Találatok a következő kifejezésre: Olyan furcsa van (125 db)

Van egy srác aki nagyon tetszik és sokat találkozunk. De sajnos van neki barátnője és messze lakik. Olyan furcsán viselkedik velem. Talán tetszek neki?

Mostanába átölelt meg kaptam t?le puszit. nem értem..

Legjobb válasz: Ennyibõl ki tudna? Most mi a furcsa viselkedés? Nekem is van olyan lánybarátom, akit néha átölelek, és puszit adok neki.

Ennyibõl ki tudna? Most mi a furcsa viselkedés? Nekem is van olyan lánybarátom, akit néha átölelek, és puszit adok neki.
A kérdező hozzászólása: az a furcsa, hogy még muttkor mondta , hogy nem lehet köztünk semmi mert van barinõje és most meg õ kezdeményez csak nem értem mert még mindig járnak.
Mi értett 'semmi' alatt? Gondolom, csak azért, mert az embernek barátnõje van, még barátkozhat lányokkal.

Nem érzed furcsának? Vagy csak nekem esik ennyire rosszul? Nem érdekel, mert elbírom viselni csak olyan furcsa! Az hogy ma mondta a barátom azt hogy anyád és apád itthon van? Mások azt mondják anyukád apukád.

Lehet most ég? hogy itt mondom, csak olyan fura volt.Csak nekem esik rosszul?

Legjobb válasz: Nekem is furcsa lenne. Bár lehet, hogy nem rosszindulatból mondta. Nyugi. Ha nagyon aggaszt, esetleg óvatosan kérdezz rá.:)

Nekem is furcsa lenne. Bár lehet, hogy nem rosszindulatból mondta. Nyugi. Ha nagyon aggaszt, esetleg óvatosan kérdezz rá.:)
Szerintem fölösleges a szavakon lovagolni, ha egyébként tiszteli és szereti a szüleidet.
Egyszer én is elgondolkoztam ezen, és próbálom a barátom anyukáját, anyukájaként emlegetni, ha szóbakerül, de egyszer kicsúszott a számon, hogy az anyád...De gyorsan ki is javítottam.Ez azért volt, mert én anyámról mások elõtt anyám-ként említem és nem anyukámként....Sajnos köztünk nincs is anya-lánya kapcsolat...Ne vedd ezt problémának!23N
lehet csak kiba szott ideges volt
Igazából én nem érzem ezt cseppet sem "normálisnak". Ha valamelyik ismerõsöm így mondja (akár szóbotlásból, akár direkt), akkor legtöbbször rákérdezek, hogy "mi az hogy anyád?- inkább anyukád, vagy anyud!" és egybõl veszik. Én ezt olyan nem is tudom... pofátlannak tartom. Lehet csak az én értékrendemben van így. Talán ideges volt, vagy ez jutott hirtelen eszébe.. 17L
Nagymama vagyok, a szüleim sajnos már régen meghaltak. Még soha sehol nem mondtam úgy, anyám, apám, csak anyukám, apukám, édesanyám, édesapám. Szerintem nem korfüggõ, mai napig, ha valaki (ritkán ) azt mondja anyád, vagy apád, azonnal kijavítom, és megkérem, az én szülerimrõl így ne beszéljen. Általában megértik.
én sem szeretem ezt a megnevezést de sokaknál ez a bevett és rossz szándék nélkül mondják. ha amúgy nem így szokta akkro kérdezz rá h ez mi volt talán ideges votl
engem is zavar. Barátom tudja, hogy nem jövök ki jól a szüleimmel és õ se. Legfõképp édesanyám hibája nem részletezném, hogy miért. De mikor mégis így mondja barátom hogy anyád ....kicsit [email protected] esik
Nekem is szarul esne, sõt mikor azt mondta hogy nagyanyám az se esett jól, de tudom hogy van ilyen hogy hirtelen máshogy mondja az ember. Nekem is volt olyan hogy barátnõmnek úgy kérdeztem hogy anyád...? Utána nem gyõztem bocsánatot kérni:D
Nekem inkább azt mondja a párom a szüleimre, hogy anyád és apád. Az anyuka, apuka kifejezést gyerekesnek érti, mert a kisiskolások beszélnek így.
Én sem szeretem, ha a barátom véletlenül így mond valamit, de nem szoktam rajta fennakadni. De van egy barátnõm, aki rendszeresen így beszél a szüleimrõl pl. "És anyád mikor jön haza?" "Anyád mit szólt erre?" és õ ezt ráadásul ilyen gúnyosan szokta, arra haragszom.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem, lehet szóbotlás, mert amúgy azt szokta mondani hogy "de aranyos anyukád van"

A te gyerekednek van külön játszós cipője és külön ünneplős/kimenős? Mennyi idős kora óta? Nekem olyan furcsa ez.

Legjobb válasz: Muszáj hogy legyen, kb 2 éves kora óta. amióta dúrja a homokot a homokozóban, nyomja a motorozást és kopik az orra. Belegázol a vizes fûbe, sárba stb. Ilyen cipõvel azért nem megyünk fel e városi boltba. Viszont itthon meg nem akarom inteni arra, hogy vigyázz a cipõre. Mi ebben a furcsa?

Muszáj hogy legyen, kb 2 éves kora óta. amióta dúrja a homokot a homokozóban, nyomja a motorozást és kopik az orra. Belegázol a vizes fûbe, sárba stb. Ilyen cipõvel azért nem megyünk fel e városi boltba. Viszont itthon meg nem akarom inteni arra, hogy vigyázz a cipõre. Mi ebben a furcsa?
Sõt, a tiédnek még benti cipõje is van. Frankón nem értem akkor a kérdésed lényegét :)
Akkor nem értem mit furcsálsz, már bocs....a te gyerekednek is van sportcipõje és bõrcipõje is, azaz játszós és elegánsabb. Ezek után már ne haragudj, de mit furcsálsz? Én fiamnak van két edzõje, egyik elegánsabb, másik sportos, és két szandálja, egyik elegánsabb, másik sportos. Tehát neki is 4 van, de nem hiszem hogy versengeni kéne melyik gyereknek van több cipõje a gyk-s anyukák közül...... Tényleg nem értem mit furcsálltál egyébként a többcipõs gyerekeken, amikor listáztad hogy a tiédnek tulajdonképpen 4 van.....
Majd nálad is lesz játszós és elmenõs. Nekem két fiam van, egyik még itthon, másik ovis. Minden szezonban 2 cipõjük van, ennyi. Két szandi, két sportcipõ, két téli csizma, mondjuk gumicsizma csak egy.
11 hónaposan még nem volt neki, de most másfél éves és muszáj hogy több cipõje legyen (fõleg amióta jobb az idõ és nagyon sokat "maszatol" odakint), mert olyan pillanatok alatt koszolja össze õket, hogy kell a váltás, fõleg ha tényleg vendégségbe megyünk.
Kisfiamnak akkor is volt több cipõje, amikor még kisbaba volt, egyszerûen 1. ha egyikkel bármi van, ott a másik 2. ez már nem épp gyakorlati szempont, de volt két különbözõ kocsicipõje, egyik sportos, másik elegánsabb stílusú, attól függõen, hova mentünk és mit adtam rá. (2. voltam, csak eszembe jutott hogy még járás elõtt is több volt neki. )
Van. Onnantól, hogy járni tud. Fura lenen abban a játszótéren a homokban mászkálni, mint látogatóba menni...
Én kisfiamnak is van. Két éves lesz, de mindig is kettõ volt neki, amióta jár. Egy "játszós", amiben a homokozóba viszem, meg játszótérre, kertesházas ismerõseinkhez, és egy rendes, amiben vendégségbe viszem és ünnepekre. Csizmából is kettõ volt neki, szandálból is, edzõbõl is, mindenbõl, minden évszakban. Nekem ez nem furcsa, nekem sem egy pár cipõm van, mert nekem is van játszós (edzõ) és elegáns, férjemnek úgyszintén. Nekem ez nem furcsa, hanem természetes.
most azon gondolkodom, hogy lefényképezem a 2, 5 éves fiam 1, 5 hónapos játszós cipõjét holnap és elküldöm neked :) gyakorlatilag leszakadt az orra a motorozás közben, nincs sarka mert a sóderben csoszog. délelõtt kimegyünk a kertbe akkor vizes lesz mert belelép a tócsába, medencébe, lelocsolja miközben viszi a locsolót... tehát ha akarnám se tudnám abba levinni a boltba. de ezt majd jö9võ nyáron te is megtudod :) hidd el az lesz a furcsa ha túlél két hónapot egy cipõtök :D
14 honapos a lanyom, de neki is van jatszos cipõje. Muszáj, mert pl ma is megtalAlta az egyetlen sáros foltot az utcán, szépen bele is trappolt. Nyilván sáros, koszos cipõben nem viszem el mondjuk boltba. Van az udvarra 2 cipõje, egy nyitott szandal cipõ, meg egy zárt. Elmenosnek is van egy zárt és egy szandi.
Az én 1, 5 évesemnek több cipõje is van. Bár õ örökölte az itthoniakat, de nagyon jól jön a több cipõ, mert akár csak egy félórát vagyunk kint az udvaron a cipõje tiszta homokos, sáros, vagy éppen csurom vizes.
11 hónaposan azért még nem tud olyan nagy kárt csinálni a cipõjében. Pár hónap múlva majd szerintem Te is máshogy fogsz gondolkodni, amikor seperc alatt leamortizálja a cipõjét. Lehorzsolja a bõrét, és teljesen felismerhetetlen lesz a színe a homoktól meg sártól. Ezért tartanak az anyukák általában külön játszós és elmenõs cipõt, hogy pl. orvoshoz, vendégségbe, vagy ha valamilyen programra mennek, ne olyan cipõbe vigyék a gyereket, ami olyan, mintha a kutya megrágta volna.
Hát akkor te így csinálod, de általában az a furcsa, ha a gyerek az elegáns bõrcipõben tocskol a homokban, pocsolyában, fûben. De ez tényleg saját döntés, mindazonáltal én sem az elegáns cipõmben sétáltatom pl. a kutyát, vagy megyek le futni. A kicsinek is van olyan cipõje, amit nem sajnálok, ha saras lesz vagy füves.
A kérdező hozzászólása: Azért, mert én bármelyiket ráadom a játszótéren, homokozóban, nincs tartogatva, hogy "ez csak akkor kell, ha megyünk valahová".
A kérdező hozzászólása: Értem. Nekem még 11 hónapos lesz, nincs játszós cipõje, biztos ezért tartom furcsának...
A kérdező hozzászólása: Ami neki van: -egy puhatalpú sportcipõ -egy bõrcipõ (pediped zárt) -egy szandál (pediped) -egy Liliputi De mindig amilyen az idõ és az öltözéke, úgy adom rá, nincs megkülönböztetve, hogy játszós-kimenõs. Mondjuk a Liliputit csak bent hordja, de ennyi. Akkor most tételesen, mibõl mennyi van nálatok?
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos voltál, kedves utolsó válaszoló!:) Sokmidennel van úgy az ember gyerek-témában, hogy el sem tudja képzelni milyen lesz, míg meg nem tapasztalja...sõt, a legtöbb dolog ilyen.:) Köszi!

7 hetes és 4 napos terhes vagyok, tegnap óta olyan furcsán fáj a derekam! Volt már valakinek ilyen? Ez normális? Ez is a szallagok nyúlása és a méhem változása miatt van?

Legjobb válasz: Mi nem tudjuk, milyen amikor neked furcsán fáj :) De a kérdésedre is válaszolva, igen, a szalagok nyúlása miatt.

Mi nem tudjuk, milyen amikor neked furcsán fáj :) De a kérdésedre is válaszolva, igen, a szalagok nyúlása miatt.
Igen, sok mindenkinek volt már ilyen. :o) Bár ez még nem a szalagok nyúlása, hiszen a méhed még nem olyan nagy, inkább hormonális hatásra van. Bármilyen menstruációs jellegû fájdalom/érzet normális, csak az erõs görcs nem az. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Igen jól megfogalmaztam :-) bocsánat! Szóval fõleg a jobb oldalon érzem és olyan érzés mintha izom lázam lenne!! :-)

Miért olyan furcsák az emberek? Mi van velük, fel nem foghatom :S

Szóval bocs előre is. Ha már megint h.lye kérdést írok ki. De, ilyeneket mégse kérdezhetek emberektől, egyáltalán nem értem őket. Egyenlőre két dolog, mert ha leírnám mindet, az regény lenne. 1. szituáció: K.rva hideg van kint, kékre fagy a szám. Erre kijelentik az emberek, hogy: "Hűvös van." Miért nem lehet azt mondani hogy hideg??? Talán félnek vele szembenézni, vagy mi? A hűvös az egy jól eső idő nem minusz 20 fok. Szerintem. 2. Na a másik. A fájdalom. Pl. szülésnél. Á, őt nem érdekli hogy varrják érzéstelenítő nélkül, ha a szülést kibírta, ezt is kifogja. Akkor ennyi erővel szenvedjen egész további életében szó nélkül, azt is bírja ki. minek kell tetőzni az ember szenvedéseit? Nem értem. Aztán, a másik, hogy varrják ugye gátmetszés után, jajj őt nem érdekli, mi történik vele, mert ott a gyerek a hasán, és őt csak az érdekli. Én elhiszem, hogy örül neki, szép és jó meg minden, de attól már fájdalmat se érez vagy mi? Attól hogy gyereke van, ő már nem is számít vagy egy olyan lény, akinek minden mindegy, akkor ennyi erővel meg is halhat, nem?

Legjobb válasz: Vaze, te vagy a furcsa, hogy ilyeneken agyalsz. :D XD

Vaze, te vagy a furcsa, hogy ilyeneken agyalsz. :D XD
A kérdező hozzászólása: Én ugyan nem tervezek semmit...én nemhagynám tetõzni a fájdalmakat...volt már benne részem...jól bírom, de akkor is minek még többet szenvedni? :/
:D jah ezek jók figy más az emberek hõérzékelõ képessége, míg mások egymással dumálgatnak , beszélnek, én addig a fejembe másodpercenként 6x gondolom végig hogy mikor húzunk be vmi meleg helyre, én sem értem de ez van fájdalom.errõl az jut eszembe hogy te félsz vmi jõvõbeli fájdalomtól amit elõre eltervezel h neked olyanba lesz részed.nincs értelme
xdd hát te pont olyan vagy mint én :D ezek amúgy tényleg nagyon jó kérdések.:DDD
Manapság ilyenek az emberek Magyarországon.
hát . No comment. :D Szerintem kérdezd meg tõlük ha annyira érdekel!
A kérdező hozzászólása: Értem! Köszi nagyon szépen.
Ha hideg van gondolom szégyenlik bevallani, hogy majd szétfagynak és így akarnak f#szábbnak tûnni. A szülõshöz nem tudok mit mondani...
A kérdező hozzászólása: Lehet, de engem tényleg érdekelne.
A kérdező hozzászólása: -10 fok azért az csak hideg, nem?
én is így vagyok, nemtom, lehet h ez normális
Mert általában a nõknek is kell két orgazmus között pár percet pihenni. Mondjad hogy hagyja abba, pihentesse meg a kezét és ha még újjazhatnéka van 5 perc múlva izgasson fel és kezdje újra.
mert úgy még jobb
nekem is így szokott lenni sztem ez a normális:P
Mert nem egy napon születettek.
Mert elélveztél és az után kell egy kicsit pihenni. Az elején nekemk is úgy volt, de már nem szokta egy élvezés után abbahagyni nagyon, csak ha megvolt minimum 3-4 és utána szünet. :) 18/L
Mi az hogy furcsa lesz? Nem tudsz fogalmazni?
Semmi nem lehetetlen, de a terhesség és a normális vérzés ritkán összetartozó fogalmak.
Ha normálisan megjött, szerintem nem vagy babás. Az hogy furcsán érzed magad, az nem terhességi tünet. De ha bizonytalan vagy, csinálj egy tesztet, ha elmúlt, ha babás vagy kimutatja!
lehet hogy azert erzed hogy remegsz mert rosz hatassal van rad egyebkent ki es mi ez a no neked? ismeros? baratno?
Nincs abban semmi különös, ha van barátod, de ugyanakkor egy nõ is képes izgalmat kiváltani Belõled. A szexualitás sokkal bonyolultabb, mintsem leírható lenne a megszokott kategóriák mentén: "heteroszexualitás", "homoszexualitás". De az okokon érdemes lenne elgondolkozni. Lehet, hogy biszex vagy, de mivel a biszexualitás nem feltétlenül jelent "bigámista" igényeket, nimfomániát stb. (én is biszex vagyok de ha van pasim, nem szoktam nõvel sem félreszexelni, max. akkor, ha amúgy is romokban a kapcsolat; illetve amikor bele voltam bolondulva egy nõbe, kevésbé igényeltem a "férfitársaságot"), érdemes elgondolkozni azon, nem-e a meglevõ kapcsolatod valamilyen hiányossága "tette lehetõvé" azt, hogy valaki más, ez esetben egy nõ iránt feltámadjon a vágy. Lehet, ez csak egyszeri, kivételes dolog. Egyes, "amúgy nem biszex" nõknél ez gyengédségvágyból szokott fakadni. De az amúgy nem leszbi/biszex nõknél a másik nõ iránti vágyat az is motiválja, hogy a példaképének tekinti a másikat, felnéz rá, olyan szeretne lenni, mint õ, külsõleg, és/vagy belsõleg. De az is lehet az ok, hogy a barátja mellett alárendeltnek érzi magát, míg egy nõtõl megkapja az egyenrangúságot. Akárhogy is, ha a vágy kölcsönös, kár kihagyni ezt a gyönyörû tapasztalatot. :) Okozhat ugyan érzelmi gubancokat, de nõi kapcsolatoknál könnyebb ezen túllépni, simán megmaradhat a barátság "utána" is. Ha egyszer lefekszel egy nõvel, attól önmagában nem leszel leszbikus, sem biszexuális. Legfeljebb nyitott, és egy tapasztalattal gazdagabb. Érdemes bátornak lenni, és elszakadni a konvencióktól. Bonyolultabb, de érdekesebb.
A kérdező hozzászólása: Kolléganõ!És nem rossz érzés ha rámnéz vagy ha remegek
hat akkor nem tudom mit mondani erre :)
A kérdező hozzászólása: Mire gondolsz??:)
lehet, hogy õ az egyetlen nõ, aki szexuálisan vonz.lehet, hogy teret kellene engedned ennek, fõleg, ha õ is benne van.
Csak olyat tégy, ami után még tükörbe tudsz nézni.

22 hetes kismama vagyok elég furcsa érzések vannak a pocimban nem iagzán mocorog a baba de azért mozog! mitől lehet, hogy olyan érzésem van mintha görcsölnék? olyan érzés mintha a méhem szurkálna.

Legjobb válasz: Szia En is 22 hetes kismama vagyok,nekem mondjuk van mocorgas rendesen a pocakomban,de vannak napok,h szinte nem erzek semmit max 1-2 mocorgast. Nem lehet,h a hasad alja kemenyedik es azt erzed?Mert nekem kemenyedik alul a hasam,es az orvosom azt mondta,h ez normalis,semmi gons nincs,nekem nem tul kellemes,de hamar elmulik,igy nincs miert felnem. Neha nekem is szokott a mehemnel szurkalini,de biztos ahogy novekszik,es termeszetesen a baba is egyre nagyobb. Nagyon boldog babavarast kivanok

Szia En is 22 hetes kismama vagyok, nekem mondjuk van mocorgas rendesen a pocakomban, de vannak napok, h szinte nem erzek semmit max 1-2 mocorgast. Nem lehet, h a hasad alja kemenyedik es azt erzed?Mert nekem kemenyedik alul a hasam, es az orvosom azt mondta, h ez normalis, semmi gons nincs, nekem nem tul kellemes, de hamar elmulik, igy nincs miert felnem. Neha nekem is szokott a mehemnel szurkalini, de biztos ahogy novekszik, es termeszetesen a baba is egyre nagyobb. Nagyon boldog babavarast kivanok
A kérdező hozzászólása: tegnap utánna néztem alaposabban és figyeltem is magam valszeg a keményedést érzem.csak az a baj, hogy a baba néha egész nap egyet vagy kettöt moccan de ezt te oldottad meg és köszönöm jó, hogy nem vagyok egyedül köszike és boldog babavárást
Szia, Nekem mindig kaja után mocorog a pici, de akkor megállás nélkül.Ameikor eszel utána picit dõlj le, hogyha teheted és figyeld.Tedd a kezed a pocakodra és simizd, hidd el oda fog húzódni és nyomkodja majd a kezedet.A csokira különösen beindul.Kell egy picit várni myíg eljut a magzatvízig az energi az ételbõl de nekem ez bevált. 26 hetes kismmai
Szia! Én is 22 hetes kismama vagyok, nekem nagyon sokszor mozog a babám, szerintem ez jóval több az átlagosnál. Lehet, hogy te azért nem érzed, mert más a testfelépítésünk, és esetleg mert más pózban van a baba. A szurkálódást én is érzem a pocimban, és ez a méh tágulása miatt van, viszont a görcsölés nem jó. Arról beszélj az orvosoddal! Nekem egyébként a derekam szokott nagyon fájni, olyan mintha görcsölne, de azt mondták, hogy ez csak rosszabb lesz a szülés közeledtével, mert tágulnak a csontok.

Nem tudom hogy írjam le, de olyan érzésem van mintha a hüvelyem "nyitva" lenne, vagyis tág vagy nem tudom, és olyan furcsa szagom van, akkor meg fog jönni a menstruációm?

Legjobb válasz: menzesz elõtt-alatt jobban ki van "nyitva" a hüvely nyílás,hogy a vér jobban távozhasson. korod?

menzesz elõtt-alatt jobban ki van "nyitva" a hüvely nyílás, hogy a vér jobban távozhasson. korod?
A kérdező hozzászólása: 20
A furcsa szag miatt jó lenne orvost kérdezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!