Találatok a következő kifejezésre: Olyan furi van (76 db)

Missed után mért olyan furán van meg vagyis inkább nincs? Lent bővebben!

Missed után öt hétre megjött. Nagyon kevés volt de véreztem.

Legjobb válasz: Igen, sajnos ez nem kóros jelenség, normális. A következõ havid már rendben lesz. Sajnálom az esetet! :( Velem is két éve esett meg.

Igen, sajnos ez nem kóros jelenség, normális. A következõ havid már rendben lesz. Sajnálom az esetet! :( Velem is két éve esett meg.
megbökne, küldj képet THX
Kérdezõ! Te egy ostoba pi.csa vagy. :D
Látszik, hogy Téged sem az eszedért szeretett meg a férjed -.-"
A kérdező hozzászólása: de nekem ellentmondásos ez, a társaságomban gyakran más nõket dicsérget, hogy fuu láttad milyen melle volt, meg ilyenek...
Mit nem értesz te szerencsétlen? Tetszel neki!
A kérdező hozzászólása: nem kell dicsérõ komment, de nem az elsõ eset nála ez, h. így viselkedik és tudja van férjem, többnyire vele közlekedem.. a férjemnek is feltünt a fura viselkedése
Érti õ, csak várja a dicsérõ kommenteket. -.-
Biztos felállt a [email protected] rád és nem akarta, hogy meglásd!
szexisen öltözöl, látod, hogy zavarban van mit nem értesz, a pasik 90% egy szexis csajnak bevágná, küld el azt a rohadt képet most azonnal
Tetszel neki mert jó nõ vagy. Gondolom ezt akartad olvasni. -.-
A kérdező hozzászólása: nem vagyok buta, csak egyszerû:) nem értem a viselkedését, hogy mire ez a furcsaság..
A kérdező hozzászólása: nem tudok képet küldeni bocsi..
Elég butuska lehetsz kérdezõ. :(
Beakarja rakni a méretes farkát a puncidba, ezért zavarban van amikor szexi ruciban vagy a férjeddel együtt és így reagálja le:D
Ha "furi" illata van, akkor inkább, ne add oda neki!
Pont tegnap mondta a védõnõ, hogy sima hûtõben 24 óra, fagyasztóban 6 hónap. Forralni nem szabad, mert minden kimegy belõle ami fontos.
A kérdező hozzászólása: köszike a segítséget :) odadtam neki de csak melegítve de hála nem lett baja tõlle!! ezek szerint nem volt semmi baja :)

Feltűnt nekd is, hogy L a death note-ból mindig olyan furán ül, begörbíti a lábujjait, miközben felhúzza a térdét (ÁLT. ÍGY ül)? ! Miért van ez? Am meg a nyaka is furán áll. Kép lent

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.animeportal.ne..

Legjobb válasz: nem nézek death note-ot, de elolvasgattam a cikket amelyik az 1ik linkelt képed alatt van, és azt írják, hogy saját állítása szerint 40%-al rosszabbul érvelne, ha normálisan ülne

nem nézek death note-ot, de elolvasgattam a cikket amelyik az 1ik linkelt képed alatt van, és azt írják, hogy saját állítása szerint 40%-al rosszabbul érvelne, ha normálisan ülne
A kérdező hozzászólása: komoly? én is el fogom olvasni!
Ez az animében is benne van (mármint , hogy 40% rosszabb a teljesítménye)
A kérdező hozzászólása: próbálom biztatni de olyan csacsi amúgy meg nem valószínû hogy azt hiszi magáról hogy csúnya mer egy csomó csaj bele van zúgva
Azért, mert Te azt hiszed, vagy tudod, hogy egy csomó csaj bele van zúgva, ezt Õ nem biztos, hogy tudja. Szerintem simán állj elé, vetkõzd le a gátlásaidat és beszélgess vele, terelgesd a témát, hogy milyen céljai vannak, szeretne-e párkapcsolatot stb.. és a végén hozd szóba, hogy megpróbálhatnátok, ha úgy látod alakul a dolog.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy egy csomó csaj bele van zúgva mert egy csomó barátnõm van ezzel így
Hány éves vagy? :D
Nem biztos, hgoy zavarban vagn. Lehet, hgoy csak nem jössz be neki és a ronda fejed irritálja és azért csacsi ha körülötted van mert túl akar rajta esni.
A kérdező hozzászólása: 6-oska õ keresi a társaságom (mellesleg mindenki magából indul ki)
Nem gondolod, hogy neki is lehetnek "olyan" napjai?:D:D
lehet kifogyott a kérdésekbõl.. :D de amúgy vszínûbb , h nem vt túl rózsás kedvében , írj rá megint és ha ugyanezt tapasztalod akkor hagyd a p.csbe o.O
A kérdező hozzászólása: De az nem ciki, ha megint en irok ra, vagyis a lany?
Miért lenne ciki?
A kérdező hozzászólása: Nem tunok olyan nyomulosnak?
Írj rá nyugodtan szerintem. :)
Szerelmes vagy! Ez ellen nem lehet semmit tenni :)
"The butterflies fly away"
Szerelmes vagy, és kész! Nem? Ne is akarj ellene tenni..
Sztem csak tartozol neki 2000 ft tal :P és nem akarod visszaadni :D
Ha fosnod kell, az ellen nem sokat. Ha tachykardias leszel, akkor egy kis nyugtato meg gyuszuvirag-kivonat...
A kérdező hozzászólása: köszi a normális válaszokat.:) a többiek meg menjenek melegebb éghajlatra

A büös bogár mindegy hogy néz ki csak ha összenyomom büdi onnan tudom meg vagy van más bogár is amit ha összenyomok olyan furán bűzleni fog?

egy barna valami bogár ugrott le a hajamról ilyen 1-2cm kzött mozgott és nagyon megijedtem, hogy valami baj van. Az egy büdös bogár lehetett? barna volt, voltak kis fej csápjai vagy mik meg olyan 1,5 cm lehetett, kérlek segítsetek hamar :$

Legjobb válasz: A poloskának van olyan változata, amely a kezünk bõrén büdös nyomot hagy. A rovar leírása: a felemásszárnyuak alrendjébe tartozik minden szárazföldi faj, így az ágyi poloska is, amely a bõrpoloskák családjának egyik képviselõje. Csápjai sörteformák és éppen mint lábai is, finom szõrü. Szipókája hosszu. Potroha körforma. Szine barnás-vörös. Testét rövid sárga sörték fedik; bõre durván szemecskés. Lábai, szipókája és csápja agyagsárgák. Hossza 5-6 mm. Valószinüleg Kelet-Indiából terjedt el az egész földre. . Március, május, julius és szeptember hóban tojik, tojásai fehérek, 1 mm. hosszuak és számuk mintegy 50. Tizenegy hónap alatt fejlõdik ki a rovar a tojásokból.

A poloskának van olyan változata, amely a kezünk bõrén büdös nyomot hagy. A rovar leírása: a felemásszárnyuak alrendjébe tartozik minden szárazföldi faj, így az ágyi poloska is, amely a bõrpoloskák családjának egyik képviselõje. Csápjai sörteformák és éppen mint lábai is, finom szõrü. Szipókája hosszu. Potroha körforma. Szine barnás-vörös. Testét rövid sárga sörték fedik; bõre durván szemecskés. Lábai, szipókája és csápja agyagsárgák. Hossza 5-6 mm. Valószinüleg Kelet-Indiából terjedt el az egész földre. . Március, május, julius és szeptember hóban tojik, tojásai fehérek, 1 mm. hosszuak és számuk mintegy 50. Tizenegy hónap alatt fejlõdik ki a rovar a tojásokból.
Miért szállják meg a lakást? Ne nyissak ablakot, vagy ittbent kellnek ki és azért van annyi belõlük: kb: 6 egy nap alatt. ez nekem már sok!
Lehetséges, hogy nem is a Te lakásodban születnek ezek a bogarak, hanem valamelyik szomszédéban. Végezz egy alapos nagytakarítást, és ha még mindig marad belõlük, akkor érdemes felhívnod egy rovarirtással foglalkozó céget. Õk biztosan tudnak segíteni.
A kérdésre a pontos válasz: Nyugati levéllábú poloska (Leptoglossus occidentalis). Észak-amerikai faj, néhány éve került be Európába (Olaszországba), azóta meghódította szinte az egész kontinenst. Fenyõféléken táplálkozik, telelni épületekbe vonul és büdös. Tehát nem szív vért, nem terjeszt betegséget, csak kellemetlen. A szúnyogháló megoldás lehet. Ez nem az ágyipoloska! Egyébként a karimáspoloskákhoz tartozik, azért a hasonlóság és nem bogár....

Van egy fiú a suliba! Nem szeretem de mégis olyan furán érzem magam mikor körülötte vagyok! Lehet olyan hogy a tudatalattim szereti?

Nem tudom miért van ez!!! Komolyan nem az esetem!! És mégis olyat érzek amit a többi fiú közelében nem!!! ...

Legjobb válasz: Ez már nem is ezoterika, ez már egyenesen mágia!

Ez már nem is ezoterika, ez már egyenesen mágia!
A tudatalattid már hogy szeretné? A tudatalatti az ösztönén. Ergo két dolgot szeretnél vele/tõle: gyereket, verekedést, vagy meg akarod enni. De akkor már inkább az elsõ.
szexelj vele
Van egy fiú a suliba? Tényleg?
...Feltéve, hogy lány vagy. :)
Ne szépítsük a dolgot, dolgoznak benned a hormonok, szexuális hatással van rád, mert ezt diktálják az ösztönök. Valamiért alfa hímnek tekinted, még ha amúgy nem is szimpatikus. El kell döntened, hogy az "állati" ösztöneidre hallgatsz, vagy az emberi érzéseidre. :)
"Olyat érzek" ez jó... hány éves vagy? Legyél õszinte magaddal és fogalmazd meg szépen, hogy mit érzel, de ha nem akarok naiv lenni akkor erre mondják, hogy kémia.
Ezotérikus válasszal, lehet volt valaha közös múltatok, vagy lesz közös jövõtök és ezt érzed. Tudományos válasszal: feromonok. Ez szimpla kémia és agyi receptorok. Egyszerûen bevonz a srác.
Ha megmosolyogtattak a soraim akkor egész pontosan tudod a helyes választ a kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: hehe :) kösz... de én most komolyan kérdeztem!!! :(
A kérdező hozzászólása: Igazából rájöttem hogy csak egy érzelmi kitörésem volt :3 de azért köszii :)

Miért van ez? Ha vele vagyok olyan furán érzem magam, olyan, mintha mindenki minket nézne, amikor meg nincs velem, sokat gondolok rá, és hiányzik. Bővebben lent!

19 éves lány vagyok. Megtetszett suliban egy fiú, beszélgettem vele nem egyszer, aztán amikor már tudtam hogy én is tetszem neki, akkor kiderült, hogy 15 éves. Nagyon sokat martam magam ez miatt, de csomóan mondták hogy évek ide oda teljesen mind1. De viszont...ugye amikor vele vagyok, fura, mintha mindig minket nézne mindenki, amikor nem, akkor meg tökre lennék vele, és hiányzik...Nem tudom miért van ez...? Nem tudok túllépni a gondolaton, hogy én vagyok az id?sebb? Mit tehetnék? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Ne törõdj vele. Ahogy egyre idõsebbek lesztek úgyis eltûnik ez a gondod:) Ha vele szeretnél lenni az õ véleménye érdekeljen elsõsorban.

Ne törõdj vele. Ahogy egyre idõsebbek lesztek úgyis eltûnik ez a gondod:) Ha vele szeretnél lenni az õ véleménye érdekeljen elsõsorban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!