Találatok a következő kifejezésre: Olyan angol szeretnék vásárolni, amiben (2 db)

Olyan angol szótárt szeretnék vásárolni, amiben fonatikusan is megvannak a jelentések. Legjobban örülnék egy társalkodói szótárnak! Hol találok ilyet?

Legjobb válasz: én az OXFORD nevezetõ szótárt ajánlanám.szótár,szituációkat is tartalmaz,levélírás minta,nyelvtani összefoglaló,esszéírás minta,stb...nekem nagyon sokat segített.. http://www.libri.hu/hu/book/nyelvkonyv_szotar/angol/szotarak..

én az OXFORD nevezetõ szótárt ajánlanám.szótár, szituációkat is tartalmaz, levélírás minta, nyelvtani összefoglaló, esszéírás minta, stb...nekem nagyon sokat segített.. http://www.libri.hu/hu/book/nyelvkonyv_szotar/angol/szotarak..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen sokat segítettél!
A kérdező hozzászólása: Sajnos Én nem középhaladó és haladó vagyok, hanem egészen kezdõ.Olyan könyv kellene ami kezdõknek való, de azért a segítségedet nagyon köszönöm!
Hasonló okok miatt néhány éve én is olyan könyvet kerestem mint Te.A következõt találtam:Angol útiszótár(témakörökre bontva, teljes kifejezésekkel).Kiadó:Black + White Könyvkereskedés Kft.Terjeszti:a LAP-ICS Könyvkiadó és Kereskedõ Kft.1134.Budapest, Váci út 45.Telefon:(06-1)359-0422, Fax:(06-1)340-3111 Nekem bejött, nem bonyolult, remélem segíthettem.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenképpen megveszem!

Olyan kabátokat és felsőket mindenféle ruhadarabokat szeretnék vásárolni ami tipikus angol vagy brit ruha Ajánlanátok valami oldalt vagy hasonlót ahol ilyen ruhákat be tudok szerezni? Vagy bolt valahol Magyarországon

például amiben a ravasz az agy és a két füstölg? puskacs?, blöff vagyis minden angol filmben van, angolok hordják

Legjobb válasz: A 'ravasz az agy...' - ban nincs semmi extra, pár öltöny (£100-300), esetleg pár burberry vászon kabát (£400-1600, és pár jo minõségû bõr kabát. Fiú esetleg lány vagy? :D www.asos.com www.topman.com (ezek szállítanak HUN. közép árkategóriások, de náluk is van Limited Edition stb ami borsosabb)

A 'ravasz az agy...' - ban nincs semmi extra, pár öltöny (£100-300), esetleg pár burberry vászon kabát (£400-1600, és pár jo minõségû bõr kabát. Fiú esetleg lány vagy? :D http://www.asos.com http://www.topman.com (ezek szállítanak HUN. közép árkategóriások, de náluk is van Limited Edition stb ami borsosabb)
A kérdező hozzászólása: persze ezek a kabátok amik nagyon tetszenek nem is kell , h extra csak az a tipikus legyen am fiú vagyok
mindenképp nézz szét a két oldalon. megfizethetõ ár, és szállítás. legalábbis én onnan rendelek :D
A kérdező hozzászólása: nagyon jó az egyik kösz már 70 fontért nagyon jó kabátokat láttam rendelni is fogok kösz szépen a másik oldal viszont kicsit drágább majd ha keresek onnan is veszek XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!