Találatok a következő kifejezésre: Olyan létezik valaki együtt él (2 db)

Olyan létezik hogy valaki együtt él valakivel és nem tudja eldönteni érez-e iránta valamit?

Valamint lehet utána szerlemes beleém?Ha elötte másba volt,amig együtt voltunk.Azelött megint belém.Ezt nem értem?Vagy nemtudja kit szeret?

Legjobb válasz: Ha együtt éltek szerintem beléd fog szeretni mert többet vagy vele és midig ott vagy mellette.Tudsz minden szokásáról minden lépésérõl így könnyen szerelembe eshet

Ha együtt éltek szerintem beléd fog szeretni mert többet vagy vele és midig ott vagy mellette.Tudsz minden szokásáról minden lépésérõl így könnyen szerelembe eshet
Hülyeség sztem! A párom 7 évig élt együtt egy nõvel, akitõl gyereke is született mégse volt belé szerelmes. Nyílván szerette, különben nem lett volna vele, de nem volt szerelmes. Úgyh ez nem attól függ, hogy együtt éltek e.

Hogyan tudnám elérni, hogy az a férfi, akivel együtt élek, kimutassa a szerelmét? Valóban létezik olyan embertípus is, akinek ez nehezére esik, esetleg képtelen rá?

Tudom, hogy szeret, de nem érzem. Nekem lennének túlzott igényeim? Vagy tévedek, és igazából nem is én vagyok a legfontosabb a számára? Vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Mit szeretnél igazából? Te mitõl éreznéd, hogy szeretnek? Nem kötekedésbõl kérdezem, kíváncsiságból.

Mit szeretnél igazából? Te mitõl éreznéd, hogy szeretnek? Nem kötekedésbõl kérdezem, kíváncsiságból.
A kérdező hozzászólása: Dehogyis! Csak annyit kérdeztem, hogy hová tûnt az a férfi, akivel anno megismerkedtem. Persze a válasz az volt, hogy itt van velem, és én omlottam a karjaiba. Aztán mégsem találtam sehol. :(
Ezt így mondtad neki? Hogy figyeljen rád, mondjon megható dolgokat neked, stb...?
Egy egyszerû, és talán nem tökéletes példával élek: az új telefon is csak egy ideig új, elõször óvatosan teszed le mindenhová, késõbb odavágod bárhova. A mai világban pedig sajnos, sokszor tárgyként kezelik a másikat.
A kérdező hozzászólása: Igen, például. Vagy érdekeljék azok a dolgok, amik hozzám kapcsolódnak, beszélgessen velem, ahelyett, hogy megnéz egy filmet vagy a facebookon olvasgat. Vagy dicsérje meg a vacsorát, vagy...mit tudom én. További "érdekesség", hogy pl. imádja a romantikus dalokat, a szerelmes filmeket, és a kapcsolat elején olyanokat tett vagy mondott, hogy a sírást alig bírtam befejezni a meghatottság miatt. Ennek mostanra nyoma veszett. Szerinted miért nem tesz már ilyen gesztusokat?
hát... talán. de ezt az infót eddig ugye nem tudtam. akkor lehet hogy õ ilyen, nem egy érzelgõs típus. figyeld meg jól hogyan viselkedik a családjával, abból sztem kiderül mennyire figyelmes meg érzelmes stb. ( már h nekik hogy mutatja ki azt h szereti õket vagy velük is olyasmi mint veled)
De komolyan, mit szeretnél? Hozzon virágot? Így nehéz eldönteni, hogy nagyok e az elvárásaid.
A kérdező hozzászólása: 23:18 Elképzelhetõnek tartod, hogy ha õ kérte az összeköltözést, családalapításról beszél, akkor nem biztos az érzéseiben? Tényleg érdekelne a véleményed, lehet, hogy én tévedek abban, hogy szeret-e. Az emberek tesznek ilyet szerelem nélkül is?
jól mondod a végén! minden ember más és más... elvárhatsz bizonyos dolgokat de az csak ideig óráig fog mûködni... az ember ösztönösen mutatja ki az érzelmét nem pedig kérésre, valaki így valaki úgy, valaki meg nem igazán tudja, mert nem is kapott régebben (fiatalabb korában) és nem tanulta meg ezeket kimutatni, mint egy másik ember. de az is lehet h õ sem biztos magában h mit is érez... bocs h privát!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a dolog még ennél is bonyolultabbnak tûnik a számomra. Tudom, hogy szerethetõ nõ vagyok, sõt azt is gondolom (és bocs, ha önteltnek tûnök, de õszinte is vagyok), hogy szerencsés az a férfi, akit szeretek, mert sokat tudok adni egy kapcsolatban minden tekintetben. Mégis most úgy érzem, hogy szinte esdeklek a figyelméért. Próbáltam beszélni vele errõl, és látom, hogy azóta tesz gesztusokat az irányomba e tekintetben, de vannak olyan dolgok, amik mintha elsiklanának a füle mellett. Pedig számomra fontosak és ezt el is mondtam neki. Vagy azt mondjátok, hogy ez egy lassú folyamat? Vagy, hogy nekem vannak túlzott igényeim? Tudnotok kell, hogy az elõzõ 10 éves kapcsolatomban soha nem éreztem így magamat, sõt! Ennek egy gyakorlati dolog miatt lett vége, és szépen történt az is. Meg kéne értenem, hogy ugyanezt nem szabad normálisnak tekintenem más kapcsolatokban? És fõleg nem elvárnom?
Ha tudod, hogy szeret, ez miért nem elég. De én úgy érzem, bizonytalan vagy benne. Figyelj, legyen önbizalmad, hidd el, hogy szeretni való vagy, és akkor nem kell ötször megkérdezned egy nap, hogy tényleg szeret téged. Ezt nagyon utáljuk mi pasik, hidd el.
igen létezik én is ilyen vagyok igazából nehezen nyílok meg, és nehezen tudom kimutatni a szeretetemet, de nekem volt egy nagyon rossz élményem, amit nem szeretnék részletezni ezért lettem ennyire zárkózott
Igazából szerintem elmondhatnád neki, hogy hiányoznak neked ezek a dolgok. Ha régebben ki tudta mutatni, akkor most is ki tudná szerintem. Ne hagyd, hogy elkényelmesedjen:P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!