Találatok a következő kifejezésre: Olyan furcsán ma magam. Fáj (2 db)

Olyan furcsán érzem ma magam. Fáj egy picit a poci, olyan furcsa érzés, időnként nyilalgat, szúrkál.33 hetesek vagyunk a babuvan Mi lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Nekem is volt párszor ilyen érzésem a terhesség alatt. Én utólag mindig az idõre fogtam, mikor ilyen frontos nyavalya van, kicsit lelombozza az embert, és tud különbözõ tüneteket produkálni. Szerintem semmi baj, ne félj, nyugodj meg:-)Hamar elmúlik

Nekem is volt párszor ilyen érzésem a terhesség alatt. Én utólag mindig az idõre fogtam, mikor ilyen frontos nyavalya van, kicsit lelombozza az embert, és tud különbözõ tüneteket produkálni. Szerintem semmi baj, ne félj, nyugodj meg:-)Hamar elmúlik
nekem ilyen tüneteim voltak mikor szülni mentem :) gyors problémamentes szülést :)
Én is így vagyok ezzel ma.Lehet az idõváltozás miatt van, de Én is itt gondolkodom magamban, hogy induljak vagy ne.Nekem is a hasam alja fáj, hol csak a jobb oldalon, de ott nagyon, hol pedig mensi szerûen, és be is keményedik.Még várok egy kicsit, hátha beindul jobban.
A kérdező hozzászólása: iRJ HA BEINDULNA!:)
Szia! hát..lehet, hogy készülõdik a babó:) Minden jót:)
Én is ilyesmit érzek, 37, 5 hetes vok, lassan mehetnék azt mondták a kh-ban.Na kiváncsi vagyok:) Majd irjátok meg! **
2.vagyok.Még nem indult be, kicsit aludtam, és most nem fáj annyira.De most hallottam, hogy megint idõváltozás lesz, arra nagyon érzékenyek a babák, és megindulnak kifelé:) Ti hogy vagytok?
Én is 37 hetes vagyok és érzem az idõjárás változást. Azt hiszem . Furcsán érzem magam, pár nap alatt sokat vizesedtem, keményedek és mintha az arcom is változott volna (ezt biztos csak beképzelem) Az orvosom szerint elvileg a 38. héten megszülhetek. Majd meglátjuk! Mindenkinek könnyû szülést kívánok!
4. vagyok. Na valentin napon megszültem. Éjjel jóslóztam, reggel mentünk nst-re, ott már mutatta a fájásokat, de nem fájt még annyira.Reggel fél 9 kor volt 3 ujjnyi, fél 11 kor 4 ujjnyinál burokrepesztés, vajúdtam labdán, meg szülõszéken zuhany alatt, 12.10 kor megszületett a picilány gátvédelemmel, 2900 gr-al, 48 cm-rel.Szerdán jöttünk haza. Ti hogy vagytok?
2.vagyok. Utolsó, GRATULÁLOK:) ))De jó neked, Én még mindig egyben.Jóslózgatok csak, de nem vészes.A baba nagyon lusta kb 3 napja, alig akarnak hazaengedni nst-rõl.Nekem majd jövõ héten csinálnak egy uh-t, és ha még mindig harántos a kisfiam, akkor megcsászároznak.Nagyon jó lenne már, hatalmas a pocakom(120cm), és 68kiló vagyok, 10 kiló jött csak fel, de a baba elég nagy, azt mondta a doki. Többiek?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!