Találatok a következő kifejezésre: Olyan lányneveket amiket nem (6 db)

Létezik olyan lánynév, ami nem tucatnév, nem is túl régimódi, de nem is túl különleges/külföldies?

Valahogy úgy érzem, nincs ilyen! Érdekes, de kapásból fel tudnék sorolni 10 nevet, ami állítólag "minden 2. kislány neve":)) És azt is észrevettem, hogy egyre felkapottabbak a régebbi neveink, de sajnos ezek többsége nem tetszik, a túl különlegestől meg a hideg kiráz.. Tudtok nekem vmi jó tippet adni? Elsősorban két szótagúak érdekelnének.

Legjobb válasz: Dalma

Dalma
Kislányom Letti lesz :) szerintem szép, egyszerû és nem tucatnév
Igaz nem két szótaguak, a kislányom: Kamilla Bíborka :)
Virág, Emõ(ke), Berill, Léna, Adél, Emma, nekem ezek nagyon tetszenek. Ha arra kerül a sor megírod milyen nevet választottál? :)
Linda! Szerintem ez a legszebb.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon köszönöm a klassz ötleteket! Nekem a Lina név tetszik, a férjemnek meg a Petra. Még nagyon odébb van a döntés, mert még az sem biztos, hogy kicsi lány lakik a pocakomban, 5 hetes terhes vagyok.:) Fiúnévben valamiért még nem gondolkozunk.:) ) Már van egyébként egy Kisfiúnk, Õ Bence, na ha vmi, az sajnos ma tucatnév, de mindkettõnknek csak ez tetszett (nekem már gyerekkorom óta).
Szofi (Szófia)
Lányom Janka De emellett tetszik még a Léna, Bianka, Zsóka
Flóra, Nedda, Gerda, Gréta, Linda, Vanda, Hella, Léna, Letti, Petra
4 lányom van :-) Nikol , Eszter, Laura, Fatima Az elsõ kettõ szóba jöhet nálad :-) ( a szótagok miatt ) 35.N
Viola
lányom Bojána -Boninak becézzük.Ritka név és szerintem szép.
Az én kisebbik lányom Adél. Eddig még mindenki megdicsérte, akinek mondtam.
Virág
Mira Vanda más nem jut az eszembe. :D
Szonja
Lujza---Jelentése:Megnyerõ, vonzó. Aztán az én nagy kedvenc nõi nevem:Emese.Õsi magyar név, jelentése Anyácska.Tudom, ez nálad kilõve, mert 3szótagból áll.
DITTA Edit és Judit önállósult becézõje NINA Anna, Johanna, Antonina rövidült becézõ formája
Enikõ
Nekem is az Emese és Enikõ jutott eszembe elsõként. Vagy a Kinga.
Felkapott név a Hanna, Fanni, Réka...A régi nevek közül a Sári, Rozi(ezektõl engem ráz a hideg), nem beszélve a flancos nevektõl:Vanessza, Dzsesszika...Ami pl nem túl régimódi, nem is flancos, nem is tucatnév, hanem tök egyszerû:Györgyi, Gyöngyvér, Ágnes, Ágota, Eszter, Erika, nekem az abszolút kedvencem a Leila!
Múzsa
Az én babám Lia lett volna, de kiderült, hogy kukis :) Szerintem nem tucatnév, nem régimódi, de nem is túl "agyjátszós".
Klárinor (becézni lehet Klárinak) szerintem nagyon szép név de a Lüszinda (becézni lehet Lüszinek) is!

Írnátok nekem olyan fiú és lányneveket amik:nem giccses külföldiről magyarosítottak, nem ősmagyarok, nem tucatok, nem túl ritkák?

Legjobb válasz: Az Emma tucatnév, az Attila meg õsmagyar... Amúgy nem kötözködésbõl, de nyiss ki egy utónévkönyvet, és olvasgasd végig. Akkor biztos találsz olyat, amilyet szeretnél.

Az Emma tucatnév, az Attila meg õsmagyar... Amúgy nem kötözködésbõl, de nyiss ki egy utónévkönyvet, és olvasgasd végig. Akkor biztos találsz olyat, amilyet szeretnél.
Adrienn, Emma, Erika, Lívia András, Szabolcs, Szilárd, Kriszitán
Illés, Georgina, Márta, Noémi, Lukács
Dorottya, Veronika, Orsolya Vince, András, Szabolcs, Mátyás, Bertalan, (nekem tetszik a Mihály és a Pál is, nagyon jól lehet õket becézni)
András, Emma.Attila, Noémi, Mátyás, Bendegúz
Eszter, Petra, Alexandra, Tünde, Krisztina, Lilla, Sára, Dalma, Szabolcs, Dávid, Krisztián, Bálint, Balázs, Levente, Barnabás, Tamás.
Attila, Dorottya
Emma, Renáta, Zita, Dalma, Ivett, Laura, Petra Szilárd, Mátyás, Sebestyén, Iván, Boldizsár, Dénes
még mindig én vagyok: Nóra, Noémi, Dominika, Borbála, Barbara, Beáta, Beatrix, Norbert, Miklós, Mátyás, Márk, Máté, Benedek
Benett
a Kond-os válaszomat valaki meg bejelentette mint sértõ megjegyzés -.- na tehát legyen Kond mert úgy fogod bemutatni hogy õ itt az én kis Kondom, õ itt Kondom
A kérdező hozzászólása: nem kismama írta ki csak kíváncsiságból egy lány
Rita Zsolt Kismama írta egyáltalán ki a kérdést? Ha igen, kíváncsian várjuk, h mi lett a gyerkõc neve! :)
hoppá tényleg :D akkor már hiába írogatunk :)
A kérdés kiírásának idõpontja: 2010-10-22 14:53 ???
Benedek, Ágoston, Lukács, Sebestyén Petra, Liliana, Eszter, Bíborka Ezek persze a személyes kedvenceim, de minden ízlés dolga :)
Kristóf, Viola
Alexander(magyarul Sándor), Alexa
Viktória, Noémi, Erika, Petra, Regina, Emma, Péter, Krisztián
Erik , ezt még senki sem írta :-)
Hasonló kiindulási alapból az én gyerekeim nevei: Soma, Emma, Kolos
Tamara, Léda, Hédi, Sára, Viktória, Barbara, Abigél, Julianna, Kata, Nóra,
Dzsínó! Õsmagyar! Megáll az ész. Mennyi beteg ember.
Kornélia, Abigél Bende, Ábel
A Benett mára felkapott név lett. Az iwiw-en nézd meg, jelenleg 63-at dob ki. Ami nekem tetszik: Léna Villõ Lõrinc
Attila, Szabolcs, Réka õsmagyar nevek nem jók. A Bennet-bõl meg kettõ van, annál nem sokkal lehet ritkább egy név sem. És tényleg fogj egy útónévkönyvet vagy egy naptárt és lapozgasd. És vedd figyelembe a vezetéknevet is.
Krisztián, Miklós, Tamás, András, Endre, Viktor, Barnabás, Zoltán, Péter, Antal, Ervin, Sándor, István, Ákos, Ágoston, Márk, Gergely, Szilárd Anna, Lilla, Judit, Veronika, Brigitta, Rita, Magdolna, Ágnes, Csilla, Elvira, Mónika, Márta, Orsolya, Réka, Tünde, Zsuzsa
Krisztina, Veronika, Judit, Anett, Adél, Aletta Marcell, Zalán, Armand

Írnátok olyan különleges lányneveket, amiket nem nagyon lehet becézni?

Legjobb válasz: Amarilla, Amina szerintem nagyon különleges és szép nevek :)

Amarilla, Amina szerintem nagyon különleges és szép nevek :)
Jázmin
Az én kislányom Abigél lesz, nem nagyon tudom becézni. :) Mondjuk egyik gyerekemet se a neve alapján becézem. :D
Lia
Milla, Léna, Léda, Abigél, Olimpia, Olívia
Bocsi, Milla akart lenni
Mill Tira, Alma
Ditta
Flóra, Blanka, Dalma, Bella, Zoé.. Szerintem ezek pont azok a nevek, amik nem különlegesek, de mégis szépek. És talán a Zoé kivételével nem tucatnevek :) Bécézni pedig felesleges õket, így szépek :)
A legkisebb lányom Villõ. A tesóit se nagyon szoktuk becézni, de nekik már alapból becenév hangzású a nevük (Panni és Nelli) Nekem nagyon tetszett még a Lia név is és a Janka. Mondjuk ezek annyira nem különlegesek :)
Aurélia, Bella, Fanni,
Szonja Én is az vagyok, és elég nehéz becézni

Irnátok nekem olyan szép lányneveket-ami most abszolút nem divat, vagy tucatnév?

amibõl nem mászkál a játszótéren 3-4 minimum.magyar legyen,nem baj,ha 20 éve volt divat.persze nem Erzsébetre,Máriára gondoltam,-hanem ami ma is modern

Legjobb válasz: Borbála, Kinga, Janka, Márta, Ilona.

Borbála, Kinga, Janka, Márta, Ilona.
Zsuzsanna, Tünde, Andrea, Annamária, Gabriella, Barbara, Bianka, Anita, Edina, Krisztina, Adrienn, Alexandra.
Éva, Orsolya (? ez nem biztos, de szép és nem tucat), Tünde, Enikõ, Zsuzsanna, Réka, Kinga, Kitti, Henriett, Dóra, Nóra, Juli, Viktória, Szilvia
Kincsõ
Enikõ, Anikó, Csilla
Anna, Luca, Amarilla
Emese, Ilona (nem Icus meg Ica, hanem Ilona. szép csengése van és dallamos)
Márta Klára Patrícia Melinda Lívia Ella
Zita, Ildikó, Enikõ, Judit, Andrea, Krisztina
Ágnes kevés van, a LEnke pedig a 100 leggyakoribb névben sincs benne. A lányom nevei. Nálunk is szempont volt, hogy ha szólok neki, akkor ne 10 gyerek forduljon oda és ne õ legyen a 7. Dzsenifer vagy Mira az osztályban.
Nekem most a Róza, Elena, Bori a kedvencem. Persze mindenhol más és más a gyakori. Egyébként a vezetéknévtõl is függ. Lányom Léna mikor adtuk nem ismertem egy Lénát sem, de azóta rengeteggel találkoztam, most biztosan nem ezt választanám:)
Írtam egy nevet, ami nekem tetszik és a válaszom 0%-ban hasznos. :-) Sokan unatkoznak....
Én is írtam 5 szép nevet és 0 lettem. Valaki itt lelki toprongy.
Rozália
Magdaléna, Olga, Olívia, Tímea, Ivett, Annamária, Abigél, Antónia, Bernadett, Csilla, Eleonóra
Ágnes, Ágota, Amália, Anikó, Beáta, Brigitta, Cecília, Edina, Edit, Emõke, Erika, Éva, Gizella, Gyöngyvér, Györgyi, Hajnalka, Ida, Judit, Klára, Klaudia, Lídia, Magdolna, Melinda, Nikolett, Renáta, Szilvia, Tímea, Tünde, Valéria
Klára, Hajnal, Edina, Georgina
szerintem ez tájegység függõ is, mert például nalunk rengeteg Mária, Borbála, Ilona, Krisztina, Hanna rohangál, de Aliz, Zille, Magdolna, Eszter, stb egy sem
Vivien, Mónika, Brigitta, Melinda, Barbara, Hajnalka, Havaska, Karolina
Evelin.
Zsuzsa
Én 6 (szerintem) szép nevet írtam és engem meg nem is pontoztak... Ha ez bárkit vigasztal, nekem 99%-ban tetszettek a nevek amiket írtatok. Olyat ami nem tetszett volna nem is találtam, inkább csak közömböset, de azt se túl sokat.

Olyan lányneveket szeretnék amiket nem lehet becézni. Melyek ilyenek?

Legjobb válasz: Például a Réka.Szerintem nem lehet becézni, vagy ha mégis, nagyon idétlenül hangzik.

Például a Réka.Szerintem nem lehet becézni, vagy ha mégis, nagyon idétlenül hangzik.
Fanni, Bea, Réka, Ada, Adél, Alina, Ditta, Ella, Enid, Flóra, Glenda, Inez, Iringó, Ivonn, Johanna (bár ezt már hallottam Hancsikának becézni...), Kitti, Kendra, Kamilla, Kinga, Klió, Kíra (magyar nyelvterületen csak így lehet írni, nem úgy, hogy Kyra), Lea (volt ilyen nevû osztálytársam, nem becézte senki), Laura, Léna, Lia, Lola, Luca, Mara, Margó, Mia, Nadin, Noémi, Polli, Ráhel, Ria, Telma, Tina, Villõ, Zóra, Zoé Szerintem ezeket nem nagyon lehet becézni, de hidd el, mindig van olyan elvetemült, aki megpróbálja.
örülök, hogy segíthettem.Nekem is nagyon tetszik.Nekünk kisfiunk lesz, és Bence.
Blanka, Mira, Helga
A kérdező hozzászólása: Nos, azért mert nekem egyszerûen nem tetszik a nevek becézett formája. ENgem Erikának hívnak, és nem is hív senki másnak, csak Erikának, kicsi korom óta. Szerinted nem hangzik hülyén, ha valaki Henrikecske pl? Vagy Beácska, vagy Rékácska? Hát engem spec, kiráz a hideg. ÉS egyébként sem valami különleges úgymond fogyatékos névre gondoltam. Hanem egy sima egyszerû névre amit nem lehet becézni, mint pl a Réka. Nem hiszem, hogy ez olyan nagy baj lenne...
Szerintem nincs olyan név amit ne lehetne becézni, legfeljebb hülyén hangzik. Az Erikácska pl tényleg elég gáz, de egy Hanna vagy Bea szerintem van olyan jó mint az eredeti Johanna vagy Beáta. Ha jól értem direkt olyan nevet keresel ami hülyén fog hangzani becézve. Ha nem szûkíted ennyire le a kört a normális nevekre azt mondtam volna hívd turmixgépnek, azt senkinek nem fog eszébe jutni becézni, így viszont inkább azt javaslom fontold meg hogy olyan nevet keresel aminek el tudod fogadni a becézett formáját is, így megspórolhatsz egy agyvérzést pár év múlva amikor majd elkezdik Rékucinak szólítani a lányodat.
A kérdező hozzászólása: Rékuci :) Ez LOL... nah reménykedjünk h nem kapok agyvérzést,
Szerintem egy kisgyerek imádja, ha a szülei becézik. Elvégre gyerek, nem kell egyszerre felnõttként tekinteni rá. Én Ildikó vagyok, el nem tudnám képzelni, hogy Ildikónak hivjanak, egyszerüen rosszul vagyok, ha valaki ezt mondja nekem.
Nem becézhetõ (legalábbis normálisan nem, max. kifacsartan -cskát odabiggyesztve :P) lánynevek: Helka, Gerda, Luca, Stella, Vanda, Lilla, Leila, Nelli. Teljesen egyetértek a kérdezõvel.
De a legszebb az Ézsiás Réka :)
Látom már elég régi a kérdés, de látom sokan írták a Lucát, meg a Rékát. Nah, az én lányom Luca, akit Lulunak becézünk, az unokatestvére Réka, akit Rékunak hívunk. Minden nevet lehet becézni. Legfeljebb hülyén hangzik. Az egyik ismerõsöm is olyan nevet keresett, amit nem lehet becézni, mégis Õ becézi a legjobban. Szóval érdekes dolgok ezek. A kérdezõnek annyit, hogy azért, amiért Téged büntettek a szüleid azzal, hogy Erikának neveztek, azért Te ne büntesd a gyerekedet azzal, hogy nem becézed.
Valaki írta a Noémit...azt Noncsiként biza becézik.....az én lányom Bernadett, aminek a Berni, Betti, Detti becézései nagyon tetszenek, anyósom megtalálta a legrosszabbat, Bernus, mondtam hogy ezt többet ki ne mondja!!!!Szóval ha valami nem tecc, azt kérd meg hogy ne használják!!!nekem Éva a nevem, de jobb szeretem ha Vicáznak!!! végül mi lett a név???
Én nevem is Kyra!!!!:$$$$:DDDDD
bocsánat nem kötekedni akarok :) de én Noémi vagyok és számtalan becézése van kedvencem nomi van noni, noncsi, nonó, nonóka, nomike, mimi, noni stb. Laurát is lehet Lajcsi.Lau , Léna:Lencsi Lena , Luca:Lúú, Luci, Lucc barátnõim ezért tudom :) nekem az alma név tetszik azt csak úgy lehet, h almi ...almácska de ez már idétlen:)
Bocs hogy bele szólok de abbõl vagy 5-õt lehet becézni!(Vagy többet!)A Noémit is lehet!Engem is Noéminek hívnak!:) Pl:Noncsi, Noni, Noémike stb....!! Meg lehet becézni a Kittit is! Ezek nem jók de mind1!
Persze hogy lehet, minden nevet lehet becézni, de én úgy értelmeztem a kérdést, hogy olyan neveket keresünk, amiknek nincs valami általános becézése, mint pl. a Richárdnak a Ricsi, vagy a Norbertnek a Norbi, vagy a Stefániának a Stefi. Persze, hogy lehet becézni a Kittit is például, Kikinek, vagy Titinek, vagy ha nagyon megerõltetem magam, akkor midnen névre ki tudok találni valami kifacsarást, de vannak nevek, amiket kevésbé jut eszébe az embernek becézni. Pl. a fiamat Krisztiánnak hívják, és nem igazán akarja becézni senki, mármint nem a nevét becézzük. Van, aki megteszi (Krisz, Kiki), de õk vannak kevesebben (szerencsére). Viszont van egy ismerõsöm, akinek a keresztneve Zsolt, de ha idegeneknek mutatkozik be, azok is rögtön Zsoltizzák.
Géda, Zia, Mia, Lia, Ria, Lea...
Amúgy ezek a hárombetûs nevek szerintem borzalmasak... :)
miért jo az ha nem lehet becézni? mi értelme? na haragudjatok de ezért van ennyi fogyatékos név a naptárban meg az anyakönyvezetõnél...
fiu eyal doron nadav mario mayk mark mozes kriszian kewin
A kérdező hozzászólása: Köszi, Rékára nem is gondoltam:) Szééép:)
A mi kislanyunk Kyra lesz.Ezt a nevet sem lehet becezni..
A kérdező hozzászólása: Szép a Kyra is. "Ézsiás " vezetéknévhez kellene. Fiúnév ötleteket is várok:)
Fúúú! Szerintem az Ézsiás vezetéknévhez tuti a Réka! Mi is az alapján keresünk fiúnevet, hogy ne nagyon lehessen becézgetni... Nehéz! Ráadásul nem egyszerû a vezetéknevünk!
http://www.babazo.hu Az oldal alján találsz egy olyat, hogy babanévkeresõ. Arra rámész, kiválasztod az alkalmazásoknál, hogy névadó, és beírod a vezetéknevet, és ahhoz illõ keresztneveket fog kiadni.
MI is egy nem becézhetõ nevet kerestünk a kisfiunknak, így Kornél lett. Sosem becézzük, de mások sem teszik nagyon... (persze mindig lesz valaki, aki mégis erõltetni fogja!) :-)
Lány nevet már írtak sokat.Mivel a fiút is kérdezted, nekem a Dávid jutott eszembe.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) De igaz , biztos lesz olyan elvetelmült, aki még a becézhetetlennek is talál valami deformált változatot.
Bocsi, de a Bea a Beáta becézése, tehát már eleve becézett alak. A legtöbb név amit írtál az.
Lány: Lara, Hanna, Dalma, Vanda, Aténa Fiú: Armand, Bálint
Noel, Nimród??????
Fiú: Kristóf Sztem ezt se lehet becézni.
sziasztok en most ikreket varok tehat a lanyok lesznek mert azt szeretnek nagyon! akkor az egyik selly a masik pedig melani lesz ezeket se lehet becezni!
arra fel kell keszulni hogy a magyar a kicsinyiro kepzovel barmit kepes becezni. Reka -> Rekacska, Kristof -> Kristofka. De ez nem is baj miert ne becezne egy kisbabat az ember?
Amúgy a Laurát lehet becézni mert az osztálytársam Laura és Lauri-nak, Lau-nak Laurítának becézzük!
Zoé, Tea, Lara, Kinga, Emma, Luca, Lujza, Fanni, Beáta, Júlia, Lia, Lilla, Jana, Gina, Dina, Nina, Gitta, Ditta, és még sorolhatnám :)
Lili, Lilla, Rita, Bella, Bora, Ditta, Fanni, Lea, Lora, Orsi, Polla, Zara
15:24: "Igaza van az elõttem szólónak" Köszönöm. :) "Elõfordulhat, hogy a családnevével csúfolják. Akkor mi van?" Akkor az van, hogy a hülye családi nevet sem kell örökké viselni, hanem be kell menni a polgárjenõ hivatalba, és kérelmezni a megváltoztatását. "Csak egy kérdés. Szerinted korábban a Viktória, Zsanett, Kitti nem voltak különleges, vagy ahogy te fogalmaztál "egzotikus" nevek? De, azok voltak, csak már megszoktuk õket." 1. Nem, nem szoktuk meg õket, még mindig hülye névnek számítanak. Kivéve bizonyos kisebbségek körében, ott nagyon menõk. 2. Hogy korábban mi volt, az egy dolog. Most meg most van.
Az örök best számomra a Zsófi. Viszont mostanában nagyon kacsingatok a Lea felé is :)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:00 Igaza van az elõttem szólónak, csúfolni bármilyen nevet lehet. Elõfordulhat, hogy a családnevével csúfolják. Akkor mi van? És egyébként meg én mindenkit arra bíztatok, hogy merjen különlegesebb nevet adni a gyereknek, mert Erzsébet, Mária, Katalin, stb. van már elég sok. Csak egy kérdés. Szerinted korábban a Viktória, Zsanett, Kitti nem voltak különleges, vagy ahogy te fogalmaztál "egzotikus" nevek? De, azok voltak, csak már megszoktuk õket.
lyalya: "nehogy már ezen múljon, h milyen nevet választok a gyermekemnek." Meggyõztél, tényleg tök mindegy, hogy egyvalaki csúfolja egyszer, vagy egy teljes közösség tekint rá csodabogárként. A fõ az, hogy Te jól kielégülj lelkileg a névadáskor!
Szia.Nálunk a Dóra lett volna a befutó, de ismét kisfiút várunk így sajna Arnold lesz:-) Üdv Tetszik még a Nóra és az Amira is:-)
A lányom Lilla Zsófia, de tetszik még az Alina, meg a Lia is. Bnõm Milla:) Diána is nagyon tetszik.
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:00 A gyerekek roppant találékonyak ha csúfolódásról van szó. Barátnõm kisfia 8 éves, Misi, és persze megtalálták a csúfolási lehetõségét, Misi-pisi, szóval nehogy már ezen múljon, h milyen nevet választok a gyermekemnek. Azonkívül pedig ma már annyi "furcsa" név van, h nem lóg ki egy Zselyke a sorból.
Adél, Alíz, Beáta, Emma, HÉdi, Írisz, Iza, Kata, Lea, Liza, Luca, Maja, Réka, Véda, Zoé, Zita, és a kedvencem, bár öt betûs Júlia.
Helka Níla Flóra
Heidi
Médi
Viola, Milla,
A 74%-os 15:29-es válaszolónak. Érdekesen értelmezed a szöveget! Mindenesetre szerintem itt mindenki cáfolja azt, hogy a Viktória, Kitti, Zsanett kisebbségi körökben népszerû. Mellesleg ha nem tetszenek ezek a nevek, akkor egyszerûen írj olyat, ami neked a favoritod, de ne szólj le másokat, mert lehet, hogy egyesek a te gondolkodásodat tartják maradinak, mégsem teszik szóvá.
az én kedvenc lányneveim: Kitti, Fanni, Netti, Hanna, Anna, Bernadett (és a becézése:Detti), Gréti, Krisztina, és még sok más :D
Alíz, Adél
Nekem tökre bejön a Csillámpóni! :D
Így van. Rövidebbek, szebbek, és NEVEK!!! Pont, mint amit kért a kérdezõ!
"Azt hiszem, azért van egy "kis" különbség a Drogéria, Csillámpóni, Turbulencia, ... és pl a Zselyke, Villõ között." Igen, az utóbbiak rövidebbek.
Azt hiszem, azért van egy "kis" különbség a Drogéria, Csillámpóni, Turbulencia, ... és pl a Zselyke, Villõ között.
lyalya: "Neked baj van az agyaddal. Ezek nem létezõ nevek, azt tudod????" Látom, nem érted, ezért megmagyarázom. Igen, tudom, hogy ezek nemlétezõ nevek, ugyanis én találtam ki õket. Rosszul gondolod, nincsen baj az agyammal. Azért írtam, hogy 1. megnevettessem az olvasókat, 2. rávilágítsak, hogy milyen elõnytelen furcsa nevet adni egy gyereknek. Most már érted?
Sajnalom ha ezt erzed :( De akkor is szep nev :) En utalom a nevem, pedig rengeteg pasi mondta mar, hogy nagyon sexis nev....en akkor is utalom.
"Meg senki nem irta szerintem : Petra :) " Nekem ez a nevem :) De nem írtam, mert nekem nem igazán tetszik. Mármint már megszoktam, hogy így hívnak, csak az a bajom vele, hogy nem sorolnám a kimondottan nõies nevek közé, én mindig kicsit tramplinak éreztem.
Neked baj van az agyaddal. Ezek nem létezõ nevek, azt tudod????
Meg senki nem irta szerintem : Petra :)
"Szerintem senki nem kérdezte, h neked ezek tetszenek-e. Be lehetne látni végre, h valakinek ilyen nevek tetszenek, van akinek meg olyan. Felnõtt emberek vagyunk, nem óvodások..." A gyereknek viszont nem felnõtt emberek, hanem pont óvódások között kell majd helytállnia, és elviselni a csúfolódásukat a furcsa neve miatt. A gyerekednek ártasz, ha ilyen egzotikus neveket ragasztasz rá. Legyen szíves mindenki a gyerek érdekét nézni, és a névadás terén megzabolázni a szárnyaló költõi fantáziáját. (Kivéve, ha kifejezetten ki akarsz cseszni szerencsétlen porontyoddal.)
Egy rövid és nagyon RITKA nõi név: Béla.
A kislányom Lilien Anna.
Réka, Nóra, Lili, Virág, Mira, Anna... Most ennyi jut eszembe.Az én kedvenc lánynevem a Viktória, a kislányomat is igy hivják.Igaz, nem rövid név, de sztem a legszebb. :)
Aida (szerintem gyönyörû)
még senkise írta: ÉVA.
Réka, Zselyke, Édua Nekem 3 fiam van, de ha 3 lányom lenne, ez lenne a nevük.
Anna - a lányom is az
Luca, Bodza, Sára, Hanna, Hanga
Zoé, Luca, Liza, Tifani
Második vagyok A Villõ is nagyon tetszik
A Sára is tetszik, nekem is.
Míra-Bodza-Alina-Anna-Villõ Nekem ezek tetszenek.
az én kislányom Sára lesz
Enéh, Édua, Zselyke(ez lesz a lányom)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, írjatok még:) Nehéz választani.
14.24-es v.ok.Olyan lányneveket irtak itt elõttem, amikwt még nem is hallottam és sztem szörnyûek...Zselyke, meg Édua, meg a többi.Úristen...
Kislányom Opál!
14:33-nak Csak azért szép mert magyar?...falra mászok ettõl a hülye divattól, brr.... Amúgy az Edua, Villõ, Kincsõ, Enéh...szerintem borzasztóak, ugyanúgy, mint az Eszmeralda és társai.
Alíz, Adél
Léna, Zoé, Laura, Zsófi, Mira
14.24-es v.ok.Olyan lányneveket irtak itt elõttem, amikwt még nem is hallottam és sztem szörnyûek...Zselyke, meg Édua, meg a többi.Úristen... A Zselyke nagyon szép magyar név! Nemtudom mi a bajod vele... jobb mint az Esmeralda és társai
Liza, Lina, Lora, Lara, Luca, Dorka, Kata, Hanna, Fanni, Zora. Kedvencem: Lilien :)
A Villõ nekem is nagy kedvenc. Tetszenek még: Dorka, Hanna, Sára, Edit, Luca.
"14.24-es v.ok.Olyan lányneveket irtak itt elõttem, amikwt még nem is hallottam és sztem szörnyûek...Zselyke, meg Édua, meg a többi.Úristen... A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:25" Szerintem senki nem kérdezte, h neked ezek tetszenek-e. Be lehetne látni végre, h valakinek ilyen nevek tetszenek, van akinek meg olyan. Felnõtt emberek vagyunk, nem óvodások...
Az én lányom Kitti.
Emma, Zora
Maja, Hanga, Nóra
Alina Anna Lilla

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!