Találatok a következő kifejezésre: Olyan gyomorgörcsöm pár (2 db)

Olyan gyomorgörcsöm van pár percekre, ez normális?

30 hetes vgyok, és szerintem sokszor nyomja a babám a gyomromat. A hólyegomat is szokta, de az nem fáj.

Legjobb válasz: Igen ez elõfordul! Elõször én is megilyedtem, mert vagy 10 percig azt sem tudtam mi van velem, hogy feküdjek, annyira begörcsöltem. Ittam egy B6 vitamin plussztablettat és egybõl jól lettem!

Igen ez elõfordul! Elõször én is megilyedtem, mert vagy 10 percig azt sem tudtam mi van velem, hogy feküdjek, annyira begörcsöltem. Ittam egy B6 vitamin plussztablettat és egybõl jól lettem!

Mit tegyek ha stressz általi gyomorgörcsöm van és rossz kedvem mert aggódok párom után mert olyan környezetben van ahol esete az ott lévők egy részének, (viszonyzatlanul)?

Csak vannak rossz emlékeim ilyen 4 napos kiruccanásokkal és már el?z?leg is rossz kedvem volt és gyomorgörcsöm mert alig tud ilyenkor facen lenni(Balaton, beszélgetés, stb...), és szeretnék ez ellen tenni. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Ne légy barom. Ha félre akar dugni, félre is fog. Ezt kell elfogadni, hogy úgysem tehetsz semmit. Max kiverheted a fogait, ha kiderül. A nõk meg manapság ilyenek, szeretnek ribanckodni. Erre vannak nevelve.

Ne légy barom. Ha félre akar dugni, félre is fog. Ezt kell elfogadni, hogy úgysem tehetsz semmit. Max kiverheted a fogait, ha kiderül. A nõk meg manapság ilyenek, szeretnek ribanckodni. Erre vannak nevelve.
Ne izgulj, biztos tud magára vigyázni! Hívd fel egy barátnõdet, menj át hozzá, vagy csak beszélgess vele. Õ biztos megtud nyugtatni. Kérd meg õt hogy dobjon 1 smst amikor tud.. Remélem tudtam segíteni..:)
A kérdező hozzászólása: De épp ez a bajom, hogy meg lehet bízni benne, de ettõl függetlenül nem tud magára vigyázni...amikor barátjával találkozott egy kocsmában elõbb ért oda és egy részeg bácsi leszólította h van-e barátja, rá vár-e stb és ahelyett h lerázta volna vagy passzív lett volna mindenre válaszolt arra hivatkozva, hogy biztos csak érdekelte a kedves öreg bácsit...ahhha...
A kérdező hozzászólása: amit el felejtettem megírni, hogy ez nem jelenlegi helyzet, hanem hamarosan megy megint arra a 4 napos kiruccanásra, és az a környezete a nem bíztató...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!