Találatok a következő kifejezésre: Olyan furcsán ma (24 db)

Olyan furcsa, ma vagyok 19 hetes terhes, és a babám egyik nap aktiv a másiknap alig érzem a mócorgását. Normális ez? Mikor kezd el aktivaban mózogni?

Már 15 hetesen érztem a mózgását.

Legjobb válasz: Ilyenek ezek a babók,semmi gond. Nekik is van jobb és rosszabb napjuk.:) Mi most vagyunk 35 hetesek és én lassan azt számolom,mikor nem mozgolódik egyfolytában,mert azt egyszerûbb.:)

Ilyenek ezek a babók, semmi gond. Nekik is van jobb és rosszabb napjuk.:) Mi most vagyunk 35 hetesek és én lassan azt számolom, mikor nem mozgolódik egyfolytában, mert azt egyszerûbb.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!Néha idegeskedem, mért érzem csak keveset, de talán még õ olyan picike, mózog õ de nem mindig úgy, hogy érzem.De jó neked!!Nem sokára karodba tarthatod babádat:) Nagyon szép baba várást kivánok neked!!
Ez így van, nekem hétvégén annyira lusta volt, itt voltak a "nagyszülõk", ne gondold, hogy bemutatkozott nekik. Na éjszak mikor szerettem volna aludni, volt olyan csete-paté odabent. :) Kiváncsi lennék mit csinálhat olyankor amikor a hasfalam a mennyezetig mászik! :) Úgyhogy ne aggódj, tutira minden oké! 23 hetes kismama

Nem érzed furcsának? Vagy csak nekem esik ennyire rosszul? Nem érdekel, mert elbírom viselni csak olyan furcsa! Az hogy ma mondta a barátom azt hogy anyád és apád itthon van? Mások azt mondják anyukád apukád.

Lehet most ég? hogy itt mondom, csak olyan fura volt.Csak nekem esik rosszul?

Legjobb válasz: Nekem is furcsa lenne. Bár lehet, hogy nem rosszindulatból mondta. Nyugi. Ha nagyon aggaszt, esetleg óvatosan kérdezz rá.:)

Nekem is furcsa lenne. Bár lehet, hogy nem rosszindulatból mondta. Nyugi. Ha nagyon aggaszt, esetleg óvatosan kérdezz rá.:)
Szerintem fölösleges a szavakon lovagolni, ha egyébként tiszteli és szereti a szüleidet.
Egyszer én is elgondolkoztam ezen, és próbálom a barátom anyukáját, anyukájaként emlegetni, ha szóbakerül, de egyszer kicsúszott a számon, hogy az anyád...De gyorsan ki is javítottam.Ez azért volt, mert én anyámról mások elõtt anyám-ként említem és nem anyukámként....Sajnos köztünk nincs is anya-lánya kapcsolat...Ne vedd ezt problémának!23N
lehet csak kiba szott ideges volt
Igazából én nem érzem ezt cseppet sem "normálisnak". Ha valamelyik ismerõsöm így mondja (akár szóbotlásból, akár direkt), akkor legtöbbször rákérdezek, hogy "mi az hogy anyád?- inkább anyukád, vagy anyud!" és egybõl veszik. Én ezt olyan nem is tudom... pofátlannak tartom. Lehet csak az én értékrendemben van így. Talán ideges volt, vagy ez jutott hirtelen eszébe.. 17L
Nagymama vagyok, a szüleim sajnos már régen meghaltak. Még soha sehol nem mondtam úgy, anyám, apám, csak anyukám, apukám, édesanyám, édesapám. Szerintem nem korfüggõ, mai napig, ha valaki (ritkán ) azt mondja anyád, vagy apád, azonnal kijavítom, és megkérem, az én szülerimrõl így ne beszéljen. Általában megértik.
én sem szeretem ezt a megnevezést de sokaknál ez a bevett és rossz szándék nélkül mondják. ha amúgy nem így szokta akkro kérdezz rá h ez mi volt talán ideges votl
engem is zavar. Barátom tudja, hogy nem jövök ki jól a szüleimmel és õ se. Legfõképp édesanyám hibája nem részletezném, hogy miért. De mikor mégis így mondja barátom hogy anyád ....kicsit [email protected] esik
Nekem is szarul esne, sõt mikor azt mondta hogy nagyanyám az se esett jól, de tudom hogy van ilyen hogy hirtelen máshogy mondja az ember. Nekem is volt olyan hogy barátnõmnek úgy kérdeztem hogy anyád...? Utána nem gyõztem bocsánatot kérni:D
Nekem inkább azt mondja a párom a szüleimre, hogy anyád és apád. Az anyuka, apuka kifejezést gyerekesnek érti, mert a kisiskolások beszélnek így.
Én sem szeretem, ha a barátom véletlenül így mond valamit, de nem szoktam rajta fennakadni. De van egy barátnõm, aki rendszeresen így beszél a szüleimrõl pl. "És anyád mikor jön haza?" "Anyád mit szólt erre?" és õ ezt ráadásul ilyen gúnyosan szokta, arra haragszom.
A kérdező hozzászólása: Biztos nem, lehet szóbotlás, mert amúgy azt szokta mondani hogy "de aranyos anyukád van"

Olyan furcsán érzem ma magam. Fáj egy picit a poci, olyan furcsa érzés, időnként nyilalgat, szúrkál.33 hetesek vagyunk a babuvan Mi lehet ez? Ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Nekem is volt párszor ilyen érzésem a terhesség alatt. Én utólag mindig az idõre fogtam, mikor ilyen frontos nyavalya van, kicsit lelombozza az embert, és tud különbözõ tüneteket produkálni. Szerintem semmi baj, ne félj, nyugodj meg:-)Hamar elmúlik

Nekem is volt párszor ilyen érzésem a terhesség alatt. Én utólag mindig az idõre fogtam, mikor ilyen frontos nyavalya van, kicsit lelombozza az embert, és tud különbözõ tüneteket produkálni. Szerintem semmi baj, ne félj, nyugodj meg:-)Hamar elmúlik


nekem ilyen tüneteim voltak mikor szülni mentem :) gyors problémamentes szülést :)
Én is így vagyok ezzel ma.Lehet az idõváltozás miatt van, de Én is itt gondolkodom magamban, hogy induljak vagy ne.Nekem is a hasam alja fáj, hol csak a jobb oldalon, de ott nagyon, hol pedig mensi szerûen, és be is keményedik.Még várok egy kicsit, hátha beindul jobban.
A kérdező hozzászólása: iRJ HA BEINDULNA!:)
Szia! hát..lehet, hogy készülõdik a babó:) Minden jót:)
Én is ilyesmit érzek, 37, 5 hetes vok, lassan mehetnék azt mondták a kh-ban.Na kiváncsi vagyok:) Majd irjátok meg! **
2.vagyok.Még nem indult be, kicsit aludtam, és most nem fáj annyira.De most hallottam, hogy megint idõváltozás lesz, arra nagyon érzékenyek a babák, és megindulnak kifelé:) Ti hogy vagytok?
Én is 37 hetes vagyok és érzem az idõjárás változást. Azt hiszem . Furcsán érzem magam, pár nap alatt sokat vizesedtem, keményedek és mintha az arcom is változott volna (ezt biztos csak beképzelem) Az orvosom szerint elvileg a 38. héten megszülhetek. Majd meglátjuk! Mindenkinek könnyû szülést kívánok!
4. vagyok. Na valentin napon megszültem. Éjjel jóslóztam, reggel mentünk nst-re, ott már mutatta a fájásokat, de nem fájt még annyira.Reggel fél 9 kor volt 3 ujjnyi, fél 11 kor 4 ujjnyinál burokrepesztés, vajúdtam labdán, meg szülõszéken zuhany alatt, 12.10 kor megszületett a picilány gátvédelemmel, 2900 gr-al, 48 cm-rel.Szerdán jöttünk haza. Ti hogy vagytok?
2.vagyok. Utolsó, GRATULÁLOK:) ))De jó neked, Én még mindig egyben.Jóslózgatok csak, de nem vészes.A baba nagyon lusta kb 3 napja, alig akarnak hazaengedni nst-rõl.Nekem majd jövõ héten csinálnak egy uh-t, és ha még mindig harántos a kisfiam, akkor megcsászároznak.Nagyon jó lenne már, hatalmas a pocakom(120cm), és 68kiló vagyok, 10 kiló jött csak fel, de a baba elég nagy, azt mondta a doki. Többiek?

Ma egy hete volt az inszeminációm. Ma olyan furcsán érzem magam. Mi lehet ez?

Gyomorégésem van napok óta,a nap minden szakában,éjjel is.Fel vagyok puffadva,nem tudom behúzni a hasam.Ma kb.2 órán át görcsöltem,a havimat 1 hét múlva nem várom.Ijeszt? volt a mai görcsölés.Mit?l lehetett?

Szégyelnem kellene hogy kézen fogva sétálok az utcán a romabarátommal? Ma úgy vettem észre hogy egy ismerősöm olyan furcsán tekintett ránk? Olyan lenézően, pedig én is lenézhetném őt.

Most olyan rosszul érzem magam e miatt.

Legjobb válasz: Nem, miért kellene? De ha ezt a kérdést feltetted, akkor valószínûleg felmerültek benned kétes érzelmek ezzel kapcsolatban. És ez - gondolom tudod - nem jó, mert az, hogy szégyenled-e õt, csak rajtad múlik. Nem "KELL" szégyellni, senkivel sem kell foglalkozni, aki csúnyán néz, és ha teljesen felvállalnád õt, akkor nem is gondolkodnál ezen. A kérdésedre válaszolva pedig: nem kell szégyellned, õ a te választásod, senkinek semmi köze hozzá, ez csak a ti dolgotok.

Valamelyik elõzõ válaszoló írta. Ha nomrális ember, akkor nem kell szégyenkezned, de ha raj-cigány akkor más tészta...
Attól függ milyen a roma barátod, a putris lopós fajta, vagy esetleg normális? Dolgozik? Nem az a tipikus cigány? Ha normális akkor nem kell szégyellned.
Nem, miért kellene? De ha ezt a kérdést feltetted, akkor valószínûleg felmerültek benned kétes érzelmek ezzel kapcsolatban. És ez - gondolom tudod - nem jó, mert az, hogy szégyenled-e õt, csak rajtad múlik. Nem "KELL" szégyellni, senkivel sem kell foglalkozni, aki csúnyán néz, és ha teljesen felvállalnád õt, akkor nem is gondolkodnál ezen. A kérdésedre válaszolva pedig: nem kell szégyellned, õ a te választásod, senkinek semmi köze hozzá, ez csak a ti dolgotok.
nekem is volt roma barátom nem érdekelt, hogy ki-mit gondolt. Ennyi. Nem tetszik nem nézik.
a fenéket kellene szégyelned ha annyira szégyeled akkor szerintem nem is szereted igazán.
nem-kielégitö válasz? van még kérdésed?
Szégyelnem kellene a társamat, aki mindig melletem volt akkor is amikor mindenki más ellenem! Ha igy érzed hogy szégyellned kellene, akkor szégyelld, ennyi.
Hát én amondó vagyok hogy mindenki maradjon a saját fajtájánál! Szóval szégyelned kéne magadat.
A kérdező hozzászólása: *Szégyelnem kellene a társamat, aki mindig melletem volt akkor is amikor mindenki más ellenem?
A kérdező hozzászólása: Nem rossz féle! Nem bûnözik, tisztességes, tanul! Nem büdös retkes, sõt!
Sose járnék cigánnyal!
Én egy kicsit alapból roma ellenes vagyok, már késeltek meg és raboltak ki, úgy hogy alapból egy kis ellenszenvvel vagyok az ügy iránt, de az a lényeg, hogyha tisztességes, becsületes életet él nincs miért szégyenkezned, nyugodtan járhatsz emelt fõvel az utcán!
Ez a baj, hogy itt tartunk, tele vagyunk elõítéletekkel. Az, hogy valaki rendes, normális ember, nem attól függ, hogy cigány-e vagy nem. Hány nem romát láttál már, aki kivégezte a családját stb-stb. Szóval, ha jól megvagytok, ne érdekeljen mások véleménye!
az a lényeg h. ti mit akartok és hogy érzitek magatokat együtt.Ne mások véleményére adj, hanem a sajátodra.Én egyszere gy tõlem 20 évvel idõsebb férfival jártam és engem nem zavart a korkülönbég, de sose éreztem azt h. igazán felvállalna, ritkán pusziszkodtunk és fogtuk egymás kezét ha nyílvánosság elõtt voltunk, mindig csak kettesben voltunk igazi pár stb. MAúgy a szomszédomnban is a férfi roma, a nõ meg magyar és nagyon jól megvannak, senki nem nézi le õket, tudják h.tisztességesek, dolgoznak, sõt a pasi tanultabb a nõnél.
Helló! Ugyanabban a cipõben járok, amelyikben te. Ráadásul én most még kismama is vagyok, amikor megyünk kézen fogva, akkor látom a gúnyos pillantásokat. Elvesztettem azokat az embereket magam körül, akikrõl azt hittem, hogy a barátaim. Akkor nagyon rosszul esett, de már nem bánom. Diplomás nõ vagyok nyilván nem állnék le egy dögvájós-cigánnyal. Az én párom becsületes tisztességes, dolgozó férfi. Sokan úgy gondolják, hogy szégyelned kellene magad, pedig ez nem így van. Légy büszke arra, hogy nem olyan mint a többiek.
nem a barátoddal van a baj hanem a fajtájával.Szerintem próbáld átszoktatni õt ijen magyar dolgokra és akkor a barátaid is kedvelni fogják.Bár azért nem kell túlzásba vinnie mert ha hungaristák meglátják hogy nagyon magyarosodni akar akkor elkapják a torkát!

Olyan furcsát érzek a peteérés óta! Szúrkál a hasam lennt, olyan érzés mintha pisilni kellene, kicsit feszül! Ez mitől lehet? Nem vagyok felfászva! Ma vagyok a peteérés utáni 10. napon!

Legjobb válasz: Menzi elõtt normális az ilyen és akkor is ha baba van (de ebbõl nem lehet erre következtetni). 4 nap és kiderül!

Menzi elõtt normális az ilyen és akkor is ha baba van (de ebbõl nem lehet erre következtetni). 4 nap és kiderül!
A kérdező hozzászólása: Nekem menszeszkor soha nem görcsöl a hasam!

Tegnap eldöntöttem, hogy mostantol rendszeresen fogok futni. Tegnap és ma este is voltam (pont az előbb végeztem) és utána mindnig olyan furcsa bizsergést érzek az innyemben. Miért van ez?

nem fájdalom, csak olyan idegesítő bizsergés... pedig nem futottam sokat, csak picit több mint 1 kilómétert de nem tudom pontosan. Bár már a felénél szinte kapkodtam a levegőt :D

Legjobb válasz: Lány vagy vagy fiú?

Lány vagy vagy fiú?
A kérdező hozzászólása: lány, de nem ez volt a kérdés...
hány éves?
A kérdező hozzászólása: 16
A kérdező hozzászólása: -.-" ezt nem veled fogom megbeszélni... :P
29%-os, takarodj már, elképesztõ micsoda perverz állatok járnak ide is... Sajnos nem tudom, mi okozza, de nekem is szokott hasonló lenni, ha sokat futok. Ha nem az okozza, hogy kapkodod a levegõt (tehát a hideg levegõ betesz neki), akkor szerintem próbálj lassabban futni, valahogy tapasztald ki, hogy neked mennyi és milyen minõségû futás az, ami még nem váltja ezt ki. Ja és ne rázkódjon nagyon a fejed, tehát megfelelõ cipõ, elfogadható út, helyes testtartás. Mert ha nagyon rángatod a fejed, akkor az állkapocs felsõ része és a fogak gyökere körüli terület megfájdulhat. Az is lehet, hogy azt jelzi, hogy túlerõltetted magad és maximumon van a szervezeted. Lehet egyelõre kevesebbet kellene futnod, hiába, hogy ez sem sok, de a fokozatosság nem árthat.

Egésznap nyilallik a hasam alja. Meg olyan furcsa fájdalma vannak. Nem összehúzódás hanem keményedesek plusz idegileg is robbanekony vagyok ma. Ez most mi lehet szerintetek? Jóslo vagy valami komolyabb? Vagy a front okozna ilyen gondokat?

Orvosom sajnos nincs a héten elutazott ....Köszönöm szépen előre is a válaszokat vagy azt hogy egyáltalán foglalkoztok velem. 36hkm

Legjobb válasz: Én a múlt hetet kezdtem így, az eredmény annyi lett, hogy egy hét alatt egy ujjnyi tágultam. Én még jóslófájásoknak sem mondanám õket, mert tényleg csak görcsölgetések, vagy nem is tudom pontosan megfogalmazni. (Bár elsõ baba, így fogalmam sincs, hogy milyen egy igazi vagy egy jósló fájás.) Az orvosom szerint ha annyira nem visel meg, hogy vígan sétálgatok, dolgozok, akkor ezek még nem jóslók. 36 hkm

Én a múlt hetet kezdtem így, az eredmény annyi lett, hogy egy hét alatt egy ujjnyi tágultam. Én még jóslófájásoknak sem mondanám õket, mert tényleg csak görcsölgetések, vagy nem is tudom pontosan megfogalmazni. (Bár elsõ baba, így fogalmam sincs, hogy milyen egy igazi vagy egy jósló fájás.) Az orvosom szerint ha annyira nem visel meg, hogy vígan sétálgatok, dolgozok, akkor ezek még nem jóslók. 36 hkm
A kérdező hozzászólása: Kislány:-)
Sziasztok! Bár én még csak 31+4 hetes vagyok de a derekam és a hátam meg a szemérem csontom nekem is brutálisan fáj! Éjszaka mikor felkelek hogy majd ki megyek a mosdóba végig nyilall a fájdalom még a combomba is és sokszor van hogy egy pár másodpercig csak sántítok! Elsõ baba lesz! Kedves kérdezõ neked fiú vagy lány lesz?
A kérdező hozzászólása: A derék fájás az valami brutális !!!! Hogy tud ennyire fájni egy derék. ..??
A kérdező hozzászólása: Sajnos reggelre sem jobb állandóan keményedem..szülésznõm felhivtam azt mondta tipikus jóslo feküdjek annyit amennyit csak tudok. A front állítólag nagyon sok kismamának okozott gondot. ..
Dettó.....a combomig nyilal és hülye is vagyok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a kedves válaszokat !!!!! Azt hittem letorkollo kommentár lesz de ez Kellemes meglepetés !!!!! Köszönöm nektek !!!!!!:-):-) Szerintem is valami tágulás féle lehet. ...
Nekem is nyilallgat, idegbeteg vagyok, már magamon lepõdök meg. :D 37hkm
Ez teljesen normalis :-) ne aggódj !! Az utolsó hetek sok meglepetést tartogatnak !! Nekem is nyilal, de szerintem azért mert mar szulopozban van a baba, es igen alul :-)! Nyugi, nem jo a nyûgosseg nem változtat semmin sajna :/ 39hkm
Nekem többen mondták hogy akik kislány babát vártak nehezebb volt a terhességük bár szerintem ez mindenkinél más! Gratulálok a babához :)
Én köldöksérvre gondolok, de biztosat csak orvos tud mondani. Menj el hozzá! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
Valószínûleg fel vagy puffadva, Majd WC és megoldódik a gondod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!