Találatok a következő kifejezésre: Olyan izomláz érzés, (21 db)

Mitöl van olykor izomlaz -szerü erzesem a combomban?

39 hetes vagyok, es gyakran ugy erzem, mintha izomlazam lenne, pedig biztosan nincs, hiszen nem tornazok...

Legjobb válasz: Szia! 39 hetesen már nem kell a magnézium!!! Pont elõbb olvastam errõl!!! HA helyezkedik be a baba és úgy nyom akkor a combunkban és a derekunkban lehet izomláz szerû fájdalom! Nem soká szülsz de jó neked:)! Könnyû szülést! 36+1

Szia! 39 hetesen már nem kell a magnézium!!! Pont elõbb olvastam errõl!!! HA helyezkedik be a baba és úgy nyom akkor a combunkban és a derekunkban lehet izomláz szerû fájdalom! Nem soká szülsz de jó neked:) ! Könnyû szülést! 36+1
17:54 es vagyok, bocsi ha rosszul informáltalak, csak azért írtam, mert nekem meg azt mondta szakember, hogy végig ajánlott szedni a Mg-ot. De ha ti máshogy tudjátok, akkor ne szedd.
Szia! Én is rendszeresen érzek ilyet, pedig én sem csinálok semmi olyasmit. 21 hetes kismama
Magnézium hiányod lehet, szedjél belõle egy ideig, és el fognak múlni a tünetek.
3.vagyok! Nekem is doki + védõnõ mondta.De azért nem szabad szedni mert olyankor már jöhetnek a fájások és a magnézium enyhíti a méh összehúzódást.Ami persze olyankor már jöhet.Nekem 35-36 héttõl nem kell szednem!!!
Értem, akkor majd én is ezt fogom tenni. Köszi!

Orvosz szerint 6hetes terhes vagyok, már most érzékeny a mellem, és néha olyan izomláz szerü érzés van a hasamalján, ez már normális ilyen korán?

Legjobb válasz: Igen,normális. A vérbõség okozza ezt az érzést. Késõbb is lesznek majd fura új érzetek, ahogy tágulnak-nyúlnak a szalagok, máhizomzat stb... néha csak fura, néha kellemetlen, én sokszor paráztam hogy ez vajon normális-e :-) Aztán a másodiknál már nem, mert tudtam h kb mire számítsak, már ismerõsek voltak a furcsaságok :-)

Igen, normális. A vérbõség okozza ezt az érzést. Késõbb is lesznek majd fura új érzetek, ahogy tágulnak-nyúlnak a szalagok, máhizomzat stb... néha csak fura, néha kellemetlen, én sokszor paráztam hogy ez vajon normális-e :-) Aztán a másodiknál már nem, mert tudtam h kb mire számítsak, már ismerõsek voltak a furcsaságok :-)
A kérdező hozzászólása: :) igen nekem ez elsõ terhesség, és még minden új nekem, fõleg hogy azt hittem nem is lehet babám már, 2és fél évig nem jött:) , és igy most nagyon aggódok hogy minden rendben legyen! pénteken megyek ultrahangra 6hetesen már fog esetleg többet látni mint egy 5mm res petezsákot mint 1héttel ezelött?
biztos h többet fog látni :-9 én 7 és 8 hetesen voltam, akkor már volt szívhang is, hát persze potyogtak a könnyeim is. Ne aggódj, veletek is minden rendben lesz, csak ne parázz, mindig csakazon járjon az eszed hogy mit szeretnél, ne pedig azon hogy mit nem, vagy h mitõl félsz... Nyugi. Nem véletlen, hogy most akart jönni ez a pindur hozzád :-) Majd ha lesz kedved írd meg hogy mizu veletek...
A kérdező hozzászólása: ma voltam ultrahangon, orvos szerint 6hetes vagyok, 10mm a petezsák, benne szikhólyag, embrió még nem látszódik, 2hét mulva kell visszamennem, akkor már mit fog látni? és normális ez a 6.héten?
Persze, teljesen jó, két hét múlva (ha minden igaz, márpedig miért ne lenne így :-D) már biztos szívhangot is fogtok hallani.

Fájnak a melleim tegnap óta.18. -ra nem várom. Olyan, mintha izomlázam lenne, felül és oldalt fáj leginkább és olyan égő érzésem van benne. Ezt jobban nem tudom megfogalmazni. Voltatok már így? Lett belőle baba?

Hozzáteszem, nem szokott fájni a menzesz el?tt a mellem.

Legjobb válasz: Drukkolok, elõzõ válaszolónak meg gratulálok:) én is ezt érzem szúrkál és ég a bimbóm is..és idegbeteg vagyok, én csütörtökre nem várom, de nagyon nem..nekem szokott fájni mensi elõtt a mellem, de nem így..bizakodjunk csajok, az elõ gyereknél is ezt éreztem..:)

Drukkolok, elõzõ válaszolónak meg gratulálok:) én is ezt érzem szúrkál és ég a bimbóm is..és idegbeteg vagyok, én csütörtökre nem várom, de nagyon nem..nekem szokott fájni mensi elõtt a mellem, de nem így..bizakodjunk csajok, az elõ gyereknél is ezt éreztem..:)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Megjött vasárnap reggel:( Ez sem a mi hónapunk volt:(( Talán a következõ ciklus! Mindenkinek mielõbbi + terhességi tesztet kívánok:)
Én múlthéten kedden voltam így, s holnapra nem vártam.Még soha nem fájt úgy a mellem, mint akkor. Szinte "égett" az egész s szörnyen ideges voltam, nem lehetett hozzám szólni sem. Péntek reggel egy nagyon halványat, tegnap pedig már egy szép erõset teszteltem. Remélem nálad is ugyanez lesz. Sok sikert! Kívánom, hogy baba legyen a dologban.
nekem mar 10 napja fajnak a melleim, foleg a bimbok, de meg 8 nap van a nemvartig... par napos mindjart megjon erzesem is volt, de az par napja elmult, ahogy itt olvasgatok az esetek tobbsegeben a nok + at tesztelnek ilyen tunetekkel!!!
Sziasztok!A múlt hónapban nekem is nagyon fájtak a melleim izomláz szerûen de sajna nekem megjött :--(
Sziasztok! Kedves kérdezõ, ne haragudj, hogy nem a kérdésedre válaszolok! Másfél hete nekem is ugyan így fájtak a melleim több napon át, majd megõrültem tõle egészen a múlthétig akkor kellett volna megjönnie. Azóta már csak kicsit fáj, néha egyáltalán nem, de mensi sehol és van egy negatív tesztem. Nem tudom mitõl lehet ez, de neked drukkolok, hogy baba legyen :)
Sziasztok.Én 19.-re nem várom, mellfájás nálam is van, a hõm 36.9(már két napja), már van egy kisfiam(2éves múlt), most gyúrunk a tesóra, nála is fájt a cicim, de már nem emlékszem mikor:-).Mindenkinek megy a drukk:) Üdv
Sziasztok, Mindenkinek szurkolok, az utolsó válaszolónak írom, hogy ne lógassa a nóziját, nekem sem fájt, kicsit érzékeny volt, de én az égetõ érzést és az "izomlázat" az alhasban éreztem. :) Mégis 4 pozitív tesztem lett... (nem bírtam leállni :D ) és már 6 hetes vagyok. Remélem minden rendben marad. A mondandóm lényege hogy minden terhesség más és más :) úgyhogy fel a fejjel. Kívánom Nektek is ugyanezt gyorsan gyorsan. G.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Elsõnek gratulálok:) Boldog babavárást! Másodiknak és harmadiknak pedig megy a drukk! Én az elsõ gyermekemnél nem éreztem semmi különöset, csak az volt a furi, hogy a nászúton minden éjjel többször ki kellett mennem pisilni. Akkor voltam 5 hetes terhes, de akkoriban csak minden 2. hónapban jött meg a menzeszem, így nem volt feltûnõ, hogy nem jött meg. Egyébként PCO-s vagyok. Most már pontosan 30 naposak a ciklusaim, és van peteérésem is. Reménykedem egy kicsit, de már annyira utálok csalódni!
Én is 18-ra nem várom....de nekem nem fáj :( szoritok neked.
sajnalom, kivanom mielobb teljesuljon a vagyatok!!!


Olyan izomláz szerű érzés, pici "fájdalom" van a hsam aljában, mitől lehet?

14 hetes terhes kismama vagyok

Legjobb válasz: Valószínü tágulsz, ne izgulj

Valószínü tágulsz, ne izgulj
Az elözõ vagyok.A méhedre és a hasadra gondolom hogy nõ a baba tágítja magakörül a helyet
A kérdező hozzászólása: Köszi.

Mitől lehet olyan érzésem mintha a hasamba izomlázam lenne?

Ma olyan érzésem van mint mikor felüléseket csináltam és másnap izomlázam volt. Jobbára jobb oldalt feszül (általában ott tanyázik a picikém), ilyet nem éreztem még.

Legjobb válasz: Nekem is olt ilyen érzésem, szintén jobb oldalt. Nekem csak séta közben volt olyan érzésem, mintha izomláz lenne a hasamban. El is mentem orvoshoz és kiderült, hogy a jobb vesém nem mûködik rendesen. Aztán laborba küldtek és vizeletemben pozitív lett a nitrit. Kaptam is antibiotikumot, meg azt mondták, hogy sokat kell innom, hogy átmossam a vesém. Majd szülés után fogják jobban kivizsgálni. Inkább menj el oroshoz ha sokáig érzed ezt az izomláz szerû fájdalmat. Remélem nem ijesztettelek meg, de inkább nézesd meg. Abban engem is megnyugtattak, hogy a babámnak nincs semmi baja. Meg abban is van valami, hogy ott tanyázik a babád és nyom :). Szintén 31 hkm

Nekem is olt ilyen érzésem, szintén jobb oldalt. Nekem csak séta közben volt olyan érzésem, mintha izomláz lenne a hasamban. El is mentem orvoshoz és kiderült, hogy a jobb vesém nem mûködik rendesen. Aztán laborba küldtek és vizeletemben pozitív lett a nitrit. Kaptam is antibiotikumot, meg azt mondták, hogy sokat kell innom, hogy átmossam a vesém. Majd szülés után fogják jobban kivizsgálni. Inkább menj el oroshoz ha sokáig érzed ezt az izomláz szerû fájdalmat. Remélem nem ijesztettelek meg, de inkább nézesd meg. Abban engem is megnyugtattak, hogy a babámnak nincs semmi baja. Meg abban is van valami, hogy ott tanyázik a babád és nyom :) . Szintén 31 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nem ijesztettél meg:) a vérképem jó, védõnõnél pénteken voltam és tiszta a vizeletem. Szerdán meg megyek uh-ra a dokimhoz, majd megemlítem neki is. Már enyhült, úgyhogy talán tényleg csak a kispocaklakó fekvésétõl van:)
Nekem is szokott izomláz szerû érzésem lenni, én lent érzem a méhemnél.Én a méhnövekedésre gondolok, hogy azért van.
Szia nekem mindig volt izomláz-szerû érzésem, amikor hirtelen nagyot nõtt a hasam. Három alkalommal volt, azt hiszem, a 20. hét elõtt. Az elsõ alkalommal napokig nem bírtam kiegyenesedni, görnyedve jártam. Azt mondják, a méhszalagok nyúlnak ilyenkor. Könnyû terhességet kívánok!

Mitől lehet? Fáj a szeméremdombom és a környéke. Olyan érzés, mintha "izomlázam"lenne és olyan érdekesen görcsölget is+a hasam is. Egészen az ágyékomig kisugárzik a fájdalom. Nehezekre esik hajolni is.

Legjobb válasz: Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

Olyan nekem is szokott lenni. Az egész szeméremdombom, mintha izomlázas lenne, fáj, furcsa érzés. De elmúlik mindig 1-2 hét alatt. Nem tudom mitõl van!

Ég a gyomrom meg olyan érzés, mintha éhes lennék, de közben hánynom kellene, kicsit ég is. Nem éreztem még ilyet, mi lehet ez? Lent a petefészkemnél olyan mintha izomlázam lenne, és nem is esik jól ha állok.

Mintha minden fél nap alatt átrendez?dött volna odabent. Nagyon fura, rendben van ez? 22 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet,hogy a babád másként fekszik,és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni,esetleg fa´jni,nyomást érzel ott szólj a dokidnak,nehogy a babád nyomja véletlenül.

Lehet, hogy a babád másként fekszik, és ezért érzed a gyomrodat ilyennek.Ha elkezd a májadnál szúrni, esetleg fa´jni, nyomást érzel ott szólj a dokidnak, nehogy a babád nyomja véletlenül.
Ha hányingered van, próbálj enni pár szem háztartási kekszet. Általában az evés csökkenti a hányigert. Ha ég, ehetsz Renniet, de lehet a keksz is rendbe teszi. Gyorsan rendezõdünk, ez tény:-) Próbálj sokat pihenni, ha etehted, feküdj fél-egy órákat-)
Motilium jó hányinger ellen, ezt háziorvossal tudsz iratni.Gyomorégés ellen pedig Venter granulátum (védi a gyomornyálkahártyát) és Rennie!Ezek vény nélkül kaphatók! Végsõ soron Quamatel minit is szedhetsz!
A kérdező hozzászólása: Fura, de nem hányingerem van, csak olyan mintha valami vagy valaki:) vissza akarná küldeni. Egyébként inkább az alhasi izomláz aggaszt, csak átformálták teljesen a kérdésem. De azért köszi mindenkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!