Találatok a következő kifejezésre: Olyan digitális szeretnék venni ami (2 db)

Digitális vételre alkalmas set tup boxot szeretnék venni, de olyan helyzet van, hogy ami lejön a tető antennától koax kábel régebben megtört és most 2db-bol áll igy van össze kötve ezért az analog adásban persze vannak hibák, hogy a francbane:D?

na a boxba bedugva ez a dolog mennyire befolyásolja a digitális jelet, képmin?séget? Ha nem nagytávról lenne szó vennék újat, de hát nagy.

Legjobb válasz: Ha nem is javasolt, de a koax kábelt össze lehet kötni (de meg lehet oldani 2 dugóval és 1 menetes toldóval is), nagy veszteség nem lehet rajta, viszont akkor az antennád nem jó, vagy lakhelyeden kevés jelet ad, ha nem volt jó az analóg, a digitális is problémás lesz. Csináld meg az antennát és a levezetést! Amíg az analóg nem jó, addig ne tudsz digitálist se nézi.

Ha nem is javasolt, de a koax kábelt össze lehet kötni (de meg lehet oldani 2 dugóval és 1 menetes toldóval is), nagy veszteség nem lehet rajta, viszont akkor az antennád nem jó, vagy lakhelyeden kevés jelet ad, ha nem volt jó az analóg, a digitális is problémás lesz. Csináld meg az antennát és a levezetést! Amíg az analóg nem jó, addig ne tudsz digitálist se nézi.
A kérdező hozzászólása: antennáról megy még egy tv probléma mentesen, tehát szerintem az jó
analog adásban persze vannak hibák.. Most akkor mi van??
A kérdező hozzászólása: persze hogy vannak de én most a kábel okozta hibákról beszélek, pl vízszintes és függõleges erõs mozgó csíkok , maga a kép jó csak sûrû erõs mozgó csíkok eléggé zavaróak és ezért kérdeztem hogy mi lenne itt digitális adásnál, de mindegy ha lesz rá pénzem veszek majd kábelt.
Rosszul fogod fel... A kábelhiba (az antenna idõbeli korróziójával és egyéb érintkezési hibákkal) JELSZINTCSÖKKENÉST okoz, olyan mértékût, amely már nem elegendõ a hibátlan kép "elõállításához". A hiba soha nem olyan, hogy "kábel jobbra csavarodik, vízszintes csík lesz... Mégegyszer: nagy valószínûséggel (mondhatnám tuti) nem lesz megfelelõ vételed digitális adással, settopboxszal sem!
Srác.. Az hogy van rajta toldás az egy dolog mert észrevehetetlen a jelveszteség, viszont hogy milyen MAGA a toldás, az nem mind1.. Cseréld ki a kábelt 2 csati és már jó is :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!