Találatok a következő kifejezésre: Olyan bébihordozót amit (3 db)

Van olyan bébihordozó, amiben egy újszülött nem úgy néz ki, mint egy "nyomorék"?

Legjobb válasz: Milyen bébihordozóra gondolsz? Sima mózes-jellegûre vagy kötõsre?

Milyen bébihordozóra gondolsz? Sima mózes-jellegûre vagy kötõsre?
Ha nagyon kettényaklik benne, tegyél a feneke alá összehajtva plédet vagy törölközõt. Nekünk ez volt a megoldás.
Nekünk Graco hordozónk volt! És nem ugy nézett ki benni, mint egy "nyomorék"! Nagyon szerette a kisfiam!
Szia! Nekünk Peg-Perego ülésünk van, mindkettõ babánál ezt használtuk. Nagyon jól tartja a pici hátát és fejét is a szûkítõ rész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Ha jól emlékszem Bé Bé Go volt. Már ismerõsnél van. Corába vettük tavaly. Egyébként ez szerintem attól is függ, hogy mekkora a baba.Kisfiam 3290-el volt, és 52 cm.Igaz februári, és overálba volt. De itthon is beletettük, és nem csuklott bele kevés ruhában se.
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak! És mi a neve, márkája?
Nekünk egy egyszerû márka nélküli hordozónk volt, de nagyon kényelmes volt neki.Egyáltalán nem csuklott benne össze.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló! Nem azt írtam, hogy a gyerek lesz nyomorék, hanem, hogy úgy néznek ki benne az újszülöttek. Úgy ahogy a 3. válaszoló is írja. Egyébként meg idézõjelbe raktam, ha nem tûnt volna fel.
amiben nem nyeklik nyaklik a kis teste? olyat keress amelyiknek kicsit keményebb az újszülött szükitõ része mert az tartja a kis testét de mivel még nem tudják tartani magukat ezért csuklanak össze - ha erre a jelenségre gondolsz ez magától elmúlik kb. három hós korában mivel eleinte a pocakban is ilyen -gyürt- pózban volt neki ez esik jól. aztán késõbb -kiegyenesedik- ... normális jelenség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Olyan bébihordozót keresek, amit az autóban is lehet rögzíteni. Hol találok ilyet, elfogadható áron?

Legjobb válasz: Írj az e-mailemre, lehet, hogy én tudok Neked egyet. Nagyon valószínû, hogy kettõt kapok. Mondjuk azt nem írod, hogy újszülöttnek való kellene-e. Nem ígérem biztosra, de,ha 2 lesz én Neked adom az egyiket. Én budapesti vagyok.

Írj az e-mailemre, lehet, hogy én tudok Neked egyet. Nagyon valószínû, hogy kettõt kapok. Mondjuk azt nem írod, hogy újszülöttnek való kellene-e. Nem ígérem biztosra, de, ha 2 lesz én Neked adom az egyiket. Én budapesti vagyok.
Én a Chicco-ét akarom megvenni, van babakocsi-kocsiülés-bébihordozó stb kombi terméke (Trio), nem olcsó de keress rá neten, talán vatera.hu-n van használt.
Tobb féle bébihordozó létezik és szerintem mindet lehet kocsiba rögzíteni, de lehet, hogy arra gondolsz, hogy van olyan aminek van egy "bázistalpa" vagy mi amit a kocsiban lehet hagyni és arra lehet rápattintani a hordozót, nem kell mindig az övvel bajlódni. Nekünk a második gyereknél volt ilyen és elég praktikus. Mi a második gyereknél mindent használtan vettünk, így volt elfogadható ára. Sok fórumon lehet jókat venni más szülõktõl.
Baba-börzéken lehet ilyeneket olcsón kapni, én rengeteg mindent vettem ilyen helyen. Keress rá, hogy a te városodban mikor van baba-börze, nagyon olcsón árulnak mindenféle jót. Én is ott vettem bébihordozót, ami bent van az autóban. De lehet nagyon olcsó komódokat, kádakat, kiságyakat, meg mindenféle ruhákat (bundazsáktól a zokniig mindent) találni, alku van, nagyon jó!
Szia! Nézz szét itt: http://www.tesz-vesz.hu !

Valami klassz babakocsit szeretnék. Olyat amihez bébihordozó is van. A kerekei ne legyenek kicsik, az ára kb.70000 ft körül. Valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Nekünk nagyon bevállt a Graco Quattro Tour DLX Completo van hozzá moseskosár, autósülés és talp is a kocsiba, hogy könnyebb legyen betenni, nem kell mindig a bekötéssel bajlódni. Kicsit drágább, mint 70 ezer, de sokszor akciós és tényleg nagyon jó.

Nekünk nagyon bevállt a Graco Quattro Tour DLX Completo van hozzá moseskosár, autósülés és talp is a kocsiba, hogy könnyebb legyen betenni, nem kell mindig a bekötéssel bajlódni. Kicsit drágább, mint 70 ezer, de sokszor akciós és tényleg nagyon jó.
Pierre Cardin Páris, mózeskosár, hordozó, sportkocsi is tartozik hozzá. 75 ezer körül van. Nagyon meg vagyok elégedve vele. Elöl kisebb bolygókerekes, hátuk felfújható nagy kerekei vannak. Sok kocsival volt már dolgom (õ a 4. gyerekem), de ez a kocsi nagyon jó.
Szia! Ehhez mit szólsz? :) http://pandababahaz.hu/shop_artdet.php?shop_id=9159&cikk=una.. Titi Tritonnak hívják és elég fullos :) ! 40-hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!