Találatok a következő kifejezésre: Olyan angol keresek ahol (24 db)

Olyan oldalt keresek, ahol levelezhetnék olyanokkal, akik magyarul szeretnének tanulni, de jelenleg angolul beszélnek. Van ilyen?

Én angolul szeretnék tanulni t?lük.

Legjobb válasz: www.sharedtalk.com hogy ez mennyire hatékony, hogy a fele energiád arra megy el, hogy másokat magyarra tanítasz, nem tudom... én inkább angol chatoldalakat keresnék, ahol neked segítenek az angolban, de neked nem kell magyarórákat tartani.. :)

http://www.sharedtalk.com hogy ez mennyire hatékony, hogy a fele energiád arra megy el, hogy másokat magyarra tanítasz, nem tudom... én inkább angol chatoldalakat keresnék, ahol neked segítenek az angolban, de neked nem kell magyarórákat tartani.. :)

Olyan oldalt keresek, ahol az összes Angol igeidőt, annak használatát és leírását (vagyis, hogy mikor használják) és egyéb nyelvtani dolgot összeírnak (? )

Linket légyszi :) magyar kéne :D Köszi

Legjobb válasz: Szia! Ezen a linken megtalálsz mindent, ami szem-szájnak ingere. Leírások, összefoglalások, az igeidõk könnyû, érthetõ és látványos magyarázata. Sok sikert a tanuláshoz! ftp://193.224.129.229/Upload/Blackbird/Dohar.Peter.Kis.angol .nyeltvan/Dohar.Peter.Kis.angol.nyeltvan.pdf

Szia! Ezen a linken megtalálsz mindent, ami szem-szájnak ingere. Leírások, összefoglalások, az igeidõk könnyû, érthetõ és látványos magyarázata. Sok sikert a tanuláshoz! ftp://193.224.129.229/Upload/Blackbird/Dohar.Peter.Kis.angol.nyeltvan/Dohar.Peter.Kis.angol.nyeltvan.pdf
A kérdező hozzászólása: Húú köszönöm :D

Olyan oldalt keresnék ahol pl. egy angol szót beírva kiírja kiejtésszerûen. Nem fonetikusan. Létezik ilyen oldal? Ha igen, akkor mi a címe?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Thank You = tenk jú VAGY θæŋk juː? (mindegyik fonetikus, csak az elsõ magyar hangokkal pontatlanabbul, a második a nemzetközi jelzésekkel pontosabban) Egyébként a [link] ki is mondja az angol szavakat (kis hangszóró ikonra klikkelve).

Mire gondolsz? Thank You = tenk jú VAGY θæŋk juː? (mindegyik fonetikus, csak az elsõ magyar hangokkal pontatlanabbul, a második a nemzetközi jelzésekkel pontosabban) Egyébként a [link] ki is mondja az angol szavakat (kis hangszóró ikonra klikkelve).
A kérdező hozzászólása: Én a "tenk jú"-ra gondoltam.Olyat keresnék ami le is írja.A Google fordító is kimondja, de hiába fülelek, mert olyan gyorsan mondja, hogy nem hallom ki az összes betût.Természetesen nagyon szépen köszönöm a válaszod.Azért megnézem azt az oldalt.
A kérdező hozzászólása: Ezekhez a nemzetközi jelzésekhez én nem értek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Nagy Lajos
Deák
A kérdező hozzászólása: Te valamelyik diákja vagy? Megköszönném a véleményedet egy kicsit bõvebben a nyelvoktatásról.
Szia.Én a Babitsot ajánlanám.Most kezdtem a kilencediket , angolban középhaladó szinten vagyok, de németet teljesen kezdõ szinten tanulom.Elég rendesen tanuljuk, de mondta a tanárnõnk, hogy heti három órában csak az alapfokú nyelvvizsgáig fogunk eljutni.Szerintem ez az angollal is így lehet, de persze nem csak a tanóráktól függ.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót, a Babitsra már én is gondoltam, de azt hallottam, hogy a reál tárgyakat nagyon szigorúan veszik, ez viszont sajnos nem az erõsségem.... Mi a véleményed, a nyelvi osztályokban is erõsnek kell lenni pl. matekból, kémiából, fizikából? Elõre is köszi
Ank gimi. Mondjuk én 10.-es vagyok, szintén németet tanultam elsõ nyelvként, ezért emelt németre jöttem, 5 németünk van, 3 angolunk. Emelt angolon meg fordítva van: 5 angol, 3 német. A reál tárgyak nem olyan erõsek...szerintem.
ÉN a Széchenyibe járok. Van emelt nyelv szak is, de akármilyen szakra mész tudsz választani 2. idegen nyelvet :) Nálunk általánoson 4 emelt nyelv + 3 kezdõ nyelv van ( esetemben angol + olasz) de ugyan ez van a német - angollal. Csak ajánlani tudom az iskolát :) a nyelvtanárnõ azt mondta, hogy negyedik év végére közép szintû nyelvvizsgákat szoktak letenni olaszból, gondolom az andol is hasonló Ha bármi kérdésed lenne nyugodtan írj privátba :)

Olyan oldalt keresek, ahol angol filmeket, magyar felirattal online nézhető!?

Olyan oldalt keresek, ahol angol nyelv?, magyar feliratos filmek vannak! Kerestem már sok helyen a neten, itt is olvasgattam már, de nem találtam sehol sem hasznosat. Könyörgöm segítsen valaki, nagyon fontos!!

Angolul kell nemsokára tartanom előadást egy konferencián, és olyan oldalt keresek, ahol össze vannak gyűjtve ezzel kapcsolatos tanácsok, hasznos kifejezések, stb. , tudtok ilyet?

Már hogy pl. milyen kifejezéseket, szófordulatokat érdemes használni, vagy éppen miket érdemes kerülni, hogyan történik a hallgatóság megszólítása, stb.

Legjobb válasz: Valami konkrétum? Téma? Milyen közönségre lehet számítani? stb...

Valami konkrétum? Téma? Milyen közönségre lehet számítani? stb...
A kérdező hozzászólása: Tudományos konferencia, biológiai témájú. A közönség? Hát kutatók, mint én. :) Tehát (félreértés ne essék) azt nyilván tudom, hogy mit akarok majd elmondani (már ami a tudományos részét illeti), a kérdés az, hogy (nyelvi szempontból) vannak-e bevált sémák, gyakran használt frázisok, amiket ilyenkor szokás mondani, vagy éppen tanácsos kerülni, stb. Meg eleve, hogyan nyit pl. az ember? "Dear colleagues!", azt' kész? :)
Már elnézést, nem akarok belekötni minden apróságba, de milyen kutató az, aki gyakorikérdések.hu oldalon kér felvilágosítást egy elõadással kapcsolatban. Fõleg, hogy az elõadói stílussal kapcsolatban, amit elvileg az egyetemen 5 éven keresztül tanulhattál azáltal, hogy bejártál az elõadásokra. Ezzel csak komolytalanná teszed az átlag ember szemében a tudósokat. Szerintem inkább fordulj valamelyik kollégádhoz, aki tapasztaltabb ilyen téren és segít is. (Ez persze akkor igaz, ha nem kamu a kérdés.)

Nemrég kezdtem el angolul tanulni és olyan internetes oldalakat keresek, ahol angol anyanyelvû emberekkel tudok megismerkedni. Tudtok ilyen oldalakat?

Legjobb válasz: szerintem anyanyelvûek nem nagyon akarnak majd angolt gyakorolni, inkább keress más nemzetiségû angolul tanuló diákokat erre a célra:)

szerintem anyanyelvûek nem nagyon akarnak majd angolt gyakorolni, inkább keress más nemzetiségû angolul tanuló diákokat erre a célra:)
Facebookon lelehet szerzeni SkyPE - beszélgetést, ha elõveszi a mellét a vagy a dákóját bontasz ;) - persze ha csak ez nincs kedvedre. ;))) Az ilyen ~chat-rulett~ és klónjain csak angol anyanyelvût nem dobsz egybõl.
[link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!