Találatok a következő kifejezésre: Olyan az a termékeny folyásnak (2 db)

Olyan az állaga a termékeny folyásnak mint a nemi izgalom hatására a nedvnek?

Pettingeléskor nyúlós folyásszer? valádék távozott bel?lem. Már a 25.ciklusnapon vagyok. Összekeverhet? a két váladék?

Legjobb válasz: Hasonló de a termékenységi folyás nem izgalom hatásara jön hanem csak ugy vmikor pl nap közbe. A termékenységi totál olyan mint a tojásfehérje. Az izgalmi inkább vizes állagú. Sztem megkülönböztethetõ.

Hasonló de a termékenységi folyás nem izgalom hatásara jön hanem csak ugy vmikor pl nap közbe. A termékenységi totál olyan mint a tojásfehérje. Az izgalmi inkább vizes állagú. Sztem megkülönböztethetõ.

A barnázás tulajdonképpen barna színű vérzés csak pár csöpp, vagy olyan mint sima folyás csak sötéttebb? A termékeny tojcsis nyálka az állandó pé alatt (előtt)?

Tojcsi állandóan észlelhet?, vagy normális az is, hogy pl ma nyúlós volt, de csak kétszer észleltem? Minden esetben van peteérés ha tojcsi is van, vagy ez nem feltétel?

Legjobb válasz: álltalában peteérés elõtt van nyúlós tojásfehérje szerû folyás, de ez nem garancia a peteérésre.A barnázás annyit tesz hogy kismennyiségû folyás és vérzés esetén keveredik a kettõ és azért lesz barnás pirosas mert mire lejut a folyás a hüvelybe addígra elszínezõdik a vér.Úgy tudom hogy nem állandó.Jelzi hogy az elkövetkezõ 1-2 napon belül peteérés várható, és elmúlik.

álltalában peteérés elõtt van nyúlós tojásfehérje szerû folyás, de ez nem garancia a peteérésre.A barnázás annyit tesz hogy kismennyiségû folyás és vérzés esetén keveredik a kettõ és azért lesz barnás pirosas mert mire lejut a folyás a hüvelybe addígra elszínezõdik a vér.Úgy tudom hogy nem állandó.Jelzi hogy az elkövetkezõ 1-2 napon belül peteérés várható, és elmúlik.
jah... és remélem tudtam segíteni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!