Találatok a következő kifejezésre: Olyan honlapot ahol (316 db)

Milyen programmal tudok olyan órát készíten a honlapomra, amihez háttérnek saját képet tehetek be. Vagy van olyan honlap, ahol lehet ilyet csinálni?

a honlapomra, amihez háttérnek saját képet tehetek be. Vagy van olyan honlap, ahol lehet ilyet csinálni?

Legjobb válasz: Ha blogra gondolsz akkor van. Wordpress blogmotorhoz sok plagint lehet letölteni. Érdemes ez esetben megnézned a wordpress fórumot, ott a többiek szívesen válaszolnak a kérdésedre.

Ha blogra gondolsz akkor van. Wordpress blogmotorhoz sok plagint lehet letölteni. Érdemes ez esetben megnézned a wordpress fórumot, ott a többiek szívesen válaszolnak a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: De már van saját oldalam, és az eoldalas. van rajta óra, csak azt már készen raktam be. de olyat szeretnék, amibe én adom meg az óra hátterét.
van-e olyan honlap? van
Szerintem próbáld beírni, biztosan elõjön valami.
A kérdező hozzászólása: és le tudnád írni a címét?

Nagyon szeretem a csillagászatot. Hol találok olyan honlapot, ahol olvashatnék erről a témáról, de olyat, ahol az "egyszerű paraszt ember" is megérti, hogy miről írnak?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy ez az egyszerû paraszt ember ért-e angolul. Ha igen akkor a világ elsõszámú tudástára: http://www.wikipedia.org/ A magyar Wiki sajnos ezred annyira nem fejlett mint az angol nyelvû nõvére, de aki nem tud angolul annak kiváló információforrás lehet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagászat Ez itt a csillagászat szócikk. Balra a keresés dobozba beírhatod azt amirõl olvasni szeretnél és ha van olyan szócikk a magyar Wikipedián akkor kidobja. A csillagászat oldal legalján vannak mindenféle hasznos linkek más, csillagászattal foglalkozó oldalakhoz. Jó tájékozódást.

Attól függ, hogy ez az egyszerû paraszt ember ért-e angolul. Ha igen akkor a világ elsõszámú tudástára: http://www.wikipedia.org/ A magyar Wiki sajnos ezred annyira nem fejlett mint az angol nyelvû nõvére, de aki nem tud angolul annak kiváló információforrás lehet: http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillagászat Ez itt a csillagászat szócikk. Balra a keresés dobozba beírhatod azt amirõl olvasni szeretnél és ha van olyan szócikk a magyar Wikipedián akkor kidobja. A csillagászat oldal legalján vannak mindenféle hasznos linkek más, csillagászattal foglalkozó oldalakhoz. Jó tájékozódást.
Egy nagy linkgyûjtemény, ami a - talán - közismert lap-portál része: http://csillagaszat.lap.hu/ Itt tudsz válogatni. Különösen ajálom a http://www.mcse.hu (Magyar Csillagászati Egyesület) és a hirek.csillagaszat.hu oldalakat, amely persze be van linkelve a ...lap.hu-ra. Aztán az is kérdés, milyen téma érdekel téged, a válaszok bonyolultsága is ennek a függvénye... Naptárrendszerek? Távcsõoptika? Csillagászattörténet? Égi mechanika háromtestproblémával? :-) fifikus_fizikus :-)


Tudnátok küldeni olyan honlapot ahol mozgatható 3D-s modellbábu van? (rajzokhoz)

Legjobb válasz: honlapot nem tudok, viszont van sok 3d program, a poser-t ajánlom, az direkt karakter mozgatásra lett kitalálva

honlapot nem tudok, viszont van sok 3d program, a poser-t ajánlom, az direkt karakter mozgatásra lett kitalálva

Létezik olyan honlap ahol egy katalógusban össze van gyűjtve az összes létező honlap?

Olyan katalógust keresek amiben mondjuk IP cím szerint fel van sorolva az összes honlap.

Legjobb válasz: Szerintem ez lehetetlen.

Szerintem ez lehetetlen.
Nem létezik ilyen. Egyébként egy IP-n akár több száz vagy ezer weboldal is elérhetõ, mert épp közös szerveren vannak.

Van olyan honlap, ahol az összes lovarda megtalálható a országban?

Legjobb válasz: www.lovasok.hu itt elég sok lovarda van fent De itt sincs fent az ország összes lovardája, hisz nem mindnek van honlapja.

http://www.lovasok.hu itt elég sok lovarda van fent De itt sincs fent az ország összes lovardája, hisz nem mindnek van honlapja.
elõzõ vagyok, itt be tudod állítani a pontos keresést is http://lovarda.lovasok.hu/

Szállodában szeretnék dolgozni, de alig vannak állások. Van esetleg olyan honlap, ahol főleg ilyen jellegű állások vannak?

Legjobb válasz: Erre szakosodott fejvadász van, valamikor egy ilyen honlapot is láttam, de nem tudnám már újra megtalálni.

Erre szakosodott fejvadász van, valamikor egy ilyen honlapot is láttam, de nem tudnám már újra megtalálni.

Van olyan olyan honlapot, ahol külföldiekkel lehet csetelni?

Én pl angolokra, amerikaiakra gondolok.

Legjobb válasz: Nem az iwiw-re gondolok és társaikra, hanem olyanra, ahol összedob egy teljesen ismeretlen emberrel, anélkül, hogy be lenne jelölve barátként.

A kérdező hozzászólása: Nem az iwiw-re gondolok és társaikra, hanem olyanra, ahol összedob egy teljesen ismeretlen emberrel, anélkül, hogy be lenne jelölve barátként.
omegle
A kérdező hozzászólása: thx

Nem ismertek olyan honlapot, ahol külföldi utazásokat szerveznek?

Nem utazási irodára gondolok, hanem olyan csoportra, kvázi baráti társaságra, ahová csatlakozni lehet. Akik maguk szervezik az utazásaikat. Mi 50-es házaspár + 16 éves gyerek.köszi

Legjobb válasz: Biztos van, mivel kb baráti társaságra gondolsz, én tuok is ilyet, de mondjuk az nem a ti korosztályotok. Amúgy a ilyesmi az általában ismerõs révén szokott szervezõdni, de szerintem simán ti is szervezhetnétek ilyet. Mondjuk nem tudom, ha honlapban gondolkodtok az egy kicsit necces, de ha fennvagytok valamiyen közösségi oldalon, akkor az egyszerûbb. (Mondjuk kicsit fura, biztos, hgy a 16 éves "gyerek" szívesen megy nyaralni egy 50-es baráti társasággal??? Nem bántásképp...)

Biztos van, mivel kb baráti társaságra gondolsz, én tuok is ilyet, de mondjuk az nem a ti korosztályotok. Amúgy a ilyesmi az általában ismerõs révén szokott szervezõdni, de szerintem simán ti is szervezhetnétek ilyet. Mondjuk nem tudom, ha honlapban gondolkodtok az egy kicsit necces, de ha fennvagytok valamiyen közösségi oldalon, akkor az egyszerûbb. (Mondjuk kicsit fura, biztos, hgy a 16 éves "gyerek" szívesen megy nyaralni egy 50-es baráti társasággal??? Nem bántásképp...)
A kérdező hozzászólása: köszi, azt hiszem a fiam még igen, persze csak külföldön. Belföldön már megvannak a belõtt táborai. Igazából én nem feltétlen barátokra vágyom, inkább arra, h egy közösen szervezett út, közösen bérelt busz és szállás talán olcsóbb, mintha egy utazási irodánál kötök ki. Azt gondolom, ez inkább gazdasági kérdés.
Van a http://www.turatars.com/ honlap! Ezen kisgyerekektõl kezdve a fiatalokon túl, még nyugdíjas emberek is vannak regisztrálva. Szóval minden korosztály. Bár a nagy részük aktívan túrázós fajta, de sokan vannak, akik kifejezetten utazni és várost nézni szeretnek. Érdemes regisztrálni, sok-sok kedves ember van, és sok már "kialakult" társaság és baráti kör, akikhez lehet csatlakozni. Bárki szervezhet túrát/utazást a honlapon és bárkihez lehet csatlakozni, aki túrát ír ki. És nem kell megijedni ez nem "társkeresõ", de arra is jó lehet. Ennél jobbat nem tudok. :-)
A kérdező hozzászólása: köszi, ilyenre gondoltam


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!