Találatok a következő kifejezésre: Olyan furcsa, vagyok 19 (2 db)

Tényleg olyan furcsa, hogy 19 éves pali vagyok és még sohasem voltam esküvõn?

Bocs ha nem megfelelõ kategóriába írtam ki a kérdést, csak elég furán néznek rám mikor ez felhozódik...

Legjobb válasz: Én ugyanígy vagyok, csak én 17 éves fiú vagyok :)

Én ugyanígy vagyok, csak én 17 éves fiú vagyok :)
Nem furcsa. Akár az emberi kor végsõ határáig el lehet élni boldogan, anélkül, hogy egyszer is lettél volna esküvõn.
Szerintem.nem Gondolom vagy a csaladban nem vot eppen hazasodni vagyo es annak megfelelo koru rokon (pl. kicai a csalad vagY nem hivei a nagy eskuvonek es benneteket nem hivtak meg) vagy szuleid nem vittek el vagy te nem akartal menni idosebb korú gyerekkent. En voltam eskuvon 4-5 eves korom korul, aztan meg majdnem 30 evesen kovetkezoleg. Egyebkent ha a veled egykoruak caoadlkoznak ezen, akkor en meg azon caodalkoznek, hogy jee de nagy a hazasodasi kedv a 18 evesek koreben ;-))))
Én 39 éves nõ vagyok és én se voltam.:)
én 4 -en voltam eddig...Attól függ, kinek mekkora a családja és mekkora esküvõket tart...valaki mindenkit meghív, valaki csak szûk családi kört

Olyan furcsa, ma vagyok 19 hetes terhes, és a babám egyik nap aktiv a másiknap alig érzem a mócorgását. Normális ez? Mikor kezd el aktivaban mózogni?

Már 15 hetesen érztem a mózgását.

Legjobb válasz: Ilyenek ezek a babók,semmi gond. Nekik is van jobb és rosszabb napjuk.:) Mi most vagyunk 35 hetesek és én lassan azt számolom,mikor nem mozgolódik egyfolytában,mert azt egyszerûbb.:)

Ilyenek ezek a babók, semmi gond. Nekik is van jobb és rosszabb napjuk.:) Mi most vagyunk 35 hetesek és én lassan azt számolom, mikor nem mozgolódik egyfolytában, mert azt egyszerûbb.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Néha idegeskedem, mért érzem csak keveset, de talán még õ olyan picike, mózog õ de nem mindig úgy, hogy érzem.De jó neked!!Nem sokára karodba tarthatod babádat:) Nagyon szép baba várást kivánok neked!!
Ez így van, nekem hétvégén annyira lusta volt, itt voltak a "nagyszülõk", ne gondold, hogy bemutatkozott nekik. Na éjszak mikor szerettem volna aludni, volt olyan csete-paté odabent. :) Kiváncsi lennék mit csinálhat olyankor amikor a hasfalam a mennyezetig mászik! :) Úgyhogy ne aggódj, tutira minden oké! 23 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!