Találatok a következő kifejezésre: Olyan kívánós és (2 db)

Olyan kívánós vagyok, és félek, hogy nagyon meghízom (mert olyan fajta vagyok). Mit tegyek?

Legjobb válasz: Többször egyél keveset,este már ne nagyon(6 után),sok zöldség-gyümölcs,meg ha nem vagy eltíltva mozgás, torna ,séta.2.trimesztertõl jó az úszás.De mindig csak annyi mozgás, ami jólesik,ha elfáradsz,pihenj.Amúgy az orvos úgyis figyel rád, meg a védõnõ, és tudnak diétás tanácsokat adni, ha úgy látják,elõre ne izgulj ezen!Majd leadod,úgyis megdolgoztatnak bennünket vagy 20 évig:-)) 14 hetes kismama

Többször egyél keveset, este már ne nagyon(6 után), sok zöldség-gyümölcs, meg ha nem vagy eltíltva mozgás, torna , séta.2.trimesztertõl jó az úszás.De mindig csak annyi mozgás, ami jólesik, ha elfáradsz, pihenj.Amúgy az orvos úgyis figyel rád, meg a védõnõ, és tudnak diétás tanácsokat adni, ha úgy látják, elõre ne izgulj ezen!Majd leadod, úgyis megdolgoztatnak bennünket vagy 20 évig:-)) 14 hetes kismama
Szia. Egyél mindent amit megkívánsz, csak az édességgel óvatosan.Sok gyümölcs, zöldség, folyadék.Azt ne felejtsd el, e´z nem a fogyókúra ideje.Majd a szülés után lemegy. Se´ta´lj napi 1/2 o´ra´t, és ha még dolgozol is, akkor nem lessz gond.Hízni amúgy is mindenki másképpen hízik.egyéne válogatja. 40hetes kismama.
Mond meg neki nyugodtan!Semmit nem vesztesz vele ha le is koptat nincs benne semmi gáz....PRÓBÁLKOZZ!
Szólítsd le, kérdezd meg mi a neve, melyik osztályba jár, merre lakik meg ilyenek.. elegyedjetek egy rövid kis ismerkedõs beszélgetésbe és mikor véget ér a szünet mondd neki, hogy szívesen beszélgetnél vele tovább és beszéljetek meg egy találkozót mondjuk egy parkban vagy kérdezd meg hogy meghívhatod-e egy sütire a cukrászdába.. ha már az elsõ randit lebeszélitek mennek majd a dolgok maguktól :) célozgass hogy bejön neked, dicsérd meg valamijét amit szépnek találsz stb.. fog az menni csak ne legyél szégyenlõs, hajrá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!