Találatok a következő kifejezésre: Olyan furcsa van nem tudom hogy (6 db)

Olyan furcsa érzésem van nem tudom hogy fekszik a babám de valamit annyira nyom a hasam alján nem fáj csak kellemetlen ez normális? 28hetesek vagyunk

Legjobb válasz: Szerintem igen, én járni is alig bírtam most 30. hetes vagyok kicsit jobban vagyok, ez az érzés nálam olyan 2 hétig tartott, de sántítottam, annyira fájt.

Szerintem igen, én járni is alig bírtam most 30. hetes vagyok kicsit jobban vagyok, ez az érzés nálam olyan 2 hétig tartott, de sántítottam, annyira fájt.
Persze hogy normális, nekem néha leköltözik nagyon alulra, hasam legaljára és nagyon kinyomja, na olyankor nehéz megmozdulni, egy idõ után átvándorol, addig nekem is elég kellemetlen szokott lenni. De nincs gond ezzel, csak helyezkedik a baba. 24 heteske
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Hát elég kellemetlen de nem is ez a fõ gondom csak parázok hogy neki ne legyen kellemetlen! :)

Nem tudom hogy írjam le, de olyan érzésem van mintha a hüvelyem "nyitva" lenne, vagyis tág vagy nem tudom, és olyan furcsa szagom van, akkor meg fog jönni a menstruációm?

Legjobb válasz: menzesz elõtt-alatt jobban ki van "nyitva" a hüvely nyílás,hogy a vér jobban távozhasson. korod?

menzesz elõtt-alatt jobban ki van "nyitva" a hüvely nyílás, hogy a vér jobban távozhasson. korod?
A kérdező hozzászólása: 20
A furcsa szag miatt jó lenne orvost kérdezni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen=)

Segitség! Erős szorongásaim vannak néha. Olyan gondolatok, hogy pl vki lássa v tudja, hogy én olyan ügyes vagyok ebben v abban. De nagyon furcsa, mert mikor elmulnak ugy érzem, hogy valóban nem is érdekel. Mi lehet ez?

Olyan mintha direkt azért jönnének, hogy elrontsák a napomat. Az igazság az, hogy régebb valóban érdekeltek ezek. Most meg olyan mintha csak gondolat szintjén megmaradtak volna. Igy tűnök - úgy tűnök, ebben vagyok jobb - abban tűnök ki jobban stb. Már elegem van. Közben engem csak az érdekelne, hogy végre érezzem jól magam a bőrömben. Sztem a múltam miatt vannak. Mintha két lelkem lenne vagy nem tudom hogy értelmezzem. Tudom, hogy ez irtó hülyén hangzik, de légyszives segitsetek, és ne irjatok kreténségeket. Aki tud, légyszives segitsen. Remélem meg tudtam érttetni magam eléggé

Legjobb válasz: Hát ne haragudj ez a két lélek duma, eléggé poénos sikeredet semmi baj legalább még õszintébben hangzik. Elõfordul hogy valami nem megy flottul az-az jól mint ahogy elképzelte az ember, így elmegy tõle a kedve de ha eléggé hiszel benne és kitartasz elõbb utóbb valamilyen szintre fel tudsz fejlõdni. Hajrá ilyen gondolj valami lelkesítõre egy jó zenére egy pozitív gondolatra zárj ki minden negatívumot.

Hát ne haragudj ez a két lélek duma, eléggé poénos sikeredet semmi baj legalább még õszintébben hangzik. Elõfordul hogy valami nem megy flottul az-az jól mint ahogy elképzelte az ember, így elmegy tõle a kedve de ha eléggé hiszel benne és kitartasz elõbb utóbb valamilyen szintre fel tudsz fejlõdni. Hajrá ilyen gondolj valami lelkesítõre egy jó zenére egy pozitív gondolatra zárj ki minden negatívumot.
kisebbségi komplexus + bizonyítási vágy + gyenge kitartás és akarat ez vagy kb te :D pszichológus?
A kérdező hozzászólása: 1.:) . Koszi a tanacsodat. 2. a helyzet nem a legfenyesebb, de azert annal jobban allok, mintsem pszichologusnal cs*sszem az idomet es penzemet; nem kifejezetten az van amit mondasz.
Körülmetéléssel
Menj orvoshoz.
nem rángatod túl sokat?! kenegesd körömvirágkrémmel ;)

Jártatok úgy hogy egy fura, nem is tetsző, általatok sose hallott lánynevet álmodtatok meg a lányotoknak? Én így jártam most azóta itt van a fejemben az a név de nem tudom "lebeszéljem" e magam róla, mert olyan furcsa.

Éjjel a kislányommal álmodtam és Bereniké volt a neve. Nem is voltam meglepődve rajta álmomban. A listánkat hetek hónapok óta írogatjuk a férjemmel de még B betűs név se szerepelt rajta. Volt aki hallgatott ilyesmire?

Legjobb válasz: nem most éjjel álmodtam hanem már napok óta. azóta motoszkál a fejemben.

A kérdező hozzászólása: nem most éjjel álmodtam hanem már napok óta. azóta motoszkál a fejemben.
Ha tetszik, én akkor ezt adnám. Én nem álmodtam, de nálunk is úgy ment a névválasztás, hogy hetekig tipródtunk. Aztán egyszer ránéztem a naptárra, és megláttam a Rebeka nevet. Tudtam hogy ez az igazi. :)
Fura név :) Ez a jelentése:A Bereniké [1] görög (makedón) eredetû nõi név, jelentése: gyõzelmet, diadalt hozó
Én biztosan ezt adnám, amúgy nekem tetszik is. :-) Én is úgy voltam, hogy több néz is tetszett, de nem volt az igazi egyik sem. Már az elején tudtam hogy lányom lesz, érzetem, fiú neveken nem is gondolkodtam. Aztán volt egy vetélkedõ a tévében, ahol ki volt írva a neve minden versenyzõnek a mellére tûzve egy kis papíron, az egyiken "ALÍZ" állt, és annyira megtetszett, az is lett a lányom neve.
A kérdező hozzászólása: az Alíz nekünk is listás:) ) A jelentése érdekes... mondjuk nem egy nõies jelentés:)
ez nagyon jó! én ezt adnám. fõleg, mert tetszik is. én fiúnévvel álmodtam, de nem volt min gondolkodni, lányaim vannak.
hasonló volt nálunk is. csak amit én megálmodtam az egy régies név volt. gyerek koromban az orvosunkat hívták így és mindig kinevettem magamban, hogy milyen neve van, aztán mikor terhes voltam valamiért nekem ez a név kellett... már nagy a fiam, közben "divatnév" lett, tavaly az 5 leggyakoribb névben benne volt :D
Emlékszem, amikor gyerek voltam, mindig "irtóztam" a Zsombor név hallatán. Na meg mindig azt gondoltam, nekem csak lányom lehet. 2 fiam lett (ikrek) és a terhességem elején kijelentettem valamiért, hogy csak Zsombor! lehet a babám, amennyiben mégis az egyik fiú lenne. Hamar kiderült, hogy mindkettõ fiú, ragaszkodtam is a Zsomborhoz. A másik névre még rá kellett hangolódnom, de azt is megtaláltuk:) Azt kell mondanom, nem véletlen, hogy az ember ráérez milyen nevet kell adni a gyermekének. Az én fiaimra annyira illik a nevük, hogy hihetetlen, pont olyanok, mint azt elképzeletm még amikr nem születtek meg, csak a név alapján tudtam valamire gondolkoni... AMúgy nekemk tetszik a Te megálmodott neved, ha Neked is tetszik, rágódj még rajta és hidd el, tudni fogod, hogy ezt kell-e adnod a kislányodnak!
Egy barátnõmnek a férje volt így, megálmodta, hogy lánya lesz, és a kicsi mondta, mi a neve. Nemsoká megfogant, lány lett, de nem kapták meg az engedélyt :( Sajnáltam õket, olyan lelkesek voltak, és a név sem volt elrettentõ, szerintem el lehetett volna fogadni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!