Találatok a következő kifejezésre: Olyan külföldi keresek (21 db)

Igen, szerintem olyan oldalt keresel.
omegle nem csak diákok vannak itt, de a ivlágról mindenhonnan szoktak lenni. elõszõr mindenki angolul beszél, de ha megkérdezed h honnan valósi, és neked pont az a nyelv kell, akkor úgy is beszélgethettek.
http://www.badoo.com - minden korosztály van, érdemes csak azt a nyelvet megjelölnöd, h beszéled, amelyiket gyakorolni akarod, különben írnak mindenhonnan...

Olyan külföldi webshopot keresek ) pl. amerikai), ahol az itthoni árakhoz képest jó áron lehet ruhákat venni, pl sportcipőt?

Olyan linkeket küldjetek légyszíves, amit már próbáltatok, és bevált, megbízható! És pl egy sportcip? esetén az USA-ból milyen postaköltséggel kell számolni?

Legjobb válasz: Amazon.com ebay.com minden elado mas aron postaz, ezt akkor fogod megtudni mikor kivalasztottad a cipot, az ar mellett fel lesz tuntetve a postakoltseg.

Amazon.com ebay.com minden elado mas aron postaz, ezt akkor fogod megtudni mikor kivalasztottad a cipot, az ar mellett fel lesz tuntetve a postakoltseg.


Olyan külföldi zenéket keresek, amelyeknek van magyar változata?

példaként hirtelen lola-álomtánc jut eszembe,az a cook da books-nak a brown eyes cím? slágere volt

Legjobb válasz: omega gyöngyhajú lányt feldolgozta a scorpions

omega gyöngyhajú lányt feldolgozta a scorpions
Fenyõ Miklós adott ki egy Beatles dalokból álló albumot
A kérdező hozzászólása: leginkább olyanokra gondoltam amit a magyarok szedtek el, és magyarosították meg, nem hogy angolul énekeljék. vagy aminek van angol-magyar változata is pl.afc számai, dancelovers elmúlt egy szerelem, stb.

Olyan külföldi oldalt keresek a neten, ahol ingyenes ingatlan hirdetést tudok feladni. Van ilyen?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy van ilyen, és nem is találtam, de mindenesetre ha magyarországi ingatlant szeretnél külföldiek számára hirdetni, hirdesd meg az aproneten, csak épp idegen nyelven. Figyelik.

Nem hiszem hogy van ilyen, és nem is találtam, de mindenesetre ha magyarországi ingatlant szeretnél külföldiek számára hirdetni, hirdesd meg az aproneten, csak épp idegen nyelven. Figyelik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt fogom tenni!

Minap hallottam egy külföldi társkeresõ oldalról, aminek az a lényege hogy párkapcsolatban élõ személyek vannak fent és keresnek olyat akivel megcsalhatják párjukat?

Nem tudja valaki melyik lehet ez az oldal, mert nem tudom melyik mûsorban hallottam róla.

Legjobb válasz: Elég nagy hülyeség lehet az az oldal. Ha esetleg arra vetemednék,hogy megcsaljam azt az embert,aki szeret,akkor sem keresnék semmilyen külföldi oldalt. Egyszerûen elmennék szórakozni és ott bõven vannak csajok. De számomra már maga a gondolat is sértõ.

Elég nagy hülyeség lehet az az oldal. Ha esetleg arra vetemednék, hogy megcsaljam azt az embert, aki szeret, akkor sem keresnék semmilyen külföldi oldalt. Egyszerûen elmennék szórakozni és ott bõven vannak csajok. De számomra már maga a gondolat is sértõ.
A kérdező hozzászólása: mint weboldalakkal foglalkozó szakember érdekel, semmit több.
[link] ehe mit találtam, ez magyar :D
A kérdező hozzászólása: igen ezzel én is találkoztam, azért is érdekelne az eredeti, mert ez csak az eredeti koppintása. :)

Olyan nagy látogatottságú külföldi oldalakat keresek, mint idehaza a Napiszar.hu, Subba, satöbbi, ahol humoros videókat is szoktak megosztani a szerkesztõk. Ismertek ilyeneket?

Nem 9gag-esre gondolok, ahova boldog-bolgodtalan tölthet fel bármit, hanem amit az adminok szerkesztenek/.

Legjobb válasz: 1.) Az napiszar.com 2.) Egyiknek sincs már nagy látogatottsága, a napiszarnak végképp nem. (mióta idehaza is elterjedtek a 9gaghoz hasonló oldalak magyar változata) 3.) Valószínûleg nagy látogatottságú külföldi sincs olyan amire te gondolsz, ugyanis még külföldön is mindenki a 9gag meg hasonló oldalakat nézegeti.

1.) Az napiszar.com 2.) Egyiknek sincs már nagy látogatottsága, a napiszarnak végképp nem. (mióta idehaza is elterjedtek a 9gaghoz hasonló oldalak magyar változata) 3.) Valószínûleg nagy látogatottságú külföldi sincs olyan amire te gondolsz, ugyanis még külföldön is mindenki a 9gag meg hasonló oldalakat nézegeti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Igazából inkább blogokat, honlapokat keresek, amit valaki/valakik szerkesztenek, nem egy 9gag-hez hasonlatos szeméttelepet, ahova boldog-boldogtalan 100x feltöltheti ugyanazt, s az érdekes dolgok eltûnnek a süllyesztõben egy pillanat alatt.
1-es: [link]

Tudtok olyan oldalt, facebook-os csoportot, ahol fiatalok külföldi levelezõpartnereket keresnek?

Nyelvtanulás céljából keresek 12-15 éves diákokat, akik valamilyen külföldi országban élnek, és angolul tanulnak (természetesen angol nyelven leveleznénk). Tudtok olyan oldalt, ahol találok ilyen személyeket, vagy van valamilyen angolul tudó kamasz ismerõsötök, aki szívesen levelezne nyelvgyakorlásként?

Legjobb válasz: penpals szót írd be a keresõbe

Keresek olyan pákát ami textilt vág, de csak a youtubon láttam egy külföldi oldalon, és nem tudom mi a neve, vagy hol keressem?

Googleba hiába írom be, de csak hagyományos pákákat add ki. Ehhez a pákához különbözõ lapok tartoznak amivel virág formákat lehet vágni, és eldolgozza az anyag szélét. Varrni se kell. Mi a neve, és hol tudok venni? Esetleg ha tudjátok az árát az se hátrány.

Mennyit keres egy olyan ügyvéd vagy közgazdász ( pénzügyeS) havonta, aki egy neves külföldi egyetemen végzett és mennyire tud elhelyezkedni illetve melyiket ajánljátok jobban?

Legjobb válasz: Aki külföldön végzett ügyvédként, az valószínû itthon semennyit nem fog keresni, mert a diplomáját nem a hazai jogszabályok és törvények alapján szerezte. Szerintem a munkáltatókat kevésbé érdekli, hogy hol végeztél, a lényeg hogy ért ahhoz, amit csinálsz.

Aki külföldön végzett ügyvédként, az valószínû itthon semennyit nem fog keresni, mert a diplomáját nem a hazai jogszabályok és törvények alapján szerezte. Szerintem a munkáltatókat kevésbé érdekli, hogy hol végeztél, a lényeg hogy ért ahhoz, amit csinálsz.
A kérdező hozzászólása: Tudom, kint is maradok, a kérdésem az, hogy melyik jobb ügyvéd vagy közgáz illetve melyiknek mennyi a fizetése körülbelül?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!