Találatok a következő kifejezésre: Olyan furi mellbimbóm (4 db)

A melleim 80B-röl eddig 90C-re nöttek, es neha a mellbimbom udvara ugy megkemenyedik, ugy nez ki, mint egy piramis, es olyan furi erzes is...Normälis, hogy ilyen a mellbimbom? Masnal is van ez?

ocsi,hogy ilyeneket irok,csak nem tudom,hogy ez normälis-e.22hetes pocis

Legjobb válasz: Szia! Szerintem normális mert nekem is szokott lenni néha...:) szerintem ez a terhességel jár együtt:) Boldog babavárást 36/3h km

Szia! Szerintem normális mert nekem is szokott lenni néha...:) szerintem ez a terhességel jár együtt:) Boldog babavárást 36/3h km
Szia! Nekem is ilyen volt, sokszor már kellemtlen érzés volt, mert enyhe fájdalommal járt. De utólag örültem neki, mert szülés után semmi gondom nem volt a szoptatással!
A kérdező hozzászólása: ja, bocsi, piramist akartam irni... :)
A kérdező hozzászólása: es kell kenni valamivel?en a vedönömtöl olajat kaptam a mellbimbomra, de most nem hasznältam, mert azt hittem ettöl ilyen furi...

Olyan furi a mellbimbóm. Mitől van ez?

nem rendes mellbimbó nem kerek hanem ilyen fura alakja van . olyan mint egy kiálló "piramis" . ki fog ez még alakulni? vagy ilyen ronda marad?:S 16 éves vagyok

Legjobb válasz: Miféle 'piramis'? Az egész mellbimbód ilyen alakú, nyugalomban is? Vagy csak akkor, ha összehúzódik? Mert az elsõ nem szokatlan ilyen fiatalon... és nekem nagyon tetszik! Van fényképed? ...Sajnos késõbb ki szokott simulni - fõleg, ha a melled is jól megnõ.

Miféle 'piramis'? Az egész mellbimbód ilyen alakú, nyugalomban is? Vagy csak akkor, ha összehúzódik? Mert az elsõ nem szokatlan ilyen fiatalon... és nekem nagyon tetszik! Van fényképed? ...Sajnos késõbb ki szokott simulni - fõleg, ha a melled is jól megnõ.
A kérdező hozzászólása: nyugalomban ilyenalakú
Mondom: elõször a bimbód és a környéke nõ. Késõbb majd szépen utoléri a többi rész is, és akkor jobban belesimul. De szerintem annyira jól néz ki így, hogy kár érte... Egyébként elmehetsz orvoshoz is: az is elmondhatja ugyanezt. Vagy küldhetsz egy fényképet: akkor én is elmondhatom... de, ha körülnézel az utcán, így nyáron, akkor láthatsz is hasonlót. Aki nem nyomja szét egy páncélozott melltartóval.

Nagy a mellbimbom de kicsi a mellem, és olyan furán néz ki, engem aggaszt de a pasim azt álitja nem zavarja. De nem tudom. Van itt hozzám hasonló? Titeket zavarna? Cupp 20/L

Legjobb válasz: Figyu , most miért minket kérdezgetsz ? Ha a párodnak jó akkor nincs semmi gond , a többiek véleménye meg mit számít ? Õk úgysem látják (ne tölts fel képet!) szóval ne rágódj rajta.Am meg lehet hogy csak neked nem tetszik , ált. az ember nincs megelégedve vmelyik tesrészével.

Figyu , most miért minket kérdezgetsz ? Ha a párodnak jó akkor nincs semmi gond , a többiek véleménye meg mit számít ? Õk úgysem látják (ne tölts fel képet!) szóval ne rágódj rajta.Am meg lehet hogy csak neked nem tetszik , ált. az ember nincs megelégedve vmelyik tesrészével.
Nem tök mindegy, ha õt nem zavarja? Téged zavar, az viszont gond.
Am meg nem mind1 ? Úgysem tudsz rajta változtatni...
AZT MONDTA, HOGY NEM ZAVARJA. AKKOR TÉGED MIÉRT AGGASZT B*SZKI? EZT A RETARDÁLT KÉRDÉST. ILYEN ESTI FÁRASZTÁSNAK JÓ A KÉRDÉS, MÁSRA NEM!
AMÚGY MEG SENKIT NEM ÉRDEKEL A CS*CSÖD, AKI SZERET, AZ ELFOGADJA. HÜLYE.
A kérdező hozzászólása: ott a pont utolsó hozzászoló! :D ez az egyik h pont nem fogok képeket küldözgetni a másik hogy ez már rég téma nálam szal ezt bebuktad :D
Háhá! 2, 5 év után majd küld nekedXD
kép?
fujj de ronda lehetXD lol
Tegyél fel képet, ha érdekel, mit gondolunk róla. Amúgy nem hiszem, hogy rossz lenne. Ha tetszik neki, mi a gond?
20 deka parizert kérnék :D
Mi lenne, ha megmutatnád?
háhá rávilágítottál a lényegre, nekem is van a csajosomon olyan ami nem tetszik és csak azért mondom hogy jó minden ahogy van hogy ne stresszelje magát meg hogy ne legyen vita azaz csendben maradjon:) szerintem a ti esetetekbe is ez a helyzet sõt biztos de ezt neked kell tudonod.
A kérdező hozzászólása: okka csak kérdeztem hogy van e csaj aki hasonloan "adottságokkal" rendelkezk és õt zavarja-e ennyi, de amugy meg a pasim sztem azért mondja h csöndben maradjak ennyi
Nem kell a sajátodat mutogatni. Kereshetsz az Interneten hasonlót és azt is felteheted, ha még kíváncsi vagy.


1 hét van mensig de olyan furán fáj a mellem és a legfurcsább ami nem volt még, viszket a mellbimbóm és körülötte minden! Mitől lehet ez?

1 hét van mensig de olyan furán fáj a mellem és a legfurcsább ami nem volt még, viszket a mellbimbóm és körülötte minden!A mellbimbóm körül teljesen ki vagyok száradva!Olyan mintha hámlana!De az nem lehet mert még szoliba se járhatok!:-) Mit?l lehet ez?A hasam is szurkál,de az nem vészes!Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: És hiába kenem testápolóval vagy bármivel ahhogy beszívja újból száraz és viszket!Mit csináljak?

A kérdező hozzászólása: És hiába kenem testápolóval vagy bármivel ahhogy beszívja újból száraz és viszket!Mit csináljak?
Ezek premenstuációs tünetek. Sajnos nem tudsz mit tenni ellenük, egyetlen elõnyük, hogy tudod biztos meg fog jönni! :) Nálam is elõfordul hogy annyira érzékeny a mellbimbóm hogy még a törölközõ sõt melltartó is irritálja, szóval ha hozzáér valami. Nem minden hónapban van, van amikor csak a hasim fáj. Sajna ez a nõk sorsa.
Ez már csak így mûködik! Ez minden hónapban elõjön, egy idõ után már fel sem tûnik. Sajnos, ez van!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!