Találatok a következő kifejezésre: Olyan feltekeny Mit (10 db)

Van egy régi barátnõm aki ma már celeb és olyan féltékeny vagyok rá:/mit tegyek?

Mostmár nem vagyunk jóban,de celeb és szép és nagyon sok barátja van,mindíg új helyeken jár nagyon jó cuccai vannak,stílusos..sokszor kisebbnek érzem magam nála.Jó suliba jár.

Legjobb válasz: Egy celebre vagy féltékeny? OMG. legalább olyanra lennél aki elért valamit már az életben és letett az asztalra. De az ilyen még az sem érdemli meg, hogy valaki féltékeny legyen rá. Jó emberek állnak a háta mögött, ebben szerencsés, te meg nem. Átlagos vagy? És? Akkor kezdj valamibe amiben tehetséges vagy és tûnj ki. És kérlek ne az ürességgel akarj ki tûnni mint a celeb ismerõsöd van abból bõven elég.

Egy celebre vagy féltékeny? OMG. legalább olyanra lennél aki elért valamit már az életben és letett az asztalra. De az ilyen még az sem érdemli meg, hogy valaki féltékeny legyen rá. Jó emberek állnak a háta mögött, ebben szerencsés, te meg nem. Átlagos vagy? És? Akkor kezdj valamibe amiben tehetséges vagy és tûnj ki. És kérlek ne az ürességgel akarj ki tûnni mint a celeb ismerõsöd van abból bõven elég.
Küldj kérlek szépen üzenetet.:) Kíváncsi vagyok ki az, mert elég sokat lógok ask.fm-en és Facebookon, szóval sok netcelebet "ismerek" úgymond.:) Hátha õt is.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van:/ ! köszönöm a válaszokat.., sokat gondolkodtam és már nem vagyok rá féltékeny!:D csöppet sem.. ha annyira megakarjátok tudni az illetõ nevét, akkor priviben elárulom de nem szeretném nyilvánosan
Régen én is net eleb akartam lenni. De. regisztráltam askra álnèven és megtaláltam a cintiihercegnot és társait. NE akarj netceleb lenni mindenki elkrrvul
Semmi értelme. Celebre féltékenynek lenni. Ha van stílusa, akkor alakíts ki magadnak. Nekem sem volt sok lehetõségem, de valahogy, apránként sikerülni fog :)
Dósa Fanny?
Facebookos netceleb? Az meg mi?
A kérdező hozzászólása: Igen..õ is ilyen facebookos netceleb de mindent alá tolnak..mindent megkap..nekem keményen kell kûzdeni hogy megkapjak dolgokat(gondolok itt a tanulásra) neki meg egy kettes után is megveszik a dolgokat. és szerintem ez nem ferr:/
Üzibe küldd már a nagy celeb barátnõdet, kíváncsi vagyok rá. Attól, hogy sok likeja van, nem celeb.
Csak nem Jade az? Vagy bármelyik ask.fm-es "sztár"? Ha igen, SEMMI okod nincs féltékenykedni! Õk leginkább azzal szereznek hírnevet, hogy nagy a szájuk, gusztustalan a nyelvhasználatuk és ribisen néznek ki. Semmi olyan, amire lehetne féltékenynek lenni...
Ki az???
Magyarországon celebnek lenni nem pozitívum. A normális emberek szemében semmiképp. Sajnálom, hogy féltékeny vagy rá, de gondolj bele: te éjjel kettõkor nem alszol azért, mert Juliskát megismeri néhány ember, aki unalmas életében nem talál más szórakozást, mint a tévét bámulni??? Mert nem kell sokat letenni az asztalra ahhoz, hogy ma ismert legyél, elég szerepelni néhány agylohasztó hülyeségben, és ha elég idióta vagy, megjegyeznek. Hol ebben az érdem? Ha esetleg szépen énekel, jól sportol, stb. akkor érthetõ, hogy elismerik. A többi szánalmas.
Nagykorúvá válva jelentkezz a valóvilágba. Ha szerencséd van egy két botrány után te is cölöp leszel.
Ilyen az elet, dolgozd fel. Attol, hogy celeb, nem biztos, hogy boldog az elete. Amugy csinal is , pl szineszno, vagy csak a s...gget riszalta valami nyalo vilagban, mert ez utobbi nem epp olyan, amit irigyelni kellene.
Annyit tarts észben, kedves kérdezõ, hogy a "facebookos celebek" kilencvenkilenc százaléka ostoba, felszínes ember. A követõik, irigyeik szintúgy - ne haragudj.

Mindig a barátom kerül olyan helyzetbe hogy én legyek a féltékeny. Mit csináljak?

uliban sok csaj megy oda hozzá bókolnak vele flörtölni próbálnak, ezeket mind elmondja ami elvileg jó jel nem? csak nekem olyan kellemetlen ezeket hallani.Bezzeg velem ilyenek nem történnek,pasik nem jönnek oda hozzá flörtölni.MOndjuk nem is emgyek szinte már sehova csak olyan rosszul esik.de ha együtt vagyunk bárhol akkoris mindig az a helyzet hogy csaj bókol a pasimnak. ti veletek is előfordul ilyesmi?

Legjobb válasz: hat ha elmondja, az csak jo :D

hat ha elmondja, az csak jo :D
hát én nem engedném egyedül bulikba, miért nem mentek együtt? az jó, ha elmondja, de én akkor se értek egyet azzal, hogy magába megy bulizni. Ha nincs mellette barátnõ, és jó pasi, csodálkozol, hogy flörtölnek vele? Menjetek együtt bulizni, és ha meg ott vagytok, ne legyál már Nyúl Béla, legyél a pasid mellett, ne hagyd, hogy más csajok másszanak ráfele! Ha együtt vagytok, biztos nem fognak közétek mászni. Mutasd ki, hogy a tiéd!!
és miért ne mehetnének külön? :D mi is megyünk külön, és no para.. van azért ennyi szabadság :D
A kérdező hozzászólása: hát pont ez az hogy nem járhatunk mindig együtt mindenhova. Néha elmegy haverokkal kell hagyni ennyi szabadságot szerintem. csak mindig nekem kell itt aggódnom elég szar érzés. nekem meg nincsenek olyan barátnõim akik tényleg olyan jófejek vagányak viccesek lennének akikkel el tudok menni szórakozni.sajnos nagyon gyenge idétlen társaságban vagyok most.

Olyan feltekeny vok. Mit tegyek?

A pasimnak van egy nagyon jo baratnojetolem fiatalabb.A pasim midnig azon szorakozik hogy milyen sovany az a baratnoje.Kozben meg masodik unokatesok is.De olyan rosz msn-en folyton beszelnek bipelgetik egymast sms-eznek en meg olyan feltekeny vagyok:(Birom a csajt meg minden de akkor is.A pasimbol sem nezem ki hogy megcsalna.Nem is attol felek hogy mecsal,csak bosszant hogy feszt feszt beszelnek sms-eznek es bippelgetik egymast.Mit tegyek?HELP!!

Legjobb válasz: Egy kapcsolat alapja a bizalom és az õszinteség. A féltékenység megöl még egy alapjaiban jól mûködõ kapcsot is. Gondold át, hogy nem önértékelési problémád van-e?! Szerintem hagyj fel a féltékenységgel és egészségesen szeresd magad és a társad is...

Egy kapcsolat alapja a bizalom és az õszinteség. A féltékenység megöl még egy alapjaiban jól mûködõ kapcsot is. Gondold át, hogy nem önértékelési problémád van-e?! Szerintem hagyj fel a féltékenységgel és egészségesen szeresd magad és a társad is...
Bocs, hogy off, de mi az a bipelgetés? Mellesleg azért a másodunokatesóval viszonyt kezdeni szerintem kissé beteg... Nem tiltja semmi, de akkor is. Szervezz programokat, menjetek el a barátoddal bulizni, kirándulni, moziba, mittomén.
sztem ha uncsija, nicns semmi koztuk..de megertelek. a volt baratom egesz nap a tesojaval jarkalt svolt, majdnem nem is volt idonk csak kettesbe lenni, ami szomoru, es tonkreteszi a kapcsolatot.beszeld meg vele oszinten, h zavar.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom vele megbeszelni oszinten mert csak veszekszunk es a multkor is azert szakitottunk mert sokat veszekszunk


Létezik olyan ember aki min 2évig volt kapcsolatban valakivel és SOHA nem volt féltékeny?

Ha igen akkor a másik kèrdésem h akiben megbíztatok nem is vert àt soha? és h voltatok kèpesek ekkora bizalomra?és szerintetek mi azoka annak h mások nem képesek erre a nagy bizalomra?

Legjobb válasz: nekem két ilyen kapcsolatom volt. soha nem voltam féltékeny, mert azt sem tudtam mi az, olyan naív voltam, mint aki mintha valami bûntelen életûnek látná az egész világot, amiben semmi rossz nincs. mindketten megcsaltak és vége lett. tehát "romlatlan" nõ nem kell.

nekem két ilyen kapcsolatom volt. soha nem voltam féltékeny, mert azt sem tudtam mi az, olyan naív voltam, mint aki mintha valami bûntelen életûnek látná az egész világot, amiben semmi rossz nincs. mindketten megcsaltak és vége lett. tehát "romlatlan" nõ nem kell.
és utolsó kérdésre válasz: mert már átverték õket minimum egyszer.
igen, én. Nem vert át, de én pont azt szerettem benne, hogy becsületes. Azért bíztam benne, mert úgy ismertem meg, olyannak ismertem meg aki nem ver át és nagyon nagyon szeret. Nem voltak kilengései , ha gondja volt mindig megbeszéltük. Nem menekült a gondok elõl.
Jelen. Azért van velem, mert velem akar lenni...minek féltékenykedjek? Én is azért vagyok vele, mert számomra Õ a tökéletes nõ. Élvezem minden pillanatát az együtt töltött éveknek, napoknak, pillanatoknak. Nem benne kell megbíznom, hnem magamban. Én vagyok számára a tökéletes pasi. Úgy vagyok jó, ahogy vagyok. Nem akar megváltoztatni, formálni. Én sem Õt. Így a féltékenység gyakorlatilag olyan "miért is? minek is?" elképzelhetetlennek és érthetetlennek is tûnik.
Én. Több, mint 4 éve vagyok a párommal, és soha nem voltam féltékeny. Pedig távkapcsolat. Akkor csalna meg, amikor csak akarna, de tudom, hogy nem teszi. Miért tenné?
Minek legyek féltékeny rá, amíg érzem, hogy szeret. Egyébként sincsen értelme. Ha meg akar csalni úgyis megfog, ha nem akar, akkor úgysem teszi. Amikor féltékeny vagy, akkor nem benne, hanem saját magadban nem bízol.
A kérdező hozzászólása: De mi van akkor ha kiderül h eltitkolt elõled dolgokat pedig t bíztál benne? Pl olyat h elment bulizni haverokkal de nm szólt és 2hét múlva egyik ismerõsöd mondja h latta ot?akkor mi van?meg mindig biztos benne? Amúgy én is így vagyok h úgyis megcsal ha akar úgyh minek kerdezzek ilyeneket h kivel hol h voltal v minek feltekenykedjek?

Miért van az hogy állandóan olyan érzésem van hogy megcsal a barátom ; ( holott mindennél jobban szeret legalábbis azt mondja. Állandóan féltékeny vagyok már ha valaki rá ir egyből kombinálok, mit tegyek hogy ne legyenek ilyen gondolatok a fejemben?

Legjobb válasz: Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)

Szia, én is elég féltékeny típus vagyok. De gondolj bele: ha megcsalna akkor ott valami olyan lenne, hogy nem szeretne. Ha nem szeretne, nem lenne veled. De veled van, ezért szeret. Szeret, ezért nem csal meg. :)
gondold végig, hogy okkal vagy ok nélkül vagy féltékeny. ha valaki ráír, még nem valószínû, hogy megcsal. de ha valaki felhívja magához a lakására, hogy együtt tanulmányozzák a bélyeggyûjteményt, na akkor gyanakodhatsz
Nézd.Van nálad jobb nõ, ez tiszta sor.Akit meg akarnak csalni, azt úgyis megcsalják.Ebbõl kiindulva felesleges állandóan félned, mert csak tönkreteszed magad.
a feltekenysegnek nincs sok koze a szeretethez. inkabb ahhoz van koze hogy nehezedre esik elhinni hogy fontos vagy szamodra, es nem akarod magad biztonsagban erezni. valamiert a felelem hasznosabb, vonzobb szamodra. vajon miert?! mikor kezdodott ez a meggyozodes? jo lenne feltarni az okat.
Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :)
"Bízz a nõi megérzésedben ;-) Valami biztosan nem klappol, mert valahol valami bogarat ültetett a füledbe, viselkedése, egy mondata, akármi :) " Ebben van valami!

A barátom tudja, hogy milyen féltékeny típus vagyok mégis már elég régóta mondogatja, hogy szeretné kipróbálni hármasban. Tudom magamról ha megtenném utána nagyon ki lennék borulva, mert olyan mintha engedném hogy megcsaljon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért,hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.

Sziasztok! Tapasztalatból beszélek nagyon nagyon vigyázz!Párommal 16éve élünk házasságban, szült is három gyereket tehát már nem vagyunk túl fiatalok. Én39 Õ35. Régóta foglalkoztatott már, eleinte csak engem, utána már Õt is a gondolat.Hogy ne bántsam meg elsõnek is két férfi egy nõ felállás, talán utána nekem is jut valami cimszóval /habár nem tettem volna, tudjátok Õ a mindenem/.Soha nem volt bennem féltékenység, talán még a hírét sem ismertem. 2007 karácsonya elötti nap egy barátommal, akit inkább már testvéremnek hívok megtörtént. Kedvesem rettenetesen jól érezte magát, kétszer is soha nem látott orgazmusa volt.Másnap józanodás után, mert ittunk egy keveset elkezdõdött a pokoljárásom. Felütötte a fejét a kissebségi kompl/ én nem tudok vele ilyet/.a féltékenység az ezekbõl adódó elveszíthetem érzés.Rettenetes karácsonyom szilveszterem volt.Nem tehettem semmit, mert én találtam ki, Õk csak jól érezték magukat.Két hónap alatt tiz kilót fogytam.Nagy nehezen befejezõdött a dolog, de ma se hagy nyugton az emlékeimben a látványa, hogy mástól élvez el Kedvesem, mástól kapta meg a gyönyört.Nagyon könnyû belemenni a jóba, a másba, az újba azért, hogy adjál neki egy úgymond ajándékot.Ha nem gondolsz a kimenetelre akkor nagyon meg lehet szívni az érzéseidel, fõleg ha nem is ismered magad.Valahol az emberben kell lenni egy kevés önzésnek ahhoz, hogy ne tegyen hülyeséget.Párom kitart mellettem, felismerte érzéseimet, szenvedésemet amit nagyon köszönök neki.KÖSZÖNÖM MASKANÕM SZERELMEM!!! Elég káoszos írásom, de ez van még belül is. Csak óvatosan ezzel, mert sose tudhatod mi lesz a vége. Nagyon sok idõ kell a sebek gyógyulásához...... Nyugodtan mondhatja rám bárki, hogy hülye voltam, nem gondolkodtam menjek anyámba nyavajogni IGAZA van.
Hát ja... az én párom is feldobta a témát én is nagyon féltékeny típus vagyok, és a szemétje bele se gondolt mennyire szar lehet ez nekem hogy a kis agyacskáját arra hassználja hogy ilyenen gondolkodjon.Arról nem beszélve hogy ezek után az nyilalt az agyamba hogy kevés vagyok neki 1edül, meg mégis hogy nézzem végig hogy a szerelmem mást dug??(persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki)...Ja és mi nem tizenx éve vagyunk 1ütt. Szóval ha nem 3asba... akkor elõbb-utóbb az ilyen úgyis megcsal! Szerintem gondold át és olyat ne csinálj amit nem akarsz! Én tuti nem megyek bele mondjuk azóta nem hozta fel amióta mondtam hogy NEM.
Furcsa mindketten igy látjuk.Okos vagy , elõre is tudsz gondolkozni és nemet mondani.irigyellek
"persze a fordított felállás az már nem nyerõ neki" milljjen ismerõs ez!!!
Ha legközelebb felveti, ugorj a nyakába és boldogan jelents be, van egy biszex fiú, akinek mindketten tetszetek és õ szívesen beszállna harmadiknak. Mondd azt, már régóta törted a fejed, hogyan vesd ezt fel neki, de most hogy õ felajánlotta, máris lapozod a naptárat és keresel egy mindhármótoknak kedvezõ idõpontot. Utána meg gyönyörködj a döbbent ábrázatán ;)
Sziasztok! Óva intek mindenkit egy ilyen hármas kalandtól. Ha úgy érzitek valami hiányzik a kapcsolatotokból, tegyetek érte, hogy színesebb legyen, de ha házon (ágyon) belül nem találjátok meg akkor azon kívül sem fogjátok. Én majdnem elvesztettem a párom mire rájöttem a lényegre. Azt hittem, hogy én a háromgyerekes családanya csak úgy léphetek ki az átlagos kis életembõl, ha még egy férfi megerõsít abban, hogy én is lehetek dögös, kívánatos NÕ. Amikor mindenünk megvan nem érezzük, hogy milyen nagy kincs van a birtokunkban: a párunk szerelme.Idõközben észre sem vettem, hogy a párom is mennyit változott azálltal, hogy én kibújtam a csigaházamból. Újra belém szeretett, oly intenzitással udvarolt, mint sohasem. Tegnap este jöttem rá, hogy az hogy van önbizalmam, kívánatosnak és jó embernek érezhetem magam egyetlen ember érdeme a SZERELMEMNEK.Nem kell hozzá másik ember, egy kívülálló csak Õ. Folyamatosan kapom az impulzusokat amivel azt jelzi, hogy feltétel nélkül kellek neki. Röviden, egymásban keressétek a boldogságot, tegyétek változatossá a sexet ha ez kell, de ehez csak ketten kelletek. Még egy tanulság végül: szánjatok idõt egymásra beszélgessetek sokat, hidd el, hogy egy teljesen új ember kerül a szemed elé és ha elmeritek mondani a vágyaitokat, akkor még többet tudtok nyújtani egymásnak. A kérdés az, hogy mit jelentetek egymásnak. Ha elég fontos a másik akkor egymásban merüljetek el ne másban. Mi ennyi év után is tudunk egymásnak újat mutatni és mondani, de értékelni talán most tanultuk meg igazán egymást és az érzéseinket. jó lecke volt, de iszonyatos nagy próbatétel is egyben. Ha egy kicsivel kevesebbet jelentenénk egymásnak, nem hiszem, hogy kibírta volna a házasságunk az elmúlt (keserves) hónapokat. Nagyon nagy megkönnyebbülés, hogy vége és hogy helyére került minden és tudom, hogy soha többé nem lesznek szürkék azok a hétköznapok, hiszen az az ember aki NÕ-vé tesz ott van mellettem, és végig fogta a kezem és türelmesen várta, hogy hazataláljak oda ahol minden boldogság forrása van olyan közel, hogy kiszúrja a szemünk mégis nehezen látjuk meg! Én voltam A MASKANÕ és mellesleg ezzé is a szerelmem tett és én minden nap dorombolni fogok NEKI. hiszen egy cicának ez a dolga.!!
Nem vagyok házas, de a barátnõmmel már 5 éve együtt élek! Többször is felvetõdött a 3 as sex kérdése, és ahányszor feljött, annyiszor értettünk egyet: IGEN! De a sors úgy hozta, hogy a 3as ból 4es lett! Többször is... Rendkívüli élménnyel lettünk mindannyian gazdagabbak! Életünk egyik legszebb emléke! Majd ezek után mentünk bele a 3 as sexbe (2fiú 1lány) Abszolút jól éreztük magunkat... Másnap láttam a barátnõmön, hogy kicsit szégyenli magát a történtek miatt, de megnyugtattam, hogy semmiféle ellenérzésem nincsen... Átbeszéltük a dolgokat, és nagyokat nevettünk közben! Nagyon szeretem, és tudom hogy õ is viszont szeret! Ezek a dolgok csak így mûködhetnek szerintem! A kedvesedre nem úgy nézzel, mint a tulajdonodra, hanem úgy mint egy nagyon jó barátodra, mint saját magadra! Ha õ van elõtérben - nála pedig te - akkor nem lesz féltékenységnek helye! Persze nem ajánlom senkinek aki nincsen erre felkészülve lelkileg! Nem egy 2 hónapos kapcsolatnak való dolog...
Ja igen!És mi van akkor ha a párotok lelép a másik féllel?Akkor cumi????Nnnna szerintem az tuti nagy cumi!!!

Testvérféltékenység kinél mikor, hogyan jelentkezett? Van olyan, akiknél a nagytesó nem is volt féltékeny?

Legjobb válasz: nálam a kicsi most lesz (jövõ héten) 1 éves, másfél v a különbség. annyiban jelentkezik a féltékenység a nagynál, hogy ha a hugit dajkálom, jön õ is, meg amivel a kisebb játszik, azzal akar õ is. de ez a hugával is így van, õ is mindig megirigyeli nõvére játékát. így egy év elteltével merem kijelenteni, hogy minimális, szinte nulla a tesóféltékenység. amíg pici volt a kisebb, akkor még ennyi sem volt. ha egy barátnõm gyereke lenne itt, arra biztosan még féltékenyebb is lenne. az szerintem normális, hogy amikor a picit szoptattam, a tesója jött oda, leült mellénk egy könyvvel, hogy olvassak mesét. ugyanis kizárólag akkor szoktam a kanapén ülni, ha mesét olvasok :)

nálam a kicsi most lesz (jövõ héten) 1 éves, másfél v a különbség. annyiban jelentkezik a féltékenység a nagynál, hogy ha a hugit dajkálom, jön õ is, meg amivel a kisebb játszik, azzal akar õ is. de ez a hugával is így van, õ is mindig megirigyeli nõvére játékát. így egy év elteltével merem kijelenteni, hogy minimális, szinte nulla a tesóféltékenység. amíg pici volt a kisebb, akkor még ennyi sem volt. ha egy barátnõm gyereke lenne itt, arra biztosan még féltékenyebb is lenne. az szerintem normális, hogy amikor a picit szoptattam, a tesója jött oda, leült mellénk egy könyvvel, hogy olvassak mesét. ugyanis kizárólag akkor szoktam a kanapén ülni, ha mesét olvasok :)
Nálunk is szinte minimális volt. A lányom 2 éves volt, mikor a tesó született. De állítólag minél kisebb a gyerek, annál könnyebben viseli. Onnantól kicsit rosszabb a helyzet, hogy eléri a játékait, de rám nem volt soha féltékeny. Inkább a kicsi a nagyra! Szóval biztos személyiségfüggõ is. Ha lenne 3. gyerek, a fiam tuti kiborulna, ha nem õt dajkálnám.
Az én fiam 4éves és most egy hónapos a lányom. Elõször a fiam nagyon féltékeny volt, illetve furcsa volt neki mert eddig csak vele foglalkoztunk és most jött a kistesó aki kitúrta, de mi próbálunk a párommal azt éreztetni a fiunknak, hogy vele is törõdünk annyit mint a picivel, de õ vele már másképp, mert õ már megy az óvodába õ már "nagyfiú" de a kishugának most nagyon szüksége van rám, mert õ még csak annyit csinál, hogy kakil, pisil, alszik, szopik... De úgy vettem észre, hogy most már a hugát is többször megszeretgeti és már nem tûnik olyan féltékenynek, az elején volt neki furi, de most már kezd hozzá szokni és nagyon szereti a kistestvérét. :)

A pasim féltékeny és most olyan furcsán viselkedik velem, mit tegyek?

Na szóval a pasim az osztálytársam és az egyik órán lehetett "hülyéskedni" és én nagyon jól elszórakoztam pár fiú haverommal és ő csak nézett minket és amikor odanéztem "ölni tudott volna a szemével" aztán amikor hazaértem ráirtam msn-en és nemtudom mért de olyan furcsán viselkedett meg nem írt nagyon semmit csak én írkáltam neki ő pedig párszavas válaszokkal ugymond lerázott és ez nekem nagyon russzul esett. Szerintetek féltékeny lehet?? Vagy mi a baja?? Légyszi kíméljetek a hülye válaszoktól!!

Legjobb válasz: Egy: tisztázd vele, hogy azok a csávók csak barátok, és õt szereted. Kettõ: csipkebokor vesszõ.

Egy: tisztázd vele, hogy azok a csávók csak barátok, és õt szereted. Kettõ: csipkebokor vesszõ.
"Szerintetek féltékeny lehet??" vs. "A pasim féltékeny és most olyan furcsán viselkedik velem" Akkor most mitmivan?
Sok volt neki a pontnállás pakk 1 cigire..
Féltékeny, ennyi válasz. Fordított helyzetben, mivel nõ vagy, ezerszer jobban kiakadtál volna ezen.
A kérdező hozzászólása: És akkor most mit tegyek ??

Mi értelme egy olyan kapcsolatnak, ahol a férfi/nő nem engedi kibontakozni a másikat, folyton féltékeny (mint 1 idegbeteg) semmi ok nélkül, veszekedik, stb?

Egy ilyen kapcsolatot mégis mi tart össze ( nem a jó nemi kontaktus, mert az mással is meglehet) évekig?

Legjobb válasz: Hát, az elsõ ilyen ismerõs-párnál, aki eszembe jut: a gyerek.

Hát, az elsõ ilyen ismerõs-párnál, aki eszembe jut: a gyerek.
Akik azt mondják hogy a gyerek miatt vannak még együtt azok valójában nem a gyerek miatt vannak együtt hanem a gyereket ürügyként használják arra hogy ne kelljen kilépniük a kapcsolatból. Hogy miért nem akarnak kilépni? Mert rettegnek attól hogy mi lesz majd egyedül. Hogy õk maguk még annyira se lesznek boldogok de még elégedettek se a saját életükkel mint most. Francot érdekli õket hogy a gyereknek melyik a jobb: menni vagy maradni. Gyávák mert nem mernek változtatni az életükön pedig lenne rá lehetõség és önzõk mert: - egyrészt mert az másodlagos számukra hogy a gyereknek melyik megoldás jobb: együtt maradni és marakodni tovább, ezzel pedig jó elõre elvenni a gyerek kedvét a jövõbeli párkapcsolatoktól vagy megadni önmaguknak az esélyt egy valóban boldog életre, a gyereknek pedig az esélyt egy normális szülõi mintaképre - másrészt mert akik elég gyávák ahhoz hogy együtt maradjanak azok késõbb a gyereken fogják megbosszulni mindezt, éreztetni fogják vele hogy "miattad adtunk fel mindent, hát így kell viselkedned anyáddal/apáddal?"
ilyenkor szokott az jönni, hogy "jajjj, de annyira szereteeeeem, és tudom, hogy õ is szeret engem, brühühûûûû" és együtt maradnak a következõ vitáig, ahogy pedig ugyan ezek a gondolatok elõjönnek majd...
Talán a megszokás, az együtt töltött idõ.Vagy a szerelem.A féltékenység egy olyan dolog ami kifejezi hogy a másik fél milyen fontos a másiknak.Bizonyos határok között hasznos is lehet.De mégis mit jelent nálatok az hogy "beteges"? Esetleg nyomoz utánad vagy nem enged el sehová ha õ nincs ott?
Semmi értelme.
A járt utat járatlanért-elv.
A féltékenységet nem lehet irányítani max elfolytani.Akiben ez megvan az nem tud ellene tenni, gondolom nem mindenki örömében féltékeny, még ha nincs is rá oka.Én amikor az egyik páromnál azt éreztem h. nem vagyok féltékeny, akkor tudtam, h. már nem szeretem, hisz már nem érdekelt mit csinált és kikkel találkozott.Szóval valahol jó is, de meg tudja keseríteni az ember életét.A szerelem az ami összeköt
Valószínûleg szeretik egymást, ha ilyenek után is együtt vannak. A féltékenység nagyon kegyetlen egy dolog, de nem mindig a bizalmon alapszik. Lehet, hogy csak azért ilyen, mert nem akarja elveszíteni és félti. Egy egészséges féltékenységnek kell lennie mindenképp egy kapcsolatban. Ha nem ezek a gondok akkor valószínû, hogy a "se veled, se nélküled" effekt van.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz. De mi van ha még nincs gyerek?
Hány évesek vagytok? Házasság elõtt mennyi ideig jártatok együtt?
hat...nem tudom...nem lehet mebeszelni? nem lehet az h van neki valaki mas??? 20 evesen cseppet korai volt...en ugy nezem a ferjed nagyon elbizonytalanodott...most a legkonnyebb az h Teged hibaztasson...nem tudom...le kene ulni beszelni...van gyerek? szunetet is lehetne tartani, hadlam hianyoztok e egymasnak...(latom neked igen...) BESZELJETEK! remelem megoldodik... van egy olyan mondas h az igaz szerelemnek nincs jo vege...az igaz szerelemnek nincs vege! En azt tanacsolom ha sehogy sem mukodik engedd el...de meg varjatok egy kicsit...meger egy probat! remelem sikerul, Udv
Szerintem korai volt aza házasság, és ha egy éven belül véget ért részéröl valami akkor idövel csak rosszabb lesz. Ugyhogy lehet jó megoldás a válás. Fiatalok vagytok még.
Ha ö azt mondta nem szeret hagyni kell.Tudom könnyü mondani, de késöbb ezt talán áttudod látni.Jobb ugy neked mellé bujni, hogy tudod nem szeret?Egy asztalhoz ülni vele, mikor csak az érdekli mit ehet.A gondolatai meg máshol járnak.Nem éri meg eröltetni.Fiatal vagy még, és ezek szerint valaki még rád vár.Ellehet ezt huzni egy jo ideig, szinlelni, késöbb meg utálattal elválni.Hidd el az élet még rejteget neked jo dolgokat.Nem szeret ezt ö mondta.Vissza szeretni nem hiszem , hogy tud valaki, de te tudtál a hibáidbol tanulni.
szerintem is korai volt a házasság és lehet hogy nem jó emberhez mentél hozzá, mert nem ez van megírva neked abban a bizonyos nagy könyvben.
Hasonló helyzetben voltam én is. Én nem engedtem el, úgyhogy halálra aláztam magam évekig. Azt hittem, ciki belátni, hogy nem megy, hogy vége (az ismerõsök elõtt, meg magamnak), meg attól féltem, nem kellek már senkinek. Õ is ezzel a "mert féltékenykedsz" dumával etetett. Aztán "nyíltan" lett szeretõje, és végül elváltunk. Két hónap után jól éreztem magam, és kivirultam, ma jó kapcsolatom van. Ha azt mondta, nem szeret, akkor nem szeret. Ha azt mondta, válni akar, higgy neki. Ha így vele maradsz vagy könyörögsz, õ bármit megtehet.
A kérdező hozzászólása: Kiderült a férjemnek máris uj bnõje van és még csak nem is titkolja, már a neten is fentvannak.Ráadasúl a közös házunkban vannak lefotózva.Még nem váltunk el és még nem adta be a válópert.miért csinálja ezt?az sem érdekli hogy ez rossz nekem.Meg az sem kizárt hogy még együttéltünk is megvolt már a bnõje.mit tegyek mert rossz h mással látom?de szemét volt naon hogy máris talált vkit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat!De egyáltalán nem vettem észre rajta hogy nem szeret, sõt a szakítás elött egy héttel még a családalapítást is felhozta, meglepõdtem mert ezt már korábban megbeszéltük, hogy várunk még vele.Voltak vitáink de nem komolyak.Eggyik naprol a másikra jelentette be hogy hadjam el a házat és ezt sms ben közölte.Nem hiszem hogy meggondolja magát mert akkor nem hagyta volna hogy elhozzam az összes dolgomat.NAGYON ROSSZ NÉLKÜLE DE MÉG CSAK TALÁLKOZNI SEM AKAR.
szia. én ugyan ebben a szituációban voltam, csak két év után.adtam neki idõt, nem erõltettem semmit.de nem változott.válni akart.lett egy "nyilvános" szeretõje.azt hittem beleõrülök.aztán újra összeköltöztünk.de nem lett jobb. a szeretõ maradt én meg tönkre mentem.rá két évre elváltunk.lett egy új párom.és hirtelen rájött, kellek neki.de már késõ.pedig még mindig szeretem.és õ is.1, 5 éve szenved mert már nem kaphat vissza.2-3 naponta keres, és bevallotta, hülye volt.csak szeretett volna akkor szórakozni, hiányoztak a kalandok.ezért dobott engem, és most szenved.rá jött mit veszített.de már késõ.szerintem ha menni akar hagyd, had menjen.rá fog jönni egyszer mit is veszített.találsz majd egy férfit, aki szeretni fog, és boldog leszel.ne alázkodj meg elõtte soha.én sokszor tettem ezt akkor, és most nagyon zavar, hogy olyan hülye voltam.az "állandóan féltékeny vagy" duma csak egy hülye kifogás.könnyebb rád hárítani mint bevallani a valódi okot.de késõbb majd minden ki fog derülni, mi miért volt.ha nem szeret már, akkor nem is fog.remélem megoldódik.hidd el boldog leszel, de nem mellette.most nehéz neked, tudom, de erõsnek kell lenned.és ne lássa rajtad, hogy szenvedsz miatta.szorítok neked!
lEHET CSAK ÖSSZE VAN ZAVARODVAL AZ ÁLLANDÓ FÉLTÉKENYKEDÉSED MIATT!
Szia.És mióta van ez hogy veszekedtek?Lehet nem gondolja komo9lyan csak dühös rád az állandó féltékenykedés miatt!Azt mindenképp ird meg mióta nem lehet vele beszélni?Ja és fogadj meg egy tanácsot-pasi vagyok.Egy ideig ne beszélj vele ne faggasd!Az lenne a legjobb ha nem találkoznátok egy darabig!Mond meg neki hogy adsz neki gondolkodási idöt -az találd ki hány hetet, de ne sürgesd had gondolkodjon, hogy tisztáza mit érez!
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok könyörögni, de akkor is nagyon rossz nélküle és még csak beszélni sem akar velem, sõt találkozni sem akar.és nemtom mit tegyek?pedig a válást is megkéne beszélni és az lessz a legrosszabb.
A kérdező hozzászólása: 20 évesek vagyunk és másfél évig jártunk együtt.én is akartam a házasságot de õ mégjobban nem értem mi lett vele, mert nem látszott rajta semmi.
tudom hogy rossz mással látni.de fel kell dolgozni.ha ilyen hamar lett másik nõ, akkor nem szeret.és ha nyilvánosan mutogatja is, akkor már nem is fog.nagyon erõsnek kell lenned.ne lássa rajtad hogy zavar.és add be te a válópert, hogy lássa, nem halsz meg nélküle.õ is pótolható.most írhatnék neked bár mit, nem segít, mert egy szerelmes nõnek nem lehet tanácsot adni.anno nekem is adtak, sértésnek vettem mert naív voltam.mára rájöttem igazuk volt.ezen csak az idõ fog segíteni és egy új szerelem.ezt tapasztalatból tudom.én írtam neked azt a választ amelyik hasonlít a te esetedhez.higgy nekem kérlek, és soha ne alázd meg magad elötte.menj el szórakozni, flörtölj.nekem is ezt tanácsolták, de nem ment.most már tudom, kellett volna és bánom nagyon.nekem az segített, hogy jött a mostani párom.kiszeretni nem lehet csak azért valakibõl mert azt akarjuk.kívánok neked sok erõt és kitartást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!