Találatok a következő kifejezésre: Olyan hihetetlen hogy (46 db)

Miért olyan hihetetlen, hogy ez a nevem?

Nagyné dr. Kis Zsófia (fiktív név) formátumban. Szinte minden egyes alkalommal megkérdezik, hogy: ez a rendes neve? Ez van a személyijében is? Ez miért olyan hihetetlen? Lassan 26 éves vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem nem hihetetlen.

Szerintem nem hihetetlen.
A kérdező hozzászólása: De miért hangzik viccesen? Nem ez a nevem, csak ilyen formában van. De ha ez is lenne, mi benne a vicces???
A kérdező hozzászólása: Néha már mikor megkérdezik, hogy: "Ez a rendes neve?", kedvem lenne visszaválaszolni, hogy: "Nem, ez a fiktív nevem, csak vicceltem, valójában Kovács Olga vagyok!".
Mert a te generációdban nem divat ez a fajta névviselés. A legtöbb lány, ha férjhez megy, és változtat, akkor Nagy Zsófia vagy Nagy-Kis Zsófia lesz.
Én sem értem hogy mi vicces rajta:O Esetleg azt tudom elképzelni, hogy NAGYné és akkor kis "zsófia".. szóval a nagy és a kicsi:D Bármég ezis hülyeség ilyenen röhögni
valószínû fiatalabbnak nézel ki, ezért csodálkoznak az emberek, hogy házas vagy és le is doktoráltál már:-)
ez egy nagyon aranyos kérdés. Jót röhögtem! Annyira buták az emberek általában, hogy sajnos ilyenekkel zaklatják a másikat. Képzeld el, ha Fütty Imre lenne a neved hahahaaa!
Csak mert viccesen hangzik. Ennyi. :)
jaja igaza lehet az elõttem szólónak! bár elõszuör én is arra gondoltam h a kis-nagy ellentét miatt, de ha belegondolok abba h 26 évesen, a mai generációba így vetted fel a férjed nevét, ráadásul iylen fiatalon már doktori címed is van...=)

Miért olyan hihetetlen, hogy a zsidók egy csoportjának terve van Magyarországgal?

Többen állítják, hogy abszolút kizárt az, hogy jönnek a zsidók, amit lehet felvásárolnak, aztán a keleten lév? rokonokat áttelepítik ide. Mi ebbe a lehetetlen, mikor ott van a mostani földjük, azért is milyen cirkuszt bevállaltak. Akkor ez miért ne férne bele? Miel?tt elkezd?dne a szokásos okoskodás szeretném kijelenteni, hogy én nem állítok semmit, mert nem tudom, h mi az igazság, csak szimplán kíváncsi vagyok, h egyesek miért olyan biztosak abban, h ez az egész még viccnek is rossz. Gondoljunk csak a Wikileaksre...

Legjobb válasz: Legalább jól fogalmaztad meg a kérdést.. a zsidók EGY csoportjának, nem pedig a zsidóknak. Elképzelhetõ. A magyarok egy csoportjának meg az a célja hogy Nagy Magyarország legyen... Akkor most minden magyar irredenta és revizonista? Vagy csak az a csoport? Biztos vannak olyan zsidók akiknek ez lenne a céljuk hogy Istenhátamögöttországot elfoglalják és ennyi hülye ember fölött uralkodjanak, de szerintem ennek a csoportnak a létszáma az 50et nem éri el...

Legalább jól fogalmaztad meg a kérdést.. a zsidók EGY csoportjának, nem pedig a zsidóknak. Elképzelhetõ. A magyarok egy csoportjának meg az a célja hogy Nagy Magyarország legyen... Akkor most minden magyar irredenta és revizonista? Vagy csak az a csoport? Biztos vannak olyan zsidók akiknek ez lenne a céljuk hogy Istenhátamögöttországot elfoglalják és ennyi hülye ember fölött uralkodjanak, de szerintem ennek a csoportnak a létszáma az 50et nem éri el...
Jó, ha ez megnyugtat, akkor úgy lesz, ahogy Te mondod. Ugyan mifelénk az ilyet befektetõknek hívják, és a világon mindenhol elõfordulnak, mindenféle népcsoportból és vallási felekezetbõl, de mindegy hagyjuk. Pénzéhes zsidók felvásárolják az országot, és kész.
"Igen? és akkor miért tagadja ezen az oldalon is több felhasználó meg úgy általában egyesek, többesek h ez nem igaz? Akkor csak van valami gáz nem?" - Elnézésedek kérem, Kérdezõ. Eddig nem tudtam, hogy *** vagy. Kezdjük ott: tudod, mit jlent az a szó, hogy befektetõ?
a kérdezõ tipikus egy "e'veszik a munkát!" manus.
Na, most már csak kérdezõ kellene, ki értelmezni tudja a válaszokat.
Magyarországon tilos rosszat mondani a zsidókról és ez 1945 óta folyamatosan sujkolva van a magyarokba. Tehát sokan úgy vannak vele, hogy amikor rosszat hallanak egy zsidóról, akkor egybõl beindul náluk egy reflex, hogy "A zsidót meg kell védenem, azért mert csak, kell és kész!". Jópár ember nem tudja kinõni ezt a beidegzõdést, õk azok, akik "genetikailag alattvalók" - hogy Kertész Ákost idézzem, vagyis akik mindent megesznek, amit anyu eléjük tesz az asztalra.
Mert marhaság. A Izrael állam földje, az eredetileg a zsidók földje volt, azért mentek oda. Befektetni mennek más országba, többek között hozzánk, de Magyarországon, ha jól tudom a német cégek a legnagyobb befektetõk és nem a zsidók. Összeesküvések meg nincsenek. Amióta világ a világ vannak összeesküvés elméletek, és volt köztük ami igaznak bizonyult? Nem. Ennyit errõl. Vagyis még annyit fûznék hozzá, a szélsõjobbos média meg rendszeresen hazudik, torzít, állít valótlanságot, hogy rossz színben tüntesse fel a zsidókat.
Te most vagy skizofrén vagy, vagy hülyének nézel engem. Azt akarod elhitetni, hogy Te nem állítod, hogy gonosz hátsó szándékuk van az izraeli befeketetõknek? Akkor mégis milyen veszélyeket emlegetsz itt állandóan?
A kérdező hozzászólása: Nem allitom, csak eleg furanak tartom, h te ugy allsz ehhez a kerdeshez, minha mindent tudnal. Uu. Hulyenek nezem a jobbikost is, aki azzal jon, h mert a zsidok.... Egyebkent a leaket altalanossagban hoztam fel.
"Magyarországon tilos rosszat mondani a zsidókról és ez 1945 óta folyamatosan sujkolva van a magyarokba. Tehát sokan úgy vannak vele, hogy amikor rosszat hallanak egy zsidóról, akkor egybõl beindul náluk egy reflex, hogy "A zsidót meg kell védenem, azért mert csak, kell és kész!"." Érdekes én azt vettem észre hogy ez fordítva van, mindenki azt mondja arra akire "haragszik"hogy rohadt zsidó.
Mutass egy olyan leaket, ami erre utal. Amúgy miért kéne nekik pont Magyarország? Csak azért, mert te itt laksz? Vagy ez olyan értékes föld, talán sok itt a kõolaj? Vagy a termálvízben akarnak fürdeni?
, , Jól van Dantes tudjuk, azt is tudjuk, hogy te szerinted a tehén lila, mert a tv-ben azt mutatják. Direkt odaírtam, hogy Wikileaks. Le merem fogadni, hogy elõtte is má" Kicsit talán gondolkodhatnál. Talán kezd azzal, hogy ha már tényleg érdekel, nézd meg, mennyi külföldi cég van Magyarországon, és abból mennyi az izraeli. Ezek nyílvánosan fellelhetõ adatok. Én nem fogok utána nézni, mert nem érdekel. Te félsz a zsidóktól, hát nosza, nézz utána! Ja azt nem mi? Az nem jó...
A kérdező hozzászólása: Latom a szovegertelmezesi fogyatekossagod meg mindig nem notted ki. Direkt kiemeltem, h en nem allitom, h igy van. Mindegy, magas ez neked.
"Honnan veszed te a bátorságot ahhoz, hogy azt mondd, hogy az ide érkezõ zsidó befektetõknek semmi hátsó szándékuk nincsen?" - Honnan veszed a bátorságot, hogy az ellenkezõjét állítsd?
A társadalomban semmit sem lehet elképzelhetetlennek minõsíteni, mert bármi megtörténhet. Véleményem szerint ha valóban van ilyen zsidó csoport, akkor az csak is az izraeli maffia lehet. Ami semmivel sem jobb, mint az olasz vagy orosz maffia.
A kérdező hozzászólása: A tiéden nincs mit. Az kb. akkora szánalom mondom, mint a Perezes videó. Szal menjél inkább igyál meg egy kávét. De még egyszer, ha esetleg nem fogtad volna fel. Honnan tudod, hogy a zsidó "befektetõ" milyen céllal érkezik ide? Talán baráti kapcsolatot ápolsz az összessel?együtt bizniszeltek? Honnan veszed te a bátorságot ahhoz, hogy azt mondd, hogy az ide érkezõ zsidó befektetõknek semmi hátsó szándékuk nincsen? Érted mirõl beszélek?
A kérdező hozzászólása: Végre van egy ember, aki tudta értelmezni a kérdést! Köszönöm Bumbi!
A kérdező hozzászólása: Jól van Dantes tudjuk, azt is tudjuk, hogy te szerinted a tehén lila, mert a tv-ben azt mutatják. Direkt odaírtam, hogy Wikileaks. Le merem fogadni, hogy elõtte is már jó pár wikis ügyben jártattad a szádat, hogy hülyeség, meg nincs összeesküvés aztán meg... Egyébként meg hozhatnál értelmesebb érveket is, mert ezekkel max. magadat gyõzöd meg. Rengeteg zsidó van, aki nem izraeli állampolgár csak más színekben nyomul.
A kérdező hozzászólása: "Ugyan mifelénk az ilyet befektetõknek hívják" Igen? és akkor miért tagadja ezen az oldalon is több felhasználó meg úgy általában egyesek, többesek h ez nem igaz? Akkor csak van valami gáz nem? Csak a bûnös fél.
"mikor ott van a mostani földjük, azért is milyen cirkuszt bevállaltak" A zsidók azt gondolják Izraelrõl, hogy az a hazájuk, mert ott alakult ki a népük, a vallásuk, a kultúrájuk, a történelmük. Magyarországról az izraeliek nem gondolják, hogy ez a föld a hazájuk. Ezért nem is vállanak be érte semmiféle "cirkuszt".

Ha egy lány és fiu kozott 10-20 év kozott van, miért van rogton apakomplexusa a lánynak? Miért olyan hihetetlen hogy boldogok lehetnek igy?

foleg ahogy a mai fiukat nézzuk még 18 évesen elég sokan gyerekesek akik anyucira támaszkodnak és semmi tervuk a jovore nézve.

Legjobb válasz: Miért ki mondta, hogy az van? Bár nekem az ilyen hozzáállás amit lejjebb írsz soha nem tetszett. A nõ se a férfitõl várja már a kapcsolat elején is, hogy eltartsa. Miért baj, ha anyucira támaszkodik míg tanul? 18 évesen és felette is teljesen normális ha egyetemre jár és tanul.

Miért ki mondta, hogy az van? Bár nekem az ilyen hozzáállás amit lejjebb írsz soha nem tetszett. A nõ se a férfitõl várja már a kapcsolat elején is, hogy eltartsa. Miért baj, ha anyucira támaszkodik míg tanul? 18 évesen és felette is teljesen normális ha egyetemre jár és tanul.
Ha a kislány 16-17 éves a barátja meg 20 évvel idõsebb, az egészségtelen, igen. Ha már 25-ön fölül vagy, akkor nem akkora gond, de az biztos, hogy teljesen más világ. Más generáció, más gondolkodásmód, teljesen más fejlõdési szakaszban vannak, más élethelyzetben. Ezért nem nagyon szoktak ezek mûködni. De azért a mai 18 éves lányok sem az érettségükrõl híresek. Huszas évek elején még érelõdik a személyisége egy embernek. Én még akkor soknak tartom ezt a korkülönbséget. Plussz ha monjduk együtt is maradtok évekig, és mondjuk te 30 évesen szülsz, õ már 50 éves... Vajon mennyi türelme lesz a gyerekhez ennyi idõsen, plussz meddig marad veletek, amiko manapsá már csoda, ha 60 évesen él az ember.
"mai fiukat nézzuk még 18 évesen elég sokan gyerekesek akik anyucira támaszkodnak és semmi tervuk a jovore nézve." Kérdezõ neked mennyi volt a kereseted 18 évesen, és milyen világmegváltó terveid voltak?
"és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato." esetleg szerelmesek is.. hát ez komoly
10 év még nem nagy különbség. De 20 évnél már generációs különbség van, és a gondolkodásuk, értékrendjük nagyon eltér egymástól. Ritka, ha egy ilyen kapcsolat hosszú távon is jól mûködik.
Akkor kérdezõ te rossz helyen mozogsz, vagy az osztálytársaidból indulsz ki. Egyetemen több fiú csoporttársam volt mint lány, ne általánosíts.
Azért nem mindegy, hogy 10, vagy 20 év a korkülönbség.
Mert sajnos sok idosebb befolyasolni tudja a fiatalabbat es persze h egy feszes boru csinoska lany jobban bejon az idosebbeknek. Persze sok kivetel van :)
Azért, mert ezt így hívják. De nyugi, a 18 éves lányok is gyerekesek, naivak, buták, attól, hogy 20-as helyett 30-40-essel dugatják magukat nem lesznek felnõttebbek vagy érettebbek, csak még naivabbak. Sokan sajnos azt nem látják be, hogy ahol egy 30-40-es férfi egyáltalán szemet vet egy 18-asra, ott a férfival is komoly gondok vannak érettség terén. Ezek a kapcsolatok általában értelmi szintben még a 2 18 éves tinikapcsolatát is alulmúlják :)
Hú de sokra vitted. Egy mondatot nem tudsz értelmesen leírni..
A kérdező hozzászólása: hát én probáltam saját lábbra állni és dolgozni. nem mentem rogton továbbtanulni hanem dolgozni mentem, de késobb elkezdtem aZ egyetemet, amit saját magam fizetek és most fogom befejezni. volt bennem olyan ero hogy vigyem valamire és vigyem valamire, sokan régimodinak mondtak hogy 18 évesen késobbi idokre gondolok, mikor már család lesz pl. de ugyanugy tudtam bulizni járni meg minden amit fiatalon szoktak
A kérdező hozzászólása: nem azzal van a baj kedves válaszolo. hanem hogy nem akarnak továbbtanulni se, jo páran még dolgozni se, de azt akarják hogy jojjon a pénz. legalább is amit korulottem érzékelek, itt igy van. ha lenne bennuk már ekkor olyan hogy majd akarnak elérni valamit az életben .. hát már nem sok ilyen fiut látok .. bárki felol kérdeztem. és szerintem kicsit értheto hogy a lányok inkább olyan fiukkal terveznek hosszabb távon akinek vannak céljai, még ha 15 évvel idosebb és ha megtalál benne valamit ami megfogja, esetleg szerelmesek is ez elfogadhato.
Én is amondó vagyok, hogy inkább korban hozzád illõ pasival próbálkozz, de ha úgy gondolod, hogy azok a fiúk még nagyon éretlenek, akkor várj. Egyébként 10 év még nem gáz, nálam a 12 is belefér, persze ez sok mindentõl függ. Azt én is utálom, amikor rögtön az apakomplexussal jönnek, nem feltétlenül ez az oka annak, hogy egy nõ az idõsebb partnert részesíti elõnyben. Nekem boldog gyerekkorom volt, rendes apukám, aki most 63 éves, és mégis nagyon tetszik egy 48 éves férfi. Egyszerûen csak azért, mert elõzékeny, udvarias, figyelmes, régimódi, és nekem ez tetszik. Nem lesz köztünk semmi, nem állunk semmilyen kapcsolatban, egyszerûen csak vonzónak találom. De ugyanúgy vonzó számomra egy 30-as férfi is, ha így viselkedik.

Kinek vagy minek a hibája ha a nyílt tengeren összeütközik két hajó? Egyszerűen olyan hihetetlen, hogy amikor kilométerekre előre látnak és ott a radar is, akkor mégis hogy ütközik össze két hajó?

Most hallom a hírekben, hogy összeütközött megint két hajó és emberek is eltűntek az ütközést követően. Ez olyan szörnyű, de hát hol vannak a híres radarok meg stb. Amikor a nyílt vízen szabad szemmel is kilométerekre ellátni.Ha valaki tud ésszerű magyarázatot adni azt megköszönöm.

Legjobb válasz: Amikor látják egymást a hajók, necces, hogy el tudják-e kerülni egymást. Sok mindentõl függ. Minél nagyobb hajóról van szó, annál lassabban reagál minden utasításra. Lassan változtat irányt, s a „fékútja” is több kilométer is lehet akár. Majd' mindig emberi mulasztás, ritkán a navigációs eszközök meghibásodása lehet az oka az ütközésnek.

Amikor látják egymást a hajók, necces, hogy el tudják-e kerülni egymást. Sok mindentõl függ. Minél nagyobb hajóról van szó, annál lassabban reagál minden utasításra. Lassan változtat irányt, s a „fékútja” is több kilométer is lehet akár. Majd' mindig emberi mulasztás, ritkán a navigációs eszközök meghibásodása lehet az oka az ütközésnek.
Aztán ne felejtsd el, hogy a tenger nem egy Balaton, nagyon hullámzik. Az a sok ménkü nagy hullám dobálja a hajót föl-le, jobbra balra, hogy sokszor a kapitány sem tudja mi fog következni. évekig tanulják a hullámok kiismerését az iskolában, de még így se megy mindenkinek. Nem csoda, ha két hullám egy helyen találkozik. Az egyik jobbról hoz egy hajót, a másik balról. És kész! Megvan a baj. Máskor meg sziklák vannak a vízben, azokat kell kerülgetni. A sok kanyargás közben meg elbambul a személyzet, és megint ütközés a vége. De a legrosszabb a sarkkörök közelében. Ott hullámok is vannak, sziklák is, és jéghegyek is. Ráadásul ezek közt jegesmedvék úszkálnak. Folytassam? :)

A családi kapcsolatok kategóriában feltet kérdésekről miért gondoljátok azt, hogy kamu? Olyan hihetetlen, hogy manapság ilyen dolgok is megtörténnek?

Legjobb válasz: Amióta beköltöztem ebbe a lépcsõházba és látom, hogy emberek hogy élnek, meg hallgatom direktbe és nem direktbe is, azóta én már nem lepõdök meg semmin.

Amióta beköltöztem ebbe a lépcsõházba és látom, hogy emberek hogy élnek, meg hallgatom direktbe és nem direktbe is, azóta én már nem lepõdök meg semmin.
Igen az, túl sok tv néznek.
Jesszus! A második nálam kiveri a biztosítékot! El is kenõdtem tõle. Azért elég imponáló lehet egy férfinak, ha ennyire gerjed tõle egy csajszi, akinél még csend is van.Hiába minden! Voltak, vannak és lesznek is mindig gátlástalan, önzõ emberek, akik elérik a céljaikat és én elhiszem, hogy ez nem kamu, sajnos. Az kamu, hogy a rosszak megbûnhõdnek, a jók pedig elnyerik a jutalmukat. Mindig az szívja meg, aki normális és figyel a környezetére. Sokszor szeretném, ha én is tudnék ilyen "rossz" lenni, de nem tudok kifordulni magamból. ha szeretem a páromat, megszakadna a szívem, ha nem szeretne viszont.

Mennyire megbízhatóak a füllázmérők? Nekünk Graco van. Csak azért mert olyan hihetetlen, hogy 1 mp alatt megméri a lázat. Van valakinek tapasztalata benne?

Legjobb válasz: Megbízhatóak, csak nagyon nehéz használni. Viszont ha egyszer sikerül rájönni, pontosan hogy tartsd a fülébe, akkor a legjobb!!! Nekem legalább 2 hónap gyakorlás kellett.

Megbízhatóak, csak nagyon nehéz használni. Viszont ha egyszer sikerül rájönni, pontosan hogy tartsd a fülébe, akkor a legjobb!!! Nekem legalább 2 hónap gyakorlás kellett.
5. vagyok - igen, lemértem a 0, 5 fokot, és még úgy is 0, 5 volt az eltérés...
A kérdező hozzászólása: folyamatosan mértem a nap folyamán hagyományos digitálissal (amit sajnos most kellett beszereznem, mert a higanyosat képtelen voltam percekig a fenekében tartani) is, stimmel a 2 érték... ez jó, mert éjszaka jó lesz a füles! Nem gondoltam, hogy a lázmérés ennyi bénázással, bizonytalankodással járhat :(
nekem olyan változat van ami fül-és homlok. A füleset nem tudtam használni, szerencsére nem is kellett, oltás környékén mértem csak a lázát, de nem volt. Azért van otthon sima lázmérõ is, ha melegnek érezném, s mégse mér lázat a homlokos, akkor biztos megmérem fenékben is.
Ezért kell megtanulni használni. ez a nehéz. De ha sikerül onnan kezdve nem tudsz rontani, és nagyon pontos. Én is eleibe együtt mértem a síma lázmérõvel, hogy betudjam lõni a pontos helyet ahogy rakni kell. Végülis a lényeg hogy a dobhártyára kell nézzen, ezt kell megtanulni.
Én csak annyit írnék hogy a kislányomat 1, 5 évesen kórházba kellett vinni, mert kruppos lett, mire beértünk éreztem hogy forró, a nõvérkének is mondtam, megmérte fülhõmérõvel, 36, 8, leszólt hogy nem is lázas, erre jött a doki, õ is megmérte és 38 felett volt a láza.
A kérdező hozzászólása: Húha, a legjobb lesz, ha összehasonlítgatom az eredményt a hagyományossal... 5.-nek! a popsiban mért hõbõl le kell vonni 0, 5 fokot! Akkor már nem is nagy az eltérés!
De félrelehet....
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Tegnap kezdtem el használni, mert megkapta a picim az elsõ oltáasait. Remélem annyira nem lehet félrecélozni, hogy 38 helyett 36.7-et mér :/
Valóban nem mindegy hogyan dugod a fülbe, a lukba kell beleirányítani. Tényleg jó dolog viszont nem teljesen pontos, de ha láz van ami a lényeg akkor mutatni fogja.
Megbízható, ugyan annyit mér mint hónaljban. Szuper találmány, nem kell a baba fenekbe dugva tartani a lázmérõt, miközben izeg mozog, éjjel fel sem kel rá ha ellenörzöm.
levontam, bocsi :D

Olyan hihetetlen, hogy anya leszek. Néha belémhasít a tudat és újra meg újra rácsodálkozom! Kismamák, ugye nem vagyok egyedül? : )

Az els? 3 hónapban is örültem, de valahogy nem úgy fogtam fel még az egészet. Most a 7. hónapban már egész jól tudatosult :), de néha elfog az "Úristen, gyerekem lesz" gondolat, persze jó értelemben. Olyan hihetetlen, hogy bel?lem és a szerelmemb?l lesz egy új kis élet! Már nagyon várom a találkozást, amikor családdá születünk!:) Nektek milyen érzések/élmények kavarognak a fejetekben/lelketekben?

Legjobb válasz: Nekem már egyéves a kisfiam, és mostanában kezdem megszokni. :) Hónapokig úgy voltam vele, hogy ha nélküle mentem valahova, úgy éreztem, ki kell írnom a homlokomra, hogy én bizony ANYA vagyok. :))) Esténként, mikor alszik, nézegetjük a férjemmel, és el sem hisszük, hogy nemrég még nem létezett, most pedig itt van köztünk, a mi szerelmünk gyümölcse, és gyönyörû... Várandósan egyébként nem nagyon gondolkoztam ilyeneken, nem is volt rá idõm, költözködtünk, hónapokig problémázott velünk a bank, én az egyre nagyobb hasammal jártam a bankba, a földhivatalba és az ügyvédhez veszekedni, ezekkel voltam elfoglalva. Annyira nem hittem el, hogy tényleg ebbõl gyerek lesz, hogy még a kiírt napra is szerveztem magunkhoz egy kis barátnõs összejövetelt. Nem lett belõle semmi, két nappal elõbb született. :D Vidám, boldog babavárást és könnyû szülést kívánok Neked!

Nekem már egyéves a kisfiam, és mostanában kezdem megszokni. :) Hónapokig úgy voltam vele, hogy ha nélküle mentem valahova, úgy éreztem, ki kell írnom a homlokomra, hogy én bizony ANYA vagyok. :) )) Esténként, mikor alszik, nézegetjük a férjemmel, és el sem hisszük, hogy nemrég még nem létezett, most pedig itt van köztünk, a mi szerelmünk gyümölcse, és gyönyörû... Várandósan egyébként nem nagyon gondolkoztam ilyeneken, nem is volt rá idõm, költözködtünk, hónapokig problémázott velünk a bank, én az egyre nagyobb hasammal jártam a bankba, a földhivatalba és az ügyvédhez veszekedni, ezekkel voltam elfoglalva. Annyira nem hittem el, hogy tényleg ebbõl gyerek lesz, hogy még a kiírt napra is szerveztem magunkhoz egy kis barátnõs összejövetelt. Nem lett belõle semmi, két nappal elõbb született. :D Vidám, boldog babavárást és könnyû szülést kívánok Neked!
Ismerõs érzés én két hét múlva leszek hét hónapos de már most alig várom hogy a karomban tartsam. Sokszor olyan hihetetlen mikor végig simítok a pocakomon és érzem ahogy mozog vagy a kezembe fogom az uh képet és látom hogy ott a fiam. Leírhatatlan érzés amit nem lehet szavakba foglalni olyan mint egy igazi kis csoda egy valóra vállt álom.
:D Második babámat várom, 37 hétben vagyok, de még mindíg nem fogtam fel :D Egyszerûen nem tudom elhinni, pedig voltam már várandós. Azt hittem a második terhességnél ez már más lesz...tévedtem :D
Már van egy 19 hónapos és egy 2 hónapos lányom, de még a mai napig rácsodálkozom hogy "jééé anya vagyok", sõõõt már két lányom is van. :) Sok boldogságot a babához!
Hát én már hármat szültem, de terhesség alatt nem igazán fogott még el sosem az az iszonyatos anyai ösztön. Az elsõnél inkább csak izgatott voltam terhesség alatt, szerintem semmit sem fogtam fel az egészbõl. A CTG során mikor hallgattam, hogy hogyan ver a kis szíve, akkor gondolkoztam olyanokon, hogy milyen fura, hogy ott van, ver ezerrel a szívecskéje, pedig mi csak jól éreztük magunkat Apával... A másodiknál mikor megszületett, akkor néztük õt csodálkozva, és teljesen döbbenten vettük tudomásul, hogy már négyen vagyunk. A harmadikról terhesség alatt még idõm sem volt tudomást venni. Az utolsó hónap már azért nehézkes volt, akkor is csak odáig jutottam, hogy biztos könnyebb lesz majd, ha kint van. Nos kint van, gyönyörû, amint megszületett azonnal beindult az anyai ösztönöm (azért az elsõnél kellett hozzá egy kis idõ), de sokkal nehezebb, mint ahogy gondoltam... Egy 33 hónapos, egy 19 hónapos és egy 2 hetes baba anyukája
Nem vagy egyedül! Én is a hetedik hónapba lépek jövõ héten, de még mindig nem tudatosult teljesen. Mondjuk, mi nem "remegtünk" annyira még a babáért, épp csak elkezdtünk próbálkozni, elsõre összejött, nem erre számítottunk :) Lassacskán készül a babaszoba, de annyira hihetetlen, hogy 13 hét múlva lakója lesz, és hogy azokat a pici ruhákat valaki viselni fogja, akit nekem életben kell tartani... Szóval fura nagyon. Még az is hihetetlen néha, hogy odabent van valaki, mondjuk nem érzem magam várandósnak, alig van hasam, nagyon jól érzem magam, pörgök ezerrel. Szerintem csak akkor fog tudatosulni, amikor a kezemben fogom tartani :) De már most is elmondhatatlanul imádom!!!

Olyan hihetetlen, hogy végtelen a világűr. Te mit gondolsz erről?

Szerinted hol lehet a vége?

Legjobb válasz: Nee... pont tegnap válaszoltam egy ilyen kérdésre. Nem tudom, és nagyon zavar! Nem tudok válaszolni rá, pusztán kérdésekkel ha nem baj. Egyszer vége van biztos, de mi van a vége után? Mi az hogy végtelen, hogy lehet ez? Mi volt az õsrobbanás elõtt? Ez az egy univerzum létezik csak? Mi váltotta ki az õsrobbanást? Mi volt az õsrobbanás elõtt, valami csak kellet, hogy legyen nem? Az univerzum tágulása folyamatos, de hova tágul, mi az a közeg amiben van? Mi van az univerzumunk közepén? Mi van a végén, fal vagy visszakerülünk a másik végébe?

Nee... pont tegnap válaszoltam egy ilyen kérdésre. Nem tudom, és nagyon zavar! Nem tudok válaszolni rá, pusztán kérdésekkel ha nem baj. Egyszer vége van biztos, de mi van a vége után? Mi az hogy végtelen, hogy lehet ez? Mi volt az õsrobbanás elõtt? Ez az egy univerzum létezik csak? Mi váltotta ki az õsrobbanást? Mi volt az õsrobbanás elõtt, valami csak kellet, hogy legyen nem? Az univerzum tágulása folyamatos, de hova tágul, mi az a közeg amiben van? Mi van az univerzumunk közepén? Mi van a végén, fal vagy visszakerülünk a másik végébe?
10:43 hozzászólása nagyon elgondolkodtatott... eddig ez az egyetlen magyarázat, amivel kapcsolatban nem volt teljes a szkeptikusságom :) Ezt a Világûr - dolgot annyira képlékenynek és egyéni gondolatoktól függõnek találom, hogy nem látom értelmét bármilyen határozott elképzelés mellett állást foglalni.
Szerintem az emberi elme határain túlmutat a világ teljes megértése és felfogása. Próbálkozni szabad, de nem fog sikerülni. Legyen elég a minket érintõ dolgok tanulmányozása.
De tegyük fel, van több univerzum: akkor a miénk mellett van mégegy, amellett mégegy ...stb. Akkor azokban ugyan ez van? Föld - emberek - nap - hold ... stb?
Nem a világûr végtelen...hanem az Elme. Namaste tól vágnék be egy sort. "Az érdekesség az hogyha elindulunk ezen a spirálon, eljutunk arra a pontra ahol az anyagi kiterjedés megszûnik, és egyedül az információ marad." Igazából csak információ van, és az jelenik meg anyagként, amit pedig te írsz a mondatodban, az amikor egy ember megvilágosulttá válik, tehát magában érzi a mindenséget(Buddha). az információt az Elme hozza létre, az egyetlen dolog, ami igazából létezik, tehát minden õ maga. Minden, ami az univerzumunkban található, ennek az Elmének a manifesztációja. A világegyetem mentális szerkezetû. Gondolat építi fel, s az ami e gondolatot adja, az képes a végtelenséget is felölelni magában. 14/F is nagyon jól látja a helyzetet, tényleg ciklikusságról van szó. A "kör" a legjobb szimbolizáló eszköz erre a célra(Swastika-kerék), mivel bármely pontot jelöljük ki, nem mondhatjuk, hogy az az eleje...vagy vége...mert folyamatosan megy. Én úgy gondolom, kell lenni valaminek, ami megtartja az "anyagot" mint olyat, kell lennie valaminek, ami minden relativitás alapjául szolgál, ami változatlan a változó mögött, mint a vetítõvászon a filmkockák mögött. Ez az Elme. :) üdv 25/F LastOne.Left
14/F fiatal korod ellenére meglepõen okosan gondolkodsz. Én ugyan hallgatok elméleti fizikát a témában, de elég magas a téma. Amit megértettem az elõadó fizikustól, hogy a világegyetem felthõen olyan mint régen volt a macisajt. A dobozán volt egy kép amin egy maci tartott egy dobozt, amin volt egy kép amin egy maci tartott egy dobozt, amin volt egy kép amin egy maci tartott egy dobozt...stbstb. Az érdekesség az hogyha elindulunk ezen a spirálon, eljutunk arra a pontra ahol az anyagi kiterjedés megszûnik, és egyedül az információ marad. Abban a pillanatban a legksebb maci egyenlõ lesz a legnagyobbal, és visszajutunk az elejéhez. Ezért lehetséges hogy nincs vége. Namaste
A világûrben lévõ vákuum tulajdonképpen maga az energia. Az anyag az energia ritkulása. Valószínû, hogy az anyag akkor alakul ki, amikor az energiából egy területen túl sok van. tehát nyilvánvaló, hogy a mi táguló univerzumunk (amirõl eddig at hittük, hogy csak egy van belõle), csak egy a végtelen számú másik világ közül.
De vajon mi van az univerzumok között? :D Az ûrök közti ûrökben mi található? Ott is csak energia? Meg vannak egyáltalán még más univerzumok?
09:09. De ha egyéni gondolatoktól függõnek látod a világot, akkor nem lehet, hogy pontosan a gondolat maga alkotja mindezt?! :P
Könnyen lehet... :) Épp ezért értek egyet leginkább a te meglátásoddal :)
11:13. Ha gondolod tudok ajánlani egy könyvet, ami részletesen leírja ezt a fajta életszemléletet. A mentálisat...a materiálissal szemben. :P Jelezz ha érdekel. ;) üdv 25/F

Miért olyan hihetetlen, hogy én a többséggel ellentétben azért nem tudok csajozni és azért vagyok ezen az oldalon, mert túl helyes vagyok?

valakinek azért szar valakinek ezért. most abban mi a jó,hogy akármikor pofázok egy csajnak nem néz a szemembe,mert nemakar helyben elélvezni? én inkább a normálisokat irigylem...

Legjobb válasz: Inkább e miatt ne tudj :) Küldesz magadról képet? :)

Inkább e miatt ne tudj :) Küldesz magadról képet? :)
13? Akkor mégse Amúgy lehet pont azért nem.tudsz, mert még fiatal vagy Ha tényleg helyes vagy, pár év múlva már nagy sikered lesz
13???? FÁÁÁÁÁÁJJJ EZ A TÁRSADALOM!!!!!! :'( Mondom ezt 14 évesen :D
A kérdező hozzászólása: nyugi van hamis jogsim
14 alatt még kiskorú, és büntetendõ, ha megrontom, ugye? :/ basszus, errõl is lecsúsztam :(
A kérdező hozzászólása: 13
Adok érted 5Ft-ot te félisten :$$$ Komolyra fordítva a szót, szerintem nem azzal van baj, hogy helyes vagy, hanem azzal, hogy kicsit több benned a beképzeltség mint az optimális lenne. Hány éves vagy ha szabad tudni?
A kérdező hozzászólása: errõl beszélek
Privát özön.... Tinilányok, fiatal anyák, korosodó asszonyok, öreglányok! Egy túl helyes pasi keresi élettársát, kinek egy pillantásától elélvezhetsz! Kinek kell? Kikiáltási ár: 10000 Ft!!!
ide a keppel :D 22/n
Remélem valaki kirakja a képét ide is, kíváncsi lennék rá mire ez a nagy arc:)
Nah erre én is kíváncsi vagyok :'3
kép ?! kíváncsi vagyok én arra a nagyon helyességedre
Engem nem zavarna :D mutatsz képet? kíváncsi vagyok rád, fõleg hogy nem kamu-e
Hmm.. talán nem az bújik meg a háttérben, hogy oly szerény vagy, és emiatt nem tudsz csajozni? :I
Túl helyes vagy és ezért nincs senkid? Ez engem is érdekelne.. :)
Na küldj képet! :)

Miért olyan hihetetlen, hogy nem jár önállóan az egyévesem?

A lányom nemsokára egy éves lesz. Mindenki csodálkozva néz rám, amikor nemmel válaszolok arra a kérdésükre: És, megy már? (Nagyon fél, nem mer egyedül elindulni)

Legjobb válasz: Ne törõdj velük! Mindenkinek szuper gyereke van manapság, amivel imádnak dicsekedni! Egyáltalán nincsen elkésve. Nekem mindkét gyerekem 13,5 hónaposan indult el önállóan. Ha jól tudom, 1,5 éves korig kell elindulnia egy gyerkõcnek a nagykönyv szerint.

Ne törõdj velük! Mindenkinek szuper gyereke van manapság, amivel imádnak dicsekedni! Egyáltalán nincsen elkésve. Nekem mindkét gyerekem 13, 5 hónaposan indult el önállóan. Ha jól tudom, 1, 5 éves korig kell elindulnia egy gyerkõcnek a nagykönyv szerint.
9es azért mert a te fiadnál problémák lettek a gyors fejlõdés miatt az nem azt jelenti, hogy minden gyereknek ilyen problémái lesznek, pl fiam is gyors volt köszöni szépen minden rendben értelmileg is elég érett és fejlett a finom mozgásaiban is, tehát az megint egy kivétel ami a fiadnál van
Ennyire rendkivul gyors mozgasfejlodesrol beszelsz? Mert en most ennek a hatranyat irtam le nem azt akinek 1 evesen indul meg onalloan a gyereke...
Ertelmi problema nalunk sincs :) Nem errol irtam ha feltunt! Sot szerencsere olyan dolgokat tesz es ugy amire sokan csak pislognak... A finommechanikaval nekunk sincs bajunk, a 6-7 eveseknek valo fejleszto jatekokat pikk-pakk megoldja! En az extrem gyors mozgasfejlodesrol irtam es az abbol adodo problemakrol! De orulok, ha ilxen ugyesen kivetted a mondani valombol a lenyeget! :)
Gyorsról beszélek , de a fiam semmit nem hagyott ki, tehát támaszkodott, forgott kúszott, felállt, mászott, állt, járt, úgy gondoltam, hogy beszéd problémái sincsenek ahogy egyensúly problémái sem, semmilyen érzékszervi.
igen kivettem a lényeget, én is arról írtam nagyon gyorsról
Az én kislányom február végén volt 14 hónapos és pár napja lépeget önállóan (nem fogja senki kezét, nem kapaszkodik). Kapaszkodva régóta ment, de önállóan nem. Pontosan ahogy írod, az én gyerekem is félt. Láttam rajta, hogy nem mer egyedül nekivágni. Félt az eséstõl. Összegezve a gyereked ügyes, neked pedig relax. :) :)
az én 2.-ik fiam 14, 5 hónapos és jelentem még nem jár önállóan!!!Pont ugyanúgy mint a tied, ha elengedem a kezét kiül a pánik az arcára, szós szerint remeg a félelemtõl, hogy nincs mibe kapaszkodnia és inkább összerogyik térdre és odamászik hozzám!Pedig a kezem az õ kezétõl 4-5 cm-re van de nem tenne egy árva lépést sem az istennek sem!Pedig 2.-ik gyerek, lehetne motiváció neki a 3, 5 éves bátyja!Ez van majd csak elindul!
Egyik gyerekem se ment 1 évesen!nincs ezzel baj, én megszoktam a furcsa nézéseket:) Amúgy én is ismerek két kisfiút, mind a kettõ 11 hónaposan már rohangált, az egyik most lesz 3, alig beszél, tényleg kb 1, 5 éves szinten van a beszéde, a másik 4 éves, õ sem beszél szépen, elég ritkán értem meg mit mondd. Doki szerint is van összefüggés a kettõ között! Ja és én elsõ fiam minden mozgásformát az "utolsó pillanatban" kezdett el csinálni, mindig aggódtam, hogy továbbküldenek dévényeshez, de nem kellett szerencsére.2 évesen viszont úgy beszélt, hogy mindenki azt kérdezte mit csinálok vele, hogy ilyen értelmesen, szépen fejezi ki magát.Pedig nem tettem semmi extrát érte, foglalkoztam vele, ahogy minden anyuka a gyerekével. Oké, ez csak egy példa, de tényleg lehet összefüggés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Sosem csinált korán semmit: 6 hónaposan kezdett forogni, 8 hónaposan kúszni, két hét múlva ült fel, majd 9, 5 hósan kezdett mászni, rá pár napra állt fel, kapaszkodva gyorsan közlekedik. Egy pár napja kézenfogva (a két kezünket) sétálgat, vagyis szeretne, de nem vagyok benne biztos, hogy ezt jó ötlet-e megengedni neki!?
nem hihetetlen de pla környezetemben eddig a 10 babából 9, 10-11hónaposna már járt, ahogy az én fiam is, neki pl nagyon gyors volt a mozgásfejlõdése, én abszolút nem bántam.Szerintem ez egy szimpla kérdés mert sok baba már jár 1 éves kora körül ettõl még vannak akik nem, szerintem túlságosan magadra veszed nem a szülõ érdeme ha egy kisgyerek gyorsan fejlõdik és nem is a hibája ahogy fordítva sem csak az a hiba ha egy kisgyerek fejlõdése láthatóan stagnál pl 8-10 hónaposan még csak a megfordulásnál tart vagy ott sem és nem viszi el dokihoz.Szerintem ne aggódj lehet 1 hét múlva már jár a te lányod is.
nálam ugyanez volt.14 hónaposan indult el.Ne törõdj velük!Rám is furán néztek, már alig mertem mondani, mindig hozzátettem, hogy 18 hónapos korig kell elindulni.
Az én fiam is 16 hósan indult el egyedül. Óvatos típus most is, pedig nagyon jó a mozgása és az egyensúlyérzéke is. Te is mondhatod a kérdésre, amit nekünk egy gyógytornász barátnõm: "Örülj neki, szép lesz a tartása és kevesebbet fog esni." Be is vált :)
Nem hihetetlen, de mondjuk számomra furcsa a magyarázatod. Nagyon fél?? Mitõl??
Nekem nem fura. Egy evesen meg csak egy-ket bizonytalan lepest tett onalloan a lanyom. A mai vilagban mindent siettetnek. Csak az szamit hogy kinek a gyereke mit csinal elobb, gyorsabban, ugyesebben. Rank is furan neznek mert 8 honapos lanyom meg nem kuszik, maszik. Most probal negykezlabra feltolni magat, plusz hatrafele tolja magat a kezevel. Ne figyelj oda ki mit mond!
A kérdező hozzászólása: Ha néha meg-megáll a lábán egyedül, támaszkodás nélkül, látszik az arcán a félsz, hogy nincs mibe kapaszkodnia és inkább leül, nem indul el. - Így értettem azt, hogy fél
Már miért lenne hihetetlen? Nem értem, miért kell mindig mások csodálkozásával foglalkozni a kezdõ anyukáknak. Te meg csodálkozz a csodálkozáson akkor. Vagy ha téged is zavar, hogy nem megy, mert fél, akkor sétáltasd többet.
16, 5 hónaposan indult el a fiam, minél tovább mászik , annál jobb :)
Az én fiam 13 hós, a barátnõmé 1 héttel fiatalabb, az egyik rokoné 3 héttel és egyik sem jár még egyedül. A fiam úgy megy, h fogja a 2 kezem, nem meri még az egyiket elengedni. Gyakorolja a felállást egyedül, de a menés még csak közös séta. Nem kell még egy 1 évesnek önállóan mennie. Ha már nem bírod a sok beszólást (elég bunkók akik beszólnak), akkor rakd õket helyre. Fõleg ha idegenek. Mi közük hozzá?... :)
Tõlem is kérdezték? "és megy már? - válaszként mondtam: sõt, repül is..." Vagy kérdezd meg, hogy az õ gyereke mikor kezdett el járni, hadd dicsekedjen. Ez biztos megnyugtatja a kérdezgetõt. Belül kell összeszedned magad, ne foglalkozz ilyen esetben a mások véleményével.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! En a masik tabor vagyok es abszolut NEM jo!!! Az en Fiam 6 hetesen fel orakat tamaszkodva nezelodott, 8hetesen forgott, 5hosan onalloan felult (sose ultettem), valahogy ekkor kezdett kuszni, maszas nem volt nalunk, 7 hosan kapaszkodva ment, 9honaposan futva bontotta le a karacsonyfat, 1 evesen futo motort kapott amit ki is dobtam mert nem ertem utol! Mindenki dicserte a Fiam en persze qva buszke voltam, az en Fiam lett a csaladban az etalon, a merce! Minden gyerek hozza lett hasonlitgatva a nagyszulok altal... 3 es fel evesen meg nem beszelt! A gyors fejlodesbol olyan csecsemoreflexek maradtak vissza, hogy ha negykezlab allt es a plafonra kellett nezzen osszecsuklott! Erre a gerinctornas labdara felraktak negykezlab kibillentettek az egyensulyabol es siman leesett volna mert nem korrigalta az egyensuly vesztest! Ezek a csecsemoreflexek gatoltak a beszedjeben! A felmerest a bhrg-nel vegeztek szerencsere jo helyre jutottunk ezredszerre, amugy mindenhol en voltam a hule, a gyerekem a lusta en meg barom mert biztos beszelek helyette!) tudtam hogy valami nem jo a Fiamnal, de senki nem hitte el! A bhrg-sek osszetettek neki egy tornat itthon vegeztuk es 1 honap alatt mindent dumalt! Artikulatlanul es ugy mint egy masfel-2 eves de mindent... Megint ereztem, hogy valami nem oke a terapeutank elkuldott magan hallasszuresre ahol meg kijott az eredmeny hogy tulhallo (olvass utana ha erdekel, nem irom le mert hosszu) igy valt egyertelmuve hogy miert hangos minden! Miert utalja az akvarium zugast, miert artikulatlan, miert hallja a telefont a nyilt utcan autozajban REZEGNI es szol hogy: halo!!! Ait terapian is tul vagyunk! 4 eves lesz, nagyon csunyan beszel 4 logopedusnal voltunk de meg mindig tudom, hogy ennek itt nincs vege! Tehat orulj a fejlodese sebessegenek igy minimum fel millio a zsebetekben marad mert a csecsemo reflexeit szepen lassan de mind legyuri! Nem jo a gyors baba! En mar megtanultam... Igaz meg mindig buszke vagyok ra mert ilyen kis ugyes volt, de tudom, hogy a kovetkezo babank aki hamarosan szuletik es ugyanezt latom, ezt a gyorsasagot igyekezni fogok lassitani... Nem kell 9honaposan szaladni!
18 hónapos korig kell elindulni és a gyerekek nagy része 1 éves kora után indul el. Az a ritka, ha egy gyerek jár már ilyenkor. (A lányunk 15 hónaposan indult el.)
A kézenfogva sétáltatást sürgõsen hagyjátok abba, nagyon káros hatással van az egyensúlyérzék fejlõdésére. Nem kell járatni, amíg önmagától nem csinálja. Pont ahogyan ültetni sem szabad, amíg magától fel nem ül. Nem szabad erõltetni semmilyen mozgásformát egy bizonyos határig, a járást meg pláne nem. 1 évesen egyáltalán nem kell járnia, igazából az a jó, ha minél tovább mászik. Az én fiam is akkor csinálta a kúszást, mászást stb mint a tied, és másfél évesen kezdett járni, viszont akkor teljesen biztosan, egyik napról a másikra. A beszédfejlõdése viszont sokkal gyorsabb volt az átlagnál. Általában azok a babák, akik lassabbak a mozgásfejlõdésben, gyorsabbak az értelmi fejlõdésben. Érdemes megnézni ezt a videót, jól elmagyarázzák, hogy miért káros a kézenfogva vezetgetés: [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!