Találatok a következő kifejezésre: Olyan furi mellbimbóm. Mitől van ez (2 db)

Olyan furi a mellbimbóm. Mitől van ez?

nem rendes mellbimbó nem kerek hanem ilyen fura alakja van . olyan mint egy kiálló "piramis" . ki fog ez még alakulni? vagy ilyen ronda marad?:S 16 éves vagyok

Legjobb válasz: Miféle 'piramis'? Az egész mellbimbód ilyen alakú, nyugalomban is? Vagy csak akkor, ha összehúzódik? Mert az elsõ nem szokatlan ilyen fiatalon... és nekem nagyon tetszik! Van fényképed? ...Sajnos késõbb ki szokott simulni - fõleg, ha a melled is jól megnõ.

Miféle 'piramis'? Az egész mellbimbód ilyen alakú, nyugalomban is? Vagy csak akkor, ha összehúzódik? Mert az elsõ nem szokatlan ilyen fiatalon... és nekem nagyon tetszik! Van fényképed? ...Sajnos késõbb ki szokott simulni - fõleg, ha a melled is jól megnõ.
A kérdező hozzászólása: nyugalomban ilyenalakú
Mondom: elõször a bimbód és a környéke nõ. Késõbb majd szépen utoléri a többi rész is, és akkor jobban belesimul. De szerintem annyira jól néz ki így, hogy kár érte... Egyébként elmehetsz orvoshoz is: az is elmondhatja ugyanezt. Vagy küldhetsz egy fényképet: akkor én is elmondhatom... de, ha körülnézel az utcán, így nyáron, akkor láthatsz is hasonlót. Aki nem nyomja szét egy páncélozott melltartóval.

1 hét van mensig de olyan furán fáj a mellem és a legfurcsább ami nem volt még, viszket a mellbimbóm és körülötte minden! Mitől lehet ez?

1 hét van mensig de olyan furán fáj a mellem és a legfurcsább ami nem volt még, viszket a mellbimbóm és körülötte minden!A mellbimbóm körül teljesen ki vagyok száradva!Olyan mintha hámlana!De az nem lehet mert még szoliba se járhatok!:-) Mit?l lehet ez?A hasam is szurkál,de az nem vészes!Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: És hiába kenem testápolóval vagy bármivel ahhogy beszívja újból száraz és viszket!Mit csináljak?

A kérdező hozzászólása: És hiába kenem testápolóval vagy bármivel ahhogy beszívja újból száraz és viszket!Mit csináljak?
Ezek premenstuációs tünetek. Sajnos nem tudsz mit tenni ellenük, egyetlen elõnyük, hogy tudod biztos meg fog jönni! :) Nálam is elõfordul hogy annyira érzékeny a mellbimbóm hogy még a törölközõ sõt melltartó is irritálja, szóval ha hozzáér valami. Nem minden hónapban van, van amikor csak a hasim fáj. Sajna ez a nõk sorsa.
Ez már csak így mûködik! Ez minden hónapban elõjön, egy idõ után már fel sem tûnik. Sajnos, ez van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!