Találatok a következő kifejezésre: Olyan elkeseredett Pánikbeteg vagyok (1 db)

Olyan elkeseredett vagyok! Pánikbeteg vagyok már lassan 4 éve, és egyszerűen már nem tudom hogyan tudnék kigyógyulni belőle! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Én is "voltam" pánikbeteg.. azért tettem idézõjelbe ugyanis még mindig van olyan h néha kijön rajtam.. de volt egy olyan idõszak ami nagyon durva volt (képtelen voltam bárhova is elmenni és csak otthon éreztem "jól" magam, persze ha volt otthon valaki) .. azt hittem hogy .. hát nem is tudom.. :S én voltam pszichiáternél pszichológusnál és szedtem gyógyszert is, hihetetlen rossz volt akkor.. :( aztán sikerült abbahagynom a gyógyszer szedést de sztem ez akaraton is mulik.. hinned kell abban h elmulik és jól leszel bár nagyon nehéz és szinte lehetetlen.. az a helyzet h én átéltem mindezt de tanácsot arra h mit tehetnél egyszerûen nem nagyon tudok adni :( de kívánom neked hogy sikerüljön.. de teljesen kigyógyulni belõle sztem nem lehet, csak enyhiteni rajta.. próbáld magad elfoglalni mindig valamivel ami örömet okoz és higgy abban h meggyógyulsz.. bocsi h nem tudok használható tanácsot adni, de kívánom h gyógyulj meg :)

Én is "voltam" pánikbeteg.. azért tettem idézõjelbe ugyanis még mindig van olyan h néha kijön rajtam.. de volt egy olyan idõszak ami nagyon durva volt (képtelen voltam bárhova is elmenni és csak otthon éreztem "jól" magam, persze ha volt otthon valaki) .. azt hittem hogy .. hát nem is tudom.. :S én voltam pszichiáternél pszichológusnál és szedtem gyógyszert is, hihetetlen rossz volt akkor.. :( aztán sikerült abbahagynom a gyógyszer szedést de sztem ez akaraton is mulik.. hinned kell abban h elmulik és jól leszel bár nagyon nehéz és szinte lehetetlen.. az a helyzet h én átéltem mindezt de tanácsot arra h mit tehetnél egyszerûen nem nagyon tudok adni :( de kívánom neked hogy sikerüljön.. de teljesen kigyógyulni belõle sztem nem lehet, csak enyhiteni rajta.. próbáld magad elfoglalni mindig valamivel ami örömet okoz és higgy abban h meggyógyulsz.. bocsi h nem tudok használható tanácsot adni, de kívánom h gyógyulj meg :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!
Tudom, h ez kérdés, de azért leírom: mi is az a pánikbetegség??
Én is pánikbeteg vagyok már 3éve.Megéltem már mindent, sokmindent kipróbáltam, sokféle orvosnál jártam de igazából nem tudom mi segíthet.Magadnak kell mondogatnod, hogy van kiut, hiszen már sokan kimásztak belõle.Én már gyogyszert nem szedek, rohamok sincsenek de a szorongás még megvan, pláne ha elkell menni otthonról.Jelenleg is pszihoterápiára járok.Nagyon nehéz, de bízni kell magadban és a gyógyulásban.Sajnos aki nem volt benne értetlenül hallgatja, és nem érti.Ez egy alattomos betegség, de mi legyözzük, és erösek leszünk.Talán segítettem ezzel egy kicsit, hogy ne legyél elkeseredve.Ha gondolod írj privit.
Szia! A pánikbetegségem kb 12 évvel ezelõtt kezdödött /akkor 24 éves voltam/ Pszichiáterhez jártam aki gyógyszert irt fel. A gyógyszer segitett és tudtam közlekedni. 30 évesen férjhez mentem és kisbabát terveztünk. Abba akartam hagyni a gyógyszert de nem sikerült. Kb 2 évvel ezelõtt felkerestem egy kineziologust, 4 kezelés után el tudtam hagyni a gyógyszert. Most azért járok a természetgyógyászhoz mert még nem született gyerekünk. Volt több vetélésem is amitõl visszajönnek a pániktüneteim, de gyógyszert már nem szedek rá. Felkerestem olyan embereket is akik energiával gyógyitanak, de mégis a leghatásosabb számomra a kineziologus volt. Egy probát megér, keress fel Te is egyet. Mielõbbi gyógyulást kivánok!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pánikbeteg, depressziós emberek, kérhetnék segítséget?

Már 2 éve pánikbeteg vagyok,nem találok barátokat ez miatt és ha találok is akkor kihasználnak.Nincs egy őszinte barátom se akivel tudnék beszélgetni,járok pszichológushoz,de nem merek már kimozdulni a lakásból,mert félek,hogy valami történni fog ebben a melegben.Szeretnék hasonló emberekkel beszélgetni,mert ők tudják milyen helyzetben vagyok.Különös képen csak kiszeretném magamból beszélni a dolgokat.Minden egyes nap pánikrohamom van.A szüleimben nem bízhatok,mert hülyének tartanak. Nem tudom jó ötlet-e,de megpróbálhatnék beszélgetni hasonló helyzetű emberekkel?

6

Tiszaújvárosban vagy környékén tudnátok jó pszichológust ajánlani?

0

Van köztetek olyan, aki minden próbálkozás hatására sem tudott megtanulni egyes szitukba nemet mondani?

Szóval akik elolvastak mindent,és pszihológushoz is jártak,és egyszerűen ösztönösen kedvesek maradtak,és nem tudnak nemet mondani.Sajnos én is hajlamos vagyok arra,ha egy erőszakos ember kér valamit(pl.pénzt,vagy a telóm kölcsön) ,inkább hódolok neki.Anno suliba még dohányoztam,és mindig úgy jöttek kérni hozzám cigit,hogy ketten,hárman,négyen ,öten,és ,ha nem adtam addig szitkozódtam,míg nem adok.Azóta sem merek nemet mondani,pedig az esetek többségében nem úgy reagálnak,ahogy leírtam a példában.
A párom nem használja ki ezt a tulajdonságom,de össze se jönnék olyannal aki azt tenné.Szeptembertől megyek pszihoterápiára.Adok még egy esélyt magamnak.Ettől a tulajdonságtól nincs komplexusotok??Alárendeltségi érzés??

1

Magne B6-ot és a Milgamma N-t lehet egyszerre szedni?

Ha igen, hogyan. Melyikből mikor és mennyit?

0

Ha huzamosabb ideig szeditek a Xanaxot, Frontint és egyéb nyugtatókat, mikor leteszitek, hogy már pedig holnaptól nem szedem, nálatok is fellép a depresszió, krónikus üresség érzése, álmatlanság?

7

Hol az elmebetegség határa?

Honnan lehet tudni hogy valaki elmebeteg e ? Nincsennek komolyabb érzései és csak ugy képes bármit megtenni a következmények bármiféle mérlegelése nélkül ? Esetleg az emberi élet oly jelentéktelen neki hogy csak legyint egyet és kész ? Hol a határ ? Honnan tudhatjuk hogy valaki elmebetek e ?

6

Miért váltotta belőlem ezt ki?

Először is,bocsánat ha rossz kategóriába soroltam,de nem tudom hova tenni ezt a dolgot. Tehát. Volt egy 18 éves fiú akivel év elején nagyon sokat voltam. Elkezdett hanyagolni,4hónapig nem is láttam. Aztán nem rég megint meglepett azzal,hogy eljött hozzánk. Régebben többet éreztem,de már nem!!!
Ma sétálok a boltban 2db ásványvízzel a kezemben. Kifordulok a sorról és kicsit messzebb állt egy srác. Megyek közelebb..nézem a sracot..ez Õ..a haja a teste a ruhai..mondom ez Õ..és ez a dolog,hogy ő ott van olyan hirtelen sokkot okozott.Kiesett a kezemből a víz és nem tudom miért..egyszerűen 5 mpre mintha nem léteztem volna..nem is emlékszem mi történt.Egyszerűen csak sokkot kaptam arra az 5 mpre,és nem vágom hogy mi volt ez.Kiderült,hogy nem is az a fiú volt.A szívem is mielőtt láttam volna nagyon dobogott mert nevettem,aztán mintha eltűnt volna.Nem tudom mi törtent,és nem tudom miért volt ez. Ezek után többször elmentem a fiú mellett rám is nézett és már nem is érdekelt. Valaki segítsen,hogy mi volt ez,mert fogalmam sincs,és félek is ettől egy kicsit.

15L

2

Önbizalom visszanyerés, de hogyan?

19 éves leszek nemsokára, és még nem volt 1 napnál tovább tartó kapcsolatom, egyszerűen nincs szerencsém semmiben... Sok visszautasítás kaptam már az életben... Nem vagyok ronda, kedves vagyok mélyen romantikus csak ezt még senki sem tudta kihozni belőlem... Barátokról ne is beszéljünk, nem tudom, hogy nevezhetem e őket barátoknak...
Meg kellene változnom? De melyik oldalam változtassam?
Kérlek titeket, hogy rendes válaszokat adjatok, ne beszólógátasokat írjatok... KÖSZÖNÖM!

6

Elszomorít, hogy ilyen sok tinédzser hiszi azt magáról, hogy bipoláris zavara van, pedig ez "csak" kamasz kor. Miért van ez?

Fiatalkoromban egyszer egyszer-kétszer én is akartam öngyilkos lenni, helyesebben nem akartam, csak figyelemfelkeltés céljából csináltam, de nem rohantam rögtön pszichológushoz, nem szedtem dilibogyókat. Voltak problémáim ami normális kamasz korban, sőt még huszonévesen is, de nem gondoltam magamról soha, hogy mentális beteg lennék! Miért van manapság ennyi fiatal, aki már-már bebeszéli magának és elhiszi, hogy mindenféle mentális betegsége van?

11

Anyám nem enged elmenni pszichiáterhez, pedig úgy érzem, kéne. Objektív vélemények?

18/L vagyok.Anyám és apám elváltak,amikor kicsi voltam,de együtt maradtak,egy háztartásban élünk azóta is.Mióta az eszemet tudom,rossz a viszonyuk,apám gyógyszer-és alkoholfüggő volt,gyakran volt agresszív,de pár éve kijött belőle.Addig nekiment gyakran az egész családnak,én is sokszor kaptam,főleg a lelki terrrorból.Anyám Rivotrilt szed egész kisgyerekkorom óta.Egyébként jól szituált családban élek,kívülről majdnem tökéletes.14 éves koromban evészavaraim lettek,amikkel nem vittek orvoshoz.2 év alatt nagy nehezen kimásztam belőle,de évente 2-3 alkalommal visszaesem.16 éves koromig cikiztek a suliban,utána hirtelen lettem nagyon ½menő½,ezt is nehezen dolgoztam fel.3 hónapja kidobott a barátom,ami nagyon kikészített.Nemrég lett egy új kapcsolatom,aki hasonló családi háttérrel és hasonló gondokkal küzd.Az elején azt hittem,jó lesz,hogy ennyire sok a közös ½dilink½,de idővel rájöttem,ez is csak mélyebbre húz.Elhagyni nem akarom,mert szeretem,de nem is merném,mert magamat okolnám,ha valami baja lenne.Nagyon tartom magam napközben,estére teljesen összeomlok.167 centimhez 49 kiló vagyok megint,és rendszeresen hányok,a minap pánikrohamot kaptam,a nyílt utcán elájultam.Anyámnak próbáltam mondani,hogy orvosra lenne szükségem,de a teljes kivizsgálást és a pszichiátert is megtiltotta.Mi legyen?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!