Találatok a következő kifejezésre: Olyan külföldi keresek a (9 db)

Olyan külföldi oldalt keresek a neten, ahol ingyenes ingatlan hirdetést tudok feladni. Van ilyen?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy van ilyen, és nem is találtam, de mindenesetre ha magyarországi ingatlant szeretnél külföldiek számára hirdetni, hirdesd meg az aproneten, csak épp idegen nyelven. Figyelik.

Nem hiszem hogy van ilyen, és nem is találtam, de mindenesetre ha magyarországi ingatlant szeretnél külföldiek számára hirdetni, hirdesd meg az aproneten, csak épp idegen nyelven. Figyelik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt fogom tenni!

Minap hallottam egy külföldi társkeresõ oldalról, aminek az a lényege hogy párkapcsolatban élõ személyek vannak fent és keresnek olyat akivel megcsalhatják párjukat?

Nem tudja valaki melyik lehet ez az oldal, mert nem tudom melyik mûsorban hallottam róla.

Legjobb válasz: Elég nagy hülyeség lehet az az oldal. Ha esetleg arra vetemednék,hogy megcsaljam azt az embert,aki szeret,akkor sem keresnék semmilyen külföldi oldalt. Egyszerûen elmennék szórakozni és ott bõven vannak csajok. De számomra már maga a gondolat is sértõ.

Elég nagy hülyeség lehet az az oldal. Ha esetleg arra vetemednék, hogy megcsaljam azt az embert, aki szeret, akkor sem keresnék semmilyen külföldi oldalt. Egyszerûen elmennék szórakozni és ott bõven vannak csajok. De számomra már maga a gondolat is sértõ.
A kérdező hozzászólása: mint weboldalakkal foglalkozó szakember érdekel, semmit több.
[link] ehe mit találtam, ez magyar :D
A kérdező hozzászólása: igen ezzel én is találkoztam, azért is érdekelne az eredeti, mert ez csak az eredeti koppintása. :)


Olyan nagy látogatottságú külföldi oldalakat keresek, mint idehaza a Napiszar.hu, Subba, satöbbi, ahol humoros videókat is szoktak megosztani a szerkesztõk. Ismertek ilyeneket?

Nem 9gag-esre gondolok, ahova boldog-bolgodtalan tölthet fel bármit, hanem amit az adminok szerkesztenek/.

Legjobb válasz: 1.) Az napiszar.com 2.) Egyiknek sincs már nagy látogatottsága, a napiszarnak végképp nem. (mióta idehaza is elterjedtek a 9gaghoz hasonló oldalak magyar változata) 3.) Valószínûleg nagy látogatottságú külföldi sincs olyan amire te gondolsz, ugyanis még külföldön is mindenki a 9gag meg hasonló oldalakat nézegeti.

1.) Az napiszar.com 2.) Egyiknek sincs már nagy látogatottsága, a napiszarnak végképp nem. (mióta idehaza is elterjedtek a 9gaghoz hasonló oldalak magyar változata) 3.) Valószínûleg nagy látogatottságú külföldi sincs olyan amire te gondolsz, ugyanis még külföldön is mindenki a 9gag meg hasonló oldalakat nézegeti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igazából inkább blogokat, honlapokat keresek, amit valaki/valakik szerkesztenek, nem egy 9gag-hez hasonlatos szeméttelepet, ahova boldog-boldogtalan 100x feltöltheti ugyanazt, s az érdekes dolgok eltûnnek a süllyesztõben egy pillanat alatt.
1-es: [link]

Olyan oldal (aka) t keresek, vagy egyebet, aminek a segítségével külföldi diákmunkát tudok találni?

Németül és franciául beszélek. Csak valós, folyamatosan frissül? oldal érdekel. Az is megfelel, ha ti is hasonló cip?ben jártok, vagy a környezetetekben adódik ilyen lehet?ség.

Keresek olyan pákát ami textilt vág, de csak a youtubon láttam egy külföldi oldalon, és nem tudom mi a neve, vagy hol keressem?

Googleba hiába írom be, de csak hagyományos pákákat add ki. Ehhez a pákához különbözõ lapok tartoznak amivel virág formákat lehet vágni, és eldolgozza az anyag szélét. Varrni se kell. Mi a neve, és hol tudok venni? Esetleg ha tudjátok az árát az se hátrány.
Talán Sarah Connor egyik száma rémlik, de így fejbõl nem tudom.
Szerintem erre gondolsz, legalábbis nekem ez ugrott be: http://www.youtube.com/watch?v=yuuusuKxaB4 Bonnie Tyler - I need a hero
na, igazából ez a cím: Bonnie Tyler - Holding Out For A Hero :D

Mennyit keres egy olyan ügyfélszolgálatos telefonos, aki Magyarországon külföldi cégek ügyfeleinek idegen nyelven segít megoldani a problémáit, esetleg kapcsolja az illetékesekhez?

Legjobb válasz: Multinál és pályakezdõ vagy nem? Melyik multinál? Éjjeli mûszak is befigyel? Hány idegen nyelven tolja? Ezek függvényében a kezdõ bruttó 180-230 ezer Ft. Ettõl lehetnek eltérések!

Multinál és pályakezdõ vagy nem? Melyik multinál? Éjjeli mûszak is befigyel? Hány idegen nyelven tolja? Ezek függvényében a kezdõ bruttó 180-230 ezer Ft. Ettõl lehetnek eltérések!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!