.

Legjobb válasz: Hát anyukámmal nem lehet ilyet megbeszélni, mert õ valahogy úgy gondolja, hogy amíg pl férjhez nem megyek addig rá se nézzek egy fiúra sem. Persze tud a szerelmemrõl, ismeri is õt, de semmi intim dologról nem beszélek vele, meg úgy másképp sem beszélgetünk. Mondjuk ebbe már belenyugodtam, nem ez volt a kérdésem szóval emiatt nem kell aggódni. Lehet ha megfáztam, picit többet kell vc-zzek, egyik reggel példáúl arra ébredtem ha nem szaladok gyorsan, akkor belefut. Ilyen nem volt eddig. Fertõzés pedig? Hááát..Közhelyeken nem szoktam vc-re járni, de tudom nemcsak ott kaphatom el, tehát meglehet hogy ettõl van. Nem tudom. És orvos...Hát azaz, hogy a háziorvos anyummal jóban van és nem is igazán mennék õhozza mert valahogy ki nem állhatom. Tudom fontosabb az egézség minthogy kicsit kibirjak az egyik személlyel akit nemigazán kedvelek. De nem ûgy érzem, hogy tûlságosan komoly a helyzet, semi nem fáj seholsem és változást sem tapasztaltam sehol. Csupán ennyi hogy a kis folyadék picivel több lett, sûrûbb és fehéresebb. Nagyon szépen köszönöm a váálaszt és továbbra is várom a válaszokat. Köszi!!!

A kérdező hozzászólása: Hát anyukámmal nem lehet ilyet megbeszélni, mert õ valahogy úgy gondolja, hogy amíg pl férjhez nem megyek addig rá se nézzek egy fiúra sem. Persze tud a szerelmemrõl, ismeri is õt, de semmi intim dologról nem beszélek vele, meg úgy másképp sem beszélgetünk. Mondjuk ebbe már belenyugodtam, nem ez volt a kérdésem szóval emiatt nem kell aggódni. Lehet ha megfáztam, picit többet kell vc-zzek, egyik reggel példáúl arra ébredtem ha nem szaladok gyorsan, akkor belefut. Ilyen nem volt eddig. Fertõzés pedig? Hááát..Közhelyeken nem szoktam vc-re járni, de tudom nemcsak ott kaphatom el, tehát meglehet hogy ettõl van. Nem tudom. És orvos...Hát azaz, hogy a háziorvos anyummal jóban van és nem is igazán mennék õhozza mert valahogy ki nem állhatom. Tudom fontosabb az egézség minthogy kicsit kibirjak az egyik személlyel akit nemigazán kedvelek. De nem ûgy érzem, hogy tûlságosan komoly a helyzet, semi nem fáj seholsem és változást sem tapasztaltam sehol. Csupán ennyi hogy a kis folyadék picivel több lett, sûrûbb és fehéresebb. Nagyon szépen köszönöm a váálaszt és továbbra is várom a válaszokat. Köszi!!!
lehet, hogy megfáztál vagy osszeszedtél egy kis fertozést.megpróbálhatod teával is a panaszaidat kezelni, gondolok itt a gyógyszertárban kapható noi problémákra, de jó a cickafark vagy angelika is.és anyukáddal ezeket a dolgokat miért nem tudod megbeszélni? azt sem mondtad el neki, hogy már voltál fiúval?orvoshoz nem akarsz menni?

Az lenne a problémám hogy eddig 5mb-os netem volt, ami került 4800 Ft-ba. Most ebbe a hónapba ki jött egy 7800 Ft-os számla. Eddig 600-650el szedett a netem most csak 200al vagyis olyan mintha 2 megás netem lenne, miért lehet ez?

Valamit el nézhettek? Volt valakinek hasonló tapasztalata?

Legjobb válasz: Ha felhívod a szolgáltatódat, õk pontosabb választ adnak, mint itt bárki.

Ha felhívod a szolgáltatódat, õk pontosabb választ adnak, mint itt bárki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!