Találatok a következő kifejezésre: Olyan furcsán ma magam (6 db)

nekem ilyen tüneteim voltak mikor szülni mentem :) gyors problémamentes szülést :)
Én is így vagyok ezzel ma.Lehet az idõváltozás miatt van, de Én is itt gondolkodom magamban, hogy induljak vagy ne.Nekem is a hasam alja fáj, hol csak a jobb oldalon, de ott nagyon, hol pedig mensi szerûen, és be is keményedik.Még várok egy kicsit, hátha beindul jobban.
A kérdező hozzászólása: iRJ HA BEINDULNA!:)
Szia! hát..lehet, hogy készülõdik a babó:) Minden jót:)
Én is ilyesmit érzek, 37, 5 hetes vok, lassan mehetnék azt mondták a kh-ban.Na kiváncsi vagyok:) Majd irjátok meg! **
2.vagyok.Még nem indult be, kicsit aludtam, és most nem fáj annyira.De most hallottam, hogy megint idõváltozás lesz, arra nagyon érzékenyek a babák, és megindulnak kifelé:) Ti hogy vagytok?
Én is 37 hetes vagyok és érzem az idõjárás változást. Azt hiszem . Furcsán érzem magam, pár nap alatt sokat vizesedtem, keményedek és mintha az arcom is változott volna (ezt biztos csak beképzelem) Az orvosom szerint elvileg a 38. héten megszülhetek. Majd meglátjuk! Mindenkinek könnyû szülést kívánok!
4. vagyok. Na valentin napon megszültem. Éjjel jóslóztam, reggel mentünk nst-re, ott már mutatta a fájásokat, de nem fájt még annyira.Reggel fél 9 kor volt 3 ujjnyi, fél 11 kor 4 ujjnyinál burokrepesztés, vajúdtam labdán, meg szülõszéken zuhany alatt, 12.10 kor megszületett a picilány gátvédelemmel, 2900 gr-al, 48 cm-rel.Szerdán jöttünk haza. Ti hogy vagytok?
2.vagyok. Utolsó, GRATULÁLOK:) ))De jó neked, Én még mindig egyben.Jóslózgatok csak, de nem vészes.A baba nagyon lusta kb 3 napja, alig akarnak hazaengedni nst-rõl.Nekem majd jövõ héten csinálnak egy uh-t, és ha még mindig harántos a kisfiam, akkor megcsászároznak.Nagyon jó lenne már, hatalmas a pocakom(120cm), és 68kiló vagyok, 10 kiló jött csak fel, de a baba elég nagy, azt mondta a doki. Többiek?

Ma egy hete volt az inszeminációm. Ma olyan furcsán érzem magam. Mi lehet ez?

Gyomorégésem van napok óta,a nap minden szakában,éjjel is.Fel vagyok puffadva,nem tudom behúzni a hasam.Ma kb.2 órán át görcsöltem,a havimat 1 hét múlva nem várom.Ijeszt? volt a mai görcsölés.Mit?l lehetett?

Szombaton és vasárnap volt peteérésem, voltunk is együtt a párommal. Ma olyan furcsán érzem magam, és feszülést érzek a petefészkeimmnél. Lehetnek e ezek előjelek?

Ha igen nagyon örülnék :)

Legjobb válasz: Bármi lehet, de jó tanács ne figyeld magad ennyire, pont a bebeszélés miatt. Még túl korai lenne, mérd a hõt és foglald le magad mással 2 hét és minden kiderül. Remélem jó hírek:-)) Mióta próbálkoztok?

Bármi lehet, de jó tanács ne figyeld magad ennyire, pont a bebeszélés miatt. Még túl korai lenne, mérd a hõt és foglald le magad mással 2 hét és minden kiderül. Remélem jó hírek:-)) Mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: próbálok másra figyelni :) nem rég óta, pontosan ezért is figyelek rá még ennyire :) köszönöm szépen a választ és a jótanácsot is!!


Én köldöksérvre gondolok, de biztosat csak orvos tud mondani. Menj el hozzá! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg fel vagy puffadva, Majd WC és megoldódik a gondod.

Folyamatos filmnézétöl lehet valami balyom? Ma nemvolt sulim és reggel 10-töl este 7-ig filmeket néztem kb 5 perces kihagyásokkal/ film horror/scifi, kaland kb 6 filmet néztem meg és olyan furcsán érzem magam nemis tudom talán mintha?

ideges feszült lennék de nemtudom hogy miért lehet a filmektöl? Kb a 5.6. filmtöl kezdtem el érezni?

Legjobb válasz: filmnézés helyett a nyelvtan könyvet kellett volna lapozgatnod és a helyesírást gyakorolni.

filmnézés helyett a nyelvtan könyvet kellett volna lapozgatnod és a helyesírást gyakorolni.
Ha egész nap csak punnyadsz, estére hülyén érzed magad... nyári tapasztalat. :D
Az elsõ kettõnek is nyugodtan megköszönheted, mert 19 évesen egy ilyet leírni, hogy "balyom" a "bajom" helyett.. Nem valami nagy dicsõség.. Talán meg kellene köszönni Nekik, hogy figyelmeztettek, egyébként a volt magyar tanárom is azt mondta, hogy minél többet olvas az ember, annál jobb lesz a helyesírása. Csak hogy a többi "apróságot" ne is említsem.. Mert sok lenne felsorolni.
A kérdező hozzászólása: lemaradt 19/f hátha számit:)
Azért 19 éves létedre már megtanulhattál volna helyesen írni :/ Egyébként max. a szemednek nem tesz jót.
Ha ezt évente max. 3-4 alkalommal teszed, semmi bajod maradandó bajod nem lesz. Az teljesen normális, hosz szellemileg elfáradtál - mind érzelmileg, mind a felfogóképességedet nézve. A szemednek biztos nem tesz jót, tarts több szünetet (óránként 5 perc, és nézegess különbözõ távolságra - a tenyeredre, a szoba túlsó sarkába, ki az ablakon stb.). A gerincednek is árt, úgyhogy ugyanezekben a szünetekben állj fel és sétálj kicsit, meg tornázhatsz is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a két utolsónak!:)

Olyan furcsán érzem ma magam. Fáj egy picit a poci, olyan furcsa érzés, időnként nyilalgat, szúrkál.33 hetesek vagyunk a babuvan Mi lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Nekem is volt párszor ilyen érzésem a terhesség alatt. Én utólag mindig az idõre fogtam, mikor ilyen frontos nyavalya van, kicsit lelombozza az embert, és tud különbözõ tüneteket produkálni. Szerintem semmi baj, ne félj, nyugodj meg:-)Hamar elmúlik

Nekem is volt párszor ilyen érzésem a terhesség alatt. Én utólag mindig az idõre fogtam, mikor ilyen frontos nyavalya van, kicsit lelombozza az embert, és tud különbözõ tüneteket produkálni. Szerintem semmi baj, ne félj, nyugodj meg:-)Hamar elmúlik


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!