Találatok a következő kifejezésre: Olyan idegen oldalt keresek, ahol (2 db)

Olyan idegen nyelvű oldalt keresek, ahol egyedi (főleg vicces feliratú) pólókat lehet rendelni. Hol van ilyen?

fontos, hogy ne magyar oldal legyen...

Legjobb válasz: http://www.snorgtees.com/

vagy ha gondolod és van kézügyességed akkor te is csinálhatsz! van textilfilc, vagy varrhatsz is rá, és tuti hogy egyedi lesz a felsõ és nem fog szembejönni veled az utcán. Én is így csinálok magamnak rengeteg felsõt.

Keresek egy olyan oldalt vagy közösséget facebookon, ahol idegenek szívesen segítenek egy lájkkal másoknak. Egy versenyt szeretnék megnyerni. Ismertek ilyet?

mindenki egyszer szavazhat csak, szóval minél több emberre lenne szükség

Legjobb válasz: Nem tudom halottál e már a like csere oldalakról. Ha regisztrálsz ide, akkor annyi a dolgod , hogy krediteket gyûjts különbözõ dolgokkal (pl likeolsz egy oldalt 10 pontot kapsz, megnézel egy youtube videót 14 kreditért, retweetelsz valamit 9 kreditért stbstb...10 perc alatt csinálhatsz 2-300 kreditet)Majd a kreditjeidért te is tudsz likeokat "kérni". Megadod a linket, hogy mit lájkoljanak neked. Pl a képed URL-jét és megadod, hogy hány kreditet fizetsz érte...Egyszerûbb mint gondolnád :) Itt tudsz regisztrálni: [link] Ha kell segítség írj egy üzit:)

Nem tudom halottál e már a like csere oldalakról. Ha regisztrálsz ide, akkor annyi a dolgod , hogy krediteket gyûjts különbözõ dolgokkal (pl likeolsz egy oldalt 10 pontot kapsz, megnézel egy youtube videót 14 kreditért, retweetelsz valamit 9 kreditért stbstb...10 perc alatt csinálhatsz 2-300 kreditet)Majd a kreditjeidért te is tudsz likeokat "kérni". Megadod a linket, hogy mit lájkoljanak neked. Pl a képed URL-jét és megadod, hogy hány kreditet fizetsz érte...Egyszerûbb mint gondolnád :) Itt tudsz regisztrálni: [link] Ha kell segítség írj egy üzit:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!